Jump to content

tobias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tobias

  1. Επικοινώνησα με cosmote 13888 και μόλις μου ενεργοποιησε συστημικά το VOLTE/VOWIFI στη sim, το ρολοι άρχισε να δουλεύει κανονικά σε κλήσεις/sms/data. Τέλος καλό όλα καλά.
  2. Εχει κανεις ενεργοποιησει cosmote esim? Προσπαθησα σε καρτοκινητο με αγορα νεας esim-QR code, βλεπω στην οθονη το ονομα δικτυου cosmote αλλά το μονο που εχω καταφερει ειναι να στειλω sms. Κλησεις δεν κανω - δεν δεχομαι, sms μονο στελνω, data μάλλον δεν παίζουν. Μου ειπαν στο καταστημα οτι πρεπει να περασουν 24 ώρες για ενεργοποιηση αλλα ακόμα δεν εχω καταφερει κατι. Μήπως έκαψα και το QR που ενεργοποιησα νωρίτερα απο το 24ωρο;
  3. tobias

    Realme 8 5G

    Πολύ πρόσφατα αγορασμένο και εκανα σημερα αμέσως την αναβαθμιση. Η διαδικασία ήταν σχετικά γρήγορη σε σχέση με άλλα παλιότερα κινητά που είχα. Eξαιρώντας βέβαια ότι πρέπει να κατεβάσεις 4 Gigabyte. Το πολύ καλό που ειδα ήταν ότι προστέθηκε στις ρυθμισεις της μπαταριας γράφημα για το επίπεδο της το τελευταίο 24ωρο. Επίσης το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας στην home screen μου φάνηκε ότι είχε μεγαλώσει λίγο σαν μέγεθος φόντου. Νομίζω ότι ήταν πολύ μικροί οι συγκεριμένοι αριθμοί πριν. Αρχικά έφαγα λίγο φρίκη γιατί φαινόταν να μην λειτουργούν τα data, αλλά παρατήρησα ότι μόλις έβγαλα το αθόρυβο/do not disturb, επανήλθαν και όλα καλά τελικά. Δεν ξέρω αν όντως αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο, απλώς παρατήρησα ότι μόλις το έβγαλα ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα data. Απο πριν έλειπε πάντως η δυνατότητα επιλογής δικτύου 2G/3G/4G στις ρυθμίσεις. Νομίζω ότι υπήρχαν μόνο διακόπτες για 5G και για smart 5G και οι οποίοι και οι δύο εξαφανίστηκαν μετά την αναβάθμιση. Πλέον μόνο 5G βλέπω σε data (περιοχή Αττική). Επίσης δεν μου άρεσε ότι με την αναβάθμιση, όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές απέκτησαν εικονίδιο στη home screen. Δεν το είχα ποτέ έτσι και δεν ξέρω αν φταίει κάτι στις ρυθμίσεις μου. Μου πήρε λίγο χρόνο να καθαρίσω τη home screen απο τα shortcut. Κάποιο νέο permission ζήτησε μια άγνωστη εφαρμογή του κινητού, την αγνόησα. Για το VOLTE (cosmote) που αναφέρεται πιο πάνω, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
  4. Καλησπέρα, μόλις το αγόρασα και αντιμετωπίζω 2 πρόβληματα. Πιο συγκεκριμένα το αφήνω ανοιχτο και έπειτα απο μερικές ώρες προσπαθώ να κάνω κλήση προς αυτό απο άλλο κινητό. Το αποτέλεσμα είναι οτι το δίκτυο μου απαντάει οτι το κινητό είναι εκτός δικτύου. Πράγματι ανοίγοντας το καπάκι δεν ενεργοποιείται η οθόνη και δείχνει κλειστό. Πατάω το κόκκινο κουμπί για να ανοίξει και οντως ανοίγει αλλά χωρίς να ζητάει PIN. Στη συνέχεια το κλείνω και το ανοίγω αμέσως. Το κινητό πάλι δεν ζητάει PIN. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια πρόβληματα δηλαδή πρώτον να κλείνει μόνο του το κινητό μετά πο μερικές ώρες και δεύτερον να μην ζηταει PIN κατά το άνοιγμα της συσκευής? Μήπως είναι κάποια ρύθμιση της συσκευής που δεν ξέρω? Πήγα το κινητό και στη ΝΟΚΙΑ αλλά δεν ήξεραν να με βοηθήσουν και το μόνο που μου απάντησαν ήταν οτι θα μπορούσα να το αφήσω να το δουν. http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/cry.gif :cry:
×
×
  • Create New...