Jump to content

Google Pixel 7 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 2/5/2023 at 12:34 ΠΜ, jimma1987 said:

Παιδιά κοίταγα και άρθρο στο android authority νομιζω, σύγκρισης καμερών του Pixel 7pro με το s23 ultra. Μικρές οι διαφορές παρότι το s έχει και φακό 200 mp. 

Οκ στα βίντεο έχω δει ότι το s23 ειναι τοπ αλλά πραγματικά στις ίδιες φωτογραφίες ή φυσικότητα του Pixel δεν υπάρχει. Έχω σταμπάρει ένα μαγαζί skroutz με καλή τιμή για το μαύρο χρώμα, και έλεγα να το χτυπήσω αύριο, αλλά δείχνει τώρα εκτός αποθέματος 😕 οπότε περιμένω μπας και αλλάξει αυτό. 

Λογικά είσαι χωρίς ρουτ έτσι; 

Edited by spyridon70

8 ώρες πριν, konandrio said:

Μετά από τελευταίο update ( είχα να να κάνω από Μάρτιο ) Cosmote root δεν βλέπω να δουλεύει το wifi call, Volte-5G έφτιαξε με reset δίκτυα. Καμία ιδέα ;

Πλέον σε cosmote χρειάζεται και η δημιουργία APN στις ρυθμίσεις δικτύου και θα σου δουλεύει σωστά.

Κώστας

2 ώρες πριν, jimma1987 said:

Δεν απάντησες βρε κάτι. Δε φαίνεται 

Ήμουν στην δουλειά όταν το έγραφα και είχα κόσμο μπροστά μου.Είμαι Vodafone χωρίς ρουτ και το patch.Ξερεις αν στο beta για το μεγάλο update του Ιουνίου σε  Vodafone έχει εμφανιστεί το volte;

Edited by spyridon70

1 hour ago, spyridon70 said:

Ήμουν στην δουλειά όταν το έγραφα και είχα κόσμο μπροστά μου.Είμαι Vodafone χωρίς ρουτ και το patch.Ξερεις αν στο beta για το μεγάλο update του Ιουνίου σε  Vodafone έχει εμφανιστεί το volte;

Δεν έχω πάρει τη συσκευή. Έχω Κοσμοτε και τα παιδιά δεν έχουν θέμα μόνο με Κοσμοτε είναι οκ το volte. Απλώς παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ. 

8 minutes ago, jimma1987 said:

Δεν έχω πάρει τη συσκευή. Έχω Κοσμοτε και τα παιδιά δεν έχουν θέμα μόνο με Κοσμοτε είναι οκ το volte. Απλώς παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ. 

Οκ.Αν μέχρι τον Νοέμβριο που τελειώνει το συμβόλαιο μου δεν έρθει επίσημα το pixel στην Ελλάδα από την Vodafone, τότε θα αλλάξω σε κοσμοτε 

8 minutes ago, spyridon70 said:

Οκ.Αν μέχρι τον Νοέμβριο που τελειώνει το συμβόλαιο μου δεν έρθει επίσημα το pixel στην Ελλάδα από την Vodafone, τότε θα αλλάξω σε κοσμοτε 

Να με το Shizuku δε μπορεί να δουλέψει ; νομίζω γίνεται... 

Μη λέμε όλο τα ίδια. Με cosmote δουλεύει volte αλλά δε δέχεται κλήσεις από παλιά forthnet. 

Με vodafone και nova, για volte θέλει shizuku, αλλά με το που αλλάξει κεραία (πχ υπόγειο κτλ) και πέσει το σήμα θέλει λειτουργία πτήσεις για να ξαναστρωσει. 

Θα ήθελα να ρωτήσω για το τι δεν δουλεύει στη συσκευή παιδιά εδώ στην Ελλάδα. Έχω διαβάσει εδώ ότι δουλεύουν μια χαρά, χωρίς η συσκευή να γίνει root:

- Τραπεζικές εφαρμογές για ανέπαφες πληρωμές (με επιφύλαξη σε updates της alpha bank), 

- Viva wallet pos, αν και θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Ένας χρήστης της δεν ανέφερε όμως κάποιο πρόβλημα. 

- Μετατροπή ομιλίας στα αγγλικά σε κείμενο. Νομίζω ότι στα ελληνικά ακόμη δεν τα υποστηρίζει. Αν δεν ισχύει αυτό, διορθώστε με. 

Τι άλλο δεν λειτουργεί; 

Edited by jimma1987

6 ώρες πριν, jimma1987 said:

Θα ήθελα να ρωτήσω για το τι δεν δουλεύει στη συσκευή παιδιά εδώ στην Ελλάδα. Έχω διαβάσει εδώ ότι δουλεύουν μια χαρά, χωρίς η συσκευή να γίνει root:

- Τραπεζικές εφαρμογές για ανέπαφες πληρωμές (με επιφύλαξη σε updates της alpha bank), 

- Viva wallet pos, αν και θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Ένας χρήστης της δεν ανέφερε όμως κάποιο πρόβλημα. 

- Μετατροπή ομιλίας στα αγγλικά σε κείμενο. Νομίζω ότι στα ελληνικά ακόμη δεν τα υποστηρίζει. Αν δεν ισχύει αυτό, διορθώστε με. 

Τι άλλο δεν λειτουργεί; 

Και τα τρία που είπες δουλεύουν μια χαρά. 

Δε δουλεύει το vpn της google 

Δε λειτουργούν σωστά 100% τα τηλεφωνικά δίκτυα. (είναι ο λόγος που το έδωσα τελικά) 

2 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Και τα τρία που είπες δουλεύουν μια χαρά. 

Δε δουλεύει το vpn της google 

Δε λειτουργούν σωστά 100% τα τηλεφωνικά δίκτυα. (είναι ο λόγος που το έδωσα τελικά) 

VPN εννοεις για το vowifi; ή εχει και άλλη χρήση; 

Edited by jimma1987

48 minutes ago, jimma1987 said:

Άλλο το vowifi άλλο το vpn. Το vowifi είναι να μιλάς μέσω wifi όταν δεν έχεις σήμα. Το vpn να φαίνεσαι ότι μπαίνεις στο ίντερνετ από άλλη χώρα. 

Τεσπα. Όσο είχα την συσκευή δε κατάσταση μαμά ότι ανέφερες λειτουργούσαν τέλεια. Εγώ όλο ανέπαφα πλήρωνα. Δε λειτουργούν όταν κάνεις ρουτ αν δε τα κρύψεις από το ρουτ. 

50 minutes ago, jimma1987 said:

VPN δουλεύουν κανονικά (χρησιμοποιώ Windscribe), απλώς το VPN του Google One είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες:
https://support.google.com/googleone/answer/7582172

Το ίδιο ισχύει και για κάποιες άλλες λειτουργίες π.χ. το Call Screen.

Στις τράπεζες δεν είχα προβλήματα, της Alpha ήταν πρόβλημα της εφαρμογής γενικευμένο. Χρησιμοποιώ καθημερινά το Google Wallet.

2 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Άλλο το vowifi άλλο το vpn. Το vowifi είναι να μιλάς μέσω wifi όταν δεν έχεις σήμα. Το vpn να φαίνεσαι ότι μπαίνεις στο ίντερνετ από άλλη χώρα. 

Τεσπα. Όσο είχα την συσκευή δε κατάσταση μαμά ότι ανέφερες λειτουργούσαν τέλεια. Εγώ όλο ανέπαφα πλήρωνα. Δε λειτουργούν όταν κάνεις ρουτ αν δε τα κρύψεις από το ρουτ. 

Το vowifi δεν το χρησιμοποιώ ούτε στη τωρινή συσκευή. Κάτι άλλο, αν πάω εξωτερικό πρέπει εκεί να κάνω χρήση του vpn για να έχω ίντερνετ;  ή καμιά σχέση αυτό που λέω; 😂

1 ώρα πριν, jimma1987 said:

Το vowifi δεν το χρησιμοποιώ ούτε στη τωρινή συσκευή. Κάτι άλλο, αν πάω εξωτερικό πρέπει εκεί να κάνω χρήση του vpn για να έχω ίντερνετ;  ή καμιά σχέση αυτό που λέω; 😂

Καμία σχέση. Αυτό είναι το roaming 🙂 και έχει να κάνει με τον provider σου. Προφανώς υποστηρίζεται κανονικά στα Pixel.

Το VPN είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πιθανές χρήσεις: άνοιγμα ιστοτόπων που είναι geo-restricted, βίντεο με φάσεις γκολ από ξένα πρωταθλήματα που δεν ανοίγουν, άνοιγμα σελίδων που είναι "κλειδωμένες" (π.χ. torrent sites που τα κόβουν στην Ελλάδα) κτλκλτ Μπορείς να έχεις VPN στον υπολογιστή ή στο κινητό. Απλώς η Google παρουσίασε πρόσφατα τη δική της υπηρεσία την οποία και δίνει σε Google One συνδρομητές (αν δεν κάνω λάθος) σε συγκεκριμένες χώρες.

14 ώρες πριν, Sotnem said:

VPN δουλεύουν κανονικά (χρησιμοποιώ Windscribe), απλώς το VPN του Google One είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες:
https://support.google.com/googleone/answer/7582172

Το ίδιο ισχύει και για κάποιες άλλες λειτουργίες π.χ. το Call Screen.

Στις τράπεζες δεν είχα προβλήματα, της Alpha ήταν πρόβλημα της εφαρμογής γενικευμένο. Χρησιμοποιώ καθημερινά το Google Wallet.

Άρα ούτε το call screen δουλευει.. Χωρίς root. Μάλιστα. Κοιτάω reviews για να δω τελικώς πως θα κινηθώ! Θενκς 

31 minutes ago, jimma1987 said:

Άρα ούτε το call screen δουλευει.. Χωρίς root. Μάλιστα. Κοιτάω reviews για να δω τελικώς πως θα κινηθώ! Θενκς 

Δυστυχώς όχι. Κάποια features είναι περιορισμένα σε χώρες. Συνήθως είναι αυτά που έχουν να κάνουν με Α.Ι./Assistant τύπου βγαίνει το ρομπότ και απαντάει στα spam ή παίρνει το ρομπότ τηλέφωνο και σου κλείνει τραπέζι για σένα και την καλή σου στον Μπαϊρακτάρη 😄

Αντίστροφα, θυμάμαι π.χ. στη σειρά 4 ότι το Soli για κάποιον μαγικό λόγο έπαιζε στην Ελλάδα, ήταν επίσημα στις χώρες που δούλευε (ίσως δεν έχουμε σχετική νομοθεσία, δεν ξέρω), κάτι πολύ θετικό τότε. Έχει να κάνει και με χώρες διάθεσης, αλλά και με τοπικές νομοθεσίες. Δεν θυμάμαι ποια άλλα πράγματα δεν δουλεύουν. Δεν πρέπει να είναι και πολλά. Δυστυχώς η Google έχει κόψει τα πολλά innovations τα τελευταία χρόνια, κάτι που ήταν από τα πιο ωραία της σειράς Pixel. Ακόμα και άλλα, αρχίζει να τα δίνει και αλλού (π.χ. magic eraser).

Just now, Sotnem said:

Δυστυχώς όχι. Κάποια features είναι περιορισμένα σε χώρες. Συνήθως είναι αυτά που έχουν να κάνουν με Α.Ι./Assistant τύπου βγαίνει το ρομπότ και απαντάει στα spam ή παίρνει το ρομπότ τηλέφωνο και σου κλείνει τραπέζι για σένα και την καλή σου στον Μπαϊρακτάρη 😄

Αντίστροφα, θυμάμαι π.χ. στη σειρά 4 ότι το Soli για κάποιον μαγικό λόγο έπαιζε στην Ελλάδα, ήταν επίσημα στις χώρες που δούλευε (ίσως δεν έχουμε σχετική νομοθεσία, δεν ξέρω), κάτι πολύ θετικό τότε. Έχει να κάνει και με χώρες διάθεσης, αλλά και με τοπικές νομοθεσίες. Δεν θυμάμαι ποια άλλα πράγματα δεν δουλεύουν. Δεν πρέπει να είναι και πολλά. Δυστυχώς η Google έχει κόψει τα πολλά innovations τα τελευταία χρόνια, κάτι που ήταν από τα πιο ωραία της σειράς Pixel. Ακόμα και άλλα, αρχίζει να τα δίνει και αλλού (π.χ. magic eraser).

To magic eraser Θα το εχω Δηλαδή έτσι; 😂😂 ένα ένα τα ρωτάω κ γω. Σκέφτομαι για το χρώμα hazel τη συσκευή. 

Magic eraser θα έχεις νομίζω και άιφον αν πάρεις, το έχει βάλει στο Google Photos γενικά αν δεν κάνω λάθος. Μην το θεωρήσεις κριτήριο αγοράς.

Καλημέρα. Στο Pixel μπορείς να κάνεις split screen ; Χωρίς ρουτ.. 
Φυσικά.6b90586cfd3e733de28e94c21c8d8142.jpg

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

On 4/5/2023 at 2:20 ΜΜ, Sotnem said:

Καμία σχέση. Αυτό είναι το roaming 🙂 και έχει να κάνει με τον provider σου. Προφανώς υποστηρίζεται κανονικά στα Pixel.

Το VPN είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πιθανές χρήσεις: άνοιγμα ιστοτόπων που είναι geo-restricted, βίντεο με φάσεις γκολ από ξένα πρωταθλήματα που δεν ανοίγουν, άνοιγμα σελίδων που είναι "κλειδωμένες" (π.χ. torrent sites που τα κόβουν στην Ελλάδα) κτλκλτ Μπορείς να έχεις VPN στον υπολογιστή ή στο κινητό. Απλώς η Google παρουσίασε πρόσφατα τη δική της υπηρεσία την οποία και δίνει σε Google One συνδρομητές (αν δεν κάνω λάθος) σε συγκεκριμένες χώρες.

Μία ερώτηση ακόμη... Όταν μιλάς με κάποιον, και σε καλεί άλλος αριθμός, εμφανίζει ότι η κλήση του τρίτου είναι σε αναμονή; Όπως συμβαίνει στις υποστηριζόμενες συσκευές; 

Μία ερώτηση ακόμη... Όταν μιλάς με κάποιον, και σε καλεί άλλος αριθμός, εμφανίζει ότι η κλήση του τρίτου είναι σε αναμονή; Όπως συμβαίνει στις υποστηριζόμενες συσκευές; 
Κανονικά κανένα θέμα.Γενικά οποίος χρησιμοποιεί cosmote μονοκαρτο το μόνο που του λείπει εφόσον έχει κάνει το shizuku υποθεση 2 λεπτών είναι το 5g.Εχω το κινητό ένα μήνα τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό.Επισης επειδή στη δουλειά μου το σήμα είναι χάλια και το έχω σε πτήση το wifi calling δουλεύει άψογα σε οποιαδήποτε εναλλαγή δικτύων wifi στο χώρο της δουλειάς.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά.6b90586cfd3e733de28e94c21c8d8142.jpg

Πώς γίνεται??

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Πώς γίνεται??

Πας στα recent apps και πατας επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που θες να κάνεις split. Μετά διαλέγεις την επόμενη εφαρμογή για το άλλο μισό.5b93f95e359b6904cf117dc92d80ce5e.jpg

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.