Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Arinos said:

Την πέρασα κι εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω, φαίνεται οκ.

Δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι παραπάνω για την ώρα, απλά ο λόγος που την έβαλα ήταν η ελπίδα να δουλεύει το σταμάτημα φόρτωσης στο 80%.

Είχε ήδη το adaptive charging σαν επιλογή και το χρησιμοποιούσα από την 1η μέρα που είχα την συσκευή αλλά δεν δούλεψε ποτέ.

Πως το βάζεις σε ρύθμιση κανονικής διάταξης; Εμένα εκεί που είχα 4 εικονίδια έγιναν 5 και άλλα 9 κάθετα, είναι υπερβολικά μικρά όπως επίσης ότι κάποιες εφαρμογές δεν δείχνουν ολόκληρο το όνομα τους.

Ρυθμίσεις >αρχική οθόνη 

No root->No problem

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 minute ago, minotavros said:

Ρυθμίσεις >αρχική οθόνη 

Α καλά, δεν το είχα δει.

Τώρα όταν η αρχική οθόνη είναι κλειδωμένη, το βγάζει γκρι σαν επιλογή και δεν μπορεί να πατηθεί.

Σε ευχαριστώ πολύ!

6 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Δεν βιάζομαι, απλά ξενερώνω γιατί βλέπω για άλλη μια χρονιά τα ίδια από xiaomi/poco.

Πάλι καλά που δώσανε και ημερομηνίες, ασχέτως που καμιά Xiaomi συσκευή(ανεξαρτήτως χώρας) δεν πήρε τον Νοέμβριο το update.

Xiaomi details HyperOS 2 global rollout schedule: the first updates are coming out this month

Σε αυτόν τον τομέα ανέκαθεν υπήρχε θέμα με την xiaomi,εγώ απορώ πως ήρθε πάλι τόσο νωρίς...κάποτε Ιανουάριο του 2014 έλεγαν και ερχόταν το 2015!Οπότε με αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να έχουμε παράπονα και να λέμε και κανένα  ευχαριστώ...

Edited by highland1

..ειμαι UNLEUXM..ακομα τιποτα..επαιξα με τιs χωρεs λιγο..δεν μου βγαζει ακομα κατι..

On 23/12/2024 at 10:24 ΜΜ, highland1 said:

Χθες περπατούσα έξω με τους χάρτες google και το gps ενεργοποιημένο να δω αν άλλαξε κάτι με το στίγμα,αλλά δυστυχώς παραμένει άθλιο!Βάζεις μια διεύθυνση και το βελάκι δείχνει ότι να ναι.Έκανα βαθμονόμηση στην πυξίδα ,αλλά δεν έστρωσε.Ενα σοβαρό bug με τους mediatek επεξεργαστές που υπάρχει ανέκαθεν και από όσα έχω διαβάζει είναι θέμα πληρωμών και αδειών.

Δηλαδή η εταιρεία δεν ξεκλειδώνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ,γιατί αυτό ενέχει κόστος και για να κρατάει χαμηλά τις τιμές της.

Μόνο στο περπάτημα συμβαίνει αυτό,με αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Κρίμα και περίμενα μήπως αλλάξει αυτό το θέμα. Με ενοχλεί κάθε φορά που δείχνει την κατεύθυνση εντελώς λάθος 

41 minutes ago, nikotsal said:

Κρίμα και περίμενα μήπως αλλάξει αυτό το θέμα. Με ενοχλεί κάθε φορά που δείχνει την κατεύθυνση εντελώς λάθος 

Πριν γίνει η αναβάθμιση αυτό,με την νέα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Μακάρι να έφτιαξε,αν και δεν το βλέπω.

Σχετικά με το σταμάτημα φόρτισης της μπαταρίας όταν φτάνει στο 80% δεν λειτουργεί όπως δεν λειτουργούσε με το hyper os 1.

Βρε παιδιά, κατέβασα την καινούργια ρομ, αλλά δεν ξέρω πως να την εγκαταστήσω. Δεν μου έχει επιλογή για επιλογή πακέτου, μόνο ξαναεγκατάσταση της τελευταίες Ρομ. Ξέρετε πως γίνετε;

44 minutes ago, dimitrisarta said:

Βρε παιδιά, κατέβασα την καινούργια ρομ, αλλά δεν ξέρω πως να την εγκαταστήσω. Δεν μου έχει επιλογή για επιλογή πακέτου, μόνο ξαναεγκατάσταση της τελευταίες Ρομ. Ξέρετε πως γίνετε;

Πάτησε μερικες φορές πάνω στο logo Xiaomi HyperOS μέχρι να εμφανιστεί το μνμ "Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ενημέρωσης είναι ενεργά" και μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Θα έχει εμφανιστεί η επιλογή πακέτου ενημέρωσης.

Edited by Kostas_Ts_86

..για τα γουστα μου..τα πιο ομορφα Free εικονιδια που εχω βρει μεχρι στιγμηs για την διακοσμηση του τηλεφωνου μαs...τα εχω βαλει και στο X6 Pro μου και στο F5 Pro μου που αποκτησα προσφατα..και παιζουν μπαλα πολυ τσαχπινινικα..τα πρωτα ειναι animated...δεν βλεπω καμια πτωση περιεργη σε σχεση με την μπαταρια..πιο πολυ χρησιμοποιω τηs δευτερηs εικοναs που ειναι σταθερα..παντωs πανεμορφα και τα δυο σετ...ειδικα για Free..

09c2f057df5cf401a1fe8feb1701536ebf936d6e6.jpeg

039c560b73bdd4fee95e2fb276b11e30597a57fd0.jpeg

Edited by Christos_Tz

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Πάτησε μερικες φορές πάνω στο logo Xiaomi HyperOS μέχρι να εμφανιστεί το μνμ "Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ενημέρωσης είναι ενεργά" και μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Θα έχει εμφανιστεί η επιλογή πακέτου ενημέρωσης.

Σε ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Μου γράφει Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. Other reason.

Edited by dimitrisarta

Άλλαξε χώρα ,εγώ δεν θυμάμαι αν το είχα γυρίσει Ιταλία ή Ελβετία. Για να σε προλαβω, για να την εγκαταστήσεις όχι για να την κατεβάσεις.

Edited by specguard

2 ώρες πριν, specguard said:

Άλλαξε χώρα ,εγώ δεν θυμάμαι αν το είχα γυρίσει Ιταλία ή Ελβετία. Για να σε προλαβω, για να την εγκαταστήσεις όχι για να την κατεβάσεις.

Λοιπόν παιδιά την κατεβάσα, άλλαξα χώρα σε Ηνωμένες πολιτείες, την εγκατέστησα και πριν κάνω επανεκκίνηση άλλαξα σε Ελλάδα, και όλα οκ.

Καλησπέρα .

Ποια κατεβάζετε βρε παιδιά;;;;

Εγώ κατέβασα τη 14 κανονικά με Ελλαδα.

Υπάρχει και άλλη?

Ωραίος @specguard!

Σημαντική λεπτομέρεια αυτή που αλλάζεις χώρα για την εγκατάσταση. Είναι αυτό που λεμε: "δεν ήξερες, δε ρωταγες;"

46 minutes ago, tasos_v said:

Καλησπέρα .

Ποια κατεβάζετε βρε παιδιά;;;;

Εγώ κατέβασα τη 14 κανονικά με Ελλαδα.

Υπάρχει και άλλη?

Τι φοράς bro? EEA ή Global? Αν φοράς την ΕΕΑ πηγαίνεις για την HyperOS 2.0 αλλιώς με την Global αναμεινατε στο ακουστικό σας

40 minutes ago, specguard said:

Τι φοράς bro? EEA ή Global? Αν φοράς την ΕΕΑ πηγαίνεις για την HyperOS 2.0 αλλιώς με την Global αναμεινατε στο ακουστικό σας

Ελληνικό είναι από Γερμανός (infoquest)

έχει μετά από πρόσφατη αναβάθμιση 1.0.14.0 UNLEUXM

την ΕΕΑ δεν την βλέπω να τη γράφει στα χαρακτηριστικά .

Είναι ΟΚ ή πρέπει να κάνω κάτι;

Την ευρωπαϊκή φοράς Άρχισε να παίζεις με αλλαγή χώρας, Ινδία Γαλλία, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία κτλ και οποία κάτσει.Πληροφοριες ανωτέρω στην σελίδα και 1-2 πίσω.

Edited by specguard

8 minutes ago, specguard said:

Άρχισε να παίζεις με αλλαγή χώρας, Ινδία Γαλλία, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία κτλ και οποία κάτσει.Πληροφοριες ανωτέρω στην σελίδα και 1-2 πίσω.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,
Ναι αλλα ποια version πρεπει να εγκατασταθει?

η 15? Η κατι άλλο?
Δεν το καταλαβαίνω.

Εγκαθίσταται η 2 και κάτι ψιλά βασισμένη σε Android 15

Αλλιώς αν θες αυτοματοποίηση κάνε εγκατάσταση από το play store την εφαρμογή meme os enhancerκαι βάλε τον αυτόματο πιλότο να κάνει τα υπόλοιπα 

https://xiaomitime.com/hyperos/duchamp/version/OS2.0.2.0.VNLEUXM

https://bkt-sgp-miui-ota-update-alisgp.oss-ap-southeast-1.aliyuncs.com/OS2.0.2.0.VNLEUXM/duchamp_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VNLEUXM-user-15.0-f72d3e9b10.zip

Λοιπόν,την κατεβάζεις από εδώ....και την περνάς με το updater της συσκευής.Οδηγιες κάποια ποσταρισματα πιο πάνω 

Edited by specguard

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος της συσκευής από το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το android auto και αν ναι, τί κάνουμε για να το λύσουμε; Εμένα δεν δούλεψε ποτέ σε αντίθεση με το παλιό μου κινητό (mi 10t lite) που δούλευε απροβλημάτιστα. 

Στο Poco M6 Pro είχα την 1.0.6.0.UNFEUM, άλλαξα χθες region από Ελλάδα σε Αγία Ελένη, όπως διάβασα για την 2.0, και σήμερα ήρθε η 1.0.7.0.UNFEUXM  

τι διαφορα εχει το UNLEUXM με το VNLEUXM ξερουμε..?...παιζει ρολο..?...εχω βαλει χωρεs και χωρεs και δεν μου την βγαζει με τιποτα με UNLEUXM που ειμαι..οποτε θελει αs ερθει αλλα λεμε τωρα..ειναι Stable η Beta..?

Edited by Christos_Tz

https://hyperosupdates.com/hyperos/emerald/stable/eea

Θεωρώ πως είναι θέμα κωδικοποίησης της εταιρείας, με τόσα πολλά μοντέλα που έχει, πχ και οι δύο ανήκουν στην ΕEΑ Global αλλά πρόκειται για διαφορετικά μοντέλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Στο M6 pro ο φίλος μας βρήκε ταβάνι με αυτή που κατέβασε. Εσύ από την άλλη μπορείς να κατεβάσεις την 2.0 και να την εγκαταστήσεις με τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.