fongoofy Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 On 6/8/2023 at 10:45 ΜΜ, RUSH said: Υπάρχει τρόπος να το ξέρεις όμως εκ των προτέρων; Νομίζω πως όχι. Η τιμή πράγματι έχει διαφορά. ναι, 150€ διαφορα σε κανει να το ψαχνεις λιγο παραπανω. δυστυχως δεν εχει απαντησει και καποιος απο το σκρουτζ για να ξερουμε και οι υπολοιποι και να το μεταφερω κι εδω. εχει εναν που παραπονειτε οτι ειναι κλειδωμενο κι εναν που λεει οτι του δουλεψε και οτι στα 350€ απο σκρουτζομαγαζο ειναι μια συμφερουσα αγορα... εναν απο αυτους του δυο γαμωτο να βρω χαχαχα by the way τωρα στα σκρουτζομαγαζα εχουν Watch Samsung Galaxy Watch 5 Pro R925 45mm LTE Region West Samsung Galaxy Watch5 Pro (45mm) LTE Gray Titanium (SM-R925FZTADBT) Samsung Galaxy Watch5 Pro R925 45mm LTE - Grey Titanium EU (SM-R925FZTA) αντε βγαλε ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Έχω παρατηρήσει ότι όταν το βγάζω από το χέρι για κάποιες ώρες, έχει τρομακτική κατανάλωση, κάπου 10% την ώρα. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Έχετε νέα για την ui5? Λένε ότι άρχισε ο "διαμοιρασμός" από την Samsung Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 8 ώρες πριν, steliosk said: Έχετε νέα για την ui5? Λένε ότι άρχισε ο "διαμοιρασμός" από την Samsung Όταν έρθει θα γίνει χαμός από σχόλια θα το πάρουμε χαμπάρι... μέχρι τώρα αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Πάντος τα watch faces του 6 είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής.. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 10 ώρες πριν, djivo said: Πάντος τα watch faces του 6 είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής.. Πως τα αναγνωρίζουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 15 ώρες πριν, steliosk said: Πως τα αναγνωρίζουμε? https://9to5google.com/2023/07/31/galaxy-watch-6-faces/ 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Τα εγκατέστησα....ε δεν είναι και και τίποτα σπουδαίες εμφανίσεις...Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 13 ώρες πριν, Tips2022 said: Τα εγκατέστησα.... ε δεν είναι και και τίποτα σπουδαίες εμφανίσεις... Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρχισε το rollout της ui 5, αντε να δούμε... 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 (edited) Μόλις άρχισε να κατεβαίνει... Edited September 4, 2023 by steliosk 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Απογοητευτικά αργή η διαδικασία της ενημέρωσης... 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Strofigkas said: Απογοητευτικά αργή η διαδικασία της ενημέρωσης... Ψιλονορμαλ ωρα εκανε σε μενα. Btw τι ειδα, εχει και skin temperature επιλογη στα settings για την αναλυση υπνου? Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα καποιον τροπο να μας δειχνει ποια ειναι η θερμοκρασια μας σε ασχετη στιγμη, εχει κανεις καμια ιδεα? Edit: βρηκα μια εφαρμογη που υποτιθεται χρησιμοποιει τον σενσορα, την Thermo Check, αλλα σου λεει να βγαλεις το ρολοι και να το βαλεις σε καποια αλλη επιφανεια γιατι δεν ειναι για ιατρικους σκοπους. No shit Sherlock, εγω απλα θελω να δω τι γινεται ετσι για πλακα 😛 Edited September 4, 2023 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 41 minutes ago, Prattein_Aloga said: Ψιλονορμαλ ωρα εκανε σε μενα. Btw τι ειδα, εχει και skin temperature επιλογη στα settings για την αναλυση υπνου? Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα καποιον τροπο να μας δειχνει ποια ειναι η θερμοκρασια μας σε ασχετη στιγμη, εχει κανεις καμια ιδεα? Edit: βρηκα μια εφαρμογη που υποτιθεται χρησιμοποιει τον σενσορα, την Thermo Check, αλλα σου λεει να βγαλεις το ρολοι και να το βαλεις σε καποια αλλη επιφανεια γιατι δεν ειναι για ιατρικους σκοπους. No shit Sherlock, εγω απλα θελω να δω τι γινεται ετσι για πλακα 😛 Μην το ψάχνεις δεν θα βγάλεις άκρη... ο αισθητήρας είναι μόνο για την θερμοκρασία της γυναίκας στις δύσκολες μέρες του κύκλους της. Για εμάς είναι παντελώς άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 hour ago, thanos1989 said: Μην το ψάχνεις δεν θα βγάλεις άκρη... ο αισθητήρας είναι μόνο για την θερμοκρασία της γυναίκας στις δύσκολες μέρες του κύκλους της. Για εμάς είναι παντελώς άχρηστο. Ενταξει, μας δουλεύουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 9 ώρες πριν, thanos1989 said: Μην το ψάχνεις δεν θα βγάλεις άκρη... ο αισθητήρας είναι μόνο για την θερμοκρασία της γυναίκας στις δύσκολες μέρες του κύκλους της. Για εμάς είναι παντελώς άχρηστο. Πάντως εγώ που δοκίμασα την θερμοκρασία είναι για ύπνο μόνο, και την μέτρησε μια χαρά. Φυσικά μα την "δέουσα" απόκλιση. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Μετά την ενημέρωση αντίγραφο ασφαλείας μόνο μέσω smart switch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 2 ώρες πριν, klgrpls said: Μετά την ενημέρωση αντίγραφο ασφαλείας μόνο μέσω smart switch; Από ότι έχω δει το κάνει αυτόματα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 17 minutes ago, steliosk said: Από ότι έχω δει το κάνει αυτόματα Πώς παίρνουμε αντίγραφο ασφαλείας; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) 46 minutes ago, Strofigkas said: Πώς παίρνουμε αντίγραφο ασφαλείας; Από ότι κατάλαβα το κάνει αυτόματα, δεν μπορούμε εμείς, γίνεται μέσω του smart switch Edited September 5, 2023 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 3 minutes ago, steliosk said: Από ότι κατάλαβα το κάνει αυτόματα, δεν μπορούμε εμείς, γίνεται μέσω του smart switch Εμένα μου βγάζει αυτό.μπορεις να βάλεις και εσύ ένα screenshot το δικό σου; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 10 ώρες πριν, Strofigkas said: Εμένα μου βγάζει αυτό.μπορεις να βάλεις και εσύ ένα screenshot το δικό σου; Η δική μου... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 6 ώρες πριν, steliosk said: Η δική μου... Εχεις κάνει κάποια ρυθμιση; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 28 minutes ago, Strofigkas said: Εχεις κάνει κάποια ρυθμιση; Όχι δεν έκανα κάτι... Σαν εσένα έψαχνα να δω τι γίνεται και μετά το είδα ότι είχε γίνει μόνο του. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Και σε εμένα το έκανε μόνο του το βράδυ στις 3:00. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Στα LTE πάντως δεν έχει έρθει ακόμη αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts