anergos13 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Έχετε καμία ιδέα? φόρτιση μεχρι 85% το google service μόνιμα εκεί έχω κάνει τα πάντα wipe cache όλα ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να κάνω reset στα στατιστικά? Μήπως δεν ανανεώνει τα στατιστικά επειδή φορτίζω από το 15%εως το 85?Για δες αν εχεις κανει τα παρακατω.... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Τα έχω κάνει ολα 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 1 ώρα πριν, nikolasn80 said: Τα έχω κάνει ολα Ενεργοποίησε την εξοικονόμηση δεδομένων. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Ενεργή Dark mode on θέση απενεργοποιημενη Και ανεβαίνει ακομα Έχετε υπόψιν σας κάποιες εφαρμογές που μπορεί νακανου την ζημιά? Fb δεν έχω ενεργοποιημενη εφαρμογή 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 16 minutes ago, nikolasn80 said: Ενεργή Dark mode on θέση απενεργοποιημενη Και ανεβαίνει ακομα Έχετε υπόψιν σας κάποιες εφαρμογές που μπορεί νακανου την ζημιά? Fb δεν έχω ενεργοποιημενη εφαρμογή Δοκίμασε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 7 minutes ago, montoya_42 said: Δοκίμασε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Δεν χρησιμοποιώ τα δεδομένα μόνο WiFi όταν χρειαστώ εκτός αν είναι κάτι διαφορετικό αυτό που εννοεις 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 2 ώρες πριν, nikolasn80 said: Τα έχω κάνει ολα Κανε ένα καθάρισμα σβήσε το τηλ. Φόρτισε το 100,% κ όλα τα νούμερα θα φτιάξουν. Το τηλέφωνο σου δεν έχει τίποτα μια χαρά είναι κ ο λόγος είναι ότι δεν το φορτίζεις πλήρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, nasosvasedis said: Ρε παιδιά να ρωτήσω, το 5G τσακίζει όντως τόσο πολύ την μπαταρία; Εγώ το απενεργοποίησα σήμερα και ειλικρινά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά ως προς την κατανάλωση με το 4G, σχεδόν στα ίδια είναι... Το 5G δεν τσακιζει καμια μπαταρια. Τυχαινει καποιος να ειναι σε περιοχη με κακο σημα και να πιστευει οτι φταιει το 5G ως προτυπο. Επισης: Επειδη ειναι μοδα κυριως τα τελευταια 5 χρονια να γραφονται μεγαλες ανακριβειες: Η διαφορα μπαταριας σε σχεση δεδομενα δικτυου VS wifi ειναι οτι με ενεργο το wifi καταναλωνεται μεγαλυτερη μπαταρια διοτι ολα τα xml που περιεχουν οι εφαρμογες εχουν ως προτεραιοτητα να ενεργοποιουνται και να καταταναλωνουν χρηση λογο οτι με το wifi ΔΕΝ πληρωνεις Data κινητης το λενε αλλωστε και αρκετες εφαρμογες στις ρυθμισεις τους αλλα και αλλες δεν το αναφερουν καθολου. Γιαυτο σταματηστε να πιστευετε οτι με το wifi τα πραγματα ειναι καλυτερα ΔΕΝ ειναι γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενες οι εφαρμογες. Τυχαινουν καποιες συγκυριες χρηστες οι οποιοι ειναι σε περιοχες με κακιστο σημα μετα οταν πανε σπιτι σβηνουν τα data ανοιγουν το wifi του σπιτου και βλεπουν μια καλυτερη διαχειριση προσωρινα...Δεν ειναι ...καθαρα συγκυριακο. Edited April 28, 2022 by s_wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 40 minutes ago, s_wind said: Το 5G δεν τσακιζει καμια μπαταρια. Τυχαινει καποιος να ειναι σε περιοχη με κακο σημα και να πιστευει οτι φταιει το 5G ως προτυπο. Επισης: Επειδη ειναι μοδα κυριως τα τελευταια 5 χρονια να γραφονται μεγαλες ανακριβειες: Η διαφορα μπαταριας σε σχεση δεδομενα δικτυου VS wifi ειναι οτι με ενεργο το wifi καταναλωνεται μεγαλυτερη μπαταρια διοτι ολα τα xml που περιεχουν οι εφαρμογες εχουν ως προτεραιοτητα να ενεργοποιουνται και να καταταναλωνουν χρηση λογο οτι με το wifi ΔΕΝ πληρωνεις Data κινητης το λενε αλλωστε και αρκετες εφαρμογες στις ρυθμισεις τους αλλα και αλλες δεν το αναφερουν καθολου. Γιαυτο σταματηστε να πιστευετε οτι με το wifi τα πραγματα ειναι καλυτερα ΔΕΝ ειναι γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενες οι εφαρμογες. Τυχαινουν καποιες συγκυριες χρηστες οι οποιοι ειναι σε περιοχες με κακιστο σημα μετα οταν πανε σπιτι σβηνουν τα data ανοιγουν το wifi του σπιτου και βλεπουν μια καλυτερη διαχειριση προσωρινα...Δεν ειναι ...καθαρα συγκυριακο. δν στεκει αυτο που λες!!τεραστιο battery drain το 5G δοκιμασμενο πανω απο 10 κινητα και φαντασου το εχω δοκιμασει κ με 13 pro max!ειναι χαωδες οι διαφορες..δν ειναι σταθερο ακομα το 5G εδω 4 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Είπα να το αφήσω για μετά την πρωτομαγιά αλλά θεώρησα ότι κάποιος μπορεί να αναζητά λύσεις για προστασία οθόνης. 1. Στη φωτογραφία είναι το S22 u της κόρης με προστασία οθόνης Whitestone Dome Tempered Glass. Το ατύχημα έγινε με το κινητό στην τσέπη σε χώρο που υπάρχουν αρκετά πράγματα ώστε να τρακάρεις επάνω τους και που η ίδια δεν ξέρει πότε και πως έγινε. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα η πρόσκρουση ήταν αρκετά βίαια αλλά η οθόνη παρέμεινε αλώβητη για δύο λόγους πιστεύω 1ον ότι υπήρχε το προστατευτικό και 2ον ότι μεταξύ του προστατευτικού και της οθόνης παρεμβάλλεται η κόλλα η οποία είναι σε μορφή τζελ και απορροφά μέρος της πρόσκρουσης. 2. Έγινε αντικατάσταση της προστασίας με άλλο τζαμάκι της spigen αυτή τη φορά όχι ότι υπάρχει κάποια διαφορά με το Whitestone Dome απλά είπα να το δοκιμάσω και αυτό να τα συγκρίνω. Ποιοτικά λοιπόν είναι τα ίδια αλλά λίγο ακριβότερο το spigen που έχει μόνο ένα τζαμάκι και όχι δύο. Επίσης το βοηθητικό σύστημα εφαρμογής στο Whitestone Dome είναι αρκετά ποιο βολικό με τη διαφορά ότι της spigen έχει και έλα αλφάδι για καλή οριζοντίωση της βάσης. Το spigen επίσης δεν έχει τις προστατευτικές ταινίες για την προστασία από περισσεύματα κόλλας στα κουμπιά και τις άνω και κάτω πλευρές οπότε πρέπει να βάλεις κάτι εσύ (προσωπικά έβαλα κομμάτια από ελαστική αυτοκόλλητη ταινία 3M. 3. Το σπουδαιότερο είναι όμως πως εφάρμοσα μια τεχνική που είδα σε βιντεάκια στο YouTube για το δακτυλικό αποτύπωμα. Βάζοντας λοιπόν επάνω στο τζαμάκι αφού έχεις ρίξει την κόλλα και πριν το ψήσεις ένα βάρος (εγώ έβαλα ένα μεγεθυντικό φακό) ώστε να μειωθεί ή απόσταση μεταξύ οθόνης και τζαμιού και όπως είναι το ψήνεις με τις λάμπες UV και στη συνέχεια αφού αφαιρέσεις το βάρος το ξαναψήνεις στο σημείο του αποτυπώματος άλλη μια φορά. Το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον η ανάγνωση του δακτύλου είναι ακαριαία. Επίσης, η μπαταρία (σιγά το νέο) τα σπάει. Στις 12 το βράδυ με πάνω από μία ώρα κλήσεις, περίπου 5 ώρες δεδομένα 4G, φυσικά με μια γραμμή σήμα τις υπόλοιπεw ώρες στο σπίτι και 5 ώρες και 14 λεπτά SOT. Με 23% υπόλοιπο μπαταρία, 16 ώρες από τη φόρτιση και υπόλοιπο άλλες 5 ώρες. Το ότι έσπασε το προστατευτικό οθόνης, δεν σημαίνει ότι θα έσπαζε η οθόνη χωρίς το προστατευτικό. Έχω δει βιντεάκια παλιότερα, που ρίχνουν ένα αντικείμενο από ένα μικρό ύψος και σπάει το προστατευτικό. Και ξανά ρίχνουν το ίδιο αντικείμενο από το ίδιο ύψος, χωρίς το προστατευτικό οθόνης και δεν έχει ούτε γρατζουνιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) 18 minutes ago, ernesto1983 said: δν στεκει αυτο που λες!!τεραστιο battery drain το 5G δοκιμασμενο πανω απο 10 κινητα και φαντασου το εχω δοκιμασει κ με 13 pro max!ειναι χαωδες οι διαφορες..δν ειναι σταθερο ακομα το 5G εδω Εγω δεν εχω ποτε battery drain σε καμια συσκευη τα τελευταια 5 χρονια με πασης φυσεως σημα. Οτι δεν ειναι σταθερο το 5G δεν σημαινει οτι ως προτυπο ειναι προβληματικο και το wifi ειναι καλυτερο. Ολο το λειτουργικο της συσκευης σου ειναι προκαθορισμενο απο την Google να ενεργοποιουνται τα παντα οταν βρισκεται σε κατασταση Wifi , εδω και κατι χρονια... Ολοι οι χρηστες στο myphone ανεβαζουν φωτο με 3-4 ωρες σοτ σε κατασταση wifi και ρωτανε τι φταιει...Χρονια τωρα... Ολοι οι χρηστες στο myphone βλεπουν τα google service να παιρνουν την ανιουσα κυριως σε κατασταση wifi χρονια τωρα... Μα ειναι ρυθμισμενο ετσι το λειτουργικο κανει την δουλεια του για να σωθεις πρεπει να μαθεις να το ρυθμιζεις... Edited April 28, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 αυτο ελεγα και εγω αλλα δν ειναι ετσι..το εχω δοκιμασει σε πανω απο 10 συσκευες το 5G και την ρουφαει σαν a380 qantas 1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 15 minutes ago, s_wind said: Εγω δεν εχω ποτε battery drain σε καμια συσκευη τα τελευταια 5 χρονια με πασης φυσεως σημα. Οτι δεν ειναι σταθερο το 5G δεν σημαινει οτι ως προτυπο ειναι προβληματικο και το wifi ειναι καλυτερο. Ολο το λειτουργικο της συσκευης σου ειναι προκαθορισμενο απο την Google να ενεργοποιουνται τα παντα οταν βρισκεται σε κατασταση Wifi , εδω και κατι χρονια... Ολοι οι χρηστες στο myphone ανεβαζουν φωτο με 3-4 ωρες σοτ σε κατασταση wifi και ρωτανε τι φταιει...Χρονια τωρα... Ολοι οι χρηστες στο myphone βλεπουν τα google service να παιρνουν την ανιουσα κυριως σε κατασταση wifi χρονια τωρα... Μα ειναι ρυθμισμενο ετσι το λειτουργικο κανει την δουλεια του για να σωθεις πρεπει να μαθεις να το ρυθμιζεις... Και πως ρυθμίζεται ? Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι? 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) 8 minutes ago, mips said: Και πως ρυθμίζεται ? Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι? Ολες οι ρυθμισεις ειναι μεσα στα μενου της συσκευης αλλα θελει διαβασμα και καταναλωση προσωπικου χρονου. Ασχετος δεν εισαι αλλα ισως βαριεσαι η μπορει να πιστευεις οτι το λειτουργικο δεν θελει ρυθμισμα η καποιος αλλος λεει οτι πληρωσα πχ.1000+ ευρω να παρω το ultra αρα θα ειναι ολα τελεια κτλ.Το λειτουργικο παντα κανει την δουλεια του χωρις να σε ρωταει . Edited April 28, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 5 minutes ago, s_wind said: Ολες οι ρυθμισεις ειναι μεσα στα μενου της συσκευης αλλα θελει διαβασμα και καταναλωση προσωπικου χρονου. Ασχετος δεν εισαι αλλα ισως βαριεσαι η μπορει να πιστευεις οτι το λειτουργικο δεν θελει ρυθμισμα η καποιος αλλος λεει οτι πληρωσα πχ.1000+ ευρω να παρω το ultra αρα θα ειναι ολα τελεια κτλ.Το λειτουργικο παντα κανει την δουλεια του χωρις να σε ρωταει . 5 minutes ago, s_wind said: Ολες οι ρυθμισεις ειναι μεσα στα μενου της συσκευης αλλα θελει διαβασμα και καταναλωση προσωπικου χρονου. Ασχετος δεν εισαι αλλα ισως βαριεσαι η μπορει να πιστευεις οτι το λειτουργικο δεν θελει ρυθμισμα η καποιος αλλος λεει οτι πληρωσα πχ.1000+ ευρω να παρω το ultra αρα θα ειναι ολα τελεια κτλ.Το λειτουργικο παντα κανει την δουλεια του χωρις να σε ρωταει . Δεν ζητάω μασημένη τροφή. Ούτε κάτι έτοιμο.Δεν βαριέμαι ουτε να διαβασω ούτε να ασχοληθω. Είμαι ασχετος και δεν πειράζω κάτι που δεν ξέρω γιατί οι ποιο πολλές πιθανότητες είναι να γίνει κάποια ανεπανόρθωτη ζημια. Απλά πίστευα ότι ισως υπάρχει κάποιος οδηγός . 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 2 ώρες πριν, nikolasn80 said: Δεν χρησιμοποιώ τα δεδομένα μόνο WiFi όταν χρειαστώ εκτός αν είναι κάτι διαφορετικό αυτό που εννοεις Πήγαινε στις ρυθμίσεις, βάλε την επιλογή που σου είπα και πες αν είδες διαφορά. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 9 ώρες πριν, s_wind said: Το 5G δεν τσακιζει καμια μπαταρια. Τυχαινει καποιος να ειναι σε περιοχη με κακο σημα και να πιστευει οτι φταιει το 5G ως προτυπο. Επισης: Επειδη ειναι μοδα κυριως τα τελευταια 5 χρονια να γραφονται μεγαλες ανακριβειες: Η διαφορα μπαταριας σε σχεση δεδομενα δικτυου VS wifi ειναι οτι με ενεργο το wifi καταναλωνεται μεγαλυτερη μπαταρια διοτι ολα τα xml που περιεχουν οι εφαρμογες εχουν ως προτεραιοτητα να ενεργοποιουνται και να καταταναλωνουν χρηση λογο οτι με το wifi ΔΕΝ πληρωνεις Data κινητης το λενε αλλωστε και αρκετες εφαρμογες στις ρυθμισεις τους αλλα και αλλες δεν το αναφερουν καθολου. Γιαυτο σταματηστε να πιστευετε οτι με το wifi τα πραγματα ειναι καλυτερα ΔΕΝ ειναι γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενες οι εφαρμογες. Τυχαινουν καποιες συγκυριες χρηστες οι οποιοι ειναι σε περιοχες με κακιστο σημα μετα οταν πανε σπιτι σβηνουν τα data ανοιγουν το wifi του σπιτου και βλεπουν μια καλυτερη διαχειριση προσωρινα...Δεν ειναι ...καθαρα συγκυριακο. Φιλε μου Sorry αλλά εισαι λαθος , εχεί τεράστια διαφορά, Stand by με WIFI 1% ανα ώρα maximum Stand by με data 2,% ανα ώρα . Τεσταρισμενο πολλάκις σε περιοχη με καλό σημα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 10 ώρες πριν, nikolasn80 said: Ενεργή Dark mode on θέση απενεργοποιημενη Και ανεβαίνει ακομα Έχετε υπόψιν σας κάποιες εφαρμογές που μπορεί νακανου την ζημιά? Fb δεν έχω ενεργοποιημενη εφαρμογή Τα στατιστικα σου ειναι αρκετά μπερδεμενα , θα σου προτεινα να κάνεις μια φόρτιση στο 100% . για να δουμε τα στατιστικα σε ενα κυκλο . Πάντως να ξέρεις ότι αν χρησημοποιέις το τηλεφωνο κυρίως για κλήσεις και γενικά πιο απλές λειτουργίες τα google services ανεβαινουν αρκετά σε σχέση με το να παιζεις παιχνίδια και να βλέπεις youtube. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 8 ώρες πριν, pank said: Το ότι έσπασε το προστατευτικό οθόνης, δεν σημαίνει ότι θα έσπαζε η οθόνη χωρίς το προστατευτικό. Έχω δει βιντεάκια παλιότερα, που ρίχνουν ένα αντικείμενο από ένα μικρό ύψος και σπάει το προστατευτικό. Και ξανά ρίχνουν το ίδιο αντικείμενο από το ίδιο ύψος, χωρίς το προστατευτικό οθόνης και δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Δεν αντιλέγω αγαπητέ μου αλλά η πραγματικότητα πολλές φορές μας διαψεύδει και μάλιστα με πολλή ειρωνεία. Φυσικά, και δεν είναι δεδομένο ότι θα σπάσει η οθόνη με ή χωρίς προστασία. Το ίδιο μπορείς να πεις και για τη ζώνη στο αυτοκίνητο που και εκεί υπάρχουν αμέτρητα βιντεάκια που δείχνουν ότι θα σε σώσει αν τη φοράς, αν όμως σου πέσει πάνω στο αυτοκίνητο ένα τριαξονικό; Εγώ αναφέρθηκα στη δική μου περίπτωση και μόνο που όπως είδες η βιαιότητα της πρόσκρουσης θα μπορούσε δυνητικά να τραυματίσει και την οθόνη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Σαν να πήρε το μάτι μου κάπου πως ο Κύπριος φίλος μας επιτέλους παρέλαβε την πολυπόθητη συσκευη; Περιμένω με αγωνία να δω πως θα σου φανεί φίλε, καλορίζικο και σχολίασε οπότε έχεις ευκαιρία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s22-ultra-snapdragon-camera-test/ Ίδια (χαμηλή έως εμπαθής πιστευω) βαθμολογία ο exynos με τον snapdragon. Θεωρώ ότι σε βάθος κάποιων μηνών θα σκάσουν πάλι reviews που θα λένε ότι ο exynos τον ξεπέρασε. Ειδικά στο gaming ακόμη περιμένουμε αξιοποίηση της amd gpu 3 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Υπάρχει τρόπος με τον στοκ launcher να έχουμε χειρονομίες για άνοιγμα εφαρμογών όπως έχει ο nova η με κάποιο άλλο app? 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Υπάρχει τρόπος με τον στοκ launcher να έχουμε χειρονομίες για άνοιγμα εφαρμογών όπως έχει ο nova η με κάποιο άλλο app?One hand με χειρονομίες. Βάζεις εσύ ότι θέλεις να ανοίγει. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 1 ώρα πριν, Dark_Lord said: https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s22-ultra-snapdragon-camera-test/ Ίδια (χαμηλή έως εμπαθής πιστευω) βαθμολογία ο exynos με τον snapdragon. Θεωρώ ότι σε βάθος κάποιων μηνών θα σκάσουν πάλι reviews που θα λένε ότι ο exynos τον ξεπέρασε. Ειδικά στο gaming ακόμη περιμένουμε αξιοποίηση της amd gpu Είχαν πει ότι το 21 exynos είχε ξεπεράσει το 21 snapdragon? 1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 27 minutes ago, Antwny said: Είχαν πει ότι το 21 exynos είχε ξεπεράσει το 21 snapdragon? Δεν μιλάω για το dxo mark αλλά για reviewers οπως αυτος που μετα τα πρώτα update είχαν εντοπίσει αρκετές νίκες κατά κράτος του 2100 όπως στο 3d mark, ενώ τον πρώτο μήνα ακούγαμε πάλι για crapynos κλπ.. Το dxo mark το θεωρώ αλλοπρόσαλλο έτσι και αλλιώς εδώ και χρόνια https://youtu.be/6dK-S-V0-rE 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts