Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, George6633 said:

Σήμερα στη δουλειά για 20-25 λεπτά μου έκανε τρελά πράγματα...Το είχα στην τσέπη με ανοιχτή εφαρμογή για ράδιο και δούλευα και μόλις το έβγαλα έκανε επανεκκίνηση,μου έβγαζε μόνο το logo poco και ξαναεσβηνε και έκανε τα ίδια..μολις άνοιξε εκανε διάφορες ενέργειες μόνο του και μου έβγαζε την επιλογή για επανεκκίνηση,κλείσιμο κλπ και μετά έκλεινε ξανά...Μόλις το έβγαλα από την τσέπη έκαιγε αρκετά,δουλεύω σε εξωτερικό χώρο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει αυτό,κάθε μέρα στην ίδια φάση είμαι.Το πήρε ένας φίλος το έβαλε σε λειτουργία Fastboot αλλά τα ίδια..μετα το ένιωσα λίγο πιο κρύο και ηρέμησε..Εκτός ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω κάποια στιγμή που χρειάστηκα,αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχώ με κάτι (πχ θερμοκρασία κλπ).

Αυτο το εχω παθει απειρες φορες τα τελευταια 5 χρονια γιατι ακουω μονιμα ιντερνετικο ραδιο  με Bt  .

Σε ολες τις θηκες που βαζω την συσκευη στην τσαντα ζεσταινεται γιατι δεν αναπνεει και ανεβαζει φουλ θερμοκρασιες την ωρα που παιζει ραδιο...Εαν δε κανεις και κατι αλλο ταυτοχρονα πχ ακους ραδιο και κατεβαζεις μια ταινια κλαφτα χαραλαμπε....

12 minutes ago, s_nova said:

Αυτο το εχω παθει απειρες φορες τα τελευταια 5 χρονια γιατι ακουω μονιμα ιντερνετικο ραδιο  με Bt  .

Σε ολες τις θηκες που βαζω την συσκευη στην τσαντα ζεσταινεται γιατι δεν αναπνεει και ανεβαζει φουλ θερμοκρασιες την ωρα που παιζει ραδιο...Εαν δε κανεις και κατι αλλο ταυτοχρονα πχ ακους ραδιο και κατεβαζεις μια ταινια κλαφτα χαραλαμπε....

Κατάλαβα,άρα αυτό είναι... Και ήταν και με δεδομένα αντί για Wifi,ακόμα χειρότερα.

4 minutes ago, George6633 said:

Κατάλαβα,άρα αυτό είναι... Και ήταν και με δεδομένα αντί για Wifi,ακόμα χειρότερα.

Ναι εαν δεν "αναπνεουν" το παθαινουν συχνα....

On 26/9/2024 at 12:22 ΜΜ, mixtri said:

Επιτέλους!

Screenshot_2024-09-26-12-21-36-809_com.android.updater.jpg

Έχει βελτιωθεί αρκετά το τηλέφωνο με την αναβάθμιση που σημαίνει ότι είχε αρκετά memory leaks.

Bluetooth, GPS και μπαταρία 🔋 αρκετή βελτίωση.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, mixtri said:

Έχει βελτιωθεί αρκετά το τηλέφωνο με την αναβάθμιση που σημαίνει ότι είχε αρκετά memory leaks.

Bluetooth, GPS και μπαταρία 🔋 αρκετή βελτίωση.

Βρηκα ενα 2ωρο την νυχτα μετα την αναβαθμιση το εκανα και ενα φορματ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο η συσκευη πεταει κυριολεκτικα.😁

On 30/8/2024 at 5:23 ΜΜ, s_nova said:

Πως μετσμορφωθηκε η "μετρια" αυτονομια σε οχι απλα καλη αλλα  "κορυφαια" για το poco X6 Pro..

Και οταν λεω κορυφαια αναφερομαι σε 8-9 ωρες σοτ απο 4-5. Ωρες σοτ.

1) . Αλλαγη φορτιστη απο 67 σε  33 watt.'Χρησιμοποιω τον φορτιστη απο το ταμπλετ xiaomi pad 6 (33w).

2). Μερικες εφαρμογες σε περιορισμο παρασκηνιου και απενεργοποιηση ειδοποιησεων.(Βαζουμε οχι) . Κραταμε παρατεταμενα καθε εικονιδιο απο τις παρακατω εφαρμογες βγαινει το μενου μπαινουμε και κανουμε τις δυο ενεργειες   οπως δειχνει η παρακατω εικονα με τα βελακια 

Ηχογραφηση

Καμερα

Συλλογη

Ημερολογιο

Google drive

Google tv

Google one

Files Απο την Google

Ευρεση συσκευης

google play store

Game center

Poco community

Instagram

Προσοχη : Δεν βαζουμε αλλες εφαρμογες σε περιορισμο παρασκηνιου  περα απο τις παραπανω γιατι θα υπαρξουν "αντιθετα" αποτελεσματα" δηλαδη απωλεια μπαταριας.

3)  . Επιλ.προγραμματιστων.

Μεγεθος προσωρινης μνημης καταγραφης ----> 4Mb

Επιλογη επιπεδου αρχειου καταγραφης ----> Off.

4). Ρυθμισεις/μπαταρια/ προστασια μπαταριας (κανονικη φορτιση μεχρι 100%)

5) . Τοποθεσια.

Επιτρεπω μονο αυτα(τα  τρια παρακατω  , ο καιρος ειναι εφαρμογη της samsung οχι της xiaomi).

Reboot και ολα καλως:classic_tongue:

Παραδειγματα:

Με την παραπανω σειρα  εκτος του πρωτου , 2-3-4-5.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στο φορουμ γιατι δεν βλεπω εικονες στα ποστ και βλεπω αυτο το spacer.png;

1 hour ago, lalatoel said:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στο φορουμ γιατι δεν βλεπω εικονες στα ποστ και βλεπω αυτο το spacer.png;

Σβηνουν αυτοματα μετα απο μια εβδομαδα περιπου...

Edited by s_nova

Το να ακούς μόνο ραδιοφωνο ιντερνετικά δεν ζορίζει τόσο πολύ το κινητό στο να ζεματάει λές και τραβάς 4Κ 60fps video και να κάνει συνεχόμενα reboot....

Edited by Fulgore1

8 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Το να ακούς μόνο ραδιοφωνο ιντερνετικά δεν ζορίζει τόσο πολύ το κινητό στο να ζεματάει λές και τραβάς 4Κ 60fps video και να κάνει συνεχόμενα reboot....

Σε μενα δεν εχει κανει ποτε reboot μια συσκευη τα τελευταια χρονια.

Reboot κανουν οι συσκευες σε κατοχους οι οποιοι πιστευουν οτι η συσκευη ειναι "Παιχνιδι" το android ειναι "παιχνιδι" .Εαν δεν σεταρεις την συσκευη , εαν δεν κατανοεις τουλαχιστον τα βασικα ειναι λογικο να συμβαινουν πασης φυσεως ζητηματα. 

Εχει περασει ενα "μικροβιο" στο βωμο της πωλησης τα τελευταια χρονια οτι επειδη πληρωνει καποιος κατι πρεπει να δουλευει τελεια και κατι τετοιες πατσαβουρο-θολοκουλτουριαρικες μακακιες  της γουοκ αντζεντας που ακουμε δεξια και αριστερα ...

Υπαρχουν στα Σταν των καταστηματων συσκευες Νοκια με πληκτρολογιο εκει μονο υπαρχει σωτηρια....

Γιατι οι συσκευες της Samsung εχουν μεσα την εφαρμογη Φροντιδα?

Γιατι οι συσκευες xiaomi εχουν και αυτες μια αντιστοιχη εφαρμογη?

Εαν μετρησετε τις περισσοτερες φρασεις που περιεχει το λειτουργικο ειναι Περιορισμος ειδοποιησεων και παρασκηνιου.

Γιατι οι καθε εφαρμογη εχει μεσα επιλογη "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ"  και περιορισμο "Ειδοποιησεων" ???

Γιατι οι εταιριες εχουν αφθονες τετοιες επιλογες μεσα στο ιδιο το λειτουργικο?

Γιατι οταν τα βλεπω αυτα η γκλαβα μου δεν καταλαβαινει τι ειναι και τι να κανω?

Εμενα με μαθανε να μη με ενδιαφερουν τα παραπανω εγω πληρωνω μια συσκευη και θελω να δουλευει τελεια ....

Ρε Παλικαρια....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ οτι κατα μηκος ολου του λειτουργικου ΒΡΕ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ που πασαρουν οι ιδιες εταιριες εχουν παρεα ενα καρο επιλογες να περιοριστουν γιατι δεν τις κανουν καλα με τιποτα???

Οι εταιριες των εφαρμογων ξερετε τι λενε????

Εγω σου εδωσα την επιλογη να απενεργοποιεις ειδοποιησεις εαν δεν θες να ερχονται  να με περιοριζεις  στο παρασκηνιο κτλ.Εαν δεν το κανεις εσυ ως κατοχος προβλημα σου...  Ετσι εγω ως εταιρια εχω "καλυψη" γιατι εσυ εχεις Drain η reboot ...

Φανταστειτε οτι το λειτουργικο ειναι ενα γηπεδο .

Οι εφαρμογες οι παιχτες των ομαδων .

οι πελατες οι φιλαθλοι στις κερκιδες...

Edited by s_nova

Γιαυτους και πολλούς άλλους λόγους αποφάσισα μετά από χρόνια να πάω μόνιμα σε Iphone και το έχω παραγγείλει.Γιατί αυτο που πληρώνω δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω εγώ να λειτουργεί και να πρέπει να κάνω ένα σωρό πράγματα (τα οποία ευτυχώς τα έχω καταφέρει με την βοήθεια σας εδώ πέρα) για να μην κολλάει,να μην μπαίνουν διαφημίσεις,να μην πέφτει γρήγορα η μπαταρία,να μπεις σε επιλογές προγραμματιστων να αλλάξεις πράγματα,να κλείσεις να ανοίξεις κλπ κλπ κλπ...Για κάποιους είναι ότι καλύτερο αυτό για μένα που δεν έχω την διάθεση προτιμώ κάτι να χάσω και κάτι να κερδίσω.Θα μου πεις είναι όλα τέλεια στο ios;Όχι αλλά έχω καταφέρει να έχω σαν βασική συσκευή Windows Phone Nokia για 5 χρόνια,οπότε πόσο λάθος μπορεί να πάει;Και από την στιγμή που χρειάζομαι και την κάμερα λόγω της δουλειάς μου σαν φωτογράφος,κάποια πράγματα μου είναι πιο εύκολο να τα κάνω με το κινητό...Οπότε συμφωνώ σε όλα,όποιος έχει την όρεξη και την υπομονή να ψάξει και να ασχοληθεί με την βοήθεια όλων εδώ μέσα,είναι καλύτερο το Android,εγώ τα αφήνω στην τύχη τους μέχρι να χρειαστεί να πειράξω κάτι και από κει. 

Δεν εχεις να κερδισεις κατι εαν πας σε iphone εκει οτι προβλημα παρουσιαζεται περιμενεις με κανα update να σωθεις γιατι ως κατοχος δεν μπορεις να κανεις τιποτα...

Αυτο ειναι ενα παραμυθι που εχει αναπτυχθει στα φορουμ απο διαφορα Τρολ ανευ προηγουμενου. Δηλαδη οτι η σωτηρια του Android ειναι η apple...:classic_tongue:

Edited by s_nova

Δεν το βλέπω σαν σωτηρία αλλά όσο λιγότερο πείραγμα τόσο καλύτερα για τα δικά μου γούστα...Τώρα αν δω ότι με ενοχλεί το πουλάω λίγο πιο κάτω και επιστρέφω,δεν είναι ότι δεν μ αρέσει το Android,απλά δεν έχω πάντα τον χρόνο και την διάθεση να πειράζω πράγματα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τα χρήματα του αυτο το τηλέφωνο είναι τούμπανο και το χαίρομαι εκτός από κάποια πράγματα (πχ μπαταρία και αυτά τα τρελά που μου κάνει ώρες ώρες) και είναι το μόνο τηλέφωνο που μετάνιωσα αγόρασα δεύτερη φορά.Αν όμως δεν είχα την βοήθεια από σας εδώ μέσα ίσως να το είχα δώσει από την πρώτη στιγμή,κακά τα ψέματα το HyperOs(Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα) θέλει δουλειά και πείραγμα.

33 minutes ago, George6633 said:

Δεν το βλέπω σαν σωτηρία αλλά όσο λιγότερο πείραγμα τόσο καλύτερα για τα δικά μου γούστα...Τώρα αν δω ότι με ενοχλεί το πουλάω λίγο πιο κάτω και επιστρέφω,δεν είναι ότι δεν μ αρέσει το Android,απλά δεν έχω πάντα τον χρόνο και την διάθεση να πειράζω πράγματα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τα χρήματα του αυτο το τηλέφωνο είναι τούμπανο και το χαίρομαι εκτός από κάποια πράγματα (πχ μπαταρία και αυτά τα τρελά που μου κάνει ώρες ώρες) και είναι το μόνο τηλέφωνο που μετάνιωσα αγόρασα δεύτερη φορά.Αν όμως δεν είχα την βοήθεια από σας εδώ μέσα ίσως να το είχα δώσει από την πρώτη στιγμή,κακά τα ψέματα το HyperOs(Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα) θέλει δουλειά και πείραγμα.

---->>>>>

https://youtube.com/shorts/H-im4qAPXDQ

Edited by s_nova

1 minute ago, s_nova said:

Υπερβολικός ο Κώστας σε κάποιες περιπτώσεις... Πχ για την μπαταρία έχω διαφορετική άποψη γιατί το είχα για μια βδομάδα και ήταν πολύ δυνατό για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω στο 16 θα είναι ακόμα καλύτερη.Κάνω πάντα τις ίδιες ενέργειες στα κινητά δεν παίζω παιχνίδια,κατεβάζω τις ίδιες εφαρμογές,κάνω πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και κοιτάω να μην τα φορτίζω με πάνω από 25w( 8 στις 10 φορές τα καταφέρνω) συν ότι άλλο μπορώ.Το γεγονός ότι έχω αγοράσει το Poco από 8 Απριλίου,δουλεύω σεζόν από Μάιο που σημαίνει πολλές ώρες χωρίς το κινητό συν ότι έχω κάνει πολλά από όσα έχεις προτείνει εδώ και παρολαυτα έχω φτάσει σήμερα τους 200 κύκλους φόρτισης δεν το θεωρώ λογικό ούτε είμαι ευχαριστημένος και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει ο Mediatek.

23 minutes ago, George6633 said:

Υπερβολικός ο Κώστας σε κάποιες περιπτώσεις... Πχ για την μπαταρία έχω διαφορετική άποψη γιατί το είχα για μια βδομάδα και ήταν πολύ δυνατό για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω στο 16 θα είναι ακόμα καλύτερη.Κάνω πάντα τις ίδιες ενέργειες στα κινητά δεν παίζω παιχνίδια,κατεβάζω τις ίδιες εφαρμογές,κάνω πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και κοιτάω να μην τα φορτίζω με πάνω από 25w( 8 στις 10 φορές τα καταφέρνω) συν ότι άλλο μπορώ.Το γεγονός ότι έχω αγοράσει το Poco από 8 Απριλίου,δουλεύω σεζόν από Μάιο που σημαίνει πολλές ώρες χωρίς το κινητό συν ότι έχω κάνει πολλά από όσα έχεις προτείνει εδώ και παρολαυτα έχω φτάσει σήμερα τους 200 κύκλους φόρτισης δεν το θεωρώ λογικό ούτε είμαι ευχαριστημένος και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει ο Mediatek.

Δεν μπορει να φταιει ο dimensity 8300 ultra που εχει το poco x6 pro οταν τον ιδιο ακριβως εβαλε η Xiaomi στο καινουργιο  Xiaomi 14T       https://www.mistore-greece.gr/ls/Xiaomi-14T-Series/bnl-xiaomi-smrt-14t-512-blk-g10plus.aspx    και στο 14Τ Pro εβαλε τον αντιστοιχο Dimensity  9300  ultra . Οπως  επισης η Samsung εβαλε στο καινουργιο υπερ τουμπανο Ταμπλετ S10 και S10 Ultra τον Dimensity 9300 ultra.   https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s10_ultra-13362.php

Και δω δειτε τον Μυθο που διελυσε το Antutu...

https://techblog.gr/mobile/vivo-x200-pro-dielyse-ton-antagonismo-antutu-dimensity-9400-soc/

Edited by s_nova

10 minutes ago, s_nova said:

Δεν μπορει να φταιει ο dimensity 8300 ultra που εχει το poco x6 pro οταν τον ιδιο ακριβως εβαλε η Xiaomi στο καινουργιο  Xiaomi 14T       https://www.mistore-greece.gr/ls/Xiaomi-14T-Series/bnl-xiaomi-smrt-14t-512-blk-g10plus.aspx    και στο 14Τ Pro εβαλε τον αντιστοιχο Dimensity  9300  ultra . Οπως  επισης η Samsung εβαλε στο καινουργιο υπερ τουμπανο Ταμπλετ S10 και S10 Ultra τον Dimensity 9300 ultra.   https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s10_ultra-13362.php

Και δω δειτε τον Μυθο που διελυσε το Antutu...

https://techblog.gr/mobile/vivo-x200-pro-dielyse-ton-antagonismo-antutu-dimensity-9400-soc/

Δεν φταίει απλώς θεωρώ ότι οι Snapdragon κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση στο θέμα της μπαταρίας.Κατά τα άλλα είναι άψογοι επεξεργαστές οι Mediatek πλέον.

12 minutes ago, George6633 said:

Δεν φταίει απλώς θεωρώ ότι οι Snapdragon κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση στο θέμα της μπαταρίας.Κατά τα άλλα είναι άψογοι επεξεργαστές οι Mediatek πλέον.

Ισως η διαταξη στον επεξεργαστη του poco  1+3+4 λογο που εχει πολυ ψηλο χρονισμο  1 core στα 3.35Ghz και αλλους 3 core στα 3.20Ghz καποιες φορες να ψιλο-φταιει.... Επισης εχει και πολυ ψηλο χρονισμο η 6πυρινη καρτα γραφικων  στα 1650Ghz....Τους αλλους 4 δεν τους αναφερω αν και αυτοι για οικονομικοι εχουν ψηλο χρονισμο 2.20 ghz οταν οι συσκευες της αγορας στην μεσαια κατηγορια εχουν χρονισμο ταβανι στα 2.4-2.6ghz...

Edited by s_nova

Ένα περιθώριο παραπάνω βελτίωσης το λειτουργικό υπάρχει πάντως.

Χωρίς κάποια εμπειρία τα τελευταία 5 χρόνια με mediatek, ο 8300 που φοράει η συσκευή μπορώ να πω πως έχει τρελή βελτίωση στο θέμα κατανάλωσης σε σχέση με τους παλαιότερους mediatek αλλά δεν είναι μόνο αυτά, είναι και το θέμα software πως θα βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί πιο "έξυπνα". Να έχει όσο το δυνατών καλύτερη εμπειρία χρήσης με την καλύτερη δυνατή κατανάλωση.

1 minute ago, s_nova said:

Ισως η διαταξη στον επεξεργαστη του poco  1+3+4 λογο που εχει πολυ ψηλο χρονισμο  1 core στα 3.35Ghz και αλλους 3 core στα 3.0 καποιες φορες να ψιλο-φταιει....

Μακάρι να είναι αυτό γιατί αν καθυστερήσει πολύ το Iphone και χρειαστεί να ακυρώσω και να μείνω στο Android έχω βάλει στο μάτι τα 14Τ και 14T pro και έχω απορρίψει το απλό μόνο και μόνο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος για την μπαταρία.. Ελπίζω το Pro να έχει άλλα διάταξη με τον 9300+

2 minutes ago, George6633 said:

Μακάρι να είναι αυτό γιατί αν καθυστερήσει πολύ το Iphone και χρειαστεί να ακυρώσω και να μείνω στο Android έχω βάλει στο μάτι τα 14Τ και 14T pro και έχω απορρίψει το απλό μόνο και μόνο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος για την μπαταρία.. Ελπίζω το Pro να έχει άλλα διάταξη με τον 9300+

Ναι στο 14T Pro εαν θυμαμαι εχει και 500mah παραπανω σημαντικη διαφορα κατα ταλλα ειναι φοβερες συσκευες και τα 2 καινουργια 14Τ .

On 28/9/2024 at 4:30 ΜΜ, s_nova said:

Ολο αυτό το κατεβατό είναι άσχετο με αυτό που αναφέρθηκε πιο πίσω, πάμε παρακάτω.

Στα του Mediatek, το έγραψα και πιο πίσω, μιας και είμαι μάλλον ο μοναδικός που τον αξιοποιεί σε παιχνίδια.

Σαν τσιπάκι είναι ικανότατο επιπέδου Snap 7+ gen3, αλλά έχει φτωχή υποστήριξη από developers σε υποστήριξη/drivers( πολύ λίγες συσκευές με αυτόν) εξου τα μικρο θέματα που έχω αναφέρει πιο πίσω, και χαντακώνεται που είναι στην φθηνότερη σειρά της Poco.

Αν ήταν σε τιποτα Pixel(ή έστω Nothing), παπάδες θα έκανε λόγω Stock Android και υποστήριξης.

Τέλος για τα Xiaomi 14T που αναφέρθηκαν πιο πάνω, αυτά τα τελευταία χρόνια με Mediatek επερξεργαστές κυκλοφορούν, αρα δεν λέει κάτι αυτό.

Εδω η Xiaomi στο ακριβότερο 14T Pro των κοντά 1000ευρώ και δεν βάζει Ltpo οθόνη.

Edited by Fulgore1

30 minutes ago, Fulgore1 said:

Ολο αυτό το κατεβατό είναι άσχετο με αυτό που αναφέρθηκε πιο πίσω, πάμε παρακάτω.

Στα του Mediatek, το έγραψα και πιο πίσω, μιας και είμαι μάλλον ο μοναδικός που τον αξιοποιεί σε παιχνίδια.

Σαν τσιπάκι είναι ικανότατο επιπέδου Snap 7+ gen3, αλλά έχει φτωχή υποστήριξη από developers σε υποστήριξη/drivers( πολύ λίγες συσκευές με αυτόν) εξου τα μικρο θέματα που έχω αναφέρει πιο πίσω, και χαντακώνεται που είναι στην φθηνότερη σειρά της Poco.

Αν ήταν σε τιποτα Pixel(ή έστω Nothing), παπάδες θα έκανε λόγω Stock Android και υποστήριξης.

Τέλος για τα Xiaomi 14T που αναφέρθηκαν πιο πάνω, αυτά τα τελευταία χρόνια με Mediatek επερξεργαστές κυκλοφορούν, αρα δεν λέει κάτι αυτό.

Εδω η Xiaomi στο ακριβότερο 14T Pro των κοντά 1000ευρώ και δεν βάζει Ltpo οθόνη.

Αυτα τα περι υποστηριξης  και κατι τετοια που λες τα εχεις δει εσυ στην πραξη να σου δημιουργειται προβλημα?

Δηλαδη η samsung που βαζει τον dimensity  9300 ultra  στο Καινουργιο - τουμπανο  Tab S10 ultra των 1500 ευρω ?

Επρεπε να κανεις κοπυ αυτα που λες να τα στειλεις στη samsung  μπας και σωθει ο κοσμος με τους dimensity... 

Δηλαδη μια εταιρια που ανανεωνει και αναβαθμιζει τους επεξεργαστες οπως η mediatek και εχει μπει στον ανταγωνισμο δυνατα τι επρεπε να κανει να πει ολους τους dev να ασχοληθουνε μονο μαζι της?

Ο ανταγωνισμος ειδη υπαρχει και μπορει ο snap να εχει την πρωτοκαθεδρια αλλα η mediatek εχει μπει πολυ γερα στο παιχνιδι με τις ανανεωσεις της απο περσι.

Αυτο συμβαινει στην αγορα αυριο μπορει να συμβει κατι αλλο 

Edited by s_nova

5 ώρες πριν, s_nova said:

Αυτα τα περι υποστηριξης  και κατι τετοια που λες τα εχεις δει εσυ στην πραξη να σου δημιουργειται προβλημα?

Γιατί με κάνεις παράθεση και μου ξαναποστάρεις άσχετα πράγματα από αυτά που λέω?

Μίλησα εγώ πουθενά για Dimensity 9300 και mediatek γενικότερα??

Πολύς οπαδισμός συμφορουμίτη στο εδώ θέμα για το Poco X6 pro/mediatek.....

Οσο για την παραπάνω ερώτηση σου, έχω ήδη αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες τα θέματα που είχα σε ορισμένα παιχνίδια.

Χαίρομαι που τα προσπέρασες και γράφεις τώρα το παραπάνω.

Edited by Fulgore1

4 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Γιατί με κάνεις παράθεση και μου ξαναποστάρεις άσχετα πράγματα από αυτά που λέω?

Μίλησα εγώ πουθενά για Dimensity 9300 και mediatek γενικότερα??

Πολύς οπαδισμός συμφορουμίτη στο εδώ θέμα για το Poco X6 pro/mediatek.....

Οσο για την παραπάνω ερώτηση σου, έχω ήδη αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες τα θέματα που είχα σε ορισμένα παιχνίδια.

Χαίρομαι που τα προσπέρασες και γράφεις τώρα το παραπάνω.

Ασε τις κριτικες και τις προσωποποιησεις και συνεχισε να γραφεις αυτα που λες για να διασκεδαζουμε :classic_tongue:

On 28/9/2024 at 8:04 ΜΜ, George6633 said:

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω φίλε Γιώργο. Όσο καλή και αν είναι η συσκευή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σαν κι εμάς που δεν έχουν χρόνο να παίζουν... Καλώς ή κακώς για εμάς είναι μονόδρομος το iPhone.

Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι κακή. Απλά δεν κάνει για εμάς. Αν όλα λειτουργούν με factory reset σωστά όπως λέει ο @s_nova και θέλει ειδικό στήσιμο ναι μεν το κατανοώ αλλά δε το αποδέχομαι σαν χρήστης - καθαρά προσωπικά.

Θα το κρατήσω σαν δεύτερη συσκευή - έχω αρκετές extra sim - και θα παίζω. Αλλά σαν βασική συσκευή δυστυχώς δεν...

On 28/9/2024 at 9:27 ΜΜ, George6633 said:

Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την κατανάλωση του ΜΤΚ αλλά με την κατανάλωση της οθόνης. ΤΗΝ ΠΙΝΕΙ την μπαταρία. Θα πάω σε 60Hz μόλις πάει σαν δεύτερο τηλέφωνο να ησυχάσω... Ενώ έχει οθονάρα, έχει τρελή κατανάλωση.

Σαν HW το τηλέφωνο είναι ναυαρχίδα χαλαρά. Σαν SW όμως παιδιά θέλει δουλίτσα... Ο ΜΤΚ μου αρέσει προσωπικά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]