FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ζήτα να στο αλλάξουν. Ειδικά αν έχεις το μαύρο oxygen. Θα δεις τεράστια διαφορά! speedstream εχω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 speedstream εχω... Και περιμένεις να μην έχεις αποσυνδέσεις με αυτό το πράγμα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Και περιμένεις να μην έχεις αποσυνδέσεις με αυτό το πράγμα; :lol: τοσο καιρο δεν ειχα... αρα μη το συνεχιζεις..:cool: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Δεν είναι ρούτερ αυτό. Εγώ με τα Speedtouch δεν έχω για 1 μήνα αποσύνδεση, το βλέπω στο log μου. Προχθές του έκανα εγώ λόγω του ότι καθάριζα και αναγκάστικα να βγάλω την πρίζα. Εδώ στον παππού μου του πήγα ρουτεράκι γιατί το Speedstream δεν παλεύεται... Edited August 22, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Δεν είναι ρούτερ αυτό. ρε συ σουβλακι να ουμε, δε ζητησα την αποψη σου αν ειναι καλο το ρουτερ ή οχι,ούτε αν θα εχω αποσυνδέσεις με αυτο. τοσα χρονια το εχω, ουδεποτε εφταξε το ρουτερακι για τα ιντερνετικα προβληματα... δλδ οκ..εδωσες καποια βοηθεια με το μυαλο σου τωρα?? ή απλά ποσταρες για να σε δουμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ζήτα να στο αλλάξουν. Ειδικά αν έχεις το μαύρο oxygen. Θα δεις τεράστια διαφορά! Εγώ έχω το oxygen , αλλά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα , ενώ φαίνεται ότι έχει συνδεθεί, όταν μπαίνω απο το λάπτοπ ,μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει καμιά σύνδεση. Λες να ζητήσω και εγώ αλλαγή ρούτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Παιδιά επειδή σκεφτόμαστε να περάσουμε σε WIND Double Play και λόγω του κινητού που πέφτει 10 ευρώ το πάγιο θα ήθελα να μου πεί κάποιος που γνωρίζει αν σύμφωνα με τα στοιχεία της σύνδεσης που έχω τώρα στον ΟΤΕ θα πιάνω ικανοποιητικές ταχύτητες. Τώρα είμαι στα 2Mbps στον ΟΤΕ. Χρησιμοποιώ router linksys. DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 2048 kbps Upstream Rate: 192 kbps Downstream Margin: 29 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 16 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 19 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Επίσης θέλω να ρωτήσω, με τη Wind θα μπορώ να κατεβάζω αρχεία torrent ή το έχουν κλειδωμένο; Ευχαριστώ! Edited August 24, 2011 by b744pilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδιά επειδή σκεφτόμαστε να περάσουμε σε WIND Double Play και λόγω του κινητού που πέφτει 10 ευρώ το πάγιο θα ήθελα να μου πεί κάποιος που γνωρίζει αν σύμφωνα με τα στοιχεία της σύνδεσης που έχω τώρα στον ΟΤΕ θα πιάνω ικανοποιητικές ταχύτητες. Τώρα είμαι στα 2Mbps στον ΟΤΕ. Χρησιμοποιώ router linksys. DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 2048 kbps Upstream Rate: 192 kbps Downstream Margin: 29 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 16 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 19 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Επίσης θέλω να ρωτήσω, με τη Wind θα μπορώ να κατεβάζω αρχεία torrent ή το έχουν κλειδωμένο; Ευχαριστώ! Εγώ έχω double play s και έχω ικανοποιητικές ταχύτητες & επίσης μπορεις να κατέβαζεις άφοβα αρχεία torrent, διότι και εγώ κατέβαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Ζήτα να στο αλλάξουν. Ειδικά αν έχεις το μαύρο oxygen. Θα δεις τεράστια διαφορά!μου ειπαν πως δε το αλλαζουν αν δεν εχει καει..αλλα επειδη επεμενε,μου ειπε πως θα κανουν μια εξαιρεση(λες και μας κανουνε και χαρη).επειδη το θεμα με τις αποσυδενσεις συνεχιστηκε,ξαναεπικοιωνωσα μαζι τους οπου μου ειπαν πως θα ζητησουν αντικατασταση του ρουτερ!! τους λεω,μα αυτο εγινε πριν 2 μερες...μου απαντησε πως "οχι μολις το σημειωσα εγω!!!" κοροιδια σκετη. εκανα χτες αιτηση σε αλλον πάροχο...να δουμε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εγώ έχω double play s και έχω ικανοποιητικές ταχύτητες & επίσης μπορεις να κατέβαζεις άφοβα αρχεία torrent, διότι και εγώ κατέβαζα. Πολύ ωραία, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Παιδιά επειδή σκεφτόμαστε να περάσουμε σε WIND Double Play και λόγω του κινητού που πέφτει 10 ευρώ το πάγιο θα ήθελα να μου πεί κάποιος που γνωρίζει αν σύμφωνα με τα στοιχεία της σύνδεσης που έχω τώρα στον ΟΤΕ θα πιάνω ικανοποιητικές ταχύτητες. Τώρα είμαι στα 2Mbps στον ΟΤΕ. Χρησιμοποιώ router linksys. DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 2048 kbps Upstream Rate: 192 kbps Downstream Margin: 29 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 16 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 9 db Επίσης θέλω να ρωτήσω, με τη Wind θα μπορώ να κατεβάζω αρχεία torrent ή το έχουν κλειδωμένο; Ευχαριστώ! Με τόσο χαμηλό Attenuation, μια χαρα σε κόβω θα είσαι! :) Και torrents δουλεούν φουλ!!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 καλησπέρα... έχει βάλει κανείς wind στο Μεσολόγγι με την καλοκαιρινή προσφορά που λάνσαραν? ... το σκεφτόμουνα πολύ να πάω στη wind αλλά τελευταία στιγμή ήθελα να δω εμπειρίες άλλων συνδρομητών πριν το τολμήσω... όποιος έχει κάνει τη σύνδεση ας γράψει τις εμπειρίες του.. ευχαριστώ. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 μου ειπαν πως δε το αλλαζουν αν δεν εχει καει..αλλα επειδη επεμενε,μου ειπε πως θα κανουν μια εξαιρεση(λες και μας κανουνε και χαρη).επειδη το θεμα με τις αποσυδενσεις συνεχιστηκε,ξαναεπικοιωνωσα μαζι τους οπου μου ειπαν πως θα ζητησουν αντικατασταση του ρουτερ!! τους λεω,μα αυτο εγινε πριν 2 μερες...μου απαντησε πως "οχι μολις το σημειωσα εγω!!!" κοροιδια σκετη. εκανα χτες αιτηση σε αλλον πάροχο...να δουμε Επιτέλους το κατάλαβες...μετά από 3 χρόνια... Στα είπα και την άλλη φορά, σε επαγγελματικές γραμμές δεν κάνουμε δοκιμές. Βάζουμε την πιο αξιόπιστη λύση. Και στη Θεσσαλονίκη η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο πΟΤΕ γιατί καμμία εταιρεία δεν έχει καλό support και καλούς τεχνικούς. Να μιλάγαμε για οικιακή γραμμή να το καταλάβω... Απεριόριστα σταθερά, 60’ το μήνα προς κινητά, Conn-x@Work Start Up 24 Mbps: 49,50 € Η διαφορά με την Wind/Tellas, είναι 8€/μήνα (αν είχες το Double Play Large) Για το ιατρείο δεν είναι η γραμμή ή έχω καταλάβει λάθος; Σε όλες τις εταιρείες υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που λέει ότι στις πρώτες 15 (;;) μέρες μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο. Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά από την αρχή μην το παιδεύεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Με τόσο χαμηλό Attenuation, μια χαρα σε κόβω θα είσαι! :) Και torrents δουλεούν φουλ!!! Τελεια! Θα προχωρησουμε στη wind λοιπον :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Επιτέλους το κατάλαβες...μετά από 3 χρόνια... Στα είπα και την άλλη φορά, σε επαγγελματικές γραμμές δεν κάνουμε δοκιμές. Βάζουμε την πιο αξιόπιστη λύση. Και στη Θεσσαλονίκη η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο πΟΤΕ γιατί καμμία εταιρεία δεν έχει καλό support και καλούς τεχνικούς. Να μιλάγαμε για οικιακή γραμμή να το καταλάβω... Απεριόριστα σταθερά, 60’ το μήνα προς κινητά, Conn-x@Work Start Up 24 Mbps: 49,50 € Η διαφορά με την Wind/Tellas, είναι 8€/μήνα (αν είχες το Double Play Large) Για το ιατρείο δεν είναι η γραμμή ή έχω καταλάβει λάθος; Σε όλες τις εταιρείες υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που λέει ότι στις πρώτες 15 (;;) μέρες μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο. Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά από την αρχή μην το παιδεύεις...ΕΜ λαθος εχεις καταλαβει γιαυτο και δε σχολιασα τις ανοησιες που ειχες γραψει και σβηστηκαν απ οτι βλεπω...:X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Πώς γίνεται να κατάλβα λάθος αφού έλεγες στο παρελθόν ότι σε παίρνουν οι πελάτες και δεν αντιστοιχούσε ο αριθμός σε συνδρομητή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καστελλα πειραια εδω και μια μερα στις δεκα αποπειρες να ανοιξω σελιδες τις δυο δεν τις ανοιγει.χρειαζεται refresh για να τις ανοιξει.ξερει κανενας τιποτα?περασα τον ffox 6 πανω απο τον 5 και το εκανε με τον 6 αλλα γυρισα πισω στον 5 και το κανει ακομα.ξερει κανενας τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καστελλα πειραια εδω και μια μερα στις δεκα αποπειρες να ανοιξω σελιδες τις δυο δεν τις ανοιγει.χρειαζεται refresh για να τις ανοιξει.ξερει κανενας τιποτα?περασα τον ffox 6 πανω απο τον 5 και το εκανε με τον 6 αλλα γυρισα πισω στον 5 και το κανει ακομα.ξερει κανενας τιποτα? Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο pc σπίτι... Ή κατέβασε στο δικό σου safari, explorer να δοκιμάσεις. Θα φταίει ο υπολογιστής ή το modem σου. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Επιτέλους το κατάλαβες...μετά από 3 χρόνια... Στα είπα και την άλλη φορά, σε επαγγελματικές γραμμές δεν κάνουμε δοκιμές. Βάζουμε την πιο αξιόπιστη λύση. Και στη Θεσσαλονίκη η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο πΟΤΕ γιατί καμμία εταιρεία δεν έχει καλό support και καλούς τεχνικούς. Να μιλάγαμε για οικιακή γραμμή να το καταλάβω... Ο ΟΤΕ αξιόπιστος ήταν παλιά και από τότε που ο ΟΤΕ είχε μια στρατιά τεχνικούς εχουν μεσολαβήσει μια εθελούσια και μαζικές απολύσεις. Σε καμία περίπτωση δε νομίζω πως δικαιολογεί να είναι τόσο ακριβότερος (γι'αυτό έχω φύγει τόσο καιρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καστελλα πειραια εδω και μια μερα στις δεκα αποπειρες να ανοιξω σελιδες τις δυο δεν τις ανοιγει.χρειαζεται refresh για να τις ανοιξει.ξερει κανενας τιποτα?περασα τον ffox 6 πανω απο τον 5 και το εκανε με τον 6 αλλα γυρισα πισω στον 5 και το κανει ακομα.ξερει κανενας τιποτα? Τσέκαρε και άλλους DNS.Καμιά κολλάνε και άλλοι μπορεί να παίζουν καλύτερα. Αυτό σε περίπτωση που έχεις αποκλείσει πρόβλημα καλωδίωσης και ρούτερ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 παιδια τελικα αξιζει ή οχι το internet της wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τώρα τι να σου πει κάποιος? Έχει αναφερθεί 10δες φορές. Εξαρτάται... Σε άλλον πάει σφαίρα σε άλλον έχει προβλήματα.Γραμμή με γραμμή αλλάζει. Βρες καλύτερα κάποιον στην γειτονιά και δες πώς πάει . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τώρα τι να σου πει κάποιος? Έχει αναφερθεί 10δες φορές. Εξαρτάται... Σε άλλον πάει σφαίρα σε άλλον έχει προβλήματα.Γραμμή με γραμμή αλλάζει. Βρες καλύτερα κάποιον στην γειτονιά και δες πώς πάει . παω φοιτητης πατρα οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ξερω τι παιζει στη γειτονια και επειδη η παραμονη στην υπηρεσια ειναι 12μηνη(δεν παιρνω και ορκο) δεν θελω να εχω τραβηγματα με διακοπες συμβολαιου και τετοια...........:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μοσχάτο στα 2,8 χλμ από το DSLAM κλειδωμένος στα 9,2 χωρίς καμία αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ρε παιδια τωρα τελευταια οι ταχυτητες που πιανω ειναι τραγικες......μπορω να κανω κατι;;χτες τους εστειλα μηνυμα και περιμενω να δω μηπως γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts