Jump to content

djspiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djspiros

  1. https://www.droid-life.com/2024/02/14/samsungs-first-galaxy-s24-update-addresses-display-camera/ The first big update for the Galaxy S24, Galaxy S24+, and Galaxy S24 Ultra will begin to rollout on February 22. Έρχεται....
  2. Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Στο δικό μου S24 Ultra 512GB Titanium Yellow αγορασμένο από Κωστόβολο το Product Code είναι EUX. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι EUR? Όταν βγει το πρώτο update θα μπορώ αν κατεβάσω το EUR να το περάσω μέσω odin και να αλλάξει? Η συσκευή τα σπάει φίλοι μου προερχόμενος από Note 10+ και το χρώμα Titanium Yellow απίστευτο. Να το χαρείτε φίλοι μου!!! Να'στε όλοι καλά!!!
  3. Φίλοι μου μέχρι να βγει update που να διορθώνει τα χρώματα δοκιμάστε αυτή την ρύθμιση που προτείνει ο τύπος εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=4sH91vxC4hY Δυστυχώς δεν μου έχει έρθει το θηρίο ακόμα για να το δοκιμάσω.
  4. Γεια σας φίλοι μου. μια ερώτηση θέλω να κάνω. πως μπορούμε να μπλοκάρουμε ένα μήνυμα sms το οποίο δεν περιέχει αριθμό αλλά μόνο όνομα? στις ρυθμίσεις των sms έχει να μπλοκάρεις ένα αριθμό αλλά όχι ένα μήνυμα που έχει μόνο όνομα. ιδέες κανείς? ευχαριστώ πολύ!!!
  5. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665
  6. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές!!!
  7. οκ, σε ευχαριστώ πολύ. οπότε το αφήνω έτσι.
  8. Το XAR είναι το csc(κωδικός αναγνώρισης χώρας προέλευσης) αν δε κάνω λάθος και συγκεκριμένα USA. Το άλλαξα από EUR (Ελληνικό) σε XAR (USA) για να μπορέσω να πάρω την τελευταία αναβάθμιση. Το θέμα μου είναι ότι με την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ πλέον να αλλάξω το csc σε EUR. Το ερώτημά μου είναι αν το αφήσω σε XAR θα έχω κάποιο θέμα? Νομίζω πως όχι αλλά ρωτάω και εσάς που ξέρετε ποιο πολλά από μένα. Ευχαριστώ!!!
  9. κάποια γνώμη φίλοι μου???
  10. Γεια σας φίλοι μου. έχω το Galaxy Watch 46mm και αποφάσισα να αλλάξω το csc για να πάρω την τελευταία αναβάθμιση. έτσι από csc EUR το άλλαξα σε XAR. όλα πήγαν τέλεια και τώρα έχω την τελευταία έκδοση. https://doc.samsungmobile.com/SM-R800/XAR/doc.html όπως το έκανα και άλλες φορές μετά από το update έβαζα πάλι το csc EUR και όλα ήταν μια χαρά. αυτή την φορά όμως δεν μπορώ να αλλάξω το csc σε EUR. βρήκα κάτι οδηγίες στο XDA για downgrade και αλλαγή csc στο EUR αλλά είναι λίγο επικίνδυνο να πάρω το ρολόι στο χέρι. πειράζει αν το αφήσω σε XAR? ποια είναι η γνώμη σας? ευχαριστώ!!!
  11. Γεια σας φίλοι μου. Κι εγώ παράγγειλα το aura glow και έχω την εξής απορία. στο θέμα της φόρτισης, η γρήγορη φόρτιση στα 25w με τον στοκ φορτιστή ή με τα 45w φορτιστή έχει καθόλου επιπτώσεις στην ζωή της μπαταρίας? γιατί ο φίλος s_wind εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665 λέει να απενεργοποιούμε πάντα την γρήγορη ενσύρματη φόρτιση για περισσότερο διάρκεια της μπαταρίας!!! τι ισχύει φίλοι μου εδώ? όταν πάρω το κινητό να απενεργοποιήσω την ενσύρματη φόρτιση ή να αγοράσω και τον φορτιστή με τα 45w? ευχαριστώ!!!
  12. Εγώ φίλοι μου άλλαξα το CSC από EUR σε DBT και έκανα την αναβάθμιση. μετά την αναβάθμιση ξαναγύρισα σε EUR και τώρα είναι όλα κομπλέ. τώρα το Samsung Health εγκαταστάθηκε κανονικά. εννοείται ότι με αλλαγή CSC γίνεται reset στο ρολόι.
  13. Firmware's CSC Code XEF Active CSC Code EUR CSC Country GREECE/GR Αυτά έχω στο Phone Info αλλά update δεν βλέπω ούτε με επανεκκίνηση. Αυτή την έκδοση έχετε κι εσείς? Σε ελληνική EUR τα ίδια σας γράφει στο Phone Info?
  14. ναι αυτό το update λέω. ελληνικό EUR έχεις φίλε μου? εμένα ακόμα τίποτα.:(
  15. συγνώμη φίλε μου, μάλλον δεν με κατάλαβες. εννοώ το security patch για το δακτυλικό αποτύπωμα αν το έχει πάρει κανείς σε ελληνικό EUR. ευχαριστώ πολύ!!!
  16. Γεια σας φίλοι μου. το security patch σε ελληνικό EUR έχει έρθει σε κανέναν, ή ακόμη? ευχαριστώ πολύ!!!
  17. γεια σας φίλοι μου. ευτυχής κάτοχος του S10+ white prism. μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι φυσιολογικό τόσο ποσοστό σε android system και google play services? αν δεν είναι ποια εφαρμογή ή τι να είναι που τραβάει τόσο? γενικώς πάντως με την μπαταρία του και γενικά με το κινητό είμαι ευχαριστημένος. http://imgbox.com/2nTi5Woy http://imgbox.com/imayoJcl επίσης μπορεί ο φίλος s_wind να μου στείλει σε inbox κάποιες ρυθμίσεις που κρατούν την μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα όπως λέει? ευχαριστώ πολύ!!!
  18. ουπς, σορρυ φιλαράκο. δεν το πρόσεξα!!!
  19. Exynos κανονικά ευρωπαικό από Κωτσόβολο.
×
×
  • Create New...