pissas Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 re seis exoun arxisei na trizoun ta plasika sas?emena konteyoun na dialysoun kai xwris kakh xrhsh....sto diko mou etyxe h einai geniko? Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsp Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Σκέφτομαι τελευταία να αγοράσω το W800i και έχω τις εξής απορίες: 1) Μπορώ να περάσω στο κινητό αρχεία MP3 που έχουν κατέβει από το internet? Υπάρχει μήπως κάποιου είδους προστασία, κλπ? 2) Η ποιότητα αναπαραγωγής μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός τυπικού MP3 player, πχ IPOD, Creativee Zen, κλπ.? 3) Η ακρόαση μουσικής καταναλώνει πολύ ενέργεια από τη μπαταρία? Θα μπορούσε η αυτονομία του να συγκριθεί πάλι με αυτή ενός MP3 player της αγοράς? Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Φίλε Δημήτρη στο w800 μπορείς να περάσεις mp3 δεν έχει προστασία.Η ποιότητα αναπαραγωγής είναι πολύ καλή και ειδικά με τα ακουστικά που περιλαμβάνει φτάνει σε άριστα επίπεδα σαν ενα mp3 player. Τέλος το τηλέφωνο έχει επιλογή music mode δηλαδή δεν λειτουργούν τα χαρακτηριστικά σαν τηλέφωνο αλλα σαν ενα walkman και έτσι η μπαταρία κρατάει πιο πολύ. Ελπίζω να σε βοήθησα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Σκέφτομαι τελευταία να αγοράσω το W800i και έχω τις εξής απορίες: 1) Μπορώ να περάσω στο κινητό αρχεία MP3 που έχουν κατέβει από το internet? Υπάρχει μήπως κάποιου είδους προστασία, κλπ? 2) Η ποιότητα αναπαραγωγής μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός τυπικού MP3 player, πχ IPOD, Creativee Zen, κλπ.? 3) Η ακρόαση μουσικής καταναλώνει πολύ ενέργεια από τη μπαταρία? Θα μπορούσε η αυτονομία του να συγκριθεί πάλι με αυτή ενός MP3 player της αγοράς? Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης ναι μπορεις να περασεις αρχεια τα οποια εχεις κατεβασει. η ποιοτητα ναι μπορει να συγκριθει επαξια με ενος τυπικου mp3 player.μαλιστα τα κουστηκα που το συνοδευουν εχουν πολυ καλη ακουστικοτητα.εχεις και την δυνατοτητα να βαλεις και δικα σου ακουστικα! ναι καταναλωνει ενεργεια οταν ειναι το κινητο σε χρηση.εαν ειναι σε κατασταση walkman εχει ικανοποιητικες αποδοσεις η μπαταρια.γυρω στις 10 ωρες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ναι καταναλωνει ενεργεια οταν ειναι το κινητο σε χρηση.εαν ειναι σε κατασταση walkman εχει ικανοποιητικες αποδοσεις η μπαταρια.γυρω στις 10 ωρες! Όπως αναφέρεται στο document "W800i white paper" της Sony Ericsson σε κατάσταση WALKMAN η μπαταρία του W800 κρατάει μέχρι 30 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsp Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ΟΚ κατάλαβα thanks ;) Κατά τη γνώμη σας τί είναι καλύτερο: (δε με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα) 1) W800i με MemoryStick 2 GB ή 2) K750i και χώρια ένα Ipod nano ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ΟΚ κατάλαβα thanks ;) Κατά τη γνώμη σας τί είναι καλύτερο: (δε με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα) 1) W800i με MemoryStick 2 GB ή 2) K750i και χώρια ένα Ipod nano ???? Θα σου πρότεινα τον δεύτερο συνδυασμό. Το w800 και το k750 είναι κινητά. Δεν είναι ούτε mp3 players, ούτε ψηφιακές μηχανές. Αφού θες κάτι πιο εξειδικευμένο σε ότι αφορά την μουσική τότε πάρε το ipod. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Αγόρασα πρόσφατα το W800i και έχω 2 προβλήματα: 1. συνδέω το κινητό με το laptop και ενώ το βλέπει κανονικά και έχω περάσει τους drivers, όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο ιντερνετ χρησιμοποιώντας το W800i σαν modem, όταν πάει να καλέσει κάνει disconnect με error 678. χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση στο κινητό?? 2. έχω κάνει τις ρυθμίσεις για GPRS Cosmote και μπαίνω σε σελίδες με τον ενσωματωμένο browser του W800i, δεν μπορώ να μπω σε σελίδες με τον Opera mini και τον jbrowser. Δεν κάνουν connect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 30 ωρες!!!!! :w00t: .μακαρι να ειναι ετσι πως τα λεει αλλα χλωμο το βλεπω :X ισως ομως να εχουν και καποιο δικιο,γιατι αυτα που σου λεω ειναι αποδοσεις σε κινητο ενος φιλου 15 ημερων,φανταζομαι οσο περναει ο καιρος θα στρωσει και η μπαταρια και ισως αγγιξει τα επιθυμητα νουμερα της sonyericsson ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ΘΕΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ W800i. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 για δες στο briefcase μου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ti alla programm exete?thelo polla...euxaristo gia tous xartes.thelo gia na allazo kanalia gia paradigma. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ti alla programm exete?thelo polla...euxaristo gia tous xartes.thelo gia na allazo kanalia gia paradigma. Παρακαλώ πολύ το επισημασμένο FAQ για Κ750 να γίνει και για το W800 αφού στην πράξη είναι το ίδιο κινητό με διαφορετικό περίβλημα. Όσο για σένα φίλε μου που ψάχνεις πολλά προγράμματα μάλλον δεν ψάχνεις αρκετά. Υπάρχουν, κυριολεκτικά μιλώντας, χιλιάδες στις υπογραφές πολλών φίλων που postάρουν στα αντίστοιχα threads. Τώρα ολοκληρώνοντας για το ....τηλεκοντρόλ, δες εδώ και την απάντηση Νο 37.!!! Μπορεί να αναφέρεται στο Κ750 αλλά αφορά ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ SYMBIAN , με υπέρυθρες, κινητά που κυκλοφορούν μεταξύ αυτών φυσικά και το W800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ti alla programm exete?thelo polla...euxaristo gia tous xartes.thelo gia na allazo kanalia gia paradigma. Welcome to MyPhone! :) Θα βρεις άπειρα πράγματα στο Games,applications and themes για K750/W800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Γεια σας θελω να σας ρωτησω σχετικα με το w800i αν μπορεις να περασεις αρχεια .txt και να τα διαβασεις αυτο γινεται??? εβαλα ενα αρχειο αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει και σας ρωταω μπας και γνωριζεται κατι παραπανω εσεις. Να επισημανω οτι το pc suite δεν μπορω να το βαλω γιατι εχω τα server 2003 & το software δεν ειναι συμβατο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Γεια σας θελω να σας ρωτησω σχετικα με το w800i αν μπορεις να περασεις αρχεια .txt και να τα διαβασεις αυτο γινεται??? εβαλα ενα αρχειο αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει και σας ρωταω μπας και γνωριζεται κατι παραπανω εσεις. Να επισημανω οτι το pc suite δεν μπορω να το βαλω γιατι εχω τα server 2003 & το software δεν ειναι συμβατο Ευχαριστω Ναι . Μπορείς . Για περισσότερα δες ένα παλιότερό μου post : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1048836#post1048836 Eπιπλέον , μπορεί το κείμενο να είναι κ μορφοποιημένο ( χρωματισμένα γράμματα κτλ ). Για παράδειγμα στο Microsoft Word, "φτιάξε το κείμενό σου όπως θες , κ μετά καντο save σε *.html . Mετά , ανοίγεις το html αρχείο με το Notepad , κ το ξανακάνεις save, με encoding: Unicode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 programm for w800i Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 http://www.myw800.com tha vrite polla Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 http://www.myw800i.lasyk.net Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 εχω vodafone (κ700) και αναβαθμιση σκεφτομαι μεταξυ κ750 - w800 μπορειτε να βοηθησεται και στην vodafone λενε οτι αναμενουν καθε εβδομαδα τα συγκεκριμενα μοντελα καποια πληρ. για την πιθανη αφιξη τους Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κάνω τώρα την αναβάθμιση firmware με java και μου λέει να κλείσω το τηλ. , να περιμένω 20 δευτ. μετά να κρατήσω πατημένο το c και να το συνδέσω. Όμως όταν συνδέω το τηλ. ανάβει (επιλογές: κύριο μενού & flight mode). Tι να κάνω για να ξεκινήσει η αναβάθμιση; Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει τώρα γιατί περιμένει η υπηρεσία αναβάθμισης να συνδέσω το τηλ. για να το ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κάνω τώρα την αναβάθμιση firmware με java και μου λέει να κλείσω το τηλ. , να περιμένω 20 δευτ. μετά να κρατήσω πατημένο το c και να το συνδέσω. Όμως όταν συνδέω το τηλ. ανάβει (επιλογές: κύριο μενού & flight mode). Tι να κάνω για να ξεκινήσει η αναβάθμιση; Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει τώρα γιατί περιμένει η υπηρεσία αναβάθμισης να συνδέσω το τηλ. για να το ενημερώσει. Πρέπει να κατεβάσεις τους update drivers από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 εχω vodafone (κ700) και αναβαθμιση σκεφτομαι μεταξυ κ750 - w800 μπορειτε να βοηθησεται και στην vodafone λενε οτι αναμενουν καθε εβδομαδα τα συγκεκριμενα μοντελα καποια πληρ. για την πιθανη αφιξη τους Θα σε βοηθήσει το θέμα SonyEricsson K750i ή W800?. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Σήμερα προσπάθησα να κάνω κι εγώ το update αλλά μου βγάζει συνεχώς ένα περίεργο μήνυμα: "η υπηρεσία αυτή δεν υποστηρίζεται για τον τύπο του κινητού σας από τον πάροχο του δικτύου σας" στο παράθυρο εκτός του browser κι ενώ έχω απαντήσει θετικά στο αν είναι το κινητό ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο με το PC..! Πληροφοριακά, έχω TIM F2G και με την ίδια κάρτα στο παλιό μου K700i δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το online update.. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα ; Εχει κάνει κανείς επιτυχής αναβάθμιση με TIM; Αν και μάλλον κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelio Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Γεια σας,θελω να ρωτησω αν γινεται με το w800 να στειλεις αρχεια .txt Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts