Jump to content

nikosaek2121

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosaek2121

  1. Καλησπέρα, την Ρουτίνα στο κάτω μέρος την οθόνη πως μπορώ να την αφαιρέσω από την οθόνη κλειδώματος? Έχω κλείσει την επιλογή εμφανίζει ρουτίνες στην οθόνη κλειδώματος αλλά ακόμα εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο ?
  2. Καλησπέρα παιδιά κατέβασα & εγώ την ενημέρωση. Είχα πάντα ενεργό τον προσαρμόσιμο τόνο χρώματος και βλέπω μεγάλη διαφορά τώρα σε σχέση με πριν, ειδικά στο μπλε και φαίνεται ξεκάθαρα και στα logo εδώ του forum που είναι μπλε !
  3. Πάντως δεν παύει να ανοίγει το κινητό, σαν να έχει γίνει Service, δεν είναι το ίδιο. Εγώ όταν πούλησα το s22 & το S23 όλοι με ρώταγαν έχει ανοιχθεί το κινητό ή γίνει Service ?
  4. Με το Update τι γίνεται? Πάντα Release date δεν είχαμε & το Update ? Έχει περάσει σχεδόν εβδομάδα & Ακόμα Υοκ.
  5. Παίζει και όλα τα galaxy s24 κινητά στην Ελλάδα να θέλουν αντικατάσταση 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
  6. Το έκανε & το S23 ultra εμένα και τώρα το S24 τι να πω δεν ξέρω, διάβασα ότι και το Iphone το κάνει και είναι λογικό διότι γίνεται εναλλαγή φακού, ίσως είναι θέμα Sowtware. Τι να πω για δοκιμάστε αύριο στο Service να δούμε τι θα σας πουν παιδιά.
  7. Κάθε χρόνο στο Launch δεν υπήρχε και Update έτοιμο νομίζω παιδιά ? Φέτος λίγο το άργησαν...
  8. Ναι είναι MagSafe θήκη αλλά δεν έχω κάποιο αξεσουάρ πάνω.
  9. Υπάρχει κάποιος με θήκη Esr flipstand για το S24 Ultra ? Έχω την ίδια και επηρεάζει την Πένα και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος με την ίδια θήκη έχει ίδιο πρόβλημα ?
  10. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω όσοι πήραμε από Samsung shop, τι βάζουμε στο Samsung Members εκεί που λέει τιμολόγιο ? Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε σε Pdf την απόδειξη αγοράς από την Samsung ?
  11. Εγώ το έχω από την τέταρτη το κινητό, πολύ καλύτερη αίσθηση παντός τα πλήκτρα του s24 σε σχέση με το S23 πολύ ανώτερα.
  12. Σημάδια η συσκευή ή το κουτί, έκανες αλλαγή?
  13. Να μου πεις φίλε μου όταν έχεις την θήκη πως δουλεύει το πενάκι
  14. Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς θήκη με Magsafe ? Παρατηρείτε κάποια κολλήματα στο πενάκι όταν γράφεις σημειώσεις και όταν κανείς περιήγηση στο τηλέφωνο?
  15. Ήρθε μπράβο στην easymail αμέσως!
  16. Το έχω και εγώ σπορεία αυτό, πιστεύετε στήσιμο από την αρχή ή Restore από Samsung cloud ?
  17. Έχω και εγώ ένα 10% περισσέψε οποίος στείλει πρώτος pm του στέλνω Δόθηκε
  18. Γιατί να μπλέξουμε με κόλλες και ιστορίες φέτος εφόσον η οθόνη έγινε Flat ? Να ρισκάρει κάποιος να πάει κόλλα στα κουμπιά μικρόφωνα σε κινητό τον 1500 ευρώ? Το Spigen το σκέφτομαι και εγώ απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι , καλύπτει την κάμερα μπροστά και πιστεύω σε φώτα κτλ θα έχει αντανακλάσεις, δεν αναφέρει τίποτα για το Fingerprint ότι π.χ. θα δουλεύει άψογα δεν το επειρεαζει κτλ. Πιστεύω εφόσον έγινε η Οθόνη Flat μια καλή θήκη θα την προστατεύει από όλες τις πλευρές, γιατί να χάσουμε το Accuracy του Fingerprint, μια μεμβράνη είναι αρκετή.
  19. Ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε παραγγείλει έχετε καταλήξει σε τζαμί προστασίας? Βλέπω φέτος το Official έχει 15 ευρώ επιπλέων από του s23 και παραμένει Film.
  20. Όντως το παραγγειλα σήμερα τι πρωί μου έστειλε ένα παλικάρι τον κωδικό και πέρασε κανονικά, 1199,20 βγήκε το 512, ρώτησα πώς βγήκαν στην φόρα αυτά τα κουπόνια αλλά δεν μου απάντησε, οποίος έχει κάποια πληροφορία έχω και εγώ σπορεία. Στο Live chat δεν ήξεραν τίποτα για το κουπόνι αυτό, μόνο 10% μπορούσαν να παρέχουν
  21. Μόλις μίλησα με Samsung chat και μου έδωσαν κωδικό 10% !
  22. Καλή φάση όμως από Γερμανία θα καθυστερήσει λίγο η παραγγελία σωστά ? Από το Samsung de έκανες?
×
×
  • Create New...