Jump to content

Geofokas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geofokas

  1. Είχα one plus 7 pro,μετά one plus 8 pro,μετά έκανα μετάβαση σε Samsung s22 ultra και τώρα μεταπήδησα σε I phone 15 pro max..δεν το έχω μετανιώσει καθόλου το θεωρώ εξαιρετική επιλογή και μετά από τόσα χρόνια σε android συσκευές ήταν ότι πρέπει για να αλλάξω λίγο παραστάσεις..Είτε πάτε σε αυτό που για μένα καλύτερα να πάτε σε I phone 15 pro max είτε πάτε στο 14αρι δεν θα το μετανιώσετε καθόλου…
  2. Επειδή και εγώ ερχόμενος στο I phone 15 pro max από android που είχα τόσα χρόνια και επειδή πριν λίγες μέρες έπαθα και εγώ το ίδιο και νόμιζα πως έφταιγε το κινητό αλλά τελικά ήταν δικό μου θέμα..μήπως καταλάθος έχεις ενεργοποιημένη καμία συγκέντρωση;
  3. Αν ισχύει κάτι τέτοιο που θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει..τότε είναι απλά τραγικοί οι τύποι.
  4. Ένα ακόμα review για το s24 ultra!https://youtu.be/GuErWFsHSzM?si=kVd__sdWn4G_5dut
  5. Καλησπέρα παιδιά!Νέος κάτοχος του I phone 15 pro max μετά από χρόνια στο android και έχοντας περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλες οι εταιρίες,έχοντας σαν πρώτο και τελευταίο I phone που είχα το I phone 4s.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει ασφαλίσει την συσκευή του από κλοπή ή ζημιά..
  6. Με το καλό να παραλάβετε όλοι και αναμένουμε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας!Καλορίζικες και χωρίς προβλήματα να είναι οι συσκευές σας!
  7. Για να δούμε 23 του μήνα έρχεται λένε το πρώτο update για τις κάμερες...https://www.sammyfans.com/2024/01/21/samsungs-first-galaxy-s24-update-on-the-way-to-improve-camera/?fbclid=IwAR04crgAA44srs91fRqlfwBpIzEN6XGjxKdKXhYq5fF34hEoZfGGaZI8s9s
  8. Πάντως τα πρώτα preview για τις φωτογραφικές δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας της samsung δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά..σε μερικές περιπτώσεις όπως ανέφερες και εσύ το κινητό είναι χειρότερο και από τον προκάτοχό του..ας ελπίσουμε να βελτιωθεί η κατάσταση με μελλοντικά updates.
  9. Εμένα ευτυχώς ενώ ήταν να το πάω στην samsung με το που πήρε το update Δεκεμβρίου τέλος δεν μου το ξανακανε ποτέ ξανά.
  10. Και μια γνώμη από το dxomark για την κάμερα του s23 ultra όχι ότι έχει και πολύ σημασία..https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s23-ultra-camera-test/
  11. Δεν σε παρεξηγώ ίσως επειδή είναι πιο έντονα-τονισμένα τα χρώματα στο I phone γιαυτό μου αρέσει περισσότερο..γιαυτό είπα προτιμώ..
  12. https://www.gizmochina.com/2023/02/16/galaxy-s23-ultra-display-is-more-energy-efficient/
  13. Πήγα και είδα και εγώ από κοντά επιτέλους το s23 ultra!Σαφώς και με την λίγη χρήση του κινητού από stand μεγάλης αλυσίδας δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπερασματα(αν δεν χρησιμοποιήσεις το κινητό εσύ ο ίδιος για προσωπική σου χρήση για ένα εύλογο διαστημα).Εξωτερικά ίδιο με το s22 ultra μόνο που είναι λίγο καλύτερο στο κράτημα,η οθόνη του μου φάνηκε ίδια ωστόσο στο μενού μου έδωσε την εντύπωση πως όλα εκτελούνταν ένα τσακ πιο γρήγορα από το s22 ultra(έχω περάσει το ui 5.1)..η μπαταρία σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη τόσο από τα reviews που έχουμε δει όσο και από όσα έχουν πει πολλοί χρήστες από εδώ μέσα και όχι μόνο..η φωτογραφική του μου φάνηκε ίδια μιλάω για τις πίσω καμερες και η selfie αρκετά καλύτερη(από το s22 ultra) παρολαυτα συνεχίζω να προτιμώ την selfie του I phone 14 pro/pro max.Εν ολίγοις ευτυχώς που δεν έκανα προπαραγγελία όχι γιατί το κινητό δεν είναι παρά πολύ καλό(είναι πιστεύω το καλύτερο κινητό στο χώρο του android αυτή την στιγμή το πιο πληρες)αλλά επειδή θεωρώ πως η μετάβαση από το s22 ultra σε αυτό δεν αξίζει εκτός αν κάποιος θέλει να αλλάζει κινητό κάθε χρόνο και αν φυσικά του περισσεύουν για την αλλαγή οπότε πάω πάσο.Περιμένωντας το s24 ultra και βλέποντας...
  14. Παιδιά περιμένουμε να μας πείτε εντυπώσεις από την συσκευή ειδικά για όσους πριν είχαν s22 ultra!Καλορίζικο σε οσους/όσες παρέλαβαν!
  15. Αν ισχύουν οι διαρροές η τιμή του s23 ultra η έκδοση δηλαδή των 12/512 θα κοστίζει κοντά στα 1600 ευρώ...δεν τα λες και λίγα.. ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δεν αγόρασα το I phone 14 pro max ήταν και η τιμή πέρα ότι το s22 ultra είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο.https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/texnologia/samsung-dierrefsan-i-times-gia-ta-galaxy-s23-stin-evropi-tweet/
  16. Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία,χαρά και ευτυχία για εσάς,τις οικογένειες σας και όλο τον κοσμο!!
  17. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Έχουμε κανένα link για gcam συμβατή με όλους τους φακούς του s22 ultra και κυρίως συμβατή με exynos;Οι περισσότερες που έχω βρει είναι συμβατές με snapdragon.
  18. Αν πω πως από τότε που πήρα την συσκευή έχω κάνει ή μου έχουν κάνει αντίστοιχα 500 κλήσεις(υποθετικα)μου το έχει κανει συνολικά 6-7 φορές.Wind έχω αλλά αυτό δεν μου είχε συμβεί με καμία από τις προηγούμενες συσκευές μου(one plus 8 pro).
  19. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου έχω κάνει.1-2 φορές έχει εκτελεστεί επανεκκίνηση και χωρίς να με καλέσουν.Αντικατάσταση sim όχι δεν έχω κάνει.Πάντως δεν μου φαίνεται θέμα hardware αλλά θέμα software..από την στιγμή που το έχει κανει πχ σε άλλους 2-3 από εδώ μέσα.Εδω είδαμε σε κάποιους λίγους είναι η αλήθεια το πληκτρολόγιο μετά την αναβάθμιση σε one ui 5.0 παίζει κανονικά.
  20. Όπως έχω ξαναπεί τα ίδια κάνει και η δική μου συσκευή.Απο ότι βλέπω το κάνει σε όλο και περισσότερους χρήστες..μίλησα με samsung Hellas και μέσω της εφαρμογής smart tutor της samsung προσπαθήσαμε να δούμε αν φταίει κάτι στην συσκευή( δεν βρέθηκε κατι),στις ρυθμίσεις απενεργοποιησα την αυτοματη επανεκκινηση(αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό μιας και το πρόβλημα το είχα και με το android 12),τέλος μου πρότειναν τότε να πάρω την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου όπως και έγινε και σε περίπτωση που το ξανακάνει τους το πάω από εκεί και αν απαιτηθεί θα γίνει και αντικατάσταση.Μεχρι στιγμής δεν το έχει ξανακάνει άλλωστε δεν το κάνει πάντα.Στο τηλέφωνο τους είπα πως είμαι σε φόρουμ και πως έχουν και άλλοι το θέμα αυτό και μου είπαν πως όσοι το έχετε να επικοινωνήσετε με samsung hellas.Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 801117267864 για κλήση απο σταθερό και 2106897691 για κλήση από κινητό.Ωράριο Δευτέρα έως Κυριακή 08:00 με 00:00.
  21. Ήρθε και σε μένα ή αναβάθμιση.Για τσέκαρε λογικά θα έχει έρθει και σε σένα...
  22. Ήρθε και σε εμενα η αναβάθμιση.Για δες μηπως ηρθε και σε σένα.
  23. Μαζί θα την πάρουμε απλά ελπίζω να την πάρουμε την ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου πριν το Μάρτιο🤪.
  24. Εγώ προσωπικά έχω παρά πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω anti-virus από την στιγμή που μπορώ να το κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις της ίδιας της συσκευής.Πας στην ρύθμιση ασφάλεια και απόρρητο.
  25. Και σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα..ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε κάποιους να έχει έρθει και σε κάποιους άλλους όχι.
×
×
  • Create New...