Jump to content

pissas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pissas

  • Ημ. Γέννησης 19/04/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pissas's Achievements

  1. τα ειχα δει αλλα δεν υπαρχουν πουθενά διαθέσιμα .. μονο τα z2 βρίσκω , που δεν ειναι τόσο καλα, το εχουν παρακάνει στο μπάσο .
  2. καλησπέρα, είχα για πολλά χρόνια τα am61 της huawei , και ήμουν ικανοποιημένος μέχρι που τα κατέστρεψα επειδή παραβράχηκαν . κοιτώντας για καινούρια βλέπω μόνο αυτή την αηδία κατ εμέ , τα earbuds που κάλλιστα μπορείς να χάσεις το ένα από τα 2 , και δεν υπάρχει τρόπος να μην τα έχεις μονίμως στα αυτιά σου όταν δεν τα χρειάζεσαι . υπάρχει κάτι αξιόλογο για αντικατάσταση των am61 με αξιόλογο ήχο στη μουσική αλλά και στις συνομιλίες ?
  3. pissas

    Honor 10

    σε εμένα ήρθε το pie , ανήμερα τα Χριστούγεννα υπομονή στους επόμενους.
  4. Μετα το One plus one που εχω ηδη 3+ χρονια.Ψαχνω τον αντικαταστατη, δινω μεχρι 400 ευρω, σε εξωτερικες διαστασεις δεν θελω να ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχω , οποτε και τα καινουργια μεχρι 6 νομιζω τα καλυπτω, προτιμω να το παρω απο ελλαδα κυριως για φοβο τελωνειου, ειμαι με Cosmote , οποτε θεωρω πως η 800αρα μπαντα δεν με ενδιαφερει , θελω καλον ηχο,3.5 jack , να μου βγαζει τουλαχιστον 1 μερα με μετρια χρηση . Δεν παιζω παιχνιδια, κυριως browsing κανω και Youtube, και θα με ενδιεφερε να εχει καλη καμερα και να μην ειναι πιο αργο απο το oneplus one που ηδη εχω ! Αν θα μπορουσα να βρω και κατι αδιαβροχο σε αυτα τα χρηματα ακομα καλύτερα !
  5. Έχουν και οι repeaters το ίδιο said , και password οπότε είναι το ίδιο WiFi παντού ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουν και οι repeaters το ίδιο ssid , και password οπότε είναι το ίδιο WiFi παντού
  6. pissas

    OnePlus One

    εχω το OpO εδω και τρεις μηνες, ειχα παρει αρχικα την ζελατινα απο τον ιδια την εταιρια, αλλα τωρα αυτη γρατζουνιστικε απο την αμμο, και ψαχνω ζελατινα καινουργια (κατα προτιμηση απο ελλαδα και οχι την χοντρη (tempered). Εχει κανεις κατι υποψην του ? Επισης εχω ενα προβλημα με τις κλησεις μου, στα specs το κινητο λεει πως εχει τρια μικροφωνα για τις κλησεις, αλλα στην ουσια μονο αυτο που ειναι διπλα στην καμερα δουλευει σε εμενα, μιας και μολις ακουμπαω το τηλεφωνο στον ωμο μου για να μιλησω με τα χερια ελευθερα να μην ακουγομε, υπαρχει καποια λυση για αυτο ? Τελος οταν μιλαω και παω να πειραξω οτιδηποτε στην συσκευη ( να περασω μια σημειωση , ενα τηλεφωνο η εστω να βρω κατι στο ιντερνετ) ο συνομιλητης μου παραπονιεται πως κανει παρασιτα.Για αυτο υπαρχει λυση ?
×
×
  • Create New...