AMAKRY Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) Λαθος Edited September 7, 2023 by AMAKRY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Γεια σας. Εχω μια ερωτηση διοτι δε μπορω να βγαλω ακρη. Λεει οτι στο ome ui 5 προσθετει μια λειτουργια στα galaxy watch οπου τρεχουν αυτη την εκδοση, την irregular heart rate notification (ihrn). Ακολουθησα τις οδηγιες οπου εχει στο διαδικτυο για την εμεργοποιηση του αλλα δε γινεται. Βρηκα οτι ακομα δεν εχει ερθει Ελλαδα. Εκανα ενα τηλεφωνο στην υποστηριξη της samsung και μου ειπαν οτι ναι δεν εχει ερθει ελλαδα αλλα και οταν ερθει δε θα υποστηριζεται στο galaxy watch 5 pro αλλα μονο στο 6. Αλλα εχω δει σε βιντεο οτι στην αμερικη που δουλευει κανονιμα στο 5. ( εχει παρει την αδεια μαλλον απο το κρατος ). Εχει καμει κανεις καμια αναλογη αναζητηση για τη λειτουργια αυτη? Και παιζει κιολας να το εχουν σε αλλη χωρα και οχι εδω κανονικα και εδω να το αφησουν μονο για το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Πώς περνάει η ενημέρωση ρε γμτ?Από το κινητό η από το ρολόι???Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Πώς περνάει η ενημέρωση ρε γμτ?Από το κινητό η από το ρολόι???Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπο το τηλεφωνο και οπωσδήποτε!!!, άνοιξε το wifi στο ρολόι. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Δεν κατεβαίνει με τίποτα.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτο κάνει όλη την ώρα.Bluetooth ανοιχτό, WiFi ανοιχτό Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Ρολόι κ τηλέφωνο, είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό samsung account? Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Δεν υπάρχει λογαριασμός Samsung.Το κινητό δεν είναι SamsungΣτάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠραγματικα δεν μου έχει ξανατυχει.Έχω κάνει επανεκκίνηση στο ρολόι έχω κάνει επανεκκίνηση στο κινητό και κάθε φορά που συνδέω με bluetooth κινητό και ρολόι αυτό προσπαθεί να περάσει την ενημέρωση στο ρολόι δεν μπορώ ούτε καν να το σταματήσω. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το σταματήσω από τη στιγμή που δεν μπορώ να το κατεβάσωΣτάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Εαν κλείσεις το bt κ τα κανεις ολα μεσω ρολογιου.Στο ρολόι κλεινεις bt ανοίγεις wifi κ απο το μενού του ρολογιου "ρυθμίσεις - ενημέρωση λογισμικού" (ετσι είναι το μενού στο watch4 που εχω), θα λειτουργήσει?.. Με αυτον τον τρόπο δεν θα έχει το παρε δώσε με το τηλέφωνο.Κανε μια δοκιμή αν δεν το έχεις κάνει Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Εαν κλείσεις το bt κ τα κανεις ολα μεσω ρολογιου.Στο ρολόι κλεινεις bt ανοίγεις wifi κ απο το μενού του ρολογιου "ρυθμίσεις - ενημέρωση λογισμικού" (ετσι είναι το μενού στο watch4 που εχω), θα λειτουργήσει?.. Με αυτον τον τρόπο δεν θα έχει το παρε δώσε με το τηλέφωνο.Κανε μια δοκιμή αν δεν το έχεις κάνει TapaΔεν ήταν δυνατή η λήψη της ενημέρωσης έχετε ήδη ξεκινήσει τη λήψη της ενημέρωσης στο τηλέφωνό σας συνδέστε το στο bluetooth για να συνεχίσει την ενημέρωση.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Δεν ήταν δυνατή η λήψη της ενημέρωσης έχετε ήδη ξεκινήσει τη λήψη της ενημέρωσης στο τηλέφωνό σας... Επανεκκίνηση το τηλ. Εαν αποσυνδέσεις το τηλ με το ρολόι κ στο τηλ διακόψεις ή κλείσεις το πρόγραμμα? Μετα θα μπορεις?ΉΕνω ειναι συνδεδεμένα (με το wifi ανοιχτό στι ρολόι) κάνεις την αναβάθμιση μεσω ρολογιου??Κοίτα να δεις με τι έμπλεξες ρε γμτTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Επανεκκίνηση το τηλ. Εαν αποσυνδέσεις το τηλ με το ρολόι κ στο τηλ διακόψεις ή κλείσεις το πρόγραμμα? Μετα θα μπορεις?ΉΕνω ειναι συνδεδεμένα (με το wifi ανοιχτό στι ρολόι) κάνεις την αναβάθμιση μεσω ρολογιου??Κοίτα να δεις με τι έμπλεξες ρε γμτTapaΌχι το έκανα και αυτό.Μέχρι και την εφαρμογή αφαίρεσα και την ξανά έβαλα και στο τέλος έκανα και επαναφορά στο ρολόι.Συνεχίζει να μου λέει αυτό το πράγμα.Το μόνο που με σώζει είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό αλλά έλεος!!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Μπλέξιμο κ χάσιμο χρόνου για μια λαλακία.Έλεος Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Τελικά έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό και την πέρασα από το ρολόι κλείνοντας Bluetooth.Μεγάλη ταλαιπωρία!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Τελικά έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό και την πέρασα από το ρολόι κλείνοντας Bluetooth.Μεγάλη ταλαιπωρία!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤέλος η ταλαιπωρία.Τελικά το πρόβλημα ηταν στο κινητό ή στο ρολόι? Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Τέλος η ταλαιπωρία.Τελικά το πρόβλημα ηταν στο κινητό ή στο ρολόι? TapaΙδέα δεν έχω!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Μόλις ανακάλυψα οτι το ρολόι σου δείχνει και πόση μπαταρία έχει το κινητό! Καλή φάση! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα σας, έχω το Samsung galaxy watch 5 pro lte και δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση ακόμα. Όσοι έχετε το lte μοντέλο σας έχει έρθει η ενημέρωση? Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Οχι, δεν έχει έρθει Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Ok ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 On 15/9/2023 at 1:29 ΜΜ, guy_fawkes said: Μόλις ανακάλυψα οτι το ρολόι σου δείχνει και πόση μπαταρία έχει το κινητό! Καλή φάση! Πως, που? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Πως, που?Στα πλακίδια το έχει. Δείχνει τηλέφωνο, ρολόι και buds αν έχεις. Επίσης υπάρχει πια ξεχωριστή εφαρμογή για το whatsapp για το ρολόι. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Καλησπέρα ! Μετά την αναβάθμιση στο quick panel εμφανίζεται δίπλα από το εικονίδιο του bluetoth ένα βέλος με φορά προς τα δεξιά ( > ). Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 On 17/9/2023 at 1:55 ΜΜ, costsa41 said: Στα πλακίδια το έχει. Δείχνει τηλέφωνο, ρολόι και buds αν έχεις. Επίσης υπάρχει πια ξεχωριστή εφαρμογή για το whatsapp για το ρολόι. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έβαλες το WhatsApp...εγώ το έκανα install το πρωί και η μπαταρία μιλάμε απλώς τελείωσε σε μισή μέρα από 100% Μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Το έβαλες το WhatsApp...εγώ το έκανα install το πρωί και η μπαταρία μιλάμε απλώς τελείωσε σε μισή μέρα από 100% Μήπως φταίει αυτό?Δε νομίζω να είναι αυτό. Κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία. Μήπως έχεις Spotify; θυμάμαι τρώει αρκετή. Εμένα όπως ήταν είναι η μπαταρία. Το έχω αρκετές μέρες και δεν έχει επηρεάσει την μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Ήρθε το One UI 5 για το Galaxy watch 5 LTESent from my SM-G780F using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts