vwbestakos Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) On 14/4/2025 at 2:51 ΜΜ, Johnny_Johnny said: Πρέπει να ήμαστε κωλοφαρδοι τελικά. Ωστόσο Παρατήρησα μια πτώση στην μπαταρία Expand Η πτώση της μπαταρίας είναι τραγική. Μετά από 5 μήνες αναμονής η Sammy τα έκανε που.......να, λίγο τσίπα δεν έχει για τους πελάτες της που έσκασαν ένα κάρο λεφτά. Έχει πέσει πολύ στην εκτίμηση που την είχα, με βλέπω να αλλάζω εταιρία άμεσα. Edited 14 Απριλίου by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Εγώ δεν έχω πάει ακόμα σε ui7 αλλά η μπαταρία μου είναι τραγική! Έβγαζα άνετα και δεύτερη μέρα πριν και τώρα φορτίζω κάθε μέρα δύο φορές. Να πω ότι το κινητό το αγόρασα καινούριο και το έχω μόνο 6 μήνες. Και στην κατανάλωση δεν φαίνεται κάτι περίεργο που τρέχει και μου καταναλώνει ενέργεια. Επίσης έχω τις ίδιες εφαρμογές που είχα. Επίσης να πω ότι το κινητό το έχω σε ήπιο προφίλ απόδοσης, την ανάλυση οθόνης 2340x1080, το κινητό να μην ανάβει όταν έρχονται ειδοποιήσεις, το always on display κλειστό εννοείται! Το πενάκι να μην είναι συνδεδεμένο και καταναλώνει ενέργεια, και γενικά όλα να είναι φιλικά προς την μπαταρία. Όμως τίποτα! Ενώ στην αρχή όλα αυτά τα είχα ανοιχτά και έβγαζα και δεύτερη μέρα. Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά! Θα περιμένω να κάνω και την αναβάθμιση του UI 7 και εάν φτιάξει έφτιαξε αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε. Εγώ το λατρεύω αυτό το κινητό όμως βλέπω οι Κινέζοι άρχισαν να δίνουν μεγάλες μπαταρίες και θα κερδίσουν έδαφος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Για αυτό και εγώ εδώ και πολύ καιρό ΔΕΝ τρελαίνομαι να κάνω τα update αμέσως... Είμαι με το update Φεβρουαρίου ακόμα, το κινητό πάει μπάλα... η μπαταρία με βγάζει άνετα 1,5 μέρα... οπότε δεν βλέπω τον λόγο να προχωρήσω σε αναβαθμίσεις που έχουν τα ρίσκα τους... Εγώ προσωπικά είμαι πολύ καχύποπτος με τα update... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός πάντα... Ποιος δεν μας εξασφαλιζει ότι αυτές οι αναβαθμίσεις δεν γίνονται για να ρίξουν την απόδοση της συσκευής προκειμένου να μπούμε στην διαδικασία αλλαγής; Ποιος μας εξασφαλίζει οτι αυτα "μαγικά καλούδια" που μας προμοταρουνε στα υποσχόμενα "major" update δεν χειροτερευουν την απόδοση της μπαταρίας άμεσα ή μακροπρόθεσμα; Ήμουν είμαι και θα είμαι της άποψης όταν δουλεύει κάτι σωστά να μην το πειράζω... Εφ όσον κάνω αυτά που θέλω όλα καλά... Με βλεπω να μένω καιρό με update Φεβρουαρίου και Android 14 και ας μου έρχετε συνέχεια ειδοποίηση για update που μου σπάει τα νεύρα δεν το κάνω... 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου την πτωση της μπαταριας την ειχα απο πριν. Δε μου χαλασε κατι η αναβάθμιση χαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου On 14/4/2025 at 5:01 ΜΜ, Gorge said: την πτωση της μπαταριας την ειχα απο πριν. Δε μου χαλασε κατι η αναβάθμιση χαχαα Expand Μπορεί να στην κάνει χειρότερα όμως... Ποτέ δεν ξέρεις... 🤣 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Εγώ προσωπικά είμαι με one ui 7εδω και 4 μέρες και σήμερα για παράδειγμα έχω 6+ ώρες sot με όλα ανοιχτά ,αρκετά δεδομένα, ανάλυση στο τέρμα,always on display ανοιχτό πάντα. Τίμιο μου φαίνεται 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Πραγματικά απροβληματιστη η αναβάθμιση σε εμένα.... Έως τώρα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου εμένα μου αρέσει που επιτέλους έγινε πολύ smooth στα γραφικά.Απολαυστικό ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Προσωπικά μου έκατσε πολυ καλα η 7αρα βεβαια εκανα μετα την αναβάθμιση και factory reset και ολα απο την αρχη (οχι απο μπακ απ) και μπαταρια και σμουθ παει σφαιρα!!! 2 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Γενικά οι απόψεις διίστανται με την αναβάθμιση. Αν κ το δικό μου πλέον πάει μπάλα κ βγάζει άνετα 1.5 μέρα με όλα ανοιχτά ,σήμερα αποφάσισα κ εγώ να την κάνω κ θα ενημερώσω με τυχόν προβλήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Και εδω μια απο τα ιδια. Ισως λιγο πιο αυξημενη καταναλωση μεσα στην ημερα δηλ εκει που εφτανα το βραδυ με 40% τωρα ειμαι στο 35 με 30% αναλλογα με την χρηση. Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει. Πως επαναφερουμε τα στανταρ εικονιδια στις εφαρμογες μετα απο εγκατασταση εικονιδιων απο το μαρκετ της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Σήμερα δεν ξέρω αν θα έχεις την επιλογή για να την κάνεις. Την έχουν βάλει στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα με το κλείδωμα λεει 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Καλημέρα, μετά την αναβάθμιση παρατηρώ στην εφαρμογή του gmail ότι δεν είναι τόσο ευδιάκριτα τα αδιάβαστα μηνύματα. Ναι μεν είναι bold αλλά όχι τόσο έντονα όσο πριν. Επίσης το λευκό στην εφαρμογή είναι λίγο ψυχρής απόχρωσης, στην εφαρμογή του outlook είναι πιο λευκό. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.techaholic.gr%2F2025%2F04%2F15%2Fone-ui-7-xekina-xana-i-anavathmisi-sta-galaxy-s24-noritera-ap-oso-nomizame%2F%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTEAAR417gjYdxxavo83WUo2gFCO2hHewAYIqoShiYGfIcVy15p0K6RTtd0rWAMaMg_aem_Ua2H6NS9DOQjKjnNeLCsYg&h=AT2se0zZkPBPFVb-MBu6s82QmgwZSpzp4BHD0woY0EJY_JEaRlKqzxyIXoAZH5f1_VrAdIIG-q6FWLb6-Ml4XoodaKW3-zpxXXCh4ZhCbHXUCRNWK5nNC0kK53a6ivWu1DqWR1niAzRplbw1 Την ξαναεδωσε σε κυκλοφορία οπότε λογικά σε όσους δεν την βλέπουν από μερα σε μέρα θα την δουν και σ εμάς που την έχουμε περάσει θα δώσει κάποιο patch update που θα την διορθώνει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου (edited) Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, έχω 2 Sim Στην 1 Nova & 2 Vodafone. Τα μηνύματα ασφαλείας otp ( ξέρετε για Login σε λογαριασμούς κτλ ) δεν μου έρχονται αμέσως στην Wind ενώ στην Vodafone κατευθείαν στο δευτερόλεπτο, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; έρχονται Random μετά από 3-4 ώρες είναι θέμα δικό μου ή Nova; Google messenges χρησιμοποιώ. Edited 15 Απριλίου by nikosaek2121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 15/4/2025 at 5:14 ΠΜ, dkon84 said: Σήμερα δεν ξέρω αν θα έχεις την επιλογή για να την κάνεις. Την έχουν βάλει στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα με το κλείδωμα λεει Expand Επιστρέφω στο Nokia 3310, μου λείπει το φιδάκι..😂. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Από σήμερα κάτοχος κι εγώ. Μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια ξαναγυρίζω στα galaxy S. Νομίζω από το S7 edge. Είναι δυνατό κινητό προφανώς, αλλά έχω ξεσυνηθίσει το μενού. Ελπίζω να είναι σαν το ποδήλατο. 😂 5 Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Παιδια καλησπέρα αυτος ειπαμε ειναι ο αυθεντικος φορτιστής? https://www.skroutz.gr/s/46341588/Samsung-Fortistis-me-THyra-USB-C-kai-Kalodio-USB-C-USB-C-45W-Power-Delivery-Mayros-EP-TA4510XBEGEU.html Η μου προτείνετε κατι αλλο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου (edited) Σχεδον 30 ευρωπουλα ο φορτιστακος ??? 🤡 Ετσι εξηγείτε γιατι τον αφαιρεσαν απο τις συσκευασιες των συσκευων που ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..... 30 ευρω εξτραδακι βγαζουν στις πλατες μας.🤮 Οικολογοι κατα τα αλλα....🤮 Edited 15 Απριλίου by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 15/4/2025 at 12:25 ΜΜ, koloko said: Παιδια καλησπέρα αυτος ειπαμε ειναι ο αυθεντικος φορτιστής? https://www.skroutz.gr/s/46341588/Samsung-Fortistis-me-THyra-USB-C-kai-Kalodio-USB-C-USB-C-45W-Power-Delivery-Mayros-EP-TA4510XBEGEU.html Η μου προτείνετε κατι αλλο? Expand Θεωρητικά ναι αλλά εγώ θα σου πρότεινα αγορά καλύτερα από κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα για να είσαι ποιο σίγουρος και ας κάνει λίγο παραπάνω μιας και παίζουν πολύ after market στην αγορά που μοιάζουν πολύ με τους αυθεντικούς... 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Έχω ένα φορτιστή 120w από κινεζοτηλέφωνο. Λέτε να κάνει ή θα χρειαστώ τον κανονικό? Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 15/4/2025 at 2:00 ΜΜ, eilio94 said: Έχω ένα φορτιστή 120w από κινεζοτηλέφωνο. Λέτε να κάνει ή θα χρειαστώ τον κανονικό? Expand O φορτιστής που είχα από το One Plus 9 pro, που ήταν 65Watt, δουλεύει τέλεια με πολύ γρήγορη φόρτιση. 2 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 15/4/2025 at 2:00 ΜΜ, eilio94 said: Έχω ένα φορτιστή 120w από κινεζοτηλέφωνο. Λέτε να κάνει ή θα χρειαστώ τον κανονικό? Expand Κανει,μη πεταξεις 30 ευρω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 15/4/2025 at 2:00 ΜΜ, eilio94 said: Έχω ένα φορτιστή 120w από κινεζοτηλέφωνο. Λέτε να κάνει ή θα χρειαστώ τον κανονικό? Expand Νομίζω δεν θα έχεις θέμα...εγώ με έναν 33αρι από xiaomi δουλεύει μια χαρά με τον 120αρι που έχει ο γιος μου δεν έχω φορτίσει ποτέ όμως σε άλλες συσκευές δουλεύει οκ 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου https://www.skroutz.gr/s/46770650/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-GaN-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Mayros-EP-T2510N.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Πήρα αυτόν τον 25αρι μιας και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τα 45w. Τσέκαρα ότι είναι όντως official απ το support της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts