w2o4ts Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Πριν από αρκετούς μήνες βρέθηκα με ένα 13Τ, μάλλον από τις πρώτες συσκευές που είχαν έρθει στην Ελλάδα. Η συσκευή που είχα ήδη με κάλυπτε, και αυτό κατέληξε να μαζεύει σκόνη σε ένα ράφι. Πρόσφατα αποφάσισα να αχοληθώ μαζί του, και είδα ότι η ROM που φορούσε πρέπει να ήταν ίσως και η πρώτη που είχε βγει, με ενημέρωση ασφαλείας από Σεπτέμβριο '23. Με το που είδε δίκτυο, κατέβασε το MIUI 14.0.11.0 (TMFEUXM), security update 2023-10-01... και έμεινε εκεί! Όχι HyperOS, ούτε κάποιο μεταγενέστερο Miui δε θέλει να δει! Έχω παίξει με τα... συνηθισμένα, αλλαγές region κλπ, δύο -συνολικά- factory reset, αλλά τίποτα... Είναι άλλος σε ανάλογη κατάσταση...; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου On 27/7/2024 at 12:09 ΜΜ, w2o4ts said: Με το που είδε δίκτυο, κατέβασε το MIUI 14.0.11.0 (TMFEUXM), security update 2023-10-01... και έμεινε εκεί! Θέλει και SIM! Έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 32 minutes ago, paanos said: Θέλει και SIM! Έβαλες; Thanks - δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτό. Οι πρώτες προσπάθειες είχαν γίνει χωρίς sim, είναι η αλήθεια, αλλά εδώ και αρκετές μέρες έχω βάλει κανονικά τη sim μου μέσα και έχω προσπαθήσει, αλλά τίποτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Πάντως σε ένα Redmi Note 13 Pro χωρίς SIM κατέβασε αμέσως HyperOS μόλις το σύνδεσα σε WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Το δικό μου έχει... πεισμώσει φαίνεται! 😀 Κατέβασα το OTA update από την Xiaomi, το μετέφερα στο τηλέφωνο και πήγα να το εγκαταστήσω από τον δικό του updater. Το αποτέλεσμα: Quote Can't verify update Can't flash this ROM. Τι να κάνω, ας μείνει έτσι - αν και είχα την περιέργεια να δω το HyperOS... (οκ, ένα Miui που φέρνει λίγο -ακόμα- προς iOS φαντάζομαι ότι είναι! 😋) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Σήμερα έβαλα 1.0.9.0.UMFEUXM, security patch June 2024. Περίπου ~500MB download και πήρε λίγο παραπάνω το boot, αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά 🙂. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Μόλις την έβαλα και εγώ, 422ΜΒ. Περίεργη ενημέρωση. Κατέβασμα, εξαγωγή και 10 λεπτά οριστικοποίηση ( ; ) πριν την επανεκκίνηση... Πάντως όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου On 13/8/2024 at 3:55 ΜΜ, minast said: Σήμερα έβαλα 1.0.9.0.UMFEUXM, security patch June 2024. Περίπου ~500MB download και πήρε λίγο παραπάνω το boot, αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά 🙂. Πάνω που έλεγα να ποστάρω οτι τη Δευτέρα μου ήρθε η 1.0.11.0.UMFEUXM με security July 2024. Σίγουρα δεν έχετε και εσείς νεότερη ενημέρωση? 1 Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgia Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου καλησπερα επεσε το ματι μου σε αυτην την προσφορα στο gshopper : https://www.gshopper.com/global-version-xiaomi-13t-50mp-leica-camera-ip68-water-144hz-amoled-displa-67w-charing-mtk-dimensity-8200-ultra.html?sscid=81k8_wz7kx&utm_source=shareasale&utm_campaign=1538645&utm_medium=1192155&clickid=81k8_wz7kx ξερει καποιος με τις μπαντες που δειχνει στην περιγραφη αν θα δουλευει με nova ελλαδα? και αν εχει παρει καποιος απο εκει ειναι οντως global οπως αναφερει η κινεζικη εκδοση που την εκαναν global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 40 minutes ago, chrisgia said: καλησπερα επεσε το ματι μου σε αυτην την προσφορα στο gshopper : https://www.gshopper.com/global-version-xiaomi-13t-50mp-leica-camera-ip68-water-144hz-amoled-displa-67w-charing-mtk-dimensity-8200-ultra.html?sscid=81k8_wz7kx&utm_source=shareasale&utm_campaign=1538645&utm_medium=1192155&clickid=81k8_wz7kx Ποια προσφορά? 399€ το είχε διαθέσιμο μέχρι χθες ο Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgia Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, nikiforos_ said: Ποια προσφορά? 399€ το είχε διαθέσιμο μέχρι χθες ο Γερμανός. Με το κουπόνι βγαίνει 331 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) Νέος κάτοχος κι εγώ μετά από 3,5 χρόνια με poco F3, αλλαγή λόγω μπαταρίας που άρχισε να δείχνει τα χρόνια της και φωτογραφικών. Μολις το αντέγραψα από το προηγούμενο, κατέβασε την 1.0.14.0 UMFEUXM. Γενικώς snappy δείχνει - λογικό αφού ο Dimensity 8300 είναι σαφώς πιο ισχυρός από τον SD 870, και μου έκατσε καλά στο χέρι παρότι λίγο πιο βαρύ - βοηθάνε τα κουρμπαριστά πλαϊνά. Μπήκα και στο xiaomi comunity να ζητήσω ξεκλείδωμα bootloader κι έφαγα πόρτα, αφού πλέον δίνουν μόνο 3.000 άδειες την ημέρα που εξαντλούνται σε χρόνο dt! Είδωμεν... Edited 15 Σεπτεμβρίου by fufutos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Καλορίζικο. Καλή αγορά Δημήτρη θα το δεις στην πράξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Καμιά google cam παίζει για το κινητό ή λόγω mediatek τρώει άκυρο; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Δες εδώ και δοκίμασε τα δυο .xml από τα configs που είναι για το 13Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solyjim Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες περίπου. Όλα καλά εκτός ότι μου χάνεται το σήμα ορισμένες φορές όταν το έχω στην επιλογή 5g. Δεν πάει στο 4g απλά χάνεται το σήμα του κινητού και για δεδομένα και για ομιλία. Όταν το έχω ρυθμισμένο στο 4g δεν συμβαίνει ποτέ αυτό. Ξέρουμε κάτι για αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Μια από τις πρώτες ρυθμίσεις που έκανα ήταν να το γυρίσω σε 4G οπότε δεν ξέρω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι σοβαρά το 13t αρχικά σαν δώρο, όπως και το pro αν με βγάζουν τα χρήματα, θα ήθελα να ρωτήσω τους χρήστες αν είναι ικανοποιημένοι από το κινητό από κάμερες και ταχύτητα στην απόδοση. Τι αρνητικά έχει σαν κινητό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Εγώ από το 13Τ είμαι ευχαριστημένος. Γενική συμπεριφορά, οθόνη, κάμερα, μπαταρία, θερμοκρασίες, αισθητική, όλα ικανοποιητικά. Αρνητικά δεν μπορώ να σκεφτώ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις κάποια συσκευή που είναι ίδια ή καλύτερη σε επιμέρους συγκρίσεις, εξάλλου πλέον είναι μία γενιά πίσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Για φωτογραφίες κ απόδοση πιστεύετε υπάρχει σε αυτήν την τιμή κάτι καλύτερο; Το βρίσκω περίπου 300 ευρώ κ θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Μου ήρθε και το 1.0.14.0.UMFEUXM Μικροβελτιώσεις σε σύστημα και εφαρμογές, security patch Aug 2024. Δεν έχω προλάβει να το δουλέψω, περισσότερα τις επόμενες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) On 20/10/2024 at 11:39 ΜΜ, Aksyros said: Για φωτογραφίες κ απόδοση πιστεύετε υπάρχει σε αυτήν την τιμή κάτι καλύτερο; Το βρίσκω περίπου 300 ευρώ κ θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή. Με καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα... Σαν απόδοση σε σχέση με το poco F3 που είχα είναι κάπως πιο γρήγορο - βέβαια όλα τα κινητά στα 300€+ γρήγορα είναι. Φωτογραφικά είναι καλό, τα αρχεία που παράγει είναι εκμεταλλεύσιμα και για πιο σοβαρή χρήση από social media κ.λπ. Ειδικά οι δυο "καλές" κάμερες 24mm και 50mm, η 15mm λιγότερο μεν αλλά καλύτερη από την τυπική των περισσότερων xiaomi και άλλων κινητών. Επίσης θα δείτε σοβαρή βελτίωση με την προαναφερθείσα gcam, που έχει πιο προσεγμένη έκθεση και δεν "καίει" τα φωτεινά σημεία τόσο εύκολα όπως η μαμίσια miui camera. Δεν έχει macro οπότε κάνεις closeup με την καλή και μεγεθύνεις - καλύτερα αποτελέσματα θα πάρεις από τις χάλια "macro" άλλων κινητών 2mp. Μπαταρία μιάμισυ μέρα με μέτρια χρήση - μια με πιο βαρειά (πολύ ομιλία,emai, λιγο gps), με την διευκρίνιση ότι ΔΕΝ παίζω παιχνίδια. Edited 23 Οκτωβρίου by fufutos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες και νόμζω σε αυτό το κινητό καταλήγω. Οι δύο καλές κάμερες εννοείς την κύρια; Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς 24 και 50mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Η κύρια κάμερα είναι 24mm με φωτεινό φακό και μεγάλο (για κινητό) αισθητήρα. Καλός είναι και ο "τηλεφακός" 50mm, λιγότερο καλή η υπερευρυγώνια. Κάνε μια επίσκεψη εδώ να διαβάσεις πέντε πράγματα αν ενδιαφέρεσαι για την φωτογραφία... Edited 23 Οκτωβρίου by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts