MitsosDaBest13 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) Στα μέσα Νοεμβρίου, μετά την απογείωση του Boeing 777 της Emirates από το Ελ. Βελ., πετάξαμε για λίγο πάνω από την Εύβοια. Ήμουν δίπλα στο παράθυρο. Το Giga Network, έπιασε σήμα. Παίζει να ήμασταν στα 10000 πόδια. 😂 Η Nova εκτός δικτύου, ενώ η κεραία ήταν δική της. Είχα προεπιλογή για data όμως τη VF. Edited December 10, 2023 by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Στα μέσα Νοεμβρίου, μετά την απογείωση του Boeing 777 της Emirates από το Ελ. Βελ., πετάξαμε για λίγο πάνω από την Εύβοια. Ήμουν δίπλα στο παράθυρο. Το Giga Network, έπιασε σήμα. Παίζει να ήμασταν στα 10000 πόδια. 😂 Η Nova εκτός δικτύου, ενώ η κεραία ήταν δική της. Είχα προεπιλογή για data όμως τη VF. Άσε που είχε και κίνηση το δίκτυο... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, memoriesradio said: Άσε που είχε και κίνηση το δίκτυο... Με τέτοιο rsrp λογικο το rsrq να ειναι -16. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που το rsrq δεν είναι ρεαλιστική απεικόνιση της κίνησης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Με τέτοιο rsrp λογικο το rsrq να ειναι -16. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που το rsrq δεν είναι ρεαλιστική απεικόνιση της κίνησης. Το SNR πού το πας; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 45 minutes ago, georgeavl3 said: 53 minutes ago, panos.k2 said: Με τέτοιο rsrp λογικο το rsrq να ειναι -16. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που το rsrq δεν είναι ρεαλιστική απεικόνιση της κίνησης. Το SNR πού το πας; Σωστά. Δεν το παρατήρησα στην αρχή. Το rsrp και το rsrq είναι μεγέθη ανάλογα. Προκύπτει από τυπο της φυσικής. Για αυτό λοιπόν καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψη τα rsrq σε συνθήκες καλού σηματος. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το snr. Edited December 10, 2023 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 On 3/12/2023 at 7:33 ΜΜ, Gv2008 said: Πασαρέλα, Πασαλιμάνι. Ξεκάθαρη υπεροχή της vf Κοντα μου ησουν ρε ατιμε.. 😂 Και 1000αρια βγαζει αλλα εξαρταται το που βρισκεσαι και τι κινηση εχει το cell στο σημειο. Με Β3 βασικη ειχα 700 mbps με -17 rsrq στη Βρωμιαρα(street φουνταδικο)για οσους δεν ξερουν. On 3/12/2023 at 7:52 ΜΜ, aektzhs 1 said: Άρα με βάση αυτό(αν ισχύει ακόμα) έχουμε και λέμε: 1. Vodafone 2. Cosmote 3. Nova H Cosmote στον Πειραια αν μπορουσα να το θεσω ετσι ειναι "τουρμπο" επιλεκτικα. Ενω οι αλλες δυο ειναι απλα πιο ολοκληρωμενες. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Πάντως η Cosmote παραμένει καλύτερη μακράν η καλύτερη. Τουλάχιστον σε κεντρικά σημεια. Σήμερα μου έστειλαν από πανεπιστήμιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης cosmote 5g 3500 στο νότιο τμήμα β28 στο πάρκινγκ, voda 4g+ β3+β20 και νόβα κλασικά 800αρα μόνο. Θα σας τα ανεβάσω μετά 10 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Άμα βάλουν και την κεραία στα δυτικά του κέντρου, θα είναι ακόμα καλύτερα. Καλύτερη κατανομή φόρτου Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 20 ώρες πριν, cmvr said: Πάντως η Cosmote παραμένει καλύτερη μακράν η καλύτερη. Τουλάχιστον σε κεντρικά σημεια. Σήμερα μου έστειλαν από πανεπιστήμιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης cosmote 5g 3500 στο νότιο τμήμα β28 στο πάρκινγκ, voda 4g+ β3+β20 και νόβα κλασικά 800αρα μόνο. Θα σας τα ανεβάσω μετά Καλά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επειδή ξέρω, μόνο η Cosmote πιανει τέλεια. Η Vodafone είναι απλά αξιοπρεπής την τελευταία φορά που ανέβηκα σε 4G+. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Συνεδριακό Κέντρο Θήβας: Cosmote τέλεια κάλυψη και ικανοποιητικές ταχύτητες Nova καλή κάλυψη αν και θα μπορούσε και καλύτερα. Ταχύτητες όχι τίποτα το φοβερό. Πιο κάτω από cote αλλά ικανοποιητικές Vodafone Ελλάδας μόνο EDGE και αυτό ασταθές,αλλά πλήρως λειτουργικό και καθαρό στην ποιότητα ομιλίας. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι μέσα στον μήνα θα γίνουν και εργασίες αναβάθμισης και πιστεύουν ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση,αλλιώς πάνε για micro από την νέα χρονιά Όλα αυτά για εσωτερικό χώρο,γιατί σε εξωτερικό χώρο όλες παίζουν μια χαρά 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 On 10/12/2023 at 10:22 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Στα μέσα Νοεμβρίου, μετά την απογείωση του Boeing 777 της Emirates από το Ελ. Βελ., πετάξαμε για λίγο πάνω από την Εύβοια. Ήμουν δίπλα στο παράθυρο. Το Giga Network, έπιασε σήμα. Παίζει να ήμασταν στα 10000 πόδια. 😂 Η Nova εκτός δικτύου, ενώ η κεραία ήταν δική της. Είχα προεπιλογή για data όμως τη VF. Με COSMOTE με το που πιάνω 9000-10000 πόδια έχω κανονικά 5G βόρεια Ελλάδα γιατί έχουμε γύρω γύρω τα ψηλά βουνά 😝. Το ίδιο και οι άλλες 7 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 1 hour ago, georgebad said: Με COSMOTE με το που πιάνω 9000-10000 πόδια έχω κανονικά 5G βόρεια Ελλάδα γιατί έχουμε γύρω γύρω τα ψηλά βουνά 😝. Το ίδιο και οι άλλες Στα 30.000 πόσο;😃 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Μόνο η Nova πιάνει στα 30000 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Χαλέπα παίζει να είναι η μοναδική συνοικία που η Vf σέρνεται αξιοπρεπέστατα !Πήρε ο κουνιάδος μου προσφορά 17 unlimited και βρίζει όλη μέρα! Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 4 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 https://www.corrierecomunicazioni.it/digital-economy/eolo-garrone-fwa-ineluttabile-ma-bisogna-sbloccare-le-frequenze-a-26-ghz/ Άντε και στα δικά μας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 16 ώρες πριν, zerokill said: Χαλέπα παίζει να είναι η μοναδική συνοικία που η Vf σέρνεται αξιοπρεπέστατα ! Πήρε ο κουνιάδος μου προσφορά 17 unlimited και βρίζει όλη μέρα! Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Εκεί πρέπει να έχεις οπωσδήποτε σταθερό WiFi και να μπαίνεις VoWifi. Δεν παλεύεται αλλιώς. Και δεν είναι το μόνο σημείο στα Χανιά. ΥΓ στο μεταξύ μ'αρέσει που τα λες σαν να είναι όλοι εδώ μέσα Χανιώτες.. 😂😂 Edited December 13, 2023 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Εκεί πρέπει να έχεις οπωσδήποτε σταθερό WiFi και να μπαίνεις VoWifi. Δεν παλεύεται αλλιώς. Και δεν είναι το μόνο σημείο στα Χανιά. ΥΓ στο μεταξύ μ'αρέσει που τα λες σαν να είναι όλοι εδώ μέσα Χανιώτες.. Καλά η Χαλεπα είναι γνωστή. Φοβερό σημείο με απίστευτη θέα , τάφοι των Βενιζέλων και εκεινο το μαγαζί με τα γλυκά (Κουκουβάγια, κάπως έτσι λέγεται ). Και δεν είμαι Χανιώτης Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 19 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Στα 30.000 πόσο;😃 Στα 30.000 πόδια έχεις αυτό. Βέβαια, η χρέωση είναι "φαρμακείο". 😅 19 ώρες πριν, georgeavl3 said: Μόνο η Nova πιάνει στα 30000 Η 800αρα ραδιόφωνο της Nova, πιάνει και στον Άρη. 😂 Edited December 13, 2023 by MitsosDaBest13 1 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 28 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Στα 30.000 πόδια έχεις αυτό. Βέβαια, η χρέωση είναι "φαρμακείο". 😅 Η 800αρα ραδιόφωνο της Nova, πιάνει και στον Άρη. 😂 Lufthansa, Emirates, Turkish, SAS, KLM και άλλες. Εχω μπει και γω σε αυτό το δίκτυο. Έτσι και ξεχαστείς την πάτησες! Edited December 13, 2023 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 27 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Στα 30.000 πόδια έχεις αυτό. Βέβαια, η χρέωση είναι "φαρμακείο". 😅 Η 800αρα ραδιόφωνο της Nova, πιάνει και στον Άρη. 😂 σιγά το κόστος θα κατεβάσω καμία δυο τρεις ταινίες στο νετφλιξ με 2g μέχρι να φτάσεις δεν θα έχουν κατέβει ούτε τα 2 πρώτα λεπτά σε 4κ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited December 13, 2023 by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) On 12/12/2023 at 3:56 ΜΜ, Nikolas14 said: Καλά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επειδή ξέρω, μόνο η Cosmote πιανει τέλεια. Η Vodafone είναι απλά αξιοπρεπής την τελευταία φορά που ανέβηκα σε 4G+. Και η Vodafone καλά παίζει, και καλύτερα σε κάποια σημεία μέσα στο νοσοκομείο (πριν τις αναβαθμίσεις οφείλω να πω!) Edited December 13, 2023 by waeo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) Στο RN8P εκτός από την Vodafone, μπήκε και μια κάρτα Cosmote (Unlimited) και μετρήθηκε στο nPerf η κάλυψη και οι ταχύτητες σε 4G πάντα από Πλάτανο (Αιγιαλείας) μέχρι και το κέντρο του Αιγίου (άναμμα δέντρου). Σε όλη την διαδρομή σαφή ανωτερότητα υπέρ της Vodafone σε κάλυψη και σε ταχύτητα όπως μπορεί κανείς να συγκρίνει στο nPerf. Μιλάμε πάντα για 4G. Στο κέντρο του Αιγίου με πολύ κόσμο υπερτερεί σε χωρητικότητα η Cosmote φυσικά. Αυτά. Edited December 13, 2023 by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Εκεί πρέπει να έχεις οπωσδήποτε σταθερό WiFi και να μπαίνεις VoWifi. Δεν παλεύεται αλλιώς. Και δεν είναι το μόνο σημείο στα Χανιά. ΥΓ στο μεταξύ μ'αρέσει που τα λες σαν να είναι όλοι εδώ μέσα Χανιώτες.. Ευτυχώς έχει οπτική στο σπίτι.Του λέω σταματά την κλάψα 17 ευρώ δίνεις για unlimited απο τα 37 που έδινες με κοσμοτε, σήμα έχεις 2 γραμμές κλήσεις δεν χάνεις απλά σέρνεται το Ίντερνετ 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 47 minutes ago, memoriesradio said: Στο RN8P εκτός από την Vodafone, μπήκε και μια κάρτα Cosmote (Unlimited) και μετρήθηκε στο nPerf η κάλυψη και οι ταχύτητες σε 4G πάντα από Πλάτανο (Αιγιαλείας) μέχρι και το κέντρο του Αιγίου (άναμμα δέντρου). Σε όλη την διαδρομή σαφή ανωτερότητα υπέρ της Vodafone και κάλυψη και σε ταχύτητα όπως μπορεί κανείς να συγκρίνει στο nPerf. Μιλάμε πάντα για 4G. Στο κέντρο του Αιγίου με πολύ κόσμο υπερτερεί σε χωρητικότητα η Cosmote φυσικά. Αυτά. To nPerf έχει λίγα tcp connections και δε μπορείς να τερματισεις τη σύνδεση. Το έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες περιόδους και δε μου φαίνεται πολύ καλό. Προτιμώ ookla. 6 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στα 30.000 πόδια έχεις αυτό. Βέβαια, η χρέωση είναι "φαρμακείο". 😅 Η 800αρα ραδιόφωνο της Nova, πιάνει και στον Άρη. 😂 Λογικό και μόνο για κλήσεις! Να σαι καλά για την πληροφορία! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts