smpetros Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Καλησπέρα. Έχω στείλει τρεις φορές για αλλαγή κωδικού και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. February 9, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 On 8/2/2023 at 11:32 ΠΜ, Finwe said: Sorry για το offtopic, αλλά πάντα το είχα απορία. Γιατί κάνει τόση ώρα να ανοίξει το site/forum όταν είμαι logged in ενώ logged out ανοίγει κατευθείαν? Καλησπερα, δεν εχουμε παρατηρησει κατι, μηπως να κανετε μια διαγραφη cookies? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Μπορεί κάποιος admin να μου πει πως θα στείλω p.m εφόσον δεν μπορώ να συνδεθώ για να ενώσει το mail με το λογαριασμό μου;Έστειλα μέσω Tapatalk που μπαίνω ακόμη, ενώ έχω κάνει αποσύνδεση, αλλά απάντηση δεν πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Που να ρωτησω....μαλλον εδω.... μετα το απαιτουμενο reset, δεν βλεπω πλεον ολη τη λιστα με τα θεματα που παρακολουθω/εχω συνδρομη. Βλεπω μονο οσα εχουν νεο περιεχομενο. Οριστε η ροη που εχω Δεν θελω να βλεπω πχ τα 3 θεματα που ανανεωθηκαν σημερα. Θελω να τα βλεπω ολα! Εστω και με paging. Τι πρεπει να αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 1 ώρα πριν, conan1 said: Μπορεί κάποιος admin να μου πει πως θα στείλω p.m εφόσον δεν μπορώ να συνδεθώ για να ενώσει το mail με το λογαριασμό μου; Έστειλα μέσω Tapatalk που μπαίνω ακόμη, ενώ έχω κάνει αποσύνδεση, αλλά απάντηση δεν πήρα. Σε καθε σελίδα του φόρουμ κάτω κάτω γράφει Επικοινωνήστε μαζί μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 1 hour ago, bill33 said: Σε καθε σελίδα του φόρουμ κάτω κάτω γράφει Επικοινωνήστε μαζί μας Ευχαριστώ. Ολα καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Τελικά έπειτα από 20 χρόνια ανοίξαμε νέο λογαριασμό. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Οντως ,επειτα απο τοσα χρονια αναγκαστηκαμε να κανουμε νεους λογαριασμους ,πολυ πεδεμα για το τιποτα ,ποιος μπορει να μας ξεκελειδωσει τους λογαριασμους; εστειλα και μηνυμα στο (επικοινωνηστε μαζι μας) χωρις αποτελεσμα, μερες πεδευομαστε για τα αυτονοητα ,τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 1 hour ago, arma said: Οντως ,επειτα απο τοσα χρονια αναγκαστηκαμε να κανουμε νεους λογαριασμους ,πολυ πεδεμα για το τιποτα ,ποιος μπορει να μας ξεκελειδωσει τους λογαριασμους; εστειλα και μηνυμα στο (επικοινωνηστε μαζι μας) χωρις αποτελεσμα, μερες πεδευομαστε για τα αυτονοητα ,τι να πω Μην ανησυχείς θα στείλουν και σε εσένα. 44 minutes ago, blizard said: Αν και σε εμενα το έκανε γρήγορα λίγο υπομονή ... έχουν και software που τους ενώνουν !!! δεν το περίμενα. οπότε κάνεις την δουλειά σου Φταίμε και εμεις λιγο , πρέπει να είχα ενα mail από πριν φτιαχτει το gmail , και παντου ίδιους κωδικούς και login name 20 χρόνια 🙂 .. θα μου πεις φορουμ είναι σιγα , αλλά αν χακάρουν ένα μετά θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά και εδω. Έχεις δίκιο, έπρεπε να είχα αλλάξει το email μου εδώ και μια δεκαετία! Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) και απο μενα παιδια κανενα προβλημα ! αλλαξα το κωχδικο ηρθαν τα emails ολα μια χαρα ! 2Ο χρονια και συνεχίζουμε ακαθεκτοι ! 😇 Edited February 12, 2023 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos2 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Καλημέρα . Δύο απόπειρες για ανάκτηση κωδικού , καμμία επιτυχία , δηλαδή δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα... Μπορούμε να κάνουμε κάτι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Μανταρα γιναν ολα! Θελω να βλεπω ολα τα θεματα μου! Τοσο δυσκολο ειναι να γινει αυτο; Σημερα δεν κινηθηκε μαλλον κανενα θεμα μου-συνδρομες. Βλεπω το τιποτε! Κανενας mod δεν μπορει να μου πει πως γινεται; Αν γινεται; Βρεξει χιονισει, θελω να βλεπω ολες τις συνδρομες μου! Και αν γινεται, bold και πανω πανω στη σελιδα, οτι εχει νεο περιεχομενο. Τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Τι κάνω εγώ εδώ; Δεν ακολουθώ αυτό το τοπικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 τελικα θα αλλαξουμε username και θα βαλουμε το email μας?ποτε θα γινει αυτη η αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 3 minutes ago, ilka71 said: τελικα θα αλλαξουμε username και θα βαλουμε το email μας?ποτε θα γινει αυτη η αλλαγη? Για το log in ισχύει. Να αλλάξει το username και να φαίνεται το email στο forum δε πιστεύω να γίνει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 19 ώρες πριν, mol said: Να αλλάξει το username και να φαίνεται το email στο forum δε πιστεύω να γίνει ποτέ Αυτό θα ακυρώσει τον σκοπό της αλλαγής. Το θέμα είναι να μην φαίνεται το ένα από τα δύο credentials. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 21 minutes ago, Finwe said: Αυτό θα ακυρώσει τον σκοπό της αλλαγής. Το θέμα είναι να μην φαίνεται το ένα από τα δύο credentials. 😛 Γιατί το λες αυτό? Μπορεί στο username κατά το log in να χρησιμοποιηθεί το εμαιλ, όμως σαν χρήστης φαίνεται το username. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 16 ώρες πριν, mol said: Γιατί το λες αυτό? Μπορεί στο username κατά το log in να χρησιμοποιηθεί το εμαιλ, όμως σαν χρήστης φαίνεται το username. Ναι, αλλά αυτό που έχω quotάρει δεν λέει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsa-sk Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Παιδια καλησπερα.Μετακομιζω σε αλλο σπιτι κ θελω να κανω μεταφορα σε σταθερο κ ιντερνετ.τι δικαιολογητικα χρειαζεται???θα χει καποιο κοστος η μεταφορα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 από σήμερα το απόγευμα μου ζητάει email αντι για username κατά την σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 6 ώρες πριν, litsa-sk said: Παιδια καλησπερα.Μετακομιζω σε αλλο σπιτι κ θελω να κανω μεταφορα σε σταθερο κ ιντερνετ.τι δικαιολογητικα χρειαζεται???θα χει καποιο κοστος η μεταφορα???? Μίλησε με τον πάροχο σου. 56 minutes ago, kmpatra said: από σήμερα το απόγευμα μου ζητάει email αντι για username κατά την σύνδεση. Ισχύει, γίνεται για λόγους ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Έχω στείλει ένα κάρο email για να μου σταλεί καινούριος κωδικός αλλά δεν έχω πάρει τίποτα.τελικά αναγκάστηκα να φτοιάξω νέο λογαριασμό με άλλο nick.Τι γίνεται ρε παίδες; Θα πάρω το παλιό μου nick πίσω ή τζάπα χαλάω σάλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 3 ώρες πριν, tarantules999 said: Έχω στείλει ένα κάρο email για να μου σταλεί καινούριος κωδικός αλλά δεν έχω πάρει τίποτα.τελικά αναγκάστηκα να φτοιάξω νέο λογαριασμό με άλλο nick.Τι γίνεται ρε παίδες; Θα πάρω το παλιό μου nick πίσω ή τζάπα χαλάω σάλιο; Και εγω το ιδιο προβλημα εχω Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 εγώ απλά έβαλα το email μου με ίδιο κωδικό και μπήκε μια χαράSent from my SM-G990B2 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 1 ώρα πριν, ilka71 said: εγώ απλά έβαλα το email μου με ίδιο κωδικό και μπήκε μια χαρά Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Pio email ? den θυμαμαι το μαιλ , μονο το nick εβαζα και τον κωδικο μου Ζητουσε μαζι με τον nick kai @e-mail Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts