Jump to content

Solyjim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Solyjim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Solyjim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όχι απενεργοποιημένο το έχω
  2. Αφού τα έκανα όλα και πίστευα ότι ξεμπερδεψα ξαφνικά πάλι τα ίδια. HD και ο συνομιλητής σε ανοικτή ακρόαση. Πολύ ενοχλειτικο. Πάω να ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή αλλά η επιλογή δεν είναι ενεργοποιημένη.
  3. Ευχαριστώ το πρόβλημα λύθηκε. Θα το συνηθίσω που θα πάει. Από emui ήρθα.
  4. Ένα πρόβλημα που διαπίστωσα, όταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο, η φωνή του ακούγεται σαν να έχω ανοικτή ακρόαση. Χαμηλώνω την ένταση στο τέρμα και πάλι ακούγεται. Όχι πολύ δυνατά αλλά ακούγεται. Μπορώ να μπω κάπου στις ρυθμίσεις να το διορθώσω; Το HD στην κλήση πως το απενεργοποιουμε;
  5. Κάτοχος της έκδοσης με τα 128gb εδώ και δύο μέρες. Προέρχομαι από το Honor6. Προς το παρών πολύ ευχαριστημένος. Μπαταρία 1,30 με 2 μέρες me wifi, 4G όχι παιχνίδια. GPS αρκετά ακριβές. Γρήγορο κινητό. Η κάμερα δεν με ενθουσίασε. Υπερβολική οξύτητα και πολύ κορεσμένα χρώματα. Θα ψαχτώ λίγο παραπάνω για την κάμερα. Από κει και πέρα δύσκολη η προσαρμογή στη MIUI της xiomi πολύ κατώτερη από την EMUI της HUAWEI και πολύ άσχημη. Για τα χρήματα που κοστίζει δεν θα σκεφτόμουν κάτι διαφορετικό. Το έχω κατα ευχαριστηθεί. Φτάνει να μην την πατήσουμε από τον MEDIATEK
  6. Solyjim

    Honor 6

    Τέλος το Honorάκι. Μετά από 5 χρόνια και έναν μήνα το αντικατέστησα με το xaiomi redme note 8 pro. Το έδωσα βέβαιa στον γιο μου να πετάει το drone. Του είχα αλλάξει και μπαταρία το καλοκαίρι σαν καινούριο το παρέδωσα. Χρόνια μπροστά το Honor και σαν λειτουργικό το emui πολύ ανώτερο από της xaiomi. Είπα να στείλω ένα τελευταίο μνμ πριν αποχωρίσω από την συζήτηση για το HONOR 6.
  7. Solyjim

    Honor 6

    Χθες έκανα αναβάθμιση μετά από πάρα πολύ καιρό. Πλέον Β860 και ΕΜUI 4. Έχω το Η60-l12 εδώ και 3 χρόνια. Ακόμη άψογο. Θα παραγγείλω προληπτικά και μία μπαταρία και το κινητό ελπίζω να βγάλει ένα με δύο χρόνια ακόμη. Ο μόνος λόγος απόκτησης καινούριου τηλεφώνου θα ήταν καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη, κάτι που στα νέα τηλ. είναι αναβαθμιζμένα.
  8. Solyjim

    Honor 6

    Έχω το H60-L12 με Β532 ποια είναι η πιο καινούρια κανονική έκδοση και ποια η ΒΕΤΑ; Γιατί δεν βγάζει πλέον μόνο του το κινητό ενημερώσεις; Πού θα βρώ τις καινούριες ενημερώσεις; Ίσως να έχουν απαντηθεί όλα αυτά αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο. Ευχαριστώ
  9. Solyjim

    Honor 6

    Κλείνω 2 βδομάδες που πήγα στην Β532. Έχω γράψει για αλλαγές σε σχέση με την Β316. Δεν το έχω μετανοιώσει και ούτε θα ξαναγύριζα στην Β316. Ίσως είμαι τυχερός και έκατσε καλά η αναβάθμιση πάνω στο κινητό μου.
  10. Solyjim

    Honor 6

    Stable είναι. Την κατέβασα Από το επίσημο site. Διεύθυνση σε δυο τρεις σελίδες πιο πίσω.
  11. Solyjim

    Honor 6

    Λοιπόν 1 μέρα με Β532 honor H60-L12. Στην αρχή το πιο αργό κινητό που είχα. Αργουσαν να φορτώσουν οι εφαρμογές, αργούσε η απόκριση της οθόνης γενικά πολύ χάλι. Με το που έκανα αναβάθμιση στις εφαρμογές μέσω play store και του έκανα και επανεκκίνηση άλλο κινητό. Γρήγορο, καλύτερη απόκριση οθόνης. Καλύτερη κάμερα ιδίος η προσθήκη νυχτερινής λήψης. Άλλαξε το χρώμα της κουρτίνας, από άσπρη σε μαύρη με πολύ καλή απόκριση των κουμπιών, έχει και εικονίδιο για το NFC. Στην γραμμή που δείχνει τα δίκτυα και την μπαταρία πλέον εχει επιλογή να εμφανίζεται και η ταχύτητα του internet μέσω δεδομένων πριν σε εμένα δεν είχε αυτή την επιλογή. Τα εικονίδια στις ρυθμίσεις έχουν χρώμα και διάφορες άλλες θετικές αλλαγές. Αρνητικό ο καιρός παρέμεινε ίδιος. Δεν αναγνωρίζει καμία ελληνική πόλη εκτός Βόλου Πάτρας. Και μας δείχνει Γεβγελη Σκόπια. Η μπαταρία ίδια πιστεύω όπως στη Β316.
  12. Solyjim

    Honor 6

    Για stable ενημέρωση απο Β316 και σε EMUI 3.1δεν υπάρχει τίποτα ακόμα;
  13. Solyjim

    Honor 6

    Στο 10% γίνεται κίτρινο και στο 90% πράσινο.
  14. Solyjim

    Honor 6

    Το θέμα δεν είναι το NFC. Παίρνεις το μοντέλο με τα 32GB και είσαι άνετος σε βάθος χρόνου, αφού όλες οι εφαρμογές και όλα τα updates αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη και όχι στην SD. Και όσο περνάει ο καιρός το μέγεθος των εφαρμογών ανεβαίνει, χώρια που εγκαθιστάς όλο και περισσότερες εφαρμογές. Γνώμη μου αγοράζεις με τα 32 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αργότερα.
  15. Solyjim

    Honor 6

    Ψάξε καλά στο κουτί. Βγάλε και το χαρτόνι στον πάτο του κουτιού. Εκεί το είχε σε εμένα στα πλαϊνά εξογκώματα
×
×
  • Create New...