Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα 

🙏🙏🙏να προσεχεις λυπαμαι πολυ!

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Από τα δύο πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας,μπορώ να μεταφέρω ορισμένες πληροφορίες από το μέτωπο του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας. Πέρα από το χάος που επικρατεί και δικαιολογημένα στην περιοχή,όσον αφορά τα δίκτυα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς τις δύσκολες αυτές ώρες και αναφέρομαι σε όλα τα δίκτυα,ίσως λίγο χειρότερη να είναι η πράσινη λόγω του μεγαλύτερου φόρτου που καλείται να διαχειριστεί. Από γνωστό πληροφορήθηκα πως και στην οικισμό της Λιβαδόστρας που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι(περίπου 500 κάτοικοι)από το πύρινο μέτωπο τα δίκτυα ήταν εντάξει και έτσι ευτυχώς πολύ άνθρωποι επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους. Δίνουμε μεγάλη μάχη. Εγώ μαζί με μερικούς γνωστούς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την φωτιά κατέβει όλο τον οικισμό και κάψει σπίτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν για να σώσουν τις περιουσίες μας,αλλά και εμάς τους ίδιους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλύτερα νέα 

Πολλή προσοχή και ψυχική δύναμη! Με πονάει η καρδιά μου, και εγώ στη Βοιωτία μεγάλωσα...

16 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να σταματήσει αυτός ο πύρινος εφιάλτης 

Πολύ φοβάμαι πως θα σβήσει όταν φτάσει στη θάλασσα, αφού κάψει ό,τι βρεθεί στο πέρασμά της. Τα έχει δει όλα η Στερεά Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όπως δυστυχώς και η υπόλοιπη Ελλάδα. Αύριο απ' ό,τι φαίνεται, μας περιμένει ακόμα πιο δύσκολη μέρα. Κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται σε όλη τη χώρα και μακάρι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. 

Hlias.

10 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Ήρθα κι εγώ για διακοπές και μαύρισε η ψυχή μου. Κουράγιο. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κουράγιο σε όλους! Είναι δύσκολες οι στιγμές, η φωτιά δυστυχώς από ότι μου λένε άλλοι εθελοντές που ήμασταν μαζί στο μέτωπο, η φωτιά έχει περάσει στον Μυτικα και προσπαθούν να την κρατήσουν εκεί για να μην φτάσει ψάθα και Αλεποχώρι 

Από την εθνική πέτυχα σε ένα ατύχημα και μας έστειλαν από παρακαμπτήριο. Η vodafone τα έπαιξε. Η κοσμοτε κανένα πρόβλημα. Η Nova τα έπαιξε επίσης. 
Έξω από Θήβα και έχουμε βγει κάστρο. Μιλάμε για τέτοια παράκαμψη. Ταλαιπωρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες πριν, Gv2008 said:

Κουράγιο σε όλους! Είναι δύσκολες οι στιγμές, η φωτιά δυστυχώς από ότι μου λένε άλλοι εθελοντές που ήμασταν μαζί στο μέτωπο, η φωτιά έχει περάσει στον Μυτικα και προσπαθούν να την κρατήσουν εκεί για να μην φτάσει ψάθα και Αλεποχώρι 

Πάλι καίγεται εκεί, πωπω ρε μλκ μου, αν είναι δυνατόν

9 minutes ago, mixtri said:

Από την εθνική πέτυχα σε ένα ατύχημα και μας έστειλαν από παρακαμπτήριο. Η vodafone τα έπαιξε. Η κοσμοτε κανένα πρόβλημα. Η Nova τα έπαιξε επίσης. 

Πήλιο πρέπει να πηγαίνεις..

Περιμένω μέτρηση από Ατάλαντη 😄

Hlias.

58 minutes ago, elkons said:

Είμαι περίεργος ποιας είναι..

Λες και κατέβηκε εξωγήινος κάνουν. 

CS0R8Is.md.jpg

Πρέπει να είναι αυτό εδώ. Κάποιος σταθμός σε κοντέινερ για έξτρα κάλυψη καταλαβαίνω για τώρα με την αύξηση της κίνησης λογικά

image.png

3 minutes ago, VIPdriver said:

Να ξερετε, οι περισσοτεροι που διαφωνουν ειναι αυτοι που δεν διαλεξε το χωραφι τους η βονταφονάρα...

Λες; 

1 hour ago, mixtri said:

https://www.in.gr/2026/08/01/greece/fthiotida-enas-nekros-se-sokaristiko-troxaio-me-dyo-fortiga-to-ena-tylixtike-stis-floges/amp/
καλά πήγε αυτό…

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, johnny_htc said:

Πάλι καίγεται εκεί, πωπω ρε μλκ μου, αν είναι δυνατόν

Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα και δυναμώνει ο άνεμος τα πράγματα χειροτερεύουν, 100 σπίτια κάηκαν στο Πορτο Γερμενό και τώρα η φωτιά έφτασε Αγία Παρασκευή, καίει σπίτια και πάει μετά προς Βιλια. Θα πάω πάλι εκεί το απόγευμα και ελπίζω να την προλάβουμε πριν φτάσει Βιλια ή ακόμα χειρότερα προς την Οινόη… 

20 minutes ago, Gv2008 said:

Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα και δυναμώνει ο άνεμος τα πράγματα χειροτερεύουν, 100 σπίτια κάηκαν στο Πορτο Γερμενό και τώρα η φωτιά έφτασε Αγία Παρασκευή, καίει σπίτια και πάει μετά προς Βιλια. Θα πάω πάλι εκεί το απόγευμα και ελπίζω να την προλάβουμε πριν φτάσει Βιλια ή ακόμα χειρότερα προς την Οινόη… 

Και Βοιωτία κάηκαν συνολικά καμία δεκαριά σπίτια,αλλά κάηκαν πολύ ελαιώνες και κτηνοτροφικές μονάδες οι δύο πιο βασικοί τοπικοί οικονομικοί πυλώνες της περιοχής,ενώ στον παραθαλάσσιο οικισμό της Λιβαδόστρας που ήμουν με το ζόρι κρατήσαμε την φωτιά να μην προσεγγίσει τα σπίτια,αλλά δυστυχώς λόγω των ανέμων δεν σώσαμε τα κτήματα. Τώρα εμείς ως εθελοντές βοηθάμε όσο μπορούμε,αλλά με μη συνεχόμενη παρουσία εναέριων μέσων λόγω των ανέμων δυστυχώς δουλειά δεν γίνεται. Ευτυχώς το άλλο πύρινο μέτωπο της Βοιωτίας το Ξηρονομή-Δομβραίνα περιορίστηκε. Θα δούμε 

4 minutes ago, aektzhs 1 said:

Και Βοιωτία κάηκαν συνολικά καμία δεκαριά σπίτια,αλλά κάηκαν πολύ ελαιώνες και κτηνοτροφικές μονάδες οι δύο πιο βασικοί τοπικοί οικονομικοί πυλώνες της περιοχής,ενώ στον παραθαλάσσιο οικισμό της Λιβαδόστρας που ήμουν με το ζόρι κρατήσαμε την φωτιά να μην προσεγγίσει τα σπίτια,αλλά δυστυχώς λόγω των ανέμων δεν σώσαμε τα κτήματα. Τώρα εμείς ως εθελοντές βοηθάμε όσο μπορούμε,αλλά με μη συνεχόμενη παρουσία εναέριων μέσων λόγω των ανέμων δυστυχώς δουλειά δεν γίνεται. Ευτυχώς το άλλο πύρινο μέτωπο της Βοιωτίας το Ξηρονομή-Δομβραίνα περιορίστηκε. Θα δούμε 

Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.. Το 21 είχε ενεργήσει εκεί πάλι Ψάθα νομίζω. 

17855853910261136744649026339425.jpg

Δε πειράζει. Είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας #not. Αυτό που μας καίει είναι αν κάηκε κανένα σπίτι βουλευτή. Τώρα το περιβάλλον και κάτι άλλα (σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες, κτήματα) είναι ψιλά γράμματα. Αχ αχ αχ…

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

Ήμαρτον, παει όλος ο Κιθαιρώνας, θα γίνει σεληνιακό τοπίο

Αναβαθμίστηκε η κεραία στην Οινόη (κοντά στα Οινόφυτα), μπήκε n78.

Την έχασα στο upload.

CSk7OTF.md.jpg

CSk7wp1.md.jpg

The mall Athens, εν κινήσει.

CSk7jkP.md.jpg

CSk7ehg.md.jpg

Είσοδος Αερδρομιου Ελευθέριος Βενιζέλος, απέναντι από το Factory Outlet. 

NOVA

CSk78CJ.md.jpg

CSk7SEv.md.jpg

COSMOTE

CSk7U4R.md.jpg

CSk7r2p.md.jpg

Πιο μέσα στο αερδρομιο δεν μέτρησα. Χαμός γινόταν. 

Όσο περίμενα απέναντι από το Factory Outlet του αερδρομίου, από φουλ AIRPORT 1 η Cosmote πέταγε Β7 από KOROPI OUT, 1 γραμμή και ξανα γύρναγε φουλ στην άλλη κεραία πάλι. Δε ξέρω γιατί. 

Διασχίζοντας το αερδρομιο μέχρι την έξοδο 3 (και μέχρι να βγούμε).

CSklPKG.md.jpg

Hlias.

23 ώρες πριν, elkons said:

Όσο περίμενα απέναντι από το Factory Outlet του αερδρομίου, από φουλ AIRPORT 1 η Cosmote πέταγε Β7 από KOROPI OUT, 1 γραμμή και ξανα γύρναγε φουλ στην άλλη κεραία πάλι. Δε ξέρω γιατί. 

Διασχίζοντας το αερδρομιο μέχρι την έξοδο 3 (και μέχρι να βγούμε).

CSklPKG.md.jpg

Η συγκεκριμένη "κούρασε"! 😄

Google pixel 10 pro XL.

CUE2vv1.md.jpg

Η COSMOTE πρέπει να έμεινε TelekomGR γιατί πριν είχαμε SIM της Telekom, τώρα έχουμε Vodafone de μέσα. 

TIM GR.. Χαρούμενο 2007. Στα υπόλοιπα κινητά WIND GR μέχρι να συνδεθεί μετα γυρνάει NOVA (αυτό ισχύει και για ελληνικές συσκευές που δεν έχουν ξανα συνδεθεί στο δίκτυο της).

Edited by elkons

Hlias.

φεύγει από τη μέση το ΟΤΕ δηλαδή ο οργανισμός που κάποτε ανήκε στο κράτος,φεύγει το cosmote η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ,μένει μόνο το Telekom μια 100% ιδιωτική εταιρεία η οποία δεν έχει σχέση με την κρατική δοιήκηση, κάποιοι πίστευαν οτί το brand ΟΤΕ και μετέπειτα cosmote επιφέρει αξιοπιστία, σιγουριά και απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχε ισχυρούς δεσμούς με το κράτος,τώρα που θα λέγεται Telekom ποια θα είναι η τάση της κοινωνίας και γιατί να την εμπιστευτεί κάποιος?? δηλαδή γιατί να μην εμπιστευτώ τους άγγλους της vodafone ή τους ολλανδούς της nova? ποια είναι η διαφορά?

Edited by odim

1 hour ago, odim said:

φεύγει από τη μέση το ΟΤΕ δηλαδή ο οργανισμός που κάποτε ανήκε στο κράτος,φεύγει το cosmote η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ,μένει μόνο το Telekom μια 100% ιδιωτική εταιρεία η οποία δεν έχει σχέση με την κρατική δοιήκηση, κάποιοι πίστευαν οτί το brand ΟΤΕ και μετέπειτα cosmote επιφέρει αξιοπιστία, σιγουριά και απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχε ισχυρούς δεσμούς με το κράτος,τώρα που θα λέγεται Telekom ποια θα είναι η τάση της κοινωνίας και γιατί να την εμπιστευτεί κάποιος?? δηλαδή γιατί να μην εμπιστευτώ τους άγγλους της vodafone ή τους ολλανδούς της nova? ποια είναι η διαφορά?

Πιστεύω η πλειοψηφία θα εμπιστευτεί τον ιδιωτικό ΟΤΕ περισσότερο.

2 ώρες πριν, odim said:

Θεωρείς ότι υπάρχουν άτομα σήμερα που αγοράζουν Cosmote λόγω ΟΤΕ;

Δύσκολο. Εμένα ο ΟΤΕ με απωθούσε και είχε εγκαταστήσει μονοπωλιακές νοοτροπίες στο service που πήγαιναν την κοσμοτε πίσω. 

Αν μπορέσει η Telekom να γίνει εταιρεία με καλό service η αγορά θα αποκτήσει ένα παίκτη που έχει καλό πακέτο. Ο ανταγωνισμός για εμένα είναι πιο ελκυστικός αλλά η κοσμοτε παλεύει μόνο με το δίκτυο. Κρίμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]