Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, George6633 said:

Να πω ότι δεν το αξίζω;Το αξίζω...🤣🤣

Πάντως επιβεβαιώνω ότι έχει καλή κατασκευή και αυτά που μου είπε η Infoquest ήταν πολύ τραβηγμένα... Έχει κάτι σημάδια γύρω γύρω αλλά η οθόνη είναι αψεγάδιαστη (πέρα από κάτι αμυχες που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου) και είχε μείνει και κάποιους μήνες χωρίς τζαμακι!!!Βέβαια τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω έχω αλλάξει 4 ή 5 αλλά είναι επειδή το πήρα πιο ζεστά και το προσέχω και αν σπάει λίγο το τζαμακι το αλλάζω 

https://www.aliexpress.com/item/1005006448176335.html χτυπα το καινουργιο να σωθεις!!!

3 minutes ago, specguard said:

https://www.aliexpress.com/item/1005006448176335.html χτυπα το καινουργιο να σωθεις!!!

Από κει το πήρα,είχε βγει 265€ το 12/512,είναι δεύτερη φορά που αγοράζω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και δεν το χω ξανακάνει... Μην το παω και 3η πάει πολύ.😂

Edited by George6633

Ναι, ξυπνησαν και τα κινεζακια, εγω τον Ιουλιο το ειχα χτυπησει 232 με free shipping και μετα αρχισαν να χρεωνουν και ταχυδρομικα!

Γεια σας παιδια.
Το αγόρασα πριν 10 ημέρες.
Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM.

Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε.

Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία.

Σε εσάς ποια εχι έλθει γιατι άκουσα οτι κυκλοφόρησε η 13

13 minutes ago, tasos_v said:

Γεια σας παιδια.
Το αγόρασα πριν 10 ημέρες.
Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM.

Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε.

Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία.

Σε εσάς ποια εχι έλθει γιατι άκουσα οτι κυκλοφόρησε η 13

Μεγια και καλώς ήρθες ελπίζω να το χαρείς!Εγώ έχω την 1.0.12.0

Edited by George6633

On 13/11/2024 at 10:11 ΠΜ, specguard said:

Άλλαξε Χώρα πχ Ιταλία και περίμενε!

OTA Update

Version

1.0.12.0.UNLEUXM

File size

57.73 MB

Apply for

1.0.11.0.UNLEUXM

Official Link

Download (.zip)

Aν τοσο καιγεσαι πας εδω (https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g) και κατεβαζεις το αρχειο και το περνας μεσα απο τον updater της συσκευης.

Κανένα νέο από την Infoquest?

1000 thanks
Δεν καιγομαι αλλα ρωτησα να δω αν το δικό μου εχει κάποιο θεμα και δεν κατεβάζει την 12
Θα περιμένω

24 minutes ago, tasos_v said:

1000 thanks
Δεν καιγομαι αλλα ρωτησα να δω αν το δικό μου εχει κάποιο θεμα και δεν κατεβάζει την 12
Θα περιμένω

Δοκίμασες με διάφορες χώρες μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα (πχ Ελβετία,Ιταλία κλπ).Ναι δεν είναι κάτι θα έρθει σύντομα πιστεύω. 

7 ώρες πριν, George6633 said:

Δοκίμασες με διάφορες χώρες μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα (πχ Ελβετία,Ιταλία κλπ).Ναι δεν είναι κάτι θα έρθει σύντομα πιστεύω. 

Όχι φίλε μου, αλλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ότι
αν κάποιος το πήρε από Ελλάδα και χωρίς να αλλάξει χώρα αν του ήλθε ΟΤΑ πέραν της 11

On 10/3/2024 at 4:34 ΜΜ, aristidis540 said:

https://liteapks.com/?s=fruit+Ninja

Δεν ξέρω αν τηλέφωνο είναι οκ το σαιτ ,εγώ από δω κατεβάζω εφαρμογές.

θα τα δοκιμασω και τα 2 app.

3 ώρες πριν, tasos_v said:

Όχι φίλε μου, αλλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ότι
αν κάποιος το πήρε από Ελλάδα και χωρίς να αλλάξει χώρα αν του ήλθε ΟΤΑ πέραν της 11

Όχι με Ελλάδα κι εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα.

Η 11 όμως με Ελλάδα ήρθε την ίδια ή την επόμενη μέρα.

1 ώρα πριν, freeiphonewireless said:

Το V@nced να δοκιμάσεις από εκεί.

–-----------

- Κοιτούσα κι'εγώ για τα Nord 4 και GT 6T για καλύτερη αυτονομία,άλλα μόλις είδα τις κάμερες,σταμάτησα να κοιτάζω 🙂😄.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Καλημέρα στην παρέα! Προχθές έγινα κάτοχος του Poco x6 pro 12/512. Ακολουθώντας το νήμα έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις σε προσωπικό dns. Υπάρχει κάποια λύση ώστε στην αρχική σελίδα του Facebook να μην βγάζει άσχετες διαφημίσεις; Στο realme 11 pro+ που είχα μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε καμία διαφήμιση, όπως και σε προηγούμενες συσκευές.. Ανα 2 με 3 δημοσιεύσεις, έχω και μια διαφήμιση από διαφορετικές σελίδες σαν αυτές που επισυνάπτω.

Screenshot_2024-11-16-12-08-08-579_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_2024-11-16-12-08-18-735_com.facebook.katana.jpg

Αυτό που εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν είχες διαφημίσεις στο realme 11 pro+ Αυτό που ζητάς μόνο με mod εφαρμογή...

5 ώρες πριν, freeiphonewireless said:

https://www.scamadviser.com/check-website/liteapks.com

3 ώρες πριν, Argiris19 said:

Καλημέρα στην παρέα! Προχθές έγινα κάτοχος του Poco x6 pro 12/512. Ακολουθώντας το νήμα έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις σε προσωπικό dns. Υπάρχει κάποια λύση ώστε στην αρχική σελίδα του Facebook να μην βγάζει άσχετες διαφημίσεις; Στο realme 11 pro+ που είχα μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε καμία διαφήμιση, όπως και σε προηγούμενες συσκευές.. Ανα 2 με 3 δημοσιεύσεις, έχω και μια διαφήμιση από διαφορετικές σελίδες σαν αυτές που επισυνάπτω.

Screenshot_2024-11-16-12-08-08-579_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_2024-11-16-12-08-18-735_com.facebook.katana.jpg

https://www.facebook.com/business/help/172764286113080?id=649869995454285

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν κατάφερα να αλλάξω κάτι. Η διαδικασία που περιγράφει στον σύνδεσμο από ότι κατάλαβα αφορά την περίπτωση που έχω αναρτήσει εγώ κάποια διαφήμιση από το προφίλ μου και όχι αυτές που μου εμφανίζονται. Επίσης η μόνη επιλογή που βλέπω στις ρυθμίσεις για να αποφύγω τις διαφημίσεις είναι η πληρωμή συνδρομής. Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω σαν πρόβλημα..

Δοκίμασε με το Xiaomi ADB/fastboot tool να διαγράψεις τις υπηρεσίες Facebook που τρέχουν στο παρασκήνιο, και πες μας. Εγώ που τις έχω απεγκαταστησει δεν συνάντησα αυτό που είπες.

viber_image_2024-11-16_19-40-34-894.jpg

Edited by specguard

11 ώρες πριν, Arinos said:

Όχι με Ελλάδα κι εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα.

Η 11 όμως με Ελλάδα ήρθε την ίδια ή την επόμενη μέρα.

Μπράβο βρε αδελφέ να είσαι καλά!
Κάπου εδώ μέσα είδα για τη 12 και πήγα να πιστέψω ότι το δικό μου είναι κουφό.

Επομένως στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή υποστηρίζει την 11 σε αναμονή της 12.
Σωστά?

17 ώρες πριν, specguard said:

Δλδ αν ασχολείσαι με κρυπτονομισματα μπορεί να έχεις πρόβλημα? Και αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα?...

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Καλημέρα, δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτηση σου όσο αναφορά μόνο για τις εφαρμογές. Ακόμη και από το APK mirror ενώ το βγάζει το site καθαρό, στα σχόλια έχει κάποιους που έχουν δώσει αρνητικά σχόλια όσον αναφορά τα crypto. Δεν μπορείς  ποτέ να σίγουρος 100% ότι αυτό που κατεβάζεις είναι safe. Εδώ παλιά ακόμα και στο Playstore είχαν διείσδυσει περίεργες εφαρμογές.

Καλησπερα παιδες.

Περιμενω να δω μηπως βγει σε καμια καλη προσφορα τις επομενες μερες για να το χτυπησω και ψαχνομαι να παρω θηκη. Με βολευουν οι wallet τυπου (αλλιως και flip cases) αλλα εψαχνα κατι διαφορετικο απο το σκετο χωρις σχεδια ή με σχεδιο λελουδα, γατακια, μελισσουλες κλπ. Κατι σε fantasy theme, dragon , tree of life πχ ή κατι αλλο αντιστοιχο. 

Εχει δει πουθενα ποτε κανεις κατι τετοιο? εχω ψαξει σε allie & ebay και σε ελληνικα και δε βρισκω κατι.

https://www.aliexpress.com/item/1005006745651401.html

https://www.aliexpress.com/item/1005006944064383.html

Kατι απο εδω? 

Edited by specguard

Το πρώτο το βρήκα και το παρήγγειλα νωρίτερα. Τώρα είδα και το μνμ σου. Το 2ο δεν είναι το tree of life γμτ αλλα οκ ένα tree. Το πρώτο αναρωτιέμαι πως θα είναι μέσα καθώς δε βρήκα άλλες φώτο. Θα φανεί. Είναι το μοναδικό με τέτοιο θέμα πάντως που βρήκα κι εγω 

Ευχαριστω πολύ BTW 

Edited by geoav

21 ώρες πριν, geoav said:

Με βολευουν οι wallet τυπου (αλλιως και flip cases) αλλα εψαχνα κατι διαφορετικο απο το σκετο χωρις σχεδια ή με σχεδιο λελουδα, γατακια, μελισσουλες κλπ. Κατι σε fantasy theme, dragon , tree of life πχ ή κατι αλλο αντιστοιχο. 

Αυτά που ζητάς, μονο σε Samsung συσκευές θα τα βρείς που έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε αξεσουάρ λόγω μεγαλύτερης ζήτησης.

Σε Poco μεριά πολύ λιγα πράγματα, γιαυτό και δεν βλέπεις πολλές επιλογές ειδικά από Ελλάδα.

Οτι βρεις μονο από Aliexpress ή Amazon.

2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Αυτά που ζητάς, μονο σε Samsung συσκευές θα τα βρείς που έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε αξεσουάρ λόγω μεγαλύτερης ζήτησης.

Σε Poco μεριά πολύ λιγα πράγματα, γιαυτό και δεν βλέπεις πολλές επιλογές ειδικά από Ελλάδα.

Οτι βρεις μονο από Aliexpress ή Amazon.

Καλα, ναι δεν περιμενα να βρω Ελλαδα κατι τετοιο, σε Alie & ebay εψαχνα. Amazon κοιταξα αλλα εχει τα ιδια . Μονο στο Alie βρηκα ενα, αυτο που εβαλε και ο φιλος specguard παραπανω.

Ειχα ομως πολλα για Samsung & iPhone. Γκρρρ