georgebad Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Έτσι όπως το έγραψες μόνο το μισό κείμενο κατάλαβα... :( εχεις απολυτο δικιο :lol: γραφω που γραφω χαλια ηταν και κοντα 3 ..Το διορθωσα ελπιζω να βγαλεις ακρη τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Το συμπέρασμα είναι ότι η εμπειρία χρήσης εξαρτάτε το που βρίσκεσαι. Με εξαίρεση την γεωγραφική κάλυψη που υπερέχουν Cosmote και Wind η εμπειρία χρήσης για φυσιολογική χρήση είναι εφάμιλλη για όλα τα δίκτυα και δεν κάνει διάφορα για τον περισσότερο κόσμο που χρησιμοποιεί το κινητό του για τα συνηθισμένα (social, ειδήσεις κλπ) παρά μόνο για εμάς τους φανατικούς του είδους. Το επόμενο βήμα που εύχομαι ότι θα το κάνουν όλες οι εταιρίες με την σχεδίαση του 5G είναι να καλύψουν τα προβληματικά τους σημεία και επιτέλους με τη χωρητικότητα που θα υπάρξει να έρθουν τα απεριόριστα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: 4.5.2020 Για αυτό λέω όλα είναι σχετικά με τα δίκτυα κινητής. Φίλος που έχει συμβόλαιο cosmote έχει και ένα καρτοκινητό wind για δεύτερο στην ίδια συσκευής. Αυτή είναι μέτρηση από Ξάνθη μακριά από το κέντρο νότια δυτικά της πόλης. Η μια έχει CA (cosmote) και η άλλη όχι. Το θέμα με την Cosmote και το μπούκωμα που έχει στην Θράκη είναι πανομοιότυπη η εικόνα στους αστικούς ιστούς θέλει άμεσα αναβάθμιση χωρητικότητας. Να σημειώσω ότι μου είπε ότι αν μετρήσει την ώρα που είναι άδειο το δίκτυο πχ το ξημέρωμα κατεβάζει με 100+ στην cosmote. H wind παίζει γύρω στα 20 στο μπούκωμα της σε ποιες γειτονίες (από 800αρα) που πέφτει στο μισό σε δύσκολα σημεία αλλά πάλι παίζει καλύτερα. Από ότι μου λέει η Cosmote ιδιαίτερα όταν δίνουν πρόσφορες γονατίζει στην πόλη. Μόλις βγεις από την πόλη μερικά χιλιόμετρα πετάει. Edited May 4, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Όλοι ΚΟΣΜΟΤΕ έχουν εκεί; Έτσι φαίνεται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Η δύναμη της συνήθειας Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Τι εννοεί ο ποιητής την έννοια αστικοί ιστοί; Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Είναι προφανές ότι είναι πίτα το δίκτυο της Cosmote στα βόρεια σε πολλά σημεία μόλις φεύγεις από κεντρικές πλατείες κλπ Ο αστικός ιστός είναι δόκιμος όρος που χρησιμοποιείται από την αρχιτεκτονική αλλά σαν ευρεία έννοια χρησιμοποιείτε για να περιγράψει σημεία που κατοικούνται με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Νομίζω ολα αυτα ειναι κατάλυπα της λογικος βαζω κεραία στο καταστημα του Οτε και τελος.. Δυο κεραιες περα απο τα micro εχουμε στην πολη... Και οι δυο βρίσκονται σε ιδιοκτησια του Ote Edit : Άτρωτη η Vodafone ακομα και με την προσφορά των 20gb https://drive.google.com/file/d/14yEWP2HZ30jYgYfs_xz4MJL6MoIJYpp2/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/153SCmGZxO0_LfsqPxDdWKjzeLakht42m/view?usp=drivesdk Να και η cosmote με dual band 7+3, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσφορά https://drive.google.com/file/d/15-fMKEcwPh6sGXEfNHF13_AO8QhEsy1n/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/6040315587 Edited May 6, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχουν παραγγείλει massive mimo άρα λογικά αν οι χρήστες έχουν ένα καλό distribution θα δείτε έως και 8x χωρητικότητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχουν παραγγείλει massive mimo άρα λογικά αν οι χρήστες έχουν ένα καλό distribution θα δείτε έως και 8x χωρητικότητα.Χρόνια πάει η βαλίτσα στην περιοχή. Το θέμα είναι με την αναβάθμιση 5G να λυθεί μια και καλή το θέμα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 πριν το 18 δεν υπηρχε ανταγωνισμος στις Σερρες η cosmote φυσουσε...Οταν πεερασε η victus ομως, εδωσε τεριαστεια ωθηση ειδικα στην wind η οποια εστεισε εξολοκληρου καινουργειο δικτυο , και η vodafone ανοιξε και αυτη ca ..Η cosmote ειχε απλα καποια θεματα καλυψης με μεσα στο κεντρο να τις διαλυει...Ελα ομως που μενει στασιμη και δεν κανει καμια κινηση ενω η κοκκινηη καθε 6 μηνες αναβαθμιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 πριν το 18 δεν υπηρχε ανταγωνισμος στις Σερρες η cosmote φυσουσε...Οταν πεερασε η victus ομως, εδωσε τεριαστεια ωθηση ειδικα στην wind η οποια εστεισε εξολοκληρου καινουργειο δικτυο , και η vodafone ανοιξε και αυτη ca ..Η cosmote ειχε απλα καποια θεματα καλυψης με μεσα στο κεντρο να τις διαλυει...Ελα ομως που μενει στασιμη και δεν κανει καμια κινηση ενω η κοκκινηη καθε 6 μηνες αναβαθμιζει H Cosmote κάνει μαζικές αναβαθμίσεις. Έχει άλλη πολιτική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) H Cosmote κάνει μαζικές αναβαθμίσεις. Έχει άλλη πολιτική.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι μαζικές ξε μαζικές όσα χρόνια ανεβαίνω Β. Ελλάδα είναι πίτα. Σε γεωγραφική κάλυψη στην Θράκη και όχι μόνο στα βόρεια υπάρχουν περιοχές εκτός μεγάλων πόλεων που είναι απαράδεκτη. Δεν δικαιολογούνται στα τουριστικά μέρη των νόμων να σέρνεται η να μην πιάνει καθόλου. Για αυτό λέω σε όλους να μην κρίνουν την εικόνα καμίας εταιρίας από την δική τους εμπειρία που μπορεί να είναι φυσέκι στο σημείο που κατοικούν αλλά σε άλλες μεγάλες περιοχές να υστερεί σε ταχύτητες και κάλυψη. Η αλήθεια είναι είναι όταν τα άλλα δίκτυα δεν παίζουν καλά σε κάποιες περιοχές το περιμένουμε ενώ στην Cosmote όχι. Πλέον αυτό δεν ισχύει παντού οπότε θέλει καλύτερο ψάξιμο σε συμβόλαιο με βάση ποιο δίκτυο παίζει καλύτερα στην περιοχή ενδιαφέροντος του κάθε ένα σε συνδιασμό με την καλύτερη τιμή. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 6, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Αργοστόλι Κεφαλονιά,μέσα στο σπίτι πάνω από το Νοσοκομείο Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6051294465 B20 στα -97dBm Cosmote B3 @20Mhz στα -110dBm Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6051303327 Το περασμένο Σάββατο έκανα τη διαδρομή Θεσσαλονικη-Γιαννιτσα-Αλεξανδρεια και από εκεί βγήκα Εγνατία Οδό μέχρι τα Ιωάννινα και μετά στην Ιόνια μέχρι την έξοδο του Αγρινίου. Μια χαρά κάλυψη και οι 2,με την Cosmote να υπερτερεί στα τούνελ. Όσο για την Ιόνια Οδό μια χαρά και οι 2. Επίσης στο δρομο Φυτείες-Αστακος Αιτωλοακαρνανίας η διαφορά υπέρ της Cosmote είναι μεγάλη διότι σε κάποια σημεία στα βουνά η Vodafone βγαίνει εκτός δικτύου. Στη Κεφαλονιά πάντως για μένα η Cosmote είναι καλύτερη. Έχει καλύτερη κάλυψη δικτύου και σήμα ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία στο νησί. Από ταχύτητες όπου έχει B3 και B7 δίνει 4G+ ενώ η Vodafone δεν εχει CA και οι ταχύτητες είναι από 5-7Mbps με B20 μέχρι 70-80Mbps αν συνδεθεί σε B3 @20Mhz,διότι σε εσωτερικό χώρο γυρνάει σε B20 όπως και η Cosmote. Ποιότητα κλήσης κανένα θέμα είτε είναι με το αμάξι εν κινήσει είτε σε σταθερό σημείο.Μονο σε κάτι ημιυπόγεια και ισόγεια μέσα στο Αργοστόλι έχει θέμα. Συνήθως παίζει με Edge και χωρις WiFi Calling ψάχνεις σημείο στο σπίτι για να μιλήσεις. Οι κλήσεις έχουν διακοπές και η ποιότητα είναι μέτρια προς κακή. Η Vodafone είναι εντάξει,στο VoLTE είχα θέμα με σταθερά κυρίως. Στα ίδια σημεία η Vodafone έχω τσεκαρει ότι έχει σήμα και μάλιστα βλέπω και 4G. Για τη Wind,θεωρώ ότι παρόλο που έχει λίγους σταθμούς βάσης θα την είχα σαν κύρια κάρτα. Edited May 9, 2020 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Κι εγώ wind έχω δυο καρτούλες μία βασική για όλα και μια simple fi για ίντερνετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μεγάλη βελτίωση ειδικότερα με το 1+ 7pro η ποιότητα κλήσεων HD σε όλα περίπου τα μέρη του νομού Φωκίδος με έχει εκπλήξει αφάνταστα. Σίγουρα η συσκευή βοηθάει όμως θεωρώ πως την Voda την έχει ρίξει πια στην 3η θέση .Ήμουν συνδρομητής της για καμιά δεκαπενταριά χρονιά περίπου όμως η αλαζονεία τους τα τελευταία χρόνια μου έδωσε την "ευκαιρία " να γνωρίσω και την άλλη μεριά. Όσον αφορά την κάλυψη των νησιών που έχω γυρίσει και από συζητήσεις με φίλους κ φίλες νομίζω πως η cosmote έχει την καλύτερη κάλυψη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Κι εγώ wind έχω δυο καρτούλες μία βασική για όλα και μια simple fi για ίντερνετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μεγάλη βελτίωση ειδικότερα με το 1+ 7pro η ποιότητα κλήσεων HD σε όλα περίπου τα μέρη του νομού Φωκίδος με έχει εκπλήξει αφάνταστα. Σίγουρα η συσκευή βοηθάει όμως θεωρώ πως την Voda την έχει ρίξει πια στην 3η θέση .Ήμουν συνδρομητής της για καμιά δεκαπενταριά χρονιά περίπου όμως η αλαζονεία τους τα τελευταία χρόνια μου έδωσε την "ευκαιρία " να γνωρίσω και την άλλη μεριά. Όσον αφορά την κάλυψη των νησιών που έχω γυρίσει και από συζητήσεις με φίλους κ φίλες νομίζω πως η cosmote έχει την καλύτερη κάλυψη. Θα συμφωνήσω ότι η Wind έχει περάσει στη δεύτερη θέση όσο αφορά το δίκτυο της. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Και εγώ θα συμφωνήσω για την Wind. Έχει περάσει σε ποιότητα δικτύου την Vodafone. Πολλές φορές η Vodafone μπουκώνει-κολλάει και δεν ανοίγει σελίδα ακόμα και αν έχει full 4g σήμα. Επίσης αν και δείχνει να έχει 10-15mbps ταχύτητα στα speedtest στο YouTube αντίθετα δεν μπορεί να παίξει σωστά 720p video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Τα ίδια που σημειώνουν οι φίλοι παραπάνω όσον αφορά την κατάταξη, ισχύουν και στο νομό Θεσσαλονίκης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Κι εγώ θα συμφωνήσω για την Wind ότι πλέον είναι δεύτερη σε κάλυψη και με πιο σταθερό δίκτυο από την Vodafone. Το Πάσχα λόγου χάρη είχα προβλήματα με το CU που κολλαγε σε τακτά χρονικά διαστήματα και δεν άνοιγε ιστοσελίδες ή κόβονταν βιντεοκλήσεις στην μέση και χωρίς να έχει δώσει GB. Αντιθέτως με την Wind δεν είχα κανένα πρόβλημα παρόλο που είχε δώσει και τα δωρεάν GB. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Έχουμε σωθεί με τα 50gb που έδωσε πρόσφατα.Κυριως τα παιδιά,που τα ροκανίζουν στο φουλ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 H WIND δεν είναι 2η λόγω της αναξιοπιστίας/προβλημάτων της Vodafone. Γενικά έχει καλύτερη κάλυψη και πιο σταθερό δίκτυο. Η Vodafone έχει πολλές περιοχές που παίζει πολύ καλά και πολλές περιοχές που σέρνεται άσχημα... Λες και είναι διαφορετικό δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 H WIND δεν είναι 2η λόγω της αναξιοπιστίας/προβλημάτων της Vodafone. Γενικά έχει καλύτερη κάλυψη και πιο σταθερό δίκτυο. Η Vodafone έχει πολλές περιοχές που παίζει πολύ καλά και πολλές περιοχές που σέρνεται άσχημα... Λες και είναι διαφορετικό δίκτυο. Πού οφείλεται όμως αυτή η ανομοιομορφία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Πού οφείλεται όμως αυτή η ανομοιομορφία; Δεν ξέρω. Πάντως στον δήμο Θερμαϊκού (Περαία) η Vodafone έχει καλύτερο σήμα, ειδικά μέσα σε σπίτια. Cosmote και Wind σέρνονται ακόμα. Cosmote έχω εγώ προσωπικά. Είχα και για ένα διάστημα Vodafone. Γι αυτό το ξέρω. Δεν άλλαξε κάτι εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Δεν ξέρω. Πάντως στον δήμο Θερμαϊκού (Περαία) η Vodafone έχει καλύτερο σήμα, ειδικά μέσα σε σπίτια. Cosmote και Wind σέρνονται ακόμα. Cosmote έχω εγώ προσωπικά. Είχα και για ένα διάστημα Vodafone. Γι αυτό το ξέρω. Δεν άλλαξε κάτι εδώ και πολύ καιρό.Στην Περαία συγκεκριμένα η Cosmote είναι η χειρότερη για χρήση σε εσωτερικό χώρο γιατί κατέβασαν ιστό εδώ και χρόνια και δεν κατάφεραν να βάλουν ξανά. Οι άλλες δύο στην μισή πιάνει καλά η Vodafone και στην άλλη μισή η Wind. Έχω ανθρώπους στην περιοχή και όταν ανεβαίνω στα βόρεια και βολεύει περνάω και πίνουμε κανένα καφέ :) Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Η Vodafone έχει ως μοντέλο -τόσο όταν έστηνε το 4G της όσο και τώρα με το 5G- τη κάλυψη των αστικών κέντρων -που είναι συνολικά καλύτερη από τη Wind- και δευτερευόντως τη κάλυψη ημιαστικών ή αγροτικών περιοχών. Αυτή η απόφαση είχε παρθεί με δεδομένο το ότι είχε διευρυμένο 3G δίκτυο σε αυτές τις περιοχές. Αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι πως έκριναν ότι με τον ίδιο αριθμό σταθμών βάσης, το budget στο EIRP θα μείωνε τη κάλυψη συνολικά. Ένα παρόμοιο μοντέλο έχουν δηλώσει πως θα ακολουθήσουν και στο 5G. Η Wind έκανε μια διαφορετική επιλογή, έκρινε πως με τον αριθμό συνδρομητών που έχει, και τους σταθμούς βάσης που μπορεί να συνεγκαταστήσει, δύναται να φτιάξει ένα δίκτυο που θα περιλαμβάνει και 4G, σε μια συχνότητα ως επί το πλείστον και το budget στο EIRP τους τους ικανοποιούσε. Αυτό έχει αποτέλεσμα τις μέτριες έως κακές ταχύτητες εκτός αστικών κέντρων με πλεονέκτημα στη κάλυψη. Έστησαν δίκτυο από το 0, ήταν η προφανής επιλογή για το budget τους. Η Cosmote μοιράζει το ίδιο EIRP σε αρκετά περισσότερες μπάντες στο 4G πλην των άλλων και τη σώζει το κατά πολύ πυκνότερο δίκτυο. Έχει μεσοσταθμικά πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και εξαιρετικά μεγαλύτερο capacity, ωστόσο και τους περισσότερους συνδρομητές. Το ''λάθος'' που γίνεται είναι στα κέντρα των επαρχιακών πόλεων που καλύπτονται από 1-2-3 macro ως επί το πλείστον, στις προυπάρχουσες θέσεις. Δεδομένου του ότι στην επαρχία έχει εξαιρετικά μεγαλύτερα ποσοστά από τις άλλες 2 μαζί, χρειάζεται πύκνωση. Για τα δίκτυα κοινής ωφέλειας είναι αναγκαίο το νομικό πλαίσιο να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο. Να μην μπορεί κανένας δήμαρχος κανένας περιφερειάρχης να επηρεάσει-απειλήσει για οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 (edited) Για τα δίκτυα κοινής ωφέλειας είναι αναγκαίο το νομικό πλαίσιο να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο. Να μην μπορεί κανένας δήμαρχος κανένας περιφερειάρχης να επηρεάσει-απειλήσει για οτιδήποτε. Αυτό δεν θα γίνει στον αιώνα τον άπαντα. Οι ψεκασμένοι που φοβούνται την "ραδιενέργεια" θα υπάρχουν πάντα και είναι ψήφαλακια τόσο για τους τοπικούς άρχοντες όσο και για τους πολιτικούς άρχοντες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 13, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts