Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

16 ώρες πριν, klgrpls said:

Στο MiFlash υπάρχει η επιλογή clean all and lock (στο κάτω κάτω μέρος).

Με αυτή την επιλογή σβήνει όλα τα δεδομένα, περνάει τη rom και κλειδώνει bootloader.

Ξέρες αν λειτουργεί με παλιές rom?
minote 3 2019

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

8 ώρες πριν, tasos_v said:

Ξέρες αν λειτουργεί με παλιές rom?
minote 3 2019

Στο redmi note 5 pro του 2018 που είχα λειτουργούσαν όλα όπως και στο poco x3. Εφόσον υπάρχει η επιλογή λειτουργεί για όλα τα κινητά.

Καλησπέρα. Οι έχοντες εμπειρία με την συγκεκριμένη μάρκα παρά μοντέλο έχουν ιδέα γιατί βγάζει αυτό στην εκκίνηση της συσκευής; 

1688994347725.png

Αυτό το εμφάνισε ξαφνικά ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, p_k said:

Αυτό το εμφάνισε ξαφνικά ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά;

Ναι. Έσβησε και στο boot έβγαλε αυτό. 

Αν δεν πατήσεις το πλήκτρο on off δεν bootαρει. 

Περίεργο, αν γνωρίζει κάποιος εδώ στο νήμα τι μπορεί να γίνει ας βοηθήσει

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Just now, p_k said:

Περίεργο, αν γνωρίζει κάποιος εδώ στο νήμα τι μπορεί να γίνει ας βοηθήσει

Έκανα επαναφορά αλλά τσακια. Πάλι τα ίδια 

Καλημερα παιδες.

Μπηκα στα settings στο install unknown apps για να αφαιρεσω ενα δικαιωμα σε ενα app που ειχα δωσει και παρατηρησα οτι υπαρχει ενα app που οσες φορες και αν απενεργοποιησω γι'αυτο το app την επιλογη αυτη, δεν το κραταει και μολις παω πισω μου το ξαναδειχνει allowed. Μιλαω για το Screen Recorder. Δεν ειναι στα system apps, το δειχνει δλδ χωρις να επιλεξω το Show system apps. Το εχει κανεις αλλος? ειναι φυσιολογικο? 

34 minutes ago, geoav said:

Καλημερα παιδες.

Μπηκα στα settings στο install unknown apps για να αφαιρεσω ενα δικαιωμα σε ενα app που ειχα δωσει και παρατηρησα οτι υπαρχει ενα app που οσες φορες και αν απενεργοποιησω γι'αυτο το app την επιλογη αυτη, δεν το κραταει και μολις παω πισω μου το ξαναδειχνει allowed. Μιλαω για το Screen Recorder. Δεν ειναι στα system apps, το δειχνει δλδ χωρις να επιλεξω το Show system apps. Το εχει κανεις αλλος? ειναι φυσιολογικο? 

Μετά την επαναφορά την εγκατέστησες αυτή την εφαρμογή; Αν όχι μπορεί να μην είναι του συστήματος αλλά είναι της xiaomi, οπότε δεν πρέπει να φταίει αυτό...

8 minutes ago, geotzia said:

Μετά την επαναφορά την εγκατέστησες αυτή την εφαρμογή; Αν όχι μπορεί να μην είναι του συστήματος αλλά είναι της xiaomi, οπότε δεν πρέπει να φταίει αυτό...

Εμμμ, μηπως με μπερδεψες με τον απο πανω φιλο? δεν εχω κανει επαναφορα και δεν εγκατεστησα screen recorder app.

14 minutes ago, geoav said:

Εμμμ, μηπως με μπερδεψες με τον απο πανω φιλο? δεν εχω κανει επαναφορα και δεν εγκατεστησα screen recorder app.

Ναι αλήθεια είναι...σόρυ

1 ώρα πριν, geoav said:

Καλημερα παιδες.

Εγώ δεν την βρίσκω αυτή την ρύθμιση για να δω. Που το βρήκες εσύ; Δώσε λεπτομέρειες 

1 hour ago, SERS1612 said:

Εγώ δεν την βρίσκω αυτή την ρύθμιση για να δω. Που το βρήκες εσύ; Δώσε λεπτομέρειες 

Μπες στα settings κανε search με install unknown apps και θα σε παει εκει 

19 ώρες πριν, kostasw said:

Ναι. Έσβησε και στο boot έβγαλε αυτό. 

Αν δεν πατήσεις το πλήκτρο on off δεν bootαρει. 

https://www.youtube.com/watch?v=hzidMhipOII

Έχει πάρει κανείς HyperOs 2 με global rom?

Δεν βιάζομαι,απλά αναρωτιέμαι τι θα έρθει πρώτα,η αναβάθμιση  η το F7 που έχω βάλει στο μάτι.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Στο ευρωπαϊκό που είσαι έχει βγει εδώ και πολύ καιρό, όπως και στο απλό Χ6 που έχω.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

4 ώρες πριν, aristidis540 said:

Έχει πάρει κανείς HyperOs 2 με global rom?

Εγώ με HyperOS 2 είμαι και security patch Δεκεμβρίου, βέβαια ξέρω και άλλους που είναι το περίμενε.

Oποιος θελει την εκδοση 2 και εχει περιοχη Ελλαδα εχει δυο επιλογες¨,

Η περιμενει ποτε θα σκασει στην Ελλαδα...με το σταγονομετρο την αφηνουν

Η αλλαζει περιοχη την κατεβαζει και πριν κανει το reboot αλλαζει την περιοχη ως Ελλαδα.

Προσωπικα αν και την αναβαθμισα σε 2 με global rom θα προτιμουσα να παραμενα στην τελευταια της εκδοσης 1.

Σπαμ   Το παλικαρι που του εβγαζε μνμ με την συσκευη που ειναι κορωπι εκανε δουλεια με το βιντεακι απο το Youtube?

9 ώρες πριν, StePits said:

Μιλάω για Ελλάδα εγώ πάντα με περιοχή Ελλάδα.

Έχει κάποια μεταβολή για Ελλάδα αυτά που γράφετε;

με ελλαδα εμενα μου ηρθε

ΚΑΜΙΑ!

Υ.Γ Καποιες διαφορετικες εφαρμογες που κατεβαινουν ( πχ netflix &facebook για Ελλαδα , Amazon Linkedin οταν διαλεξεις αλλη χωρα κλπ.)

Edited by specguard