iganiats Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Τα 50 mAh μπαταρία του απλού Watch 5 44mm έχουν, στην πράξη, παραπάνω αυτονομία από το αντίστοιχο Watch 4 44mm και αν ναι πόσο περίπου; Επίσης πόσο πιο γρήγορα φορτίζει την μπαταρία του; Το 4 θέλει ως και 2 ώρες από άδειο σε 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Τα 50 mAh μπαταρία του απλού Watch 5 44mm έχουν, στην πράξη, παραπάνω αυτονομία από το αντίστοιχο Watch 4 44mm και αν ναι πόσο περίπου; Επίσης πόσο πιο γρήγορα φορτίζει την μπαταρία του; Το 4 θέλει ως και 2 ώρες από άδειο σε 100% Στο 4αρι εμένα όταν πήγαινε 35% τη κατεβαζε σαν νερό, με αυτό εδώ βλέπω ότι κρατάει λίγο παραπάνω.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Με watch 5 44αρι βγάζω σταθερά 40 ώρες. Το φορτίζω στο 15% μέχρι τέρμα. Όλα ανοιχτά (εκτός ροχαλητό και aod). Δεν έχω και πάρα πολλές ειδοποιήσεις. Με ποδήλατο, εντός σπιτιού, 1 με 1, 5 ώρα περίπου σε κάθε φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tobias Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Εχει κανεις ενεργοποιησει cosmote esim? Προσπαθησα σε καρτοκινητο με αγορα νεας esim-QR code, βλεπω στην οθονη το ονομα δικτυου cosmote αλλά το μονο που εχω καταφερει ειναι να στειλω sms. Κλησεις δεν κανω - δεν δεχομαι, sms μονο στελνω, data μάλλον δεν παίζουν. Μου ειπαν στο καταστημα οτι πρεπει να περασουν 24 ώρες για ενεργοποιηση αλλα ακόμα δεν εχω καταφερει κατι. Μήπως έκαψα και το QR που ενεργοποιησα νωρίτερα απο το 24ωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 16 minutes ago, tobias said: Εχει κανεις ενεργοποιησει cosmote esim? Προσπαθησα σε καρτοκινητο με αγορα νεας esim-QR code, βλεπω στην οθονη το ονομα δικτυου cosmote αλλά το μονο που εχω καταφερει ειναι να στειλω sms. Κλησεις δεν κανω - δεν δεχομαι, sms μονο στελνω, data μάλλον δεν παίζουν. Μου ειπαν στο καταστημα οτι πρεπει να περασουν 24 ώρες για ενεργοποιηση αλλα ακόμα δεν εχω καταφερει κατι. Μήπως έκαψα και το QR που ενεργοποιησα νωρίτερα απο το 24ωρο; Πότε έκανες αλλαγή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 (edited) 21 ώρες πριν, tobias said: Εχει κανεις ενεργοποιησει cosmote esim? Προσπαθησα σε καρτοκινητο με αγορα νεας esim-QR code, βλεπω στην οθονη το ονομα δικτυου cosmote αλλά το μονο που εχω καταφερει ειναι να στειλω sms. Κλησεις δεν κανω - δεν δεχομαι, sms μονο στελνω, data μάλλον δεν παίζουν. Μου ειπαν στο καταστημα οτι πρεπει να περασουν 24 ώρες για ενεργοποιηση αλλα ακόμα δεν εχω καταφερει κατι. Μήπως έκαψα και το QR που ενεργοποιησα νωρίτερα απο το 24ωρο; Είχα Cosmote eSim στο Watch 4 και δεν δούλευαν οι κλήσεις μόνο data και μηνύματα και την επέστρεψα πίσω η εξυπηρέτηση πελατών δεν μου έδωσε λύση. Σε κάποιους λένε ότι δουλεύουν και οι κλήσεις με Cosmote είναι θέμα τύχης. Η Cosmote έχει ασυμβατότητα με τα ρολόγια της Samsung. Μόλις έβαλα eSim Vodafone δούλεψαν όλα κανονικά και SMS και κλήσεις και Data. Edited December 12, 2022 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 στο google store του ρολογιού υπάρχει μια ενημέρωση που αναγράφεται ως wear os by google watch ή κάπως έτσι. Γνωρίζει κάποιος περι τίνος πρόκειται? Στο 4αρι δεν μου εμφανιζότανε. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tobias Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 (edited) Επικοινώνησα με cosmote 13888 και μόλις μου ενεργοποιησε συστημικά το VOLTE/VOWIFI στη sim, το ρολοι άρχισε να δουλεύει κανονικά σε κλήσεις/sms/data. Τέλος καλό όλα καλά. Quote Εχει κανεις ενεργοποιησει cosmote esim? Προσπαθησα σε καρτοκινητο με αγορα νεας esim-QR code, βλεπω στην οθονη το ονομα δικτυου cosmote αλλά το μονο που εχω καταφερει ειναι να στειλω sms. Κλησεις δεν κανω - δεν δεχομαι, sms μονο στελνω, data μάλλον δεν παίζουν. Μου ειπαν στο καταστημα οτι πρεπει να περασουν 24 ώρες για ενεργοποιηση αλλα ακόμα δεν εχω καταφερει κατι. Μήπως έκαψα και το QR που ενεργοποιησα νωρίτερα απο το 24ωρο; Quote Είχα Cosmote eSim στο Watch 4 και δεν δούλευαν οι κλήσεις μόνο data και μηνύματα και την επέστρεψα πίσω η εξυπηρέτηση πελατών δεν μου έδωσε λύση. Σε κάποιους λένε ότι δουλεύουν και οι κλήσεις με Cosmote είναι θέμα τύχης. Η Cosmote έχει ασυμβατότητα με τα ρολόγια της Samsung. Μόλις έβαλα eSim Vodafone δούλεψαν όλα κανονικά και SMS και κλήσεις και Data. Edited December 12, 2022 by tobias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Καλησπέρα σας, Είχα στο galaxy watch 3 lte την εφαρμογή G-Keyboard Pro με την οποία μπορούσα να απαντήσω σε μηνύματα στα ελληνικά μέσω φωνητικής πληκτρολογησης. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή πληκτρολόγιο στο ρολόι galaxy watch 5 pro 45mm lte? Το gboard που έχω αναγνωρίζει μόνο τα αγγλικά στην φωνητική πληκτρολογηση. Ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 Καλησπέρα σας, Είχα στο galaxy watch 3 lte την εφαρμογή G-Keyboard Pro με την οποία μπορούσα να απαντήσω σε μηνύματα στα ελληνικά μέσω φωνητικής πληκτρολογησης. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή πληκτρολόγιο στο ρολόι galaxy watch 5 pro 45mm lte? Το gboard που έχω αναγνωρίζει μόνο τα αγγλικά στην φωνητική πληκτρολογηση. Ευχαριστώ Gboard και τα έχεις όλα! Sent from my SM-F721B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 9 ώρες πριν, Cristofer said: Καλησπέρα σας, Είχα στο galaxy watch 3 lte την εφαρμογή G-Keyboard Pro με την οποία μπορούσα να απαντήσω σε μηνύματα στα ελληνικά μέσω φωνητικής πληκτρολογησης. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή πληκτρολόγιο στο ρολόι galaxy watch 5 pro 45mm lte? Το gboard που έχω αναγνωρίζει μόνο τα αγγλικά στην φωνητική πληκτρολογηση. Ευχαριστώ Πατάς συνεχόμενα το space. Επιλέγεις τα Ελληνικά. Μετά πατάς το μικρόφωνο και αναγνωρίζει κανονικά τα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 (edited) άκυρο Edited December 21, 2022 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλημέρα. Παρήγγειλα σήμερα το 5 pro. Επειδή ξέρω ότι δεν έχει φορτιστή μέσα στο κουτί. Αν το βάλω να φορτίζει με τον φορτιστή του Samsung Galaxy s21 υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλημέρα. Παρήγγειλα σήμερα το 5 pro. Επειδή ξέρω ότι δεν έχει φορτιστή μέσα στο κουτί. Αν το βάλω να φορτίζει με τον φορτιστή του Samsung Galaxy s21 υπάρχει πρόβλημα;Όχι κανένα.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Καλημέρα πήρα και εγώ το galaxy watch 5 44mm. Ερχόμενος από galaxy watch 3,ειδα καλύτερη οθόνη αισθητά πιο γρήγορη φόρτιση και πιο smooth στην περιήγηση του γενικά. Μπαταρια δεν έχω προλάβει να τσεκάρω είναι φρέσκο ακόμα. Αλλά σαν αλλαγή αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Γνωριζει κάνεις γιατί μού κολλάει στην τελευταία αναβάθμιση; κάπου στα 500mb είναι. Την κατεβάζει κανονικά το κινητό και όταν πάει για εγκατάσταση στο ρολόι κολλάει στο 0%.εχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 δοκίμασε να την κατεβάσεις απευθείας απο το ρολόι 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 2 ώρες πριν, guy_fawkes said: δοκίμασε να την κατεβάσεις απευθείας απο το ρολόι Αυτό έκανα φίλε μ και δούλεψε. Σε ευχαριστώ. Δεν το βρίσκω λογικό βέβαια να χρειάζεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 17 ώρες πριν, Mpeliaris said: Αυτό έκανα φίλε μ και δούλεψε. Σε ευχαριστώ. Δεν το βρίσκω λογικό βέβαια να χρειάζεται κάτι τέτοιο. και εγω δεν γνωρίζω τον λόγο, απο το 4αρι που είχα γινότανε αυτό και θεώρησα οτι επειδή δεν έχω samsung συσκευή, αλλά τελικά γίνεται και σε κατόχους με samsung. 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά.! Έχεις δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει με side loading, την εφαρμογή του Viber στο ρολόι; Είναι εύχρηστη και λειτουργική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά.! Έχεις δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει με side loading, την εφαρμογή του Viber στο ρολόι; Είναι εύχρηστη και λειτουργική;Από όσο ξέρω το viber έχει σταματήσει την υποστήριξη στα watch γενικότερα. Και στο Apple watch που υπήρχε εφαρμογή έχει καταργηθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 3 ώρες πριν, iganiats said: Καλημέρα και καλή χρονιά.! Έχεις δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει με side loading, την εφαρμογή του Viber στο ρολόι; Είναι εύχρηστη και λειτουργική; Δεν υπάρχει σαν εγκατάσταση στο ρολόι. Αν το έχεις στο κινητό και το έχεις επιλέξει από το Wearable να στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι, θα εμφανίζονται τα μηνύματα στο ρολόι, και θα μπορείς να τα διαβάσεις, διαγράψεις και απαντήσεις. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το viber από το ρολόι για να στείλεις νέο μήνυμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή πλέον, για το wear os και ότι μόνο βλέπεις ειδοποιήσεις και απαντάς σε αυτές. Έλεγα μήπως η κανονική εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί μέσω sideloarding ώστε να έχω πολλές τις δυνατότητες του Viber (στο νερό του εφικτιύ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 ευτυχής κάτοχος από σήμερα galaxy watch 5 44mm. μετάβαση απο active 2.Watchfaces δωρεάν που βρίσκουμε? κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? κάποιον φορτιστή που έχετε να προτείνετε? να κάνει και για το s21 fe που έχω.ευχαριστώ πολύ. My S21 FE Is Awesome!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts