Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, challenge143 said:

Αν παιδιά ζητήσουν μπαχατελα κινητό προσφέρομαι να σας δώσω για να το αποκτήσετε...

Αυτό σημαίνει όποιο κινητό και μάρκα να είναι??? 

1 hour ago, alex61 said:

Αυτό σημαίνει όποιο κινητό και μάρκα να είναι??? 

Έχω δύο μπρικαρισμενα αν εννοείς εμένα samsung note 3 κ ένα χιαομι redmi που δεν ανάβει καθόλου.   Έχω ακούσει ότι δίνουν κινητά που δεν ανάβουν κ μια χαρά παίρνεις το bonus 

3 ώρες πριν, kountoura said:

Και στο τσατ έδιναν. 

Αλλά όχι 20%.

Εμένα μου έδωσαν 10%.

Και 100 ευρώ μια μπακατελα που έστειλα. 

Και τιμολόγιο. 

Και στην τιμή του 256 πήρα το 512. 

Κάτω από 1000€ το s24 ultra 512 πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας. 

Αν δώσουν όλες αυτές τις προωθητικές και στο s25 ultra εγώ θα το χτυπήσω. 

Και εγώ ελπίζω να το χτυπήσω έτσι ακριβώς. 

Καλησπέρα σε όλους κ χρονια πολλά.

Ερωτηση: έχω θέμα με call dropping και signal. Εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη (s21 ultra) και οκ,   έχω κάνει reset mobile network settings και τα ιδια, έχω γυρίσει σε network mode μέχρι 4g, τα ιδια  (εκτός απο αλλαγή καρτα sim από vodafone) και μπορεί να πάω σέρβις. Παρατηρώ το θέμα είναι πο 4 και 5 g (πεφτει σε 1-2 μπάρες ή και καμια).

Το έχει το θέμα κάποιος? Ξέρετε αν υπάρχει λύση? Πρέπει να αλλάξω sim ? Να πάω service? Τι προτείνετε?

Edited by ng76

3 ώρες πριν, challenge143 said:

Έχω δύο μπρικαρισμενα αν εννοείς εμένα samsung note 3 κ ένα χιαομι redmi που δεν ανάβει καθόλου.   Έχω ακούσει ότι δίνουν κινητά που δεν ανάβουν κ μια χαρά παίρνεις το bonus 

Όχι απλά έχεις ακούσει, έτσι είναι. 

Το έχω κάνει και εγώ 2 φορές. 

Έστειλα αρχαίες συσκευές με κουμπιά που ούτε καν άνοιγαν. 

Στο πρόγραμμα trade in κάνουν εκτίμηση την συσκευή σου, και συν 100 ευρώ. 

Επομένως στέλνεις κάτι με μηδέν αξία, συν 100, =100. 

Τραπεζική κατάθεση κανονικά σε λίγες μόλις ημέρες. 

Εννοείται δεν αξίζει να δώσεις καινούργια συσκευή(πχ s24 ultra) γιατί ακόμα και με τα 100 συν ευρώ, η τιμή που τα εκτιμούν είναι πολύ πιο χαμηλή από ότι μπορείς μόνος άνετα να το δώσεις σε μια αγγελία. 

kountouraN

Καλησπέρα σας.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Με εχει ταραξει στις διαφημίσεις ειδικά στην εφαρμογη της google για την αναζήτηση στο internet

αυτή που ηταν παλιά google assistant.Υπαρχε κάποια λύση;

Ευχαριστω 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στο messenger και στο telegram ανάβει η οθόνη όταν έρθει κάποιο μήνυμα. Εμένα όχι. Μόνο στο viber. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων αλλά άκρη δεν βγάζω! Το ίδιο γίνεται και στο Α52s της αδελφής μου. Ευχαριστώ πολύ!!!

41 minutes ago, spiros_kef said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στο messenger και στο telegram ανάβει η οθόνη όταν έρθει κάποιο μήνυμα. Εμένα όχι. Μόνο στο viber. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων αλλά άκρη δεν βγάζω! Το ίδιο γίνεται και στο Α52s της αδελφής μου. Ευχαριστώ πολύ!!!

Πήγαινε ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις - ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος - και πάτα το γρανάζι δίπλα στο εμφάνιση περιεχομένου και μετά τσεκαρε εάν είναι τικαρισμεμες οι εφαρμογές που θέλεις.

2 ώρες πριν, fraggreg said:

Καλησπέρα σας.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Με εχει ταραξει στις διαφημίσεις ειδικά στην εφαρμογη της google για την αναζήτηση στο internet

αυτή που ηταν παλιά google assistant.Υπαρχε κάποια λύση;

Ευχαριστω 

Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά ζητάς κάποια ρύθμιση  να κόβει τις διαφημίσεις 

Πήγαινε ρυθμίσεις - συνδεσεις - περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης- προσωπικό DNS βάλε dns.adguard.com αποθηκευση και είσαι έτοιμος. Κάποιες σελίδες δεν στις ανοίγει. Το απενεργοποιείς βλέπεις τις σελίδες που θέλεις  και ενεργοποίηση ξανά. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

8 ώρες πριν, pazu said:

Πήγαινε ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις - ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος - και πάτα το γρανάζι δίπλα στο εμφάνιση περιεχομένου και μετά τσεκαρε εάν είναι τικαρισμεμες οι εφαρμογές που θέλεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν εννοούσα ότι δεν λαμβάνω καθόλου ειδοποίηση. Απλά σε messenger, whatsapp και telegram ακούγεται μόνο ο ήχος και η οθόνη μένει κλειστή. Ενώ σε viber και sms ακούγεται ο ήχος και ανάβει και η οθόνη, όπως σε όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα μου!

Edited by spiros_kef

8 ώρες πριν, mips said:

Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά ζητάς κάποια ρύθμιση  να κόβει τις διαφημίσεις 

Πήγαινε ρυθμίσεις - συνδεσεις - περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης- προσωπικό DNS βάλε dns.adguard.com αποθηκευση και είσαι έτοιμος. Κάποιες σελίδες δεν στις ανοίγει. Το απενεργοποιείς βλέπεις τις σελίδες που θέλεις  και ενεργοποίηση ξανά. 

Τότε στην αρχική οθόνη κρατα παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλεις και όταν ανοίξει το μενού με τις επιλογές επέλεξα πάνω στην γωνία το i που είναι μέσα στον κύκλο. Μετά ειδοποιήσεις και δες εάν αυτό είναι τικαρισμενο.

Screenshot_20241230_082105_Settings.jpg

4 ώρες πριν, spiros_kef said:

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν εννοούσα ότι δεν λαμβάνω καθόλου ειδοποίηση. Απλά σε messenger, whatsapp και telegram ακούγεται μόνο ο ήχος και η οθόνη μένει κλειστή. Ενώ σε viber και sms ακούγεται ο ήχος και ανάβει και η οθόνη, όπως σε όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα μου!

Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ το έχω προσέξει αυτό που γράφεις. 

On 28/12/2024 at 5:13 ΜΜ, nasosvasedis said:

Αυτό το 15% ακούγεται πολύ καλή φάση. Και επειδή σκέφτομαι ΚΑΙ φέτος να αναβαθμίσω από S24U στο S25U, τις δίνουν εύκολα αυτές τις εκπτώσεις; Λες κάτι συγκεκριμένο; 

Επίσης γράψου και στο Samsung club και καταχώρισε το s24u. Ώστε να σε "ξέρουν", να έχουν το email σου.  (και τη συσκευη σου). 

Στέλνουν αυτόματα email με τις εκπτωτικές προσφορές στους κατόχους/μέλη. 

Εννοείται το double storage και τα 100Ε για παλιά/χαλασμένη συσκευή ισχύουν έτσι κι αλλιώς, και εννοείται θα δεις τι % έκπτωση θα σου στείλουν αυτόματα και μετά θα κυνηγήσεις να δεις αν αυτά τα "κουπόνια" που λένε εδώ οι φίλοι είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά πάντως δεν χάνεις κάτι να γραφτείς να δεις τι θα σου στείλουν. 

Έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλύτερη η αγορά, τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις που δίνει η Samsung (πχ USA > UK > Germany > Ελλάδα).

Όποιος λοιπόν έχει κανένα συγγενή στο εξωτερικό, μπορεί ίσως να βρει ακόμα καλύτερες προσφορές. Εγώ πέρυσι πήρα στο Βέλγιο το 1TB στα 1090Ε. Το 512GB το είχε νομίζω στα 990Ε. Φέτος περιμένω πάλι να δω τι προσφορές θα δώσουν. 

Και σε κάποιες χώρες κάνουν trade in και το μοντέλο της προηγούμενης χρόνιας με σοβαρή έκπτωση στο νέο. Εμείς εδώ στο Ελλαντα πρέπει να ψαχνομαστε σε αγγελίες να το σπρώξουμε το παλιό...

Edited by smyrali
Typo

27 minutes ago, smyrali said:

Και σε κάποιες χώρες κάνουν trade in και το μοντέλο της προηγούμενης χρόνιας με σοβαρή έκπτωση στο νέο. Εμείς εδώ στο Ελλαντα πρέπει να ψαχνομαστε σε αγγελίες να το σπρώξουμε το παλιό...

Ακριβώς. 

15 ώρες πριν, sattack said:

Επίσης γράψου και στο Samsung club και καταχώρισε το s24u. Ώστε να σε "ξέρουν", να έχουν το email σου.  (και τη συσκευη σου). 

Στέλνουν αυτόματα email με τις εκπτωτικές προσφορές στους κατόχους/μέλη. 

Εννοείται το double storage και τα 100Ε για παλιά/χαλασμένη συσκευή ισχύουν έτσι κι αλλιώς, και εννοείται θα δεις τι % έκπτωση θα σου στείλουν αυτόματα και μετά θα κυνηγήσεις να δεις αν αυτά τα "κουπόνια" που λένε εδώ οι φίλοι είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά πάντως δεν χάνεις κάτι να γραφτείς να δεις τι θα σου στείλουν. 

Έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλύτερη η αγορά, τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις που δίνει η Samsung (πχ USA > UK > Germany > Ελλάδα).

Όποιος λοιπόν έχει κανένα συγγενή στο εξωτερικό, μπορεί ίσως να βρει ακόμα καλύτερες προσφορές. Εγώ πέρυσι πήρα στο Βέλγιο το 1TB στα 1090Ε. Το 512GB το είχε νομίζω στα 990Ε. Φέτος περιμένω πάλι να δω τι προσφορές θα δώσουν. 

Υπαρχει samsung club Ελλαδος? Δεν μπορω να το βρω καπου.

Για δωστε κανενα link.

11 minutes ago, George K said:

Υπαρχει samsung club Ελλαδος? Δεν μπορω να το βρω καπου.

Για δωστε κανενα link.

https://eu.community.samsung.com/?category.id=gr&page=1&tab=setting

Έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν η μέγιστη προστασία μπαταρίας είναι ενεργοποιημένη και η στάθμη φτάσει στο 80%, η φόρτιση σταματάει τελείως, δηλαδή η συσκευή δεν τραβάει καθόλου ρεύμα.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η βασική προστασία και η στάθμη φτάσει 100%, η συσκευή συνεχίζει να τραβάει 1 - 1,5 watt.

Αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί σύμφωνα με την περιγραφή η φόρτιση σταματάει μέχρι η στάθμη να πέσει στο 95%.

16 ώρες πριν, smyrali said:

Στο εξωτερικό υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! 

Υπάρχει το www.rebuy.de και www.rebuy.nl

Εκει, αν έχεις να δηλώσεις μια διευθυνση Γερμανίας ή Ολλανδίας αντίστοιχα, μπορείς να πουλήσεις το κινητό σου σε πολύ καλές τιμές. Το στέλνεις με κουριερ, νομίζω UPS, αλλά μπορεί κάθε τόσο να αλλάζουν εταιρεία κουριερ.  

Οι τιμές παίζουν καθημερινά σαν χρηματιστήριο και εξαρτώνται από την κατάσταση του κινητού. Σε ρωτάνε πως είναι η  μπαταρία,  η οθόνη κλπ και βγάζουνε μια τιμή. Αν σου αρέσει η τιμή, πατάς αποδοχή, τυπώνεις την ετικέτα για το κουριερ και το στέλνεις. 

Το μόνο θέμα είναι ότι αυτοί θα το ελέγξουν και πολύ πιθανόν να σου πούνε ξερεις, εσύ μας έγραψες ότι η οθόνη και το σασί είναι τέλεια αλλά εμείς είδαμε αυτές τις μικρές γρατζουνιές (σου στέλνουν και φώτο) και για αυτό το λόγο δεν σου δίνουμε την τιμή που βγήκε με την επιλογή "σαν καινουργιο" αλλά την τιμή που θα έβγαινε τότε με την επιλογή "ελαφρώς μεταχειρισμένο". 

Αν δεχτείς τη νεα χαμηλότερη τιμή, σου βάζουν αμέσως τα χρήματα μεσω paypal. Αν δεν δεχτείς, στο ταχυδρομούν  πίσω στη διεύθυνση Γερμανίας ή Ολλανδίας που δήλωσες. Έτσι παίζουν δύο εκδοχές: ή θα δεχτείς ότι και να σου προτείνουν γιατί έδωσες τη διεύθυνση ενός γνωστού ή αγνώστου που δεν πρόκειται να ασχοληθεί μετά μαζί σου να το παραλάβει. Ή έδωσες τη διεύθυνση κάποιων φίλων ή συγγενών που δέχονται να το παραλαβουν και να στο δώσουν. 

Εγώ έχω πουλήσει έτσι μερικές φορές.  Έχω βάλει τη διεύθυνση κάποιου γνωστού που δεν πρόκειται να ασχοληθεί και έτσι ότι μειωση στην αρχικη προσφορα και να μου προτείνουν θα το δεχτώ. Αλλά νομιζω συμφέρει. Μπορείς να κάνεις και δοκιμές με επιλογή "σαν καινουργιο" και μετά "φθαρμενο" και να δεις πόσο περίπου μπορεί να είναι η διαφορά.

Οποιος θέλει ας κάνει μια δοκιμη. Να δει αν γίνεται και με UPS από Ελλάδα. Εναλλακτικα, εχεις κάποιον γνωστό στη Γερμανία ή Ολλανδία ή άλλη χώρα εκεί γύρω που έχει το ίδιο κουριερ που θα σου βγάλει ετικέτα το rebuy, και πρώτα το στέλνεις σε αυτόν και μετά αυτός το παραδίδει στον εκεί κουριερ. Στη χειρότερη απλώς το σύστημα σου έχει δώσει ετικέτα για το κουριερ και εσύ δεν έστειλες ποτέ τίποτα. 

Καλή Χρόνια!

Screenshot_20250101_011738_Chrome.thumb.jpg.fc9364701642cbc44a2c741f1b8eb5ec.jpg

Edited by sattack

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην ομάδα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έβαλα εχθές το spigen ez fit τζαμακι το privacy. Νομίζω ότι σε άσπρο φόντο πιξελιαζει η οθόνη. Κοινώς χαλάει τα χρώματα. Ισχύει; η είναι ιδέα μου; 

On 29/12/2024 at 7:38 ΜΜ, ng76 said:

Καλησπέρα σε όλους κ χρονια πολλά.

Ερωτηση: έχω θέμα με call dropping και signal. Εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη (s21 ultra) και οκ,   έχω κάνει reset mobile network settings και τα ιδια, έχω γυρίσει σε network mode μέχρι 4g, τα ιδια  (εκτός απο αλλαγή καρτα sim από vodafone) και μπορεί να πάω σέρβις. Παρατηρώ το θέμα είναι πο 4 και 5 g (πεφτει σε 1-2 μπάρες ή και καμια).

Το έχει το θέμα κάποιος? Ξέρετε αν υπάρχει λύση? Πρέπει να αλλάξω sim ? Να πάω service? Τι προτείνετε?

Καλη χρόνια σε ολους!!

Μήπως κάποιος έχει κάποια άποψη γι'αυτο το θέμα?