Jump to content

vagelio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagelio

  • Ημ. Γέννησης 10/05/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vagelio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Do you think you are Attractive: YEAH :lol:
  2. Και εγώ τις έψαχνα αυτες τις ταυτοτητες πολυ καιρο αλλα δεν εβρισκα τπτ:mad: . Μου ειπαν οτι τις πουλανε στα μαγαζια thiros (ειναι με δερματινα). 5 euro εχει η μια, τις βρηκα στην Κηφισια:D . Μαγαζια thiros εχει σε ολη την Ελλάδα τις διευθυνσεις μπορεις να τις βρεις απο το site του μαγαζιου 'thiros.gr'
  3. Το betoto.com και το betandwin.com ειναι site για στοιχημα. Εγω ρωταω εαν υπαρχει σελιδα στο internet που να βλεπεις τον αγωνα, οχι το αποτελεσμα. Στο euroleague.net μπορεις να παρακολουθησεις τον αγωνα??
  4. Μηπως ξερει κανεις καμια σελιδα στο internet που να μπορουμε να δουμε σε real time και free του αγωνες της Εuroleague (συγκεκριμενα του Παναθηναϊκου).:worry: :worry: Αν υπαρχει τετοια σελιδα και την ξερει καποιος please στειλτε μνμ.Τhanks προκαταβολικα!!:)
  5. Έκανα περίπου 2 χρόνια. Κάποτε έπαιρνα 5 ταινίες τη μέρα, μπορει και παραπανω:wacko: Αλλά τωρα δεν προλαβαινω και παιρνω μονο αυτες απο τις εφημεριδες και 5-6 την εβδομαδα απο το video-club.:( Οι καλες πάντως ταινίες ειναι αυτες που δεν φαινονται, δλδ αυτες μεσα στα χαρτακια των εφημεριδων, μεσα στη θηκη και μεσα στις 25αδες(στη θηκη και στις 25αδες ειναι αντιγραμενα)
  6. Γεια σας. Οριστε και η δικη μου συλλογη:) Μονο ετσι μπορουσα να τις βαλω sorry :sorry: http://rapidshare.de/files/11354759/My_movies.rar.html
  7. Πως γινεται να στελνεις με bluetooth μηνυματα απο τις σημειωσεις με *.txt
  8. Γεια σας,θελω να ρωτησω αν γινεται με το w800 να στειλεις αρχεια .txt
  9. Καλησπερα !!αγορασα το w800 και θελω να στειλω με bluetooth μηνυμα σε Motorola η nokia μπορω;;
  10. Άσχετο αλλα μηπως ξερει κανεις καποιο site που να μπορω να κατεβαζω καινουργιες ταινιες χωρις ομως να πληρωνω??(Εκτος kazaa, e-mule και αλλα τετοια προγραμματα γιατι κατι εχει ο υπολογιστης μου και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο εκει.)Please οποιος ξερει κατι ας μου πει. Thanks :rolleyes:
×
×
  • Create New...