Rospy7 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Καλημερα.Η Ενημέρωση συστήματος Google Play ειναι ακόμα στον Φεβρουάριο η εμένα εχει φάει κόλλημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 (edited) 15 minutes ago, Rospy7 said: Καλημερα.Η Ενημέρωση συστήματος Google Play ειναι ακόμα στον Φεβρουάριο η εμένα εχει φάει κόλλημα; Καλημέρα παιδιά. Και εμένα στον Φεβρουάριο είναι. Το κουφό είναι οτι με το one ui 6.1 είχε παει στον Μαρτίο και με one ui 7 πήγε Φεβρουάριο... Edited April 24, 2025 by darkmage1983 1 Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 3 minutes ago, darkmage1983 said: Καλημέρα παιδιά. Και εμένα στον Φεβρουάριο είναι. Το κουφό είναι οτι με το one ui 6.1 είχε παει στον Μαρτίο και με one ui 7 πήγε Φεβρουάριο... Θα ενημερωθεί λογικά. Η τελευταία ενημέρωση στα 25 είναι Απρίλιος 2025. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 45 minutes ago, darkmage1983 said: Καλημέρα παιδιά. Και εμένα στον Φεβρουάριο είναι. Το κουφό είναι οτι με το one ui 6.1 είχε παει στον Μαρτίο και με one ui 7 πήγε Φεβρουάριο... Ανανεώστε το μόνοι σας ρε παιδιά, εμένα s22u στον Απρίλιο (με δικιά μου ανανέωση - δεεεεννν περιμένω να το κάνει από μόνο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 3 ώρες πριν, alex61 said: Ανανεώστε το μόνοι σας ρε παιδιά, εμένα s22u στον Απρίλιο (με δικιά μου ανανέωση - δεεεεννν περιμένω να το κάνει από μόνο του) Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Φίλε μου μπορείς να μας δώσεις κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε τα αρχεία για να το ανανεώσουμε μόνοι μας? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 10 minutes ago, djspiros said: Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Φίλε μου μπορείς να μας δώσεις κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε τα αρχεία για να το ανανεώσουμε μόνοι μας? Ευχαριστώ πολύ!!! Ρυθμίσεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες για το λογισμικό πάτησε στο play να κάνει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά εννοώ να το κάνουμε εμείς με τα ποιο πρόσφατα αρχεία main components. Από το apkmirror δεν μπόρεσα να βρω τα ποιο πρόσφατα αρχεία του Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 παιδιά τελικά μου έσπασε τα νευρα.. με κουρασε... και το εδωσα... καλη συνέχεια απο εδω.. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Δηλαδη τι θεματα ειχες? Τοσο τραγικα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Είχα διαβάσει για ένα θέμα όπου εμφανίζονταν ιστορίες φωτογραφιών από τον ασφαλή φάκελο στις ειδοποιήσεις στο one UI 7. Μόλις μου ήρθε μια ειδοποίηση από τις φωτογραφίες του ασφαλή φάκελου όπου μου έφτιαξε μια ιστορία. Τραβώντας την κουρτίνα προς τα κάτω μπορούσες να δεις την φωτογραφία. Υποτίθεται ότι αυτή η φωτογραφία είναι κλειδωμένη και κανείς δεν μπορεί να την δει. Για όσους κρύβουν φωτό με αυτόν τον τρόπο προσέξτε. Να πω ότι είχα επίσης απενεργοποίηση τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή συλλογή(φωτογραφίες) που βρίσκεται μέσα στον ασφαλή φάκελο. Αλλά και πάλι μου ήρθε τέτοια ειδοποίηση. Τώρα απενεργοποίησα το να φτιάχνει ιστορίες αυτή η εφαρμογή και ελπίζω να μην έχω καμιά έκπληξη ξανά! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 4 ώρες πριν, costsa41 said: Ρυθμίσεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες για το λογισμικό πάτησε στο play να κάνει ενημέρωση. Σωστόόόςςς, εγω από εκεί κάνω πάντα την ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Λοιπόν είμαι 2 μέρες με το νέο ui ευτυχώς δείχνει να έχει κάτσει πολύ καλά χωρίς να έχει δείξει να υπάρχει κάποιο bag . Από μπαταρία έχω την εντύπωση ότι είμαι στα ίδια επίπεδα αν κ είναι νωρίς και τώρα έρχεται το καλό. Έχω σταματήσει την ρουτίνα για να δω με 4g κ 5g αν χάνω κλήσεις.... εεεεεε τώρα τυχαίο είναι; έβαλε κεραία ποιο κοντά η Vodafone τι να πω πάντως με τις ίδιες γραμμές σήματος δεν εχω χάσει κλήση μην το ματιάσω. Από μένα μπράβο στην samsung. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 1 hour ago, challenge143 said: Λοιπόν είμαι 2 μέρες με το νέο ui ευτυχώς δείχνει να έχει κάτσει πολύ καλά χωρίς να έχει δείξει να υπάρχει κάποιο bag . Από μπαταρία έχω την εντύπωση ότι είμαι στα ίδια επίπεδα αν κ είναι νωρίς και τώρα έρχεται το καλό. Έχω σταματήσει την ρουτίνα για να δω με 4g κ 5g αν χάνω κλήσεις.... εεεεεε τώρα τυχαίο είναι; έβαλε κεραία ποιο κοντά η Vodafone τι να πω πάντως με τις ίδιες γραμμές σήματος δεν εχω χάσει κλήση μην το ματιάσω. Από μένα μπράβο στην samsung. Εγώ να πω την αλήθεια εκτός από το θέμα που προανέφερα με την ειδοποίηση του κρυφού φακέλου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από μπαταρία επέστρεψα εκεί που ήμουν πριν, έβγαλα 9 ώρες οθόνη και είχα 15% ακόμα . Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η μπαταρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 5 ώρες πριν, kek said: Δηλαδη τι θεματα ειχες? Τοσο τραγικα ? ναι στο θεμα φωτογραφια, one ui και με βελτιωσεις.. εχω παραλληλα ενα xiaomi 14 που το παταει κατω εκτος της οθονης... και πηρα για πρωτη φορα google το 9pro XL.. τελειως διαφορετικη προσεγγιση ακομα και στο θεμα beta.. εχω ηδη την 16 που η sammy θα μου την εδινε του χρονου ετσι οπως το παει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 11 ώρες πριν, Ermenegildo said: ναι στο θεμα φωτογραφια, one ui και με βελτιωσεις.. εχω παραλληλα ενα xiaomi 14 που το παταει κατω εκτος της οθονης... και πηρα για πρωτη φορα google το 9pro XL.. τελειως διαφορετικη προσεγγιση ακομα και στο θεμα beta.. εχω ηδη την 16 που η sammy θα μου την εδινε του χρονου ετσι οπως το παει... Στο pixel που έχεις με την beta 16 υπάρχει δυνατότητα να κλειδώνεις application ή secure folder όπως στα samsung ή ακόμα να το προσθέσουν γιατί έχω χρόνια που τα έχω δώσει και το σκέφτομαι πάλι κι εγώ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 3 ώρες πριν, manan69t said: Στο pixel που έχεις με την beta 16 υπάρχει δυνατότητα να κλειδώνεις application ή secure folder όπως στα samsung ή ακόμα να το προσθέσουν γιατί έχω χρόνια που τα έχω δώσει και το σκέφτομαι πάλι κι εγώ. Secure folder ναι εχει, να κλειδωνεις τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 γιατί όταν κάνω ζουμ πάνω από 3x σκοτεινιαζει;είναι κάποια ρύθμιση ;μιλάω για τώρα που είναι σούρουπο .και με φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 7 ώρες πριν, Ermenegildo said: Secure folder ναι εχει, να κλειδωνεις τι εννοεις? Για παράδειγμα να κλειδώσεις το τη συλλογή με τις φωτογραφίες ή το messenger κλπ Στα Samsung υπάρχει το secure folder ενώ οι Κινέζοι πχ one plus κλειδώνει το application με κωδικό. 36 minutes ago, ilka71 said: γιατί όταν κάνω ζουμ πάνω από 3x σκοτεινιαζει;είναι κάποια ρύθμιση ;μιλάω για τώρα που είναι σούρουπο .και με φλας Αλλάζει κάμερα και δεν τραβάει τόσο φως το βράδυ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 1 minute ago, manan69t said: Για παράδειγμα να κλειδώσεις το τη συλλογή με τις φωτογραφίες ή το messenger κλπ Στα Samsung υπάρχει το secure folder ενώ οι Κινέζοι πχ one plus κλειδώνει το application με κωδικό. Αλλάζει κάμερα και δεν τραβάει τόσο φως το βράδυ. υπάρχει κάποια ρύθμιση ;η πρέπει να τραβάω μόνο με το 1x;οταν ειναι σκοτεινά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 1 ώρα πριν, ilka71 said: υπάρχει κάποια ρύθμιση ;η πρέπει να τραβάω μόνο με το 1x;οταν ειναι σκοτεινά ; Όσο μπορείς μη βάζεις φλας. Άσε το night mode να κάνει τη δουλειά του. Επίσης αν τραβάς βίντεο όχι 60x το βράδυ γιατί σκοτεινιάζει το θέμα. 2 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 1 minute ago, manan69t said: Όσο μπορείς μη βάζεις φλας. Άσε το night mode να κάνει τη δουλειά του. Επίσης αν τραβάς βίντεο όχι 60x το βράδυ γιατί σκοτεινιάζει το θέμα. το night mode να το επιλέγω από το μενού κάτω η το κάνει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 32 minutes ago, ilka71 said: το night mode να το επιλέγω από το μενού κάτω η το κάνει μόνο του; Άφησε το πατημένο και αυτό θα επιλέγει πότε θα το ενεργοποιεί! 2 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 12 ώρες πριν, manan69t said: Για παράδειγμα να κλειδώσεις το τη συλλογή με τις φωτογραφίες ή το messenger κλπ Στα Samsung υπάρχει το secure folder ενώ οι Κινέζοι πχ one plus κλειδώνει το application με κωδικό. Αλλάζει κάμερα και δεν τραβάει τόσο φως το βράδυ. εχει secret folder μεσα απο το folders της google και κανει την ιδια δουλειά, αν θελεις εξαφανιζεις και το folder και συνεχιζει να λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 1 hour ago, rapsodos1979_ said: Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό που ζητάς.... Επάνω είναι αυτοί που στέλνεις πιο συχνά, όμως κάτω είναι οι εφαρμογές όπως είπες, εάν πας τέρμα δεξιά και πατήσεις περισσότερα μπορείς να επιλέξεις τα αγαπημένα σου και να σου βγάζει αυτά που εσύ προτιμάς. Τώρα βγάζει τις εφαρμογές που έχεις χρησιμοποιήσει τελευταία. Οπότε εάν θέλεις να το αλλάξεις και να βάλεις τις αγαπημένες εφαρμογές, πας όπως είπα τέρμα δεξιά επιλέγεις περισσότερα και μετά επιλέγεις το μολύβι πάνω δεξιά στην γωνία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts