Jump to content

kotsarikos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsarikos2

  • Ημ. Γέννησης 21/09/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kotsarikos2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά...έχω το κινητό από το γενάρη και το μόνο θέμα του ήταν ότι δε με άκουγαν καλά στις κλήσεις...το πρόβλημα έχει χειροτερέψει πάρα πολύ κι επίσης ο ήχος στην καταγραφή βίντεο είναι απαίσιος σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις τι ακούγεται (και με την εφαρμογή του xiaomi και με αλλες πχ instagram κτλ)...googlαροντας μάλλον φταίει το noise cancelling...έχει λύσει κάποιος το θέμα αυτό?...να πάω σε custom rom ίσως?
  2. Καλησπέρα παιδιά, μετά από πτώση το S4 της αδερφής μου μας "άφησε". :rolleyes: Πατώντας το power button, δονείται και το led αναβοσβήνει για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά αν πατάς κάποιο κουμπί ανάβουν τα led στα buttons και γενικά συμπεριφέρεται σαν το μόνο του πρόβλημα να είναι η οθόνη, η οποία είναι μονίμως σβηστή. (Με volume up + home button + power επίσης καμία απόκριση από την οθόνη). Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να πάρω τα αρχεία από μέσα. Όταν το συνδέω στο pc βλέπει το όνομα του κινητού κανονικά, αλλά δείχνει να μην έχει αρχεία μέσα. :O EDIT: Τελικά με "τυφλή" σχεδίαση του μοτίβου που είχε (η οθόνη έχει χαλάσει), εμφανίζονται τα αρχεία στο pc.
  3. καλησπερα παιδια! ψαχνω για tablet κυριως για internet και να διαβαζω κανα pdf,word κτλ αρχειο, οποτε οθονη πανω απο 7 inch, android >4 .....τωρα στα επιπλεον καλο θα ηταν κι ενα 3g κι αν γινεται να κραταω χειρογραφες σημειωσεις ...απο αυτονομια ας βγαζει τουλαχιστον μια μερα :p μεχρι στιγμης το ενδιαφερον μου εχουν κινησει το ASUS FONEPAD 7" 3G και το SAMSUNG GALAXY Tab 2 (7.0) GT-P3110... για πειτε γνωμες :D
  4. για πειτε γνωμη για τη νεα εκδοση :D Download
  5. My.Converter Μια εφαρμογη που σας βοηθα σε μετατροπες μοναδων μηκους, εμβαδου, μαζας, ταχυτητας, θερμοκρασιας κι ογκου! :D
  6. καταρχας σ' ευχαριστω πολυ! ....και σε συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση, αλλα ηθελα να τελειωσω και μια δευτερη εφαρμογη που θα σας ανεβασω για γνωμες μολις εγκριθει :D Τωρα σχετικα με τα εικονιδια background προτεινεις ν' αλλαξω τις φωτο που εχω ή εννοεις το background ολης της σελιδας να εχει καποια εικονα?
  7. καλησπερα παιδια! κανοντας τα πρωτα μου βηματα στη δημιουργια εφαρμογων για κινητα εφτιαξα την εφαρμογη FireGuide, σκοπος της ειναι να παρεχει συμβουλες στο πως μπορει να ενεργησει καποιος σε μια φωτια στο σπιτι του, μετρα προστασιας της περιουσιας του απο δασικες πυρκαγιες κτλ. θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας στο πως σας φαινεται, τι προβληματα εντοπισατε κι οτι αλλο θελετε :D FireGuide
  8. βιντεοκληση εχει πραγματοποιηση κανεις?....προσπαθω απο χθες να κανω αλλα τιποτα. εχω δοκιμασει με 3 φιλους. και οι 4 εχουμε καλυψη 3g, αλλα οταν τους καλω ή με καλουν λεει οτι η συνδεση δεν ειναι δυνατη.
  9. 2.3.6 εχει το τηλεφωνο. το θεμα με την ταχεια κληση λυθηκε, επηρεασμενος απο ενα lg που ειχα πριν παταγα τον αριθμο στον οποιο ειχα βαλει την επαφη και μετα το εικονιδιο της κλησης και γι αυτο εβγαζε σφαλμα..........για τα μηνυματα θα το ψαξω και θα σου πω. ευχαριστω για τη βοηθεια!
  10. αυτο με τα κεφαλαια πρωτη φορα μου συμβαινει σε κινητο. υπαρχει καποια ρυθμιση για να μπορω να στελνω με μικρα γραμματα ή καποια εφαρμογη? γιατι στελνοντας με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζω :p για την ταχεια κληση δοκιμασα και τις αλλες 2 επιλογες που εχει το μενου που μου ειπες αλλα τιποτα.
  11. το προβλημα με την οθονη που αναβοσβηνε φαινεται πως λυθηκε μετα απο update ολων των εφαρμογων. οταν προσπαθω να κανω ταχεια κληση εξακολουθει να βγαινει το μηνυμα "προβλημα συνδεσης ή μη εγκυρος κωδικας MMI" και τα sms που στελνω ενω χρησιμοποιω μικρα γραμματα στον παραληπτη φτανουν με κεφαλαια. :help:
  12. οτι εφαρμογη ειχα βαλει εγω την εχω ξηλωσει, το μονο widget που εχω ειναι αυτο του ελεγχου ενεργειας και για φοντο εχω φωτο και οχι live wallpaper. τι αλλο μπορω να κανω?
  13. καλησπερα παιδια!....σαν νεος κατοχος κι εγω του κινητου εχω να πω πως ειναι φοβερο, εχοντας διαπιστωσει 2 προβληματακια μεχρι στιγμης. πρωτον η οθονη εκει που ειναι σβηστη αρχιζει ξαφνικα να αναβοσβηνει για κανα λεπτο και δευτερον οταν παταω καποιο αριθμο του πληκτρολογιου για να κανω ταχεια κληση μου βγαινει το εξης μηνυμα " προβλημα συνδεσης ή μη εγκυρος κωδικας MMI". :help:
×
×
  • Create New...