Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, George6633 said:

Επειδή έχω μια τάση τα τηλέφωνα τέτοιας κατηγορίας τιμής μετά τον πρώτο μήνα του μέλιτος που τα προσέχω ευλαβικά από τον δεύτερο και μετά να μου φεύγουν από τα χέρια στην καλύτερη και να τα πατάνε αυτοκίνητα στην χειρότερη ενώ μου έχουν φύγει από την τσέπη στο δρόμο (α ρε poco τι τράβηξες φέτος) έχω βολευτεί με τις θήκες που κλείνουν πίσω οι κάμερες με το συρόμενο καπάκι και δεν έχω βάλει τζαμακι (εννοείται έχει κάνει γρατζουνιά στο φακό γιατί αποφάσισα για μια βδομάδα να το δουλέψω με την δική του θήκη).Οποτε αν βάζεις θήκες θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι τέτοιο,αν όχι βάλε τζαμακι ναι. 

Σβησε αυτο το μνμ....Μην το δει η Infoquest και σου ζηταει και τα ρεστα!!!🤣

Just now, specguard said:

Σβησε αυτο το μνμ....Μην το δει η Infoquest και σου ζηταει και τα ρεστα!!!🤣

Εγώ για την μπαταρία το έστειλα μπας και την αλλάξουν γιατί το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα... Για τα υπόλοιπα μόνο εγώ και το τηλέφωνο ξέρουμε τι τράβηξε φέτος 🤣

4 minutes ago, George6633 said:

Εγώ για την μπαταρία το έστειλα μπας και την αλλάξουν γιατί το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα... Για τα υπόλοιπα μόνο εγώ και το τηλέφωνο ξέρουμε τι τράβηξε φέτος 🤣

Μηπως "εκοψε" το αυγολεμονο και στο εβγαλε στην μπαταρια?

15 minutes ago, specguard said:

Μηπως "εκοψε" το αυγολεμονο και στο εβγαλε στην μπαταρια?

Χαχα μπα όχι από τον δεύτερο μήνα άρχισε να μην μου κρατάει τόσο αλλά που να βρεις χρόνο να το στείλεις μέσα στη σεζόν,τώρα που γύρισα θέλω απλά να το δούνε γιατί οι ίδιοι μου είπαν να τους το στείλω.. Θα δείξει,αυτό το κινητό είναι το μόνο που αγόρασα δεύτερη φορά γιατί μετάνιωσα που το έδωσα και το μόνο που έχω πάρει 4 θήκες και έχω αλλάξει και 5-6 τζαμακια..Έχω συναισθήματα για αυτό το τηλέφωνο 🤣

Edited by George6633

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ανάμεσα στο Χ6 και στο Χ6 Pro . Θέλω τα φώτα σας όσο αναφορά την απόδοση της μπαταρίας , είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά και γιαυτό σκέφτομαι την απλή έκδοση αν είναι να βγάζω πχ 2 ώρες παραπάνω SOT .Δεν έχω βρει ακόμα πόσο διαφορά στην διαρκεια μπαταρίας έχουν μεταξύ τους. Υπόψιν παιχνίδια δε παίζω καθόλου,αρκετό browsing και youtube 

4 minutes ago, dimitris11_22 said:

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ανάμεσα στο Χ6 και στο Χ6 Pro . Θέλω τα φώτα σας όσο αναφορά την απόδοση της μπαταρίας , είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά και γιαυτό σκέφτομαι την απλή έκδοση αν είναι να βγάζω πχ 2 ώρες παραπάνω SOT .Δεν έχω βρει ακόμα πόσο διαφορά στην διαρκεια μπαταρίας έχουν μεταξύ τους. Υπόψιν παιχνίδια δε παίζω καθόλου,αρκετό browsing και youtube 

Καλησπέρα, τα 2 κινητά με τα τεστ που κάνει το gsmarena δίνει αυτά

image.png

12 minutes ago, dimitris11_22 said:

Παρε το Pro αν και το απλο ειναι πολυ καλο .

Οταν το βγαλεις απο το κουτι φορτισε το κλειστο και τις 5 πρωτες φορτισεις καντες με φορτιστη χαμηλων αμπερ.

Το X6 Pro εχει flagship επεξεργαστη  στα 3.35Ghz το απλο X6 εχει  στα 2.4Ghz δηλαδη το Prο εχει 1 Ghz περισσοτερο ειναι πολυ σημαντικη διαφορα.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Edited by s_nova

6 minutes ago, dimitris11_22 said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πόσο Sot έχετε μέσο όρο?

Αναλογα εγω 7 ωρες με καπου 4 ωρες ομιλια .

Αλλοι το φορτιζουν πολυ αλλοι λιγο αναλογα το στησιμο και την φορτιση.

Εμενα μη με παιρνεις σαν κανονα γιατι περναει απο χειρουργειο με αποτελεσμα να εχει πολυ καλη διαχειριση.

Υποψιν εχω παρατησει εδω και καιρο το 67αρη φορτιστη του κουτιου.

Edited by s_nova

53 minutes ago, dimitris11_22 said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πόσο Sot έχετε μέσο όρο?

Να υπολογιζεις γυρω στο 8% με 10% ανα ωρα!

1 ώρα πριν, s_nova said:

Αναλογα εγω 7 ωρες με καπου 4 ωρες ομιλια .

Αλλοι το φορτιζουν πολυ αλλοι λιγο αναλογα το στησιμο και την φορτιση.

Εμενα μη με παιρνεις σαν κανονα γιατι περναει απο χειρουργειο με αποτελεσμα να εχει πολυ καλη διαχειριση.

Υποψιν εχω παρατησει εδω και καιρο το 67αρη φορτιστη του κουτιου.

Χειρουργειο....χα!!! Απλα εχει πεταξει ολο το Bloatware εξω, εχει βαλει το 80% των εφαρμογων χωρις ειδοποιησεις και χωρις διεργασιες στο παρασκηνιο, εχει μπει στις Developer options και εχει ανοιξει - κλεισει καμια 10ρια επιλογες, φορτιζει με 33W....AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ....ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

1 ώρα πριν, specguard said:

Να υπολογιζεις γυρω στο 8% με 10% ανα ωρα!

Χειρουργειο....χα!!! Απλα εχει πεταξει ολο το Bloatware εξω, εχει βαλει το 80% των εφαρμογων χωρις ειδοποιησεις και χωρις διεργασιες στο παρασκηνιο, εχει μπει στις Developer options και εχει ανοιξει - κλεισει καμια 10ρια επιλογες, φορτιζει με 33W....AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ....ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

😀μπας και σωθουμε λιγο τοσα δα απ την γουγλε με τα ατελιωτα σερβις ...

8 ώρες πριν, s_nova said:

Απαραιτητα τα προστατευτικα .

Εχω συναδελφο του αλλαζει τζαμακια σχεδον καθε 15 μερες .Την ωρα που παει για υπνο του πεφτει απ τα χερια πεφτει κατω στο πατωμα  και σπαει το τζαμακι.

Μονιμα καθε δυο εβδομαδες τα ιδια και τα ιδια  ...

Ευτυχως τον βολεψα και τον στελνω σε μια πακιστανικη αποθηκη πολυ φθηνα και το αλλαζει συνεχεια .

Στο τελος θα του βγουνε τα τζαμια ακριβοτερα απ οσο κανει η συσκευη...

Ειναι θεουλης ο Γιαννακης...:classic_laugh:

Θεουλης ο Γιαννακης, ψυχούλα ο Γιαννάκης αν συνεχίσει έτσι 😛

On 5/11/2024 at 4:21 ΜΜ, specguard said:

https://www.aliexpress.com/item/1005006594057744.html

Tετοια χρησιμοποιω εγω!

Την τσιμπησα με κατω απο 1 ευρω! τζαμακι εχεις να προτινεις καποιο?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

12 minutes ago, redman20 said:

12 minutes ago, redman20 said:

Μας βγηκε και αλλος Γιαννακης 😂  Ελπιζω να σηκωνεις χιουμορ...για τζαμακι αν εισαι Αθηνα μια βολτα στα στενα της Ομονοιας ειναι τιγκα στα Πακι που εχουν μαγαζια με κινητα, παραπανω ο s_nova ξερει μια αποθηκη , αν θελεις ρωτα τον να σε πει.

2 minutes ago, specguard said:

Μας βγηκε και αλλος Γιαννακης 😂  Ελπιζω να σηκωνεις χιουμορ...για τζαμακι αν εισαι Αθηνα μια βολτα στα στενα της Ομονοιας ειναι τιγκα στα Πακι που εχουν μαγαζια με κινητα, παραπανω ο s_nova ξερει μια αποθηκη , αν θελεις ρωτα τον να σε πει.

https://www.aliexpress.com/item/1005006454327344.html

χτες προσπάθησα να κάνω συναλλαγή πληρωμής σε pos μέσω nfc αλλά όσες προσπάθειες και να κάναμε απέτυχαν. Έκανα επαναφορά το nfc αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Στο μεταξύ έχω κάνει πολλές  πληρωμές με nfc και δεν είχα πρόβλημα. Επίσης παρατήρησα πως όταν ενεργοποιώ το nfc δεν εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο στην μπάρα εικονιδίων πάνω δεξιά. Λέτε να έγινε κάτι με την τελευταία αναβάθμιση ή μας άφησε χρόνους το nfc;

Δουλευει σε μενα και το icon υπαρχει οταν κατεβαζεις την κουρτινα δεξια.

spacer.png

Edited by s_nova

On 5/11/2024 at 9:03 ΜΜ, s_nova said:

Παρε το Pro αν και το απλο ειναι πολυ καλο .

Οταν το βγαλεις απο το κουτι φορτισε το κλειστο και τις 5 πρωτες φορτισεις καντες με φορτιστη χαμηλων αμπερ.

Το X6 Pro εχει flagship επεξεργαστη  στα 3.35Ghz το απλο X6 εχει  στα 2.4Ghz δηλαδη το Prο εχει 1 Ghz περισσοτερο ειναι πολυ σημαντικη διαφορα.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Χ6 με snapdragon

On 5/11/2024 at 8:52 ΜΜ, dimitris11_22 said:

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε τίποτα!Το x6 pro είναι καλύτερο σε όλα,ακόμα και στη μπαταρία.

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Γεια σας.
Το αγόρασα πριν 10 ημέρες.
Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM.

Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε.

Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία.

Έχει συμβεί και εσάς κάτι τέτοιο?

9 ώρες πριν, Christos_Tz said:

Μην το λες, κάνει δουλειά, είχα μία παρόμοια στο mi a3, η μόνη διαφορά ήταν ότι είχε μαύρο πλαίσιο, είχε φάει άπειρες πτώσεις και όταν έβγαζα τη θήκη ήταν σαν καινούργιο. Τώρα το έχει το ανιψάκι μου, ανάμεσα σε 5 θήκες που του έδωσα επέλεξε την ίδια, συνεχίζει να τρώει τούμπες και μια χαρά είναι το κινητό. Άλλωστε, 100 φορές να πέσει το κινητό, στις 99 οι γωνίες θα χτυπήσουν.

Πάντως, στο poco μετά από 4-5 θήκες, επέστρεψα στη θήκη που είχε στο κουτί, για κάποιο λόγο τη συμπάθησα.

1 hour ago, diamantis_ said:

Πάντως, στο poco μετά από 4-5 θήκες, επέστρεψα στη θήκη που είχε στο κουτί, για κάποιο λόγο τη συμπάθησα.

Και μένα αυτή μου αρέσει περισσότερο και φοράω τώρα αλλά φοβάμαι αρκετά τις κάμερες πίσω (ήδη έχει μια γρατσουνια ο φακός,ευτυχώς είναι δίπλα από την κάμερα και δεν επηρεάζει.γιαυτο έχω άλλες 2 που κλείνουν τις κάμερες πίσω.Θα του αλλάξω και μια μπαταρία μετά τη μίνι σεζόν των Χριστουγέννων πριν φύγω για το νησί και συνεχίζουμε...

10 ώρες πριν, tasos_v said:

Γεια σας.
Το αγόρασα πριν 10 ημέρες.
Έχει την εκδοσή OTA 1.011.0.UNLEUXM.

Περιμένω για να έλθει η αναβάθμιση αλλά τίποτε.

Πηγαίνω στις ρυθμίσεις ζητάω έκδοση νέου λογισμικού και η απάντηση είναι ότι χρησιμοποιώ την τελευταία.

Έχει συμβεί και εσάς κάτι τέτοιο?

Άλλαξε Χώρα πχ Ιταλία και περίμενε!

OTA Update

Version

1.0.12.0.UNLEUXM

File size

57.73 MB

Apply for

1.0.11.0.UNLEUXM

Official Link

Download (.zip)

Aν τοσο καιγεσαι πας εδω (https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g) και κατεβαζεις το αρχειο και το περνας μεσα απο τον updater της συσκευης.

6 ώρες πριν, George6633 said:

Και μένα αυτή μου αρέσει περισσότερο και φοράω τώρα αλλά φοβάμαι αρκετά τις κάμερες πίσω (ήδη έχει μια γρατσουνια ο φακός,ευτυχώς είναι δίπλα από την κάμερα και δεν επηρεάζει.γιαυτο έχω άλλες 2 που κλείνουν τις κάμερες πίσω.Θα του αλλάξω και μια μπαταρία μετά τη μίνι σεζόν των Χριστουγέννων πριν φύγω για το νησί και συνεχίζουμε...

Κανένα νέο από την Infoquest?

Edited by specguard