Jump to content

Google Pixel 7 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, spyridon70 said:

Έχει volte η Vodafone;Πριν ένα μήνα δεν είχε και άλλαξα σε cosmote.

Είναι στις beta του 14, άρα τώρα μόλις έρθει η stable έκδοση θα έχει και κανονικά η vodafone. 

54 minutes ago, _NikitaS_ said:

Είναι στις beta του 14, άρα τώρα μόλις έρθει η stable έκδοση θα έχει και κανονικά η vodafone. 

Είναι χωρίς το σουτζούκι;Μαμά το τηλέφωνο;

13 minutes ago, spyridon70 said:

Είναι χωρίς το σουτζούκι;Μαμά το τηλέφωνο;

Πάντα για μαμά μιλάω. Αλλιώς θα έλεγα ότι είναι root ή άλλη rom. 

25 minutes ago, _NikitaS_ said:

Πάντα για μαμά μιλάω. Αλλιώς θα έλεγα ότι είναι root ή άλλη rom. 

Ευχαριστώ γιατί έβαλα cosmoτε κάρτα για το volte χωρίς να έχω καλό σήμα στην περιοχή μου.Τωρα θα το αλλάξω σε Vodafone όπως πρίν που πιάνει τέλεια.

13 minutes ago, spyridon70 said:

Ευχαριστώ γιατί έβαλα cosmoτε κάρτα για το volte χωρίς να έχω καλό σήμα στην περιοχή μου.Τωρα θα το αλλάξω σε Vodafone όπως πρίν που πιάνει τέλεια.

Και καλά θα κάνεις. Αν βάλεις καρτοκινητο να πας να το κάνεις από την σελίδα του cu που διπλασιάζει τις παροχές για κάποιο καιρό. 

Just now, doganos said:

esim vodafone gr δουλευει στην συσκευη;

Ναι κανονικά 

Mια ερωτηση.

Τι γινεται με την επισκευη της συσκευης; Μπαταρια, οθονη κτλ. Το φτιαχνει κανεις Ελλαδα;

iphone 14 pro

32 minutes ago, _NikitaS_ said:

Και καλά θα κάνεις. Αν βάλεις καρτοκινητο να πας να το κάνεις από την σελίδα του cu που διπλασιάζει τις παροχές για κάποιο καιρό. 

Ναι κανονικά 

Έτσι θα το κάνω 👍

περάστηκε η 14....ρουταρίστηκε...ολα κομπλέ ....smoooth... 🙂

(χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το 5G πάλι με το signal guru...3 κλικ δηλαδή)

Edited by Nikos_s3

3 minutes ago, Nikos_s3 said:

περάστηκε η 14....ρουταρίστηκε...ολα κομπλέ ....smoooth... 🙂

(χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το 5G πάλι με το signal guru...3 κλικ δηλαδή)

Θα ήθελες να μας πεις και το δίκτυο που ανήκεις; Αν είσαι vodafone τελικά έδωσαν μαμά το volte όπως είχαν στην beta; Αν ναι, λειτουργει σωστά; Αν είσαι cosmote, μήπως μπορείς να κάνεις κάποια δοκιμή να δούμε αν έφτιαξε το θέμα με την forthnet; Αν είσαι nova, έβαλαν τίποτα. Ξέρω ότι 5g χωρίς Ρουρ δε παίζει. 

το έχω γράψει πολλές φορές (και το γράφει και κάτω από το avatar μου, ότι είμαι κοσμοτέ...οπότε κλασικά το volte παίζει "μαμά" και το 5G με ρουτ και signal guru...το vowifi με δημιουργία apn. Με λίγα λόγια, όπως ακριβώς έπαιζαν εως τώρα.

Όποιος κάνει update, να τσεκάρει για update και τα google services στο play store, και το google play system update ( που παραμένει Σεπτεμβρίου, αλλά κάνει ένα update)

6 ώρες πριν, Nikos_s3 said:

το έχω γράψει πολλές φορές (και το γράφει και κάτω από το avatar μου, ότι είμαι κοσμοτέ...οπότε κλασικά το volte παίζει "μαμά" και το 5G με ρουτ και signal guru...το vowifi με δημιουργία apn. Με λίγα λόγια, όπως ακριβώς έπαιζαν εως τώρα.

Όποιος κάνει update, να τσεκάρει για update και τα google services στο play store, και το google play system update ( που παραμένει Σεπτεμβρίου, αλλά κάνει ένα update)

OK δε το είχα προσέξει. Άρα όπως γράφουν χρήστες σε ομάδα του facebook, συνεχίζει η cosmote να έχει το θέμα της με τις εισερχόμενες κλήσεις από παλιά σταθερά forthnet. Anyway, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 

2 ώρες πριν, Sotnem said:

Τα Shizuku/Pixel IMS παίζουν στην 14; Αυτό με απασχολεί προσωπικά.

Ναι. Κανονικά. Έκανα update το βράδυ και το πρωί έκανα πάλι την διαδικασία μέσω wifi και η nova μου παίζει μια χαρά. 

Shizuku/IMS φαίνεται να δουλεύει κανονικά και στην Cosmote. Επίσης φαίνεται ότι η μπαταρία πήρε τα πάνω της με τη 14 γιατί γράψει 2 μέρες και 2 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση χθες βράδυ, που δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Το αν αληθεύει θα το δούμε στην πορεία...

32 minutes ago, gpolydoros said:

Shizuku/IMS φαίνεται να δουλεύει κανονικά και στην Cosmote. Επίσης φαίνεται ότι η μπαταρία πήρε τα πάνω της με τη 14 γιατί γράψει 2 μέρες και 2 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση χθες βράδυ, που δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Το αν αληθεύει θα το δούμε στην πορεία...

Δοκίμασες δηλαδή και εισερχόμενη από σταθερό forthnet; Μόνο αυτό ήταν το θέμα της cosmote. Στο facebook λένε ότι παραμένει και με την έκδοση 14.

Να ρωτήσω κάτι άλλο οποίο μέλος ξέρει; Παλαιότερα όταν άκουγα spotify ή κάποιον player ή ραδιόφωνο από το vradio, μου είχε μια συντόμευση ας το πούμε όταν είχα κλειδωμένο το τηλέφωνο και το ρύθμιζα πχ επόμενο τραγούδι από κει. Πλέον το δε το χει. Δε θυμάμαι αν πείραξα κάποια ρύθμιση. Θυμάται κάποιος συμφοριτης να μου πεις πως ενεργοποιώ πάλι τη λειτουργία στην κλειδωμένη οθόνη; 

Μπορεί κάποιος που έχει μαμά Vodafone να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει στην 14 stable το Volte και ότι οι κλήσεις έχουν το σήμα HD.

Edited by spyridon70

Έχω Vodafone και χθες πέρασα τη 14. Έχω κανονικά επιλογή Volte και δίπλα από τις κλήσεις έχει το σήμα του HD

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1 minute ago, Angelos_A said:

Έχω Vodafone και χθες πέρασα τη 14. Έχω κανονικά επιλογή Volte και δίπλα από τις κλήσεις έχει το σήμα του HD

Ευχαριστώ.Τελος του μήνα θα ξαναγυρίσω στην Vodafone 

58 minutes ago, _NikitaS_ said:

Δοκίμασες δηλαδή και εισερχόμενη από σταθερό forthnet; Μόνο αυτό ήταν το θέμα της cosmote. Στο facebook λένε ότι παραμένει και με την έκδοση 14.

Να ρωτήσω κάτι άλλο οποίο μέλος ξέρει; Παλαιότερα όταν άκουγα spotify ή κάποιον player ή ραδιόφωνο από το vradio, μου είχε μια συντόμευση ας το πούμε όταν είχα κλειδωμένο το τηλέφωνο και το ρύθμιζα πχ επόμενο τραγούδι από κει. Πλέον το δε το χει. Δε θυμάμαι αν πείραξα κάποια ρύθμιση. Θυμάται κάποιος συμφοριτης να μου πεις πως ενεργοποιώ πάλι τη λειτουργία στην κλειδωμένη οθόνη; 

Λογικά αυτό ψάχνεις

settings > sound & vibration > media > media on lock screen

11 minutes ago, Sotnem said:

Λογικά αυτό ψάχνεις

settings > sound & vibration > media > media on lock screen

Σωστά. Ειλικρινά δε ξέρω πως απενεργοποιηθηκε. Σε ευχαριστώ! 

37 minutes ago, Angelos_A said:

Κανονικά χωρίς shizuku ή root υποθέσω ε; Γιατί κάτι διάβασα ότι το VoLTE στη Vodafone θα ενεργοποιηθεί με το feature drop του Δεκεμβρίου. Άρα δεν ισχύει αυτό μάλλον.