Je_design Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 Έχω λογαριασμό στο mi cloud από το προηγούμενο κινητό και αναρωτιέμαι αν γίνετε να το συνδέσω στο samsung.Στο playstore δεν βρίσκω την εφαρμογή.Το έχει κάνει κανεις;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Όχι δεν γίνεται 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Καλησπέρα σε όλους Πριν λίγο επιασα το κινητό και κάτι ένιωσα Έβγαλα θήκες κτλ και ρε παιδιά όταν το κουνάω νιώθω μέσα κάτι να κουνιέται Το κινητό το πήρα από το Πλαίσιο. Τι στο καλό να κάνω ; Που πρέπει να το πάω να το δουν;Το χτύπημα που ακούς σταματάει οταν είναι ανοιχτή η κάμερα. Αν την κλείσεις θα ακούγεται ξανά. Σε ολα τα κινητά και φακούς μηχανών με ois συμβαίνει αυτό, είναι φυσιολογικό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο χρησιμοποιεί κανείς μαγνητική βάση αυτοκινήτου; είναι ασφαλείς για την λειτουργία του κινητού ο μαγνητής που κολλάει μέσα από την θήκη του τηλεφώνου ή δημιουργεί προβλήματα στο τηλέφωνο βλέπε μπαταρία, απόδοση τηλεφώνου ή στο πηνίο της ασύρματης φόρτισης; ξέρω ότι εφόσον κολλήσει ο μαγνήτης στη θήκη δε λειτουργεί η ασύρματη θα πρέπει να βγει η θήκη αλλά λέω μήπως δημιουργεί πρόβλημα μελλοντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Καλησπέρα σε όλους, για λίγη ώρα μου άναψε μια πράσινη κουκίδα δίπλα από την ένδειξη της μπαταρίας, τι είναι αυτό γνωρίζει κανείς? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Οτι ειναι ενεργοποιημενη καμερα. Στάλθηκε από το ZER-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 είχες ανοιχτό μικρόφωνο εκείνη την ώρα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 είχες ανοιχτό μικρόφωνο εκείνη την ώρα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα?Μιλούσα με ανοιχτή ακρόαση... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 1 minute ago, bardull said: Μιλούσα με ανοιχτή ακρόαση... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios18120 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Κάτοχος εδώ και 10 μέρες πλέον του s22 ultra,άψογο κινητό από όλες τις απόψεις. Μου ήρθε και το δώρο (samsung watch 5 44mm) Αξίζει κάθε ευρώ τελικά. Στην αρχή η μπαταρία μου φάνηκε ότι τελειώνει γρήγορα,αλλά μετά 10 μέρες τελικά τώρα κρατάει αρκετά (βγάζει σχεδόν 1.5 μέρα) μάλλον ήθελε τον χρόνο του. Άψογη Κάμερα,φοβερό το πενάκι,δεν κολλάει πουθενά. Αξίζει φουλ!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 6 minutes ago, stelios18120 said: Κάτοχος εδώ και 10 μέρες πλέον του s22 ultra,άψογο κινητό από όλες τις απόψεις. Μου ήρθε και το δώρο (samsung watch 5 44mm) Αξίζει κάθε ευρώ τελικά. Στην αρχή η μπαταρία μου φάνηκε ότι τελειώνει γρήγορα,αλλά μετά 10 μέρες τελικά τώρα κρατάει αρκετά (βγάζει σχεδόν 1.5 μέρα) μάλλον ήθελε τον χρόνο του. Άψογη Κάμερα,φοβερό το πενάκι,δεν κολλάει πουθενά. Αξίζει φουλ!! Καλησπέρα και καλορίζικο το s22 ultra!Να το χαρείς είναι πολύ καλό τηλέφωνο.Απο που το αγόρασες αν επιτρέπεται και σου ήρθε δώρο και το galaxy watch 5; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios18120 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, Geofokas said: Καλησπέρα και καλορίζικο το s22 ultra!Να το χαρείς είναι πολύ καλό τηλέφωνο.Απο που το αγόρασες αν επιτρέπεται και σου ήρθε δώρο και το galaxy watch 5; Η αγορά έγινε από public Μετά μπήκα προνόμια στο samsung members ,συμπλήρωσα την φόρμα που είχε και λίγες μέρες μετά μου ήρθε το ρολόι με κουριερ. (easy mail) Edited October 20, 2022 by stelios18120 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. October 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2022 Καλό θα είναι όσοι απαντάνε σε κάποια ανάρτηση να βάζουν και μια παράθεση αυτής ώστε να μπορεί κάποιος να καταλαβαίνει εύκολα σε τι αναφέρεται ο γράφων. Ειδικά όταν μεσολαβούν αρκετές αναρτήσεις μεταξύ ερώτησης και απάντησης χάνεται η συνέχεια του διαλόγου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 https://www.samnews24.com/2022/10/22/stable-one-ui-5-for-galaxy-s22-ultra/?amp=1 Καλημέρα. Έχει λάβει κανένας τίποτα; Εγώ δεν βλέπω κάτι. Click bait το άρθρο υποθέτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 26 minutes ago, nasosvasedis said: https://www.samnews24.com/2022/10/22/stable-one-ui-5-for-galaxy-s22-ultra/?amp=1 Καλημέρα. Έχει λάβει κανένας τίποτα; Εγώ δεν βλέπω κάτι. Click bait το άρθρο υποθέτω; Αφού λέει από Δευτέρα 24/10. Αν είναι click bait θα δείξει Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 1 hour ago, nasosvasedis said: https://www.samnews24.com/2022/10/22/stable-one-ui-5-for-galaxy-s22-ultra/?amp=1 Καλημέρα. Έχει λάβει κανένας τίποτα; Εγώ δεν βλέπω κάτι. Click bait το άρθρο υποθέτω; 53 minutes ago, vastegial_74 said: Αφού λέει από Δευτέρα 24/10. Αν είναι click bait θα δείξει https://www.sammobile.com/news/stable-galaxy-s22-android-13-one-ui-5-update-released-italy/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 17 minutes ago, Anlibafojo said: https://www.sammobile.com/news/stable-galaxy-s22-android-13-one-ui-5-update-released-italy/ Έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί για κάποιους λίγους από ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niman72 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 On 20/10/2022 at 7:03 ΠΜ, geotrvs said: Το χτύπημα που ακούς σταματάει οταν είναι ανοιχτή η κάμερα. Αν την κλείσεις θα ακούγεται ξανά. Σε ολα τα κινητά και φακούς μηχανών με ois συμβαίνει αυτό, είναι φυσιολογικό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση και σένα και τους προηγούμενους. Αυτή είναι και η σωστή χρήση ενός φόρουμ . Η ανταλλαγή πληροφοριών και η γνώση. Οχι η αντιπαράθεση ποιο είναι καλύτερο κτλ. Αν ας πούμε δεν μου το λέγατε αμέσως θα είχα σκάσει από στενοχώρια θα έτρεχα άσκοπα στα σέρβις κτλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 3 ώρες πριν, nasosvasedis said: Έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί για κάποιους λίγους από ότι φαίνεται. https://m.gsmarena.com/stable_one_ui_5_update_to_drop_on_monday_for_european_s22_models-news-56253.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 https://m.gsmarena.com/stable_one_ui_5_update_to_drop_on_monday_for_european_s22_models-news-56253.phpΑπό 24/10 στις συσκευές Ευρώπης Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Θα κάνετε επαναφορά πριν και μετά;Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Θα κάνετε επαναφορά πριν και μετά;Sent from my SM-S908B using TapatalkΌχι, όπως όλος ο κόσμος που δεν μπαίνει σε τέτοια φόρουμ. Αν δεις ότι κάτι δε λειτουργεί καλά τότε να κάνεις. Μέχρι τώρα μόνο μια φορά χρειάστηκε σε μένα, τουλάχιστον. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 24 minutes ago, Cadfael said: Θα κάνετε επαναφορά πριν και μετά; Sent from my SM-S908B using Tapatalk Δεν έχω κάνει ποτέ σε καμία συσκευή (S3, S4, NOTE 4, NOTE 8, NOTE 9). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Οπότε να υποθέσω ότι θα έρθει πακέτο το 13 μαζί με τα patches Νοεμβρίου ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Θα κάνετε επαναφορά πριν και μετά;Sent from my SM-S908B using TapatalkΕνα clear cache απο το recovery μονο. Ποτε δεν ειχα προβλημα.Στάλθηκε από το ZER-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts