Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα γείτονα με wind έχεις να ρωτήσεις για να δεις αν είναι ευχαριστημένος. 2-3 συνδέσεις που έχω δει wind δεν τις βρήκα να είναι πάνω από 6MB (αν και δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι γραμμές στα σπίτια αυτά).

προσωπικα δεν εχω παραπονο, ειμαι σταθερα στα 8-9 στο κατεβασμα και 1 περιπου ανεβασμα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Με 24 Line attenuation downstream(db), κλειδώνω στα 13.400-14.000.

Πόσο λες να φτάσεις εσύ?

Δεν έχω γείτονα κοντά μου. Ο μόνος γείτονας με ξεκλείδωτο wifi έχει 4νετ και πιάνει 18000 mbps.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

οχι 8000 mbps, 8000 kbps... μια χαρα ειναι η γραμμη σου, περιπου τα ιδια εχω με τελλας

δεν θυμαμαι τι γραμμη εχω βαλει γιατι την εχω κατι χρονια αλλα ανεβαζω 1 mb (σχεδον) και κατεβαζω 7-9,5 παιζει... και τα τελευταια 3 χρονια το μονο προβλημα που ειχα με το νετ ηταν πριν 2-3 βραδια που απο 2:30 εως 3 το βραδυ δεν ειχα ιντερνετ, δεν συγχρονιζοταν το ρουτερ ισως τετοια ωρα κανανε καμια εργασια...

Λίγο δεν είναι?

εγω ευχαριστημενος ειμαι εξαλλου δεν εχω βαλει μεγαλη γραμμη και αμα κρινω απο φιλους στη γειτονια που με οτε για να πιασουν πανω απο 6 mpbs πρεπει να παει 5 το πρωι η αλλους με ΟΝ που ολο πεφτει... εσυ ρωτα ατομα στη γειτονια τι εχουν τι ειχαν και αν ειναι ευχαριστημενοι, καθε γειτονια ειναι διαφορετικη

Παραθέτω τα στατιστικά της γραμμής μου με ΟΤΕ 2000mbps. Πως κρίνετε τη γραμμή μου? Θα πιάσω καλή ταχύτητα?

κοντα στα 16000-17000 σε βλεπω

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα. Σήμερα ενεργοποιήθηκε το πακέτο wind one που είχα παραγγείλει. Τώρα έχω ιντερνετ από την wind ένω είχα από την forthnet και τολμώ να πώ (εντάξει καμμια ώρα το δοκιμάζω) οτί πάει καλύτερα.

Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής:

Από την forthnet είχα ένα router thomson (νομίζω το Alcatel THOMSON SpeedTouch TG585v8 +WiFi-n Annex A Router/Switch) το οποίο αν εξαιρέσουμε την εμβέλεια του WIFI, καλό είναι ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Από την Wind μου έδωσαν ένα router (oxyGEN - RFA 1400.W). Επειδή βαριέμαι την διαδικασία εγκατάστασης και επειδή είναι και σε ψιλοδύσκολο σημείο, αξίζει να το αλλάξω??? Είναι δηλαδή καλύτερο της Wind το router από της forthnet ?

το oxygen δεν το ξέρω αλλά για το thomson που δίνει η forthnet, το χρησιμοποιώ αυτό το καιρό και το θεωρώ καλό. δοκίμασε αν παίζει με αυτό αλλιώς προσπάθησε με το oxygen

Όχι, δουλεύει τέλεια με το thomson, απλά Επειδή έχω που έχω το άλλο, Μήπως ειναι καλύτερο λέω

Και εγώ thomson έχω από tellas και δεν αλλάζω. Εδώ και 2 χρόνια δεν έχω δει αποσύνδεση Ν.Φιλαδέλφεια

Καλησπέρα. Σήμερα ενεργοποιήθηκε το πακέτο wind one που είχα παραγγείλει. Τώρα έχω ιντερνετ από την wind ένω είχα από την forthnet και τολμώ να πώ (εντάξει καμμια ώρα το δοκιμάζω) οτί πάει καλύτερα.

Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής:

Από την forthnet είχα ένα router thomson (νομίζω το Alcatel THOMSON SpeedTouch TG585v8 +WiFi-n Annex A Router/Switch) το οποίο αν εξαιρέσουμε την εμβέλεια του WIFI, καλό είναι ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Από την Wind μου έδωσαν ένα router (oxyGEN - RFA 1400.W). Επειδή βαριέμαι την διαδικασία εγκατάστασης και επειδή είναι και σε ψιλοδύσκολο σημείο, αξίζει να το αλλάξω??? Είναι δηλαδή καλύτερο της Wind το router από της forthnet ?

Θα σου πρότεινα και εγώ να παραμείνεις στο Thomson. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ με τη wind (μου έμεινε από όταν είχα Forthnet) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αντιθέτως είχα περάσει το oxygen κάποια στιγμή και με είχε ταράξει στις αποσυνδέσεις.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα σου πρότεινα και εγώ να παραμείνεις στο Thomson. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ με τη wind (μου έμεινε από όταν είχα Forthnet) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αντιθέτως είχα περάσει το oxygen κάποια στιγμή και με είχε ταράξει στις αποσυνδέσεις.

+1 το oxygen ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, σε καμια γραμμη απ' ολους τους παροχους δεν λειτουργει σωστα. Μονο προβληματα δημιουργει.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για να τα ξεμπερδέψουμε.

Παλιά δίναν το Oxygen και μετά το ΖΤΕ.

Το ZTE είναι πολύ καλύτερο από το Oxygen.

Επειδή και εγώ προέρχομαι από την forthnet έκανα δοκιμές και με ένα thomson 585 v7 που είχα.Το ΖΤΕ κλειδώνει πιο ψηλά από το 585, αλλά το 585 είναι λίγο πιο σταθερό.

Οπότε για μένα από πλευρά σταθερότητας Thomson>ΖΤΕ>Oxygen

Από πλευρά ταχύτητας ΖΤΕ>Thomson>Oxygen

Τώρα από γραμμή σε γραμμή ίσως τα ZTE με Thomson να αλλάζουν θέση μεταξύ τους..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για να τα ξεμπερδέψουμε.

Παλιά δίναν το Oxygen και μετά το ΖΤΕ.

Το ZTE είναι πολύ καλύτερο από το Oxygen.

Επειδή και εγώ προέρχομαι από την forthnet έκανα δοκιμές και με ένα thomson 585 v7 που είχα.Το ΖΤΕ κλειδώνει πιο ψηλά από το 585, αλλά το 585 είναι λίγο πιο σταθερό.

Οπότε για μένα από πλευρά σταθερότητας Thomson>ΖΤΕ>Oxygen

Από πλευρά ταχύτητας ΖΤΕ>Thomson>Oxygen

Τώρα από γραμμή σε γραμμή ίσως τα ZTE με Thomson να αλλάζουν θέση μεταξύ τους..

Όπως και να 'χει δηλαδή, το oxygen είναι μόνο για... ανακύκλωση :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όπως και να 'χει δηλαδή, το oxygen είναι μόνο για... ανακύκλωση :p

Και εγώ ακόμα στο κουτί το έχω και χρησιμοποιώ NETGEAR N

Harry_65

Προσωπικα το Thomson μόντεμ δύσκολα θα το αλλάξω. Το εχω πέντε χρόνια και δουλεύει ασταμάτητα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Παιδια επειγων.....

Ειμαι στην τελλας

Μετακομιζω στον Αγιο Ιωαννη Καλαμαριας (περιοχη Στρατηγου Σαραφη-Παπανδρεου)

Εχει κανενας συνδεση τελλας εκει κοντα στην περιοχη να μου πει σε τι τιμες κλειδωνει το μοντεμ???

Γιατι θελω να ξερω αν ειναι να την διακοψω και να παω σε αλλον παροχο ή να την μεταφερω...

Μην πληρωνω τζαμπα λεφτα για μεταφορα της συνδεσης και μετα ξαναπληρωνω για να αλλαζω παροχο....

Καποιος που εχει τελλας ας μου πει ....

• This topic was featured and featured