Jojonakis Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, Da_rudakos said: Δοκίμασε με προηγούμενο apk. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα με προηγούμενη αλλά με το που τη τρέχεις σε υποχρεώνει σε επιλογή για ενημέρωση διαφορετικά κλείνει Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Έχουμε να προτείνουμε κάποια μεμβράνη για Pixel 7 Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, alanthast0s said: Έχουμε να προτείνουμε κάποια μεμβράνη για Pixel 7 Pro; Τη μεμβράνη ανέκαθεν την αντιπαθούσα, δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο κινητό την χρειάζεται γιατί το κρύσταλλο που έχει είναι πολύ ανθεκτικό. Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Σχετικά με μεμβράνη: αυτή της Spigen είναι η μόνη μεμβράνη στη ζωή μου που έχω καταφέρει να τοποθετήσω (σχεδόν) τέλεια μόνος μου. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλύτερες λύσεις, απλά εντυπωσιάστηκα με το πόσο εύκολο ήταν, αλλά και από την καλή εφαρμογή. Η πρώτη μου έβγαλε κάπου ένα 6μηνο μέχρι να "τρυπήσει" σε 1-2 σημεία (προφανώς με δική μου ευθύνη) - η δεύτερη (δύο έχει η συσκευασία) είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά το πέρας του ίδιου χρονικού διαστήματος. Στα πιο ουσιαστικά: 5G και VOLTE λειτουργούν χωρίς Shizuku+IMS / root σε Vodafone (ok, το ξέρουμε ήδη), ΑΛΛΑ... που και που χάνονται κλήσεις, ανεξαρτήτως παρόχου (το είχα αναφέρει και προηγουμένως με αφορμή το December update). Έχει κανείς καμιά ιδέα πως αντιμετωπίζεται αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου καλησπέρα και καλή χρομνιά σε όλους! Ερώτηση: αν αγοράσεις απο google Γαλλίας ή Γερμανίας το pixel και το φέρεις Ελλάδα,μπορείς αν χαλάσει να το γυρίσεις στην google ξανά για service? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Σήμερα κατέβασα το τελευταίο beta .. τώρα χρειάζονται 2 κλικ αντί για 1 για να ανοίξεις το Bluetooth... μπράβο Google Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 9 minutes ago, alanthast0s said: Σήμερα κατέβασα το τελευταίο beta .. τώρα χρειάζονται 2 κλικ αντί για 1 για να ανοίξεις το Bluetooth... μπράβο Google Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Καλά πήγε κι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Οι κλήσεις είναι όλα οκ με την καινούρια Βέτα?εννοω κλήσεις από forthnet προς δίκτυο Κοσμοτε? Edited 15 Ιανουαρίου by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, alanthast0s said: Σήμερα κατέβασα το τελευταίο beta .. τώρα χρειάζονται 2 κλικ αντί για 1 για να ανοίξεις το Bluetooth... μπράβο Google Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Πες μου ότι το έκαναν όπως "Wifi-Data" που τα έβαλαν μαζί σε ένα "Internet" και πρέπει να πατάς 100 κουμπάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Πες μου ότι το έκαναν όπως "Wifi-Data" που τα έβαλαν μαζί σε ένα "Internet" και πρέπει να πατάς 100 κουμπάκια.Με την ίδια λογική το έκαναν και αυτό. Εκεί που απλά πατούσες το εικονίδιο του Bluetooth να ανοίξει, τώρα πατάς, ανοίγει ένα υπομενού, πατάς use Bluetooth, και μετά ξαναπατάς για να φύγει το υπομενού! Τραγικό...Γενικά έχω μαζέψει πολλά που με χάλασαν στην εμπειρία μου με το Pixel 7 Pro, θα τα γράψω σε κανά 20μερο που θα ξαναγυρίσω στην αγκαλιά της Oneplus Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Σας παρακαλώ μπορείτε να δείτε κάτι. Αν πατήσετε συνεχόμενα στο app της κάμερας και μετά πατήσετε πληροφορίες εφαρμογής και ύστερα κάτω κάτω λεπτομέρειες εφαρμογής, σας δείχνει να προσπαθεί να κατεβάσει η εφαρμογή απο το play store αναβάθμιση? Το κάνει συνέχεια εδώ και ημέρες και απατάω ακύρωση αλλά αναβάθμιση δεν υπάρχει πουθενά! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου σε πιξελ 8 προ όχι....έκδοση 9.2.113.585804376.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου ίδια έκδοση και σε εμένα αλλά γυρίζει το app λες και προσπαθεί να κατεβάσει κάποια νέα ενημέρωση. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου force stop και clear cache δοκίμασες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, Nikos_s3 said: force stop και clear cache δοκίμασες? ναι, αλλά μπορεί να κλείσεις internet ή το κινητό και όταν ξανανοιξεις να το ξανακάνει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, guy_fawkes said: ναι, αλλά μπορεί να κλείσεις internet ή το κινητό και όταν ξανανοιξεις να το ξανακάνει! Αν πας κατευθείαν μέσα από το PlayStore σου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμο update ή στο κάνει μόνο μέσω της οδού που περιέγραψες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Sotnem said: Αν πας κατευθείαν μέσα από το PlayStore σου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμο update ή στο κάνει μόνο μέσω της οδού που περιέγραψες; Αυτό είναι το περίργο οτι το κάνει μόνο όπως το έχω περιγράψει. Και το βρήκα κατα τύχη απο το reddit. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Καλησπέρα Τώρα που στο pixel 7 pro το 5G τα τα λοιπά παίζουν χωρίς root, σκέφτομαι να το κάνω unroot και να κλειδώσω το bootloader. Όμως επειδή κατά το κλείδωμα είναι σαν να κάνει factory reset, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για backup όλων των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους, και επαναφορά τους αυτούσιες μετά, όταν η συσκευή δεν είναι rooted. Τώρα που είναι rooted, το backup και το restore γίνονται εύκολα με το titanium backup. Χωρίς ροοτ, υπάρχει τρόπος ? Tο gooble backup σώζει αρκετά πράγματα, αλλά πολλές από τις εφαρμογές μετά θέλουν ξανά σετάρισμα και παίρνει χρόνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 5 minutes ago, Nikos2k5 said: Καλησπέρα Τώρα που στο pixel 7 pro το 5G τα τα λοιπά παίζουν χωρίς root, σκέφτομαι να το κάνω unroot και να κλειδώσω το bootloader. Όμως επειδή κατά το κλείδωμα είναι σαν να κάνει factory reset, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για backup όλων των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους, και επαναφορά τους αυτούσιες μετά, όταν η συσκευή δεν είναι rooted. Τώρα που είναι rooted, το backup και το restore γίνονται εύκολα με το titanium backup. Χωρίς ροοτ, υπάρχει τρόπος ? Tο gooble backup σώζει αρκετά πράγματα, αλλά πολλές από τις εφαρμογές μετά θέλουν ξανά σετάρισμα και παίρνει χρόνο ... Ημουν στην ιδια θεση, το πηρα αποφαση και απλα το εκανα. Μου πηρε μια ολοκληρη μερα να συνελθω αλλα απο εκει και μετα δεν ασχοληθηκα ξανα. Ησύχασε το κεφαλι μου πλεον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Έχει παρατηρήσει κανείς ότι τα Instagram reels σε full screen (όχι στο feed) είναι cropped αριστερά δεξιά. Πιο πολύ σαν zoomed in βασικά 1 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου On 31/1/2024 at 9:50 ΠΜ, Finn said: Έχει παρατηρήσει κανείς ότι τα Instagram reels σε full screen (όχι στο feed) είναι cropped αριστερά δεξιά. Πιο πολύ σαν zoomed in βασικά Όχι άλλα έχω παρατηρήσει ότι μετά το τελευταίο update δε μου δείχνει τις παλαιότερες δημοσιεύσεις. Όσο και να πατάω δε το Φορτώνει. Δε ξέρω αν έκανα θέμα εφαρμογής ή τρώει κάνα σκάλωμα με την συσκευή. Άλλη εναλλακτική εφαρμογή (που μπορείς να κατεβάσεις και τα πάντα) δεν έχει κανένα θέμα. Εννοείται έχω κάνει εκκαθάριση εφαρμογής και κτλ ενεργοποίηση από τη αρχή αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου On 31/1/2024 at 9:50 ΠΜ, Finn said: Έχει παρατηρήσει κανείς ότι τα Instagram reels σε full screen (όχι στο feed) είναι cropped αριστερά δεξιά. Πιο πολύ σαν zoomed in βασικά Ναι. Το κάνει και στο δικό μου και σε μιας φίλης το κινητό αυτό το θέμα. Κοίταξα μήπως έπαιζε κάποιο ρόλο η αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κλπ. και είδα ότι αν τα βάλω τέρμα μικρά τα γράμματα δεν τα κόβει τόσο αλλά εμείς που είμαστε περήφανοι με τα μάτια δεν βλέπουμε την τύφλα μας οπότε το άφησα πάλι στο εργοστασιακό μέγεθος και φαντάζομαι είναι κάποιο θέμα λογισμικού θα το φτιάξουν σε καμία δεκαριά χρόνια Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Το γυρισα προσφατα απο Nova σε Cosmote και δεν εχω 5g πια. Ειμαι root και μολις ειχα παρει το κινητο ειχα κανει τα κολπα με Network Signal Guru,Universal Modem fix module (το χω κλειστο απο πριν παω στην Cοsmote γιατι οταν ηταν ανοιχτο δεν συνδεοταν στη Nova για καποιο λογο) και Volte properties (παλι κλειστο το χω αφου δινουν Volte ετσι κι αλλιως) Κανεις καμια ιδεα? Στο preferred network type γραφει 5g (recommended) παρολαυτα,αλλα 2 μερες που ειμαι cosmote οπου κι αν εχω κυκλοφορησει δεν εχω δει πουθενα 5g,μονο LTE,και εχω βρεθει σε μερη που ειχα στανταρ 5g με τη Nova. Aν στειλω ''5g'' στο 1333 της cosmote για ενεργοποιηση 5g μου ερχεται οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη. Καμια ιδεα?Παιζει να χρησιμοποιει τοσο το LTE η cosmote που δεν πετυχα πουθενα καλυψη 5g η κατι πρεπει να κανω?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Σε ποιες περιοχές αναφέρεσαι; Δύσκολο να μην έχει 5g η κοσμοτε, κάτι άλλο παίζει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Just now, p_k said: Σε ποιες περιοχές αναφέρεσαι; Δύσκολο να μην έχει 5g η κοσμοτε, κάτι άλλο παίζει. Α.Πατησια,κεντρο,Ψυχικο,Γαλατσι..εκει εχω κινηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts