Jump to content

macnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    505
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

macnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. λοιπον, μετα απο διαφορες δοκιμες, η καλυτερη rom ειναι OT_ALCATEL6043D_ModBy_Cuoco92_BB72_REV5.zip που τη βρηκα εδω http://www.androidiani.com/forum/alcatel-modding/391009-alcatel-tcl-idolx-s960-guide-root-recovery-rom-custom.html και recovery παντα twrp TWRP v2.6.3 με διαφορα καλυτερη απο cwm
  2. ξανακανε.πριν και μετα το update κανε επαναφορα εργοστασιακων και wipe cache. προφανως δεν εγινε flash το pda κοματι της rom(αφου λεει jpb)
  3. Ρυθμίσεις> ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> Ονόματα σημείων πρόσβασης> επιλέγεις αυτό που είναι ενεργό(πράσινη κουκκίδα)> επιλέγεις APN και το τροποποιείς(βάζοντας πχ ενα συμβολο μπροστα πχ το@). Αυτή τη δουλειά κάνουν όλα τα προγράμματα που κόψουν το 3G. Μετά βγαίνεις έξω και θα πρέπει στη πάνω μπάρα να σταματήσεις να βλέπεις το μπλε συμβολο με το G ,το 3G ,η το H. Edit: εναλλακτικά και πιο εύκολα Ρυθμίσεις> ασύρματη επικοινωνία> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> ξέτικαρεις το πακέτα δεδομένων.
  4. Καλύτερα πάρε το LG optimus one P500. Είναι καλύτερο σε όλα τα χαρακτηριστικά.
  5. Βγήκε το καινούριο firmware jpF. Να υποθεσω τελικο για froyo? Samfirmware...
  6. Root στην εκδοση 2.2 (JPA) πως κανουμε; Προσπαθω με το z4root αλλα και με το παλιο τροπο αλλα δεν γινεται τιποτα.
  7. Εγω στο γκαλαξυ 3 εχω 16 gb class10 και λειτουργει μια χαρα.ΑΛΛΑ διαβαζει και γραφει μεγιστο με 4ΜΒ ανα δευτερολεπτο(ειτε απευθειας στο κινητο, ειτε συνδεδεμενο στον υπολογιστη σαν εξωτερικος σκληρος). Αρα μαλλον δεν εχει νοημα να εχω καρτα με class>4(ο αριθμος στο class δειχνει την ελαχιστη ταχύτητα που υποστηρίζει η καρτα σε εγγραφή και ανάγνωση.αρα class 4 σημαινει οτι μπορεί να γραφτεί και να αναγνώστει τουλαχιστο με 4 ΜΒ ανα δευτερολεπτο') Για την ιστορια το καρτ ριντερ τη γραφει με 12 περιπου και τη διαβαζει με 20. Τη πηρα απο ebay ειναι kingmax 16gb class 10. Αρα ας μας πει καποιος με ποιες ταχυτητες διαβαζει το galaxy s μια class 10 ωστε να ξερουμε ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που υποστηριζει
  8. Θα πρότεινα class 4. Εγω εχω class 10 αλλα τρεχει σαν 4.Το κινητο διαβαζει και γραφει μεγιστο με 4ΜΒ το δευτερόλεπτο ενω ο υπολογιστης τη διαβαζει με 20 και γραφει με 12. Κοιτα ebay.
  9. Αλλη λυση για τον κωδικο ειναι να το φλασαρεις για να σβηστουν ολα (και ο κωδικος).Αλλα αφου το βρηκες τελος καλο...
  10. αν ενοεις τον κωδικο ασφαλειας του κινητου δοκιμασε 6 φορες το 0
  11. Μαλλον θες κατι τετοιο http://www.motorolafans.com/forums/a1200-applications/19086-app-pixcall-fullscreen-photo-caller-id.html Νομιζω οτι το αρχικο προγραμμα που εχει ειναι πολυ καλο. Οστωσω αν θες μπορεις να βαλεις το καινουργιο media editor απο το Α1600 http://www.motorolafans.com/forums/a1200-applications/21907-app-media-editor-photoshop-ported-a1600-e6-a1200.html Ή μπορεις να φλασαρεις ενα καινουργιο firmware http://www.motorolafans.com/forums/a1200-firmware/27377-firmware-amins-green-pg16r-brand-new-both-a1200e-a1200r.html που αναμεσα στα αλλα καλα, εχει περασμενο και το καινουργιο media editor. Να σημειωσω οτι αυτο το firmware εχει πολλα καλα μεσα, ενα ειναι η δυνατοτητα edit σε κειμενα word και excel μεσα απο τον picsel viewer καθως και η δυνατοτητα αναγνωσης αρχειων του MS office 2007. Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει ελληνικα.Ελπιζω καποια στιγμη να βρω χρονο να του περασω ελληνικα.
  12. macnick

    Motorola ZN5

    εγω παλι ειμαι απογοητευμενος απο τη νεα πλατφορμα της motorola.τη σοι πλατφορμα ειναι αυτη για την οποια δεν υπαρχει native office viewer?χαθηκε να προσαρμοσουν τον picsel viewer?
  13. macnick

    Motorola ZN5

    Ρε παιδια doc pdf κλπ πως ανοιγεις μ'αυτο το κινητο;
×
×
  • Create New...