minotavros Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 1 hour ago, Arinos said: Την πέρασα κι εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω, φαίνεται οκ. Δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι παραπάνω για την ώρα, απλά ο λόγος που την έβαλα ήταν η ελπίδα να δουλεύει το σταμάτημα φόρτωσης στο 80%. Είχε ήδη το adaptive charging σαν επιλογή και το χρησιμοποιούσα από την 1η μέρα που είχα την συσκευή αλλά δεν δούλεψε ποτέ. Πως το βάζεις σε ρύθμιση κανονικής διάταξης; Εμένα εκεί που είχα 4 εικονίδια έγιναν 5 και άλλα 9 κάθετα, είναι υπερβολικά μικρά όπως επίσης ότι κάποιες εφαρμογές δεν δείχνουν ολόκληρο το όνομα τους. Ρυθμίσεις >αρχική οθόνη 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 1 minute ago, minotavros said: Ρυθμίσεις >αρχική οθόνη Α καλά, δεν το είχα δει. Τώρα όταν η αρχική οθόνη είναι κλειδωμένη, το βγάζει γκρι σαν επιλογή και δεν μπορεί να πατηθεί. Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 (edited) 6 ώρες πριν, Fulgore1 said: Δεν βιάζομαι, απλά ξενερώνω γιατί βλέπω για άλλη μια χρονιά τα ίδια από xiaomi/poco. Πάλι καλά που δώσανε και ημερομηνίες, ασχέτως που καμιά Xiaomi συσκευή(ανεξαρτήτως χώρας) δεν πήρε τον Νοέμβριο το update. Σε αυτόν τον τομέα ανέκαθεν υπήρχε θέμα με την xiaomi,εγώ απορώ πως ήρθε πάλι τόσο νωρίς...κάποτε Ιανουάριο του 2014 έλεγαν και ερχόταν το 2015!Οπότε με αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να έχουμε παράπονα και να λέμε και κανένα ευχαριστώ... Edited December 24, 2024 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 ..ειμαι UNLEUXM..ακομα τιποτα..επαιξα με τιs χωρεs λιγο..δεν μου βγαζει ακομα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 On 23/12/2024 at 10:24 ΜΜ, highland1 said: Χθες περπατούσα έξω με τους χάρτες google και το gps ενεργοποιημένο να δω αν άλλαξε κάτι με το στίγμα,αλλά δυστυχώς παραμένει άθλιο!Βάζεις μια διεύθυνση και το βελάκι δείχνει ότι να ναι.Έκανα βαθμονόμηση στην πυξίδα ,αλλά δεν έστρωσε.Ενα σοβαρό bug με τους mediatek επεξεργαστές που υπάρχει ανέκαθεν και από όσα έχω διαβάζει είναι θέμα πληρωμών και αδειών. Δηλαδή η εταιρεία δεν ξεκλειδώνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ,γιατί αυτό ενέχει κόστος και για να κρατάει χαμηλά τις τιμές της. Μόνο στο περπάτημα συμβαίνει αυτό,με αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κρίμα και περίμενα μήπως αλλάξει αυτό το θέμα. Με ενοχλεί κάθε φορά που δείχνει την κατεύθυνση εντελώς λάθος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 41 minutes ago, nikotsal said: Κρίμα και περίμενα μήπως αλλάξει αυτό το θέμα. Με ενοχλεί κάθε φορά που δείχνει την κατεύθυνση εντελώς λάθος Πριν γίνει η αναβάθμιση αυτό,με την νέα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Μακάρι να έφτιαξε,αν και δεν το βλέπω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Σχετικά με το σταμάτημα φόρτισης της μπαταρίας όταν φτάνει στο 80% δεν λειτουργεί όπως δεν λειτουργούσε με το hyper os 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Βρε παιδιά, κατέβασα την καινούργια ρομ, αλλά δεν ξέρω πως να την εγκαταστήσω. Δεν μου έχει επιλογή για επιλογή πακέτου, μόνο ξαναεγκατάσταση της τελευταίες Ρομ. Ξέρετε πως γίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) 44 minutes ago, dimitrisarta said: Βρε παιδιά, κατέβασα την καινούργια ρομ, αλλά δεν ξέρω πως να την εγκαταστήσω. Δεν μου έχει επιλογή για επιλογή πακέτου, μόνο ξαναεγκατάσταση της τελευταίες Ρομ. Ξέρετε πως γίνετε; Πάτησε μερικες φορές πάνω στο logo Xiaomi HyperOS μέχρι να εμφανιστεί το μνμ "Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ενημέρωσης είναι ενεργά" και μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Θα έχει εμφανιστεί η επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Edited December 25, 2024 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) ..για τα γουστα μου..τα πιο ομορφα Free εικονιδια που εχω βρει μεχρι στιγμηs για την διακοσμηση του τηλεφωνου μαs...τα εχω βαλει και στο X6 Pro μου και στο F5 Pro μου που αποκτησα προσφατα..και παιζουν μπαλα πολυ τσαχπινινικα..τα πρωτα ειναι animated...δεν βλεπω καμια πτωση περιεργη σε σχεση με την μπαταρια..πιο πολυ χρησιμοποιω τηs δευτερηs εικοναs που ειναι σταθερα..παντωs πανεμορφα και τα δυο σετ...ειδικα για Free.. Edited December 25, 2024 by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Πάτησε μερικες φορές πάνω στο logo Xiaomi HyperOS μέχρι να εμφανιστεί το μνμ "Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ενημέρωσης είναι ενεργά" και μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Θα έχει εμφανιστεί η επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Σε ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Μου γράφει Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. Other reason. Edited December 25, 2024 by dimitrisarta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) Άλλαξε χώρα ,εγώ δεν θυμάμαι αν το είχα γυρίσει Ιταλία ή Ελβετία. Για να σε προλαβω, για να την εγκαταστήσεις όχι για να την κατεβάσεις. Edited December 25, 2024 by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 2 ώρες πριν, specguard said: Άλλαξε χώρα ,εγώ δεν θυμάμαι αν το είχα γυρίσει Ιταλία ή Ελβετία. Για να σε προλαβω, για να την εγκαταστήσεις όχι για να την κατεβάσεις. Λοιπόν παιδιά την κατεβάσα, άλλαξα χώρα σε Ηνωμένες πολιτείες, την εγκατέστησα και πριν κάνω επανεκκίνηση άλλαξα σε Ελλάδα, και όλα οκ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μας!!!😜 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Καλησπέρα . Ποια κατεβάζετε βρε παιδιά;;;; Εγώ κατέβασα τη 14 κανονικά με Ελλαδα. Υπάρχει και άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Ωραίος @specguard! Σημαντική λεπτομέρεια αυτή που αλλάζεις χώρα για την εγκατάσταση. Είναι αυτό που λεμε: "δεν ήξερες, δε ρωταγες;" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 46 minutes ago, tasos_v said: Καλησπέρα . Ποια κατεβάζετε βρε παιδιά;;;; Εγώ κατέβασα τη 14 κανονικά με Ελλαδα. Υπάρχει και άλλη? Τι φοράς bro? EEA ή Global? Αν φοράς την ΕΕΑ πηγαίνεις για την HyperOS 2.0 αλλιώς με την Global αναμεινατε στο ακουστικό σας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 40 minutes ago, specguard said: Τι φοράς bro? EEA ή Global? Αν φοράς την ΕΕΑ πηγαίνεις για την HyperOS 2.0 αλλιώς με την Global αναμεινατε στο ακουστικό σας Ελληνικό είναι από Γερμανός (infoquest) έχει μετά από πρόσφατη αναβάθμιση 1.0.14.0 UNLEUXM την ΕΕΑ δεν την βλέπω να τη γράφει στα χαρακτηριστικά . Είναι ΟΚ ή πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) Την ευρωπαϊκή φοράς Άρχισε να παίζεις με αλλαγή χώρας, Ινδία Γαλλία, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία κτλ και οποία κάτσει.Πληροφοριες ανωτέρω στην σελίδα και 1-2 πίσω. Edited December 25, 2024 by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 8 minutes ago, specguard said: Άρχισε να παίζεις με αλλαγή χώρας, Ινδία Γαλλία, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία κτλ και οποία κάτσει.Πληροφοριες ανωτέρω στην σελίδα και 1-2 πίσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Ναι αλλα ποια version πρεπει να εγκατασταθει? η 15? Η κατι άλλο? Δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) Εγκαθίσταται η 2 και κάτι ψιλά βασισμένη σε Android 15 Αλλιώς αν θες αυτοματοποίηση κάνε εγκατάσταση από το play store την εφαρμογή meme os enhancerκαι βάλε τον αυτόματο πιλότο να κάνει τα υπόλοιπα https://xiaomitime.com/hyperos/duchamp/version/OS2.0.2.0.VNLEUXM https://bkt-sgp-miui-ota-update-alisgp.oss-ap-southeast-1.aliyuncs.com/OS2.0.2.0.VNLEUXM/duchamp_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VNLEUXM-user-15.0-f72d3e9b10.zip Λοιπόν,την κατεβάζεις από εδώ....και την περνάς με το updater της συσκευής.Οδηγιες κάποια ποσταρισματα πιο πάνω Edited December 25, 2024 by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikoss Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος της συσκευής από το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το android auto και αν ναι, τί κάνουμε για να το λύσουμε; Εμένα δεν δούλεψε ποτέ σε αντίθεση με το παλιό μου κινητό (mi 10t lite) που δούλευε απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 Στο Poco M6 Pro είχα την 1.0.6.0.UNFEUM, άλλαξα χθες region από Ελλάδα σε Αγία Ελένη, όπως διάβασα για την 2.0, και σήμερα ήρθε η 1.0.7.0.UNFEUXM Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 (edited) τι διαφορα εχει το UNLEUXM με το VNLEUXM ξερουμε..?...παιζει ρολο..?...εχω βαλει χωρεs και χωρεs και δεν μου την βγαζει με τιποτα με UNLEUXM που ειμαι..οποτε θελει αs ερθει αλλα λεμε τωρα..ειναι Stable η Beta..? Edited December 26, 2024 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 https://hyperosupdates.com/hyperos/emerald/stable/eea Θεωρώ πως είναι θέμα κωδικοποίησης της εταιρείας, με τόσα πολλά μοντέλα που έχει, πχ και οι δύο ανήκουν στην ΕEΑ Global αλλά πρόκειται για διαφορετικά μοντέλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Στο M6 pro ο φίλος μας βρήκε ταβάνι με αυτή που κατέβασε. Εσύ από την άλλη μπορείς να κατεβάσεις την 2.0 και να την εγκαταστήσεις με τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts