Jump to content

andreaspe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andreaspe

  • Ημ. Γέννησης 31/12/1973

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xperia 5 II

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

andreaspe's Achievements

  1. Μπορώ να ρωτήσω τι άλλο έπρεπε να κάνεις εκτός από το ξεκλείδωμα του bootloader ?
  2. Καλησπέρα ! Μετά την αναβάθμιση στο quick panel εμφανίζεται δίπλα από το εικονίδιο του bluetoth ένα βέλος με φορά προς τα δεξιά ( > ). Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό?
  3. Να υποθέσω ότι μπορείς να επιλέξεις ποιο firmware θα εγκαταστήσεις? Ρωτάω διότι δεν το έχω το companion (έχω linux) και απ' ότι είδα είναι συμβατό με windows από 8 και πάνω.
  4. Καλησπέρα. Μπορεί μήπως κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως μπορώ να περάσω την νέα έκδοση με καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω στην 11?
  5. Βρε παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το wifi calling σε cosmote? Η κάρτα μου είναι ήδη ενεργοποιημένη σε cosmote για wifi calling από το προηγούμενο μου XZ1 και στο μενού που εμφανίζεται με το *#*#4636#*#* είναι ενεργοποιημένο το wifi provisioned, οπότε υποθετικά θα έπρεπε να λειτουργεί. Έλα όμως που δεν λειτουργεί. Υπάρχει καμία ιδέα ή συμβουλή ? Το volte λειτουργεί μια χαρά πάντως.
  6. @guy_fawkes ευχαριστώ για την απάντηση. Σκέφτομαι πολύ το galaxy watch και είμαι στο τσακ για αγορά απλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή. Σχετικά με την επαναφορά έχεις δίκιο θα περιμένω. Αν ήθελα όμως να το κάνω είναι με factory reset από το κινητό νομίζεις καλύτερα ή από το companion? Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον θα περαστεί η 11 ως προεπιλογή έτσι δεν είναι δηλ δεν θα γίνει rollback στο default που ήταν η 10 να υποθέσω? Αν ήθελα να το κάνω root θα ήξερα τι να έκανα αλλά το εγκατέλειψα το άθλημα εδώ κ πολύ καιρό διότι τελικά πιο πολύς κόπος παρά ουσιαστικό όφελος.
  7. Να ρωτήσω ο συνδυασμός xperia και samsung watch 4 πως σου φαίνεται? Εκτός κ αν δεν το χρησιμοποιείς με sony. Samsung health monitor προφανως δεν παίζει εκτός κ αν έχεις διαβάσει xda για ενεργοποίηση σωστα? Άλλο θέμα τώρα. Εδώ κ λίγες εβδομάδες έχω μια παράξενα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Είμαι σε 11, περασμένη από κανά εξάμηνο πάνω από τη 10 χωρίς προβλήματα. Από τη στιγμή που εγκατέστησα το sony album που είναι κ θα είναι η καλύτερη album εφαρμογή, και κάνοντας μια μικρή εκκαθάριση του xperia home βάζοντας σε φακέλους εφαρμογές πχ φάκελος google, φάκελος media, κοκ παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση. Αν θελήσω να καθαρίσω τα πάντα, μπορείτε να μου πείτε με πιο σωστό τρόπο να το κάνω? Factory reset? Companion? Μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ τα βήματα για ολικό reset? Κ εγκατάσταση σε 11?
  8. Παρακολουθώ το θέμα εδώ κ καιρό, όντας κάτοχος του κινητού εδώ κ 2 μήνες σχεδόν. Θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών. Μιλάω μόνο για τον εαυτό μου για να αποφύγω παρεξηγήσεις. Δεν περιμένω απο καμία κινητή συσκευή τηλεφωνίας να βγάλει ποιοτική φωτογραφία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Απλά έχει την κάμερα και απαθανατίζεις τη στιγμή όταν δεν έχεις την μηχανή και φυσικά τη γνώση για να τη χρησιμοποιήσεις. Φωτογραφίες εξαιρετικές βγαίνουν με μηχανές χιλιάδων ευρώ αλλά κ με ταπεινές. Όλα είναι θέμα κάδρου, φωτός και ρύθμισης. Στο αυτόματο όλα καλά είναι, αλλά αν περιμένεις να δεις ποιοτική φωτογραφία στο αυτόματο με φως κεριών σε κινητό, τότε αυτό είναι μάλλον όνειρο... Στο manual πάλι, πρέπει να υπάρχει πολύ γνώση ρυθμίσεων και φωτισμού για να πάρεις σωστή εικόνα. Κ φυσικά εξαρτάται σε τι μέγεθος θα εκτυπώσεις. Οτιδήποτε από κινητό πάνω από το κλασικό μέγεθος φωτογραφίας, βγάζει μάτια. Οι αισθητήρες στα κινητά ήταν, είναι και θα είναι μικρογραφία αισθητήρων σαν αυτούς που υπήρχαν στις ψηφιακές πριν από 15 χρόνια. Οπότε προκειμένου να φανεί αυτό που βγαίνει ωραίο ( ? ) υφίσταται σε τρομερή επεξεργασία από το κινητό. Φιλικά πάντα
  9. Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς? Υποτίθεται ότι είναι curved και έχει κ για την πίσω πλευρά protector. Σκέφτομαι να τα παραγγείλω.
  10. το 2.46 --> https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
  11. Υπαρχει κ η αλλη εναλλακτικη. Χρησιμοποιεις το PRF Creator και φτιαχνεις την δικη σου pre-rooted.
  12. Δυστυχως δεν απενεργοποιειται το notification του update center, μονο αν απενεργοποιησεις το ιδιο το update center μεσω titanium ή καποιου αλλου προγραμματος.
  13. Πολυ ωραια το ειπες! Εγω μετα απο πολυ καιρο, αποφασισα χτες να φτιαξω μια pre-rooted lollipop .216 με το PRF Creator. Την πατησα στην αρχη γιατι δεν χρησιμοποιησα το Patch για το dual recovery 2.8.21, ξαναφλασαρα kk .108, ξανα root κοκ με τη διαφορα οτι τελικα χρησιμοποιησα το τελευταιο dual recovery 2.8.23 RC, και πηγε μια χαρα.
  14. αυτη ειναι pre-rooted? αν ναι μπορεις να δωσεις το link ?
  15. ειχα την εντυπωση οτι ειχες ηδη αναβαθμισει σε 5
×
×
  • Create New...