specguard Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, George6633 said: Να πω ότι δεν το αξίζω;Το αξίζω...🤣🤣 Πάντως επιβεβαιώνω ότι έχει καλή κατασκευή και αυτά που μου είπε η Infoquest ήταν πολύ τραβηγμένα... Έχει κάτι σημάδια γύρω γύρω αλλά η οθόνη είναι αψεγάδιαστη (πέρα από κάτι αμυχες που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου) και είχε μείνει και κάποιους μήνες χωρίς τζαμακι!!!Βέβαια τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω έχω αλλάξει 4 ή 5 αλλά είναι επειδή το πήρα πιο ζεστά και το προσέχω και αν σπάει λίγο το τζαμακι το αλλάζω https://www.aliexpress.com/item/1005006448176335.html χτυπα το καινουργιο να σωθεις!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, specguard said: https://www.aliexpress.com/item/1005006448176335.html χτυπα το καινουργιο να σωθεις!!! Από κει το πήρα,είχε βγει 265€ το 12/512,είναι δεύτερη φορά που αγοράζω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και δεν το χω ξανακάνει... Μην το παω και 3η πάει πολύ.😂 Edited 6 ώρες πριν by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ναι, ξυπνησαν και τα κινεζακια, εγω τον Ιουλιο το ειχα χτυπησει 232 με free shipping και μετα αρχισαν να χρεωνουν και ταχυδρομικα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Γεια σας παιδια. Το αγόρασα πριν 10 ημέρες. Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM. Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία. Σε εσάς ποια εχι έλθει γιατι άκουσα οτι κυκλοφόρησε η 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, tasos_v said: Γεια σας παιδια. Το αγόρασα πριν 10 ημέρες. Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM. Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία. Σε εσάς ποια εχι έλθει γιατι άκουσα οτι κυκλοφόρησε η 13 Μεγια και καλώς ήρθες ελπίζω να το χαρείς!Εγώ έχω την 1.0.12.0 Edited 5 ώρες πριν by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 13/11/2024 at 10:11 ΠΜ, specguard said: Άλλαξε Χώρα πχ Ιταλία και περίμενε! OTA Update Version 1.0.12.0.UNLEUXM File size 57.73 MB Apply for 1.0.11.0.UNLEUXM Official Link Download (.zip) Aν τοσο καιγεσαι πας εδω (https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g) και κατεβαζεις το αρχειο και το περνας μεσα απο τον updater της συσκευης. Κανένα νέο από την Infoquest? 1000 thanks Δεν καιγομαι αλλα ρωτησα να δω αν το δικό μου εχει κάποιο θεμα και δεν κατεβάζει την 12 Θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 24 minutes ago, tasos_v said: 1000 thanks Δεν καιγομαι αλλα ρωτησα να δω αν το δικό μου εχει κάποιο θεμα και δεν κατεβάζει την 12 Θα περιμένω Δοκίμασες με διάφορες χώρες μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα (πχ Ελβετία,Ιταλία κλπ).Ναι δεν είναι κάτι θα έρθει σύντομα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts