Chryssostomos Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στην Αθήνα δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα. Οπότε αν συνυπολογίσεις και τις προσφορές 120' και 1 γιγα, μάλλον αυτονόητη είναι η απάντηση;) Σήμερα δέχτηκα την προσφορά. Θέλω να δω πόσο γρήγοροι θα είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σήμερα δέχτηκα την προσφορά. Θέλω να δω πόσο γρήγοροι θα είναι. Και πολύ καλά έκανες, πολύ καλή προσφορά! Άντε με το καλό και πες μας εντυπώσεις μόλις ενεργοποιηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και πολύ καλά έκανες, πολύ καλή προσφορά! Άντε με το καλό και πες μας εντυπώσεις μόλις ενεργοποιηθείς! Ελπίζω να μην το μετανιώσω,και να πιάνω τα 6-8 mbps που πιάνω με την On.:happy: Συνοπτικά η προσφορά έχει -Απεριόριστα εσωτερικά -Απεριόριστα εξωτερικά σε 47 χώρες -5 ώρες προς όλα τα κινητά -1 τάμπλετ δώρο(turbox) -και την καρτούλα με τα δεδομένα/χρόνο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Στην Αθήνα δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα. Οπότε αν συνυπολογίσεις και τις προσφορές 120' και 1 γιγα, μάλλον αυτονόητη είναι η απάντηση;) Ουτε στην επαρχια θα εχει προβλημα στο σταθερο. Με καλώδιο θα επικοινωνει, όχι με κεραιες. Πρόβλημα θα εχει με την συνδεση δεδομενων μονο, στην ξεχωριστη καρτα που θα του δωσουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πρόβλημα θα εχει με την συνδεση δεδομενων μονο, στην ξεχωριστη καρτα που θα του δωσουν Γιατί; Την έβαλα στο (δίκαρτο) κινητό, επειδή τελείωσε ο χρόνος της μίας sim με data, και εκτός από το χάσιμο χρόνου μέχρι να βρω σε ποια θέση από τις 2 λειτουργεί η κάρτα Mobile Broadband, δεν είχα άλλο θέμα. Πάντως, παραμένει ανεξήγητο το ερώτημα γιατί μπορώ να έχω sim με πακέτο ομιλίας και data και στις 2 θέσεις αλλά sim με data μόνο στη μία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γιατί; Γιατι δεν εχει καθολου καλό σημα , στα δεδομενα, στο ιντερνετ, η WIND σε πολλα μερη της επαρχιας, τουλαχιστον στην Ηλεια που ειμαι εγω. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γιατι δεν εχει καθολου καλό σημα , στα δεδομενα, στο ιντερνετ, η WIND σε πολλα μερη της επαρχιας, τουλαχιστον στην Ηλεια που ειμαι εγω. εκεί που είμαστε εμείς με το ζόρι πιάνουμε 2 mbps με οτενέτ......φαντάσου τι γίνεται με την wind :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εκεί που είμαστε εμείς με το ζόρι πιάνουμε 2 mbps με οτενέτ......φαντάσου τι γίνεται με την wind :) Και δεν ειμαστε στην άκρη του κοσμου φιλε taliban Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και δεν ειμαστε στην άκρη του κοσμου φιλε taliban μην σου πω ότι είμαστε και δίπλα από το κέντρο του ( παλιού ) κόσμου :)........... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εντάξει ρε παιδιά και μένα στο χωρίο μόνο η voda πιάνει H+ Η Wind ίσα ίσα και η Cosmote απλά δεν εχει καν σήμα.Και δε κάνω πλάκα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) εντάξει ρε παιδιά και μένα στο χωρίο μόνο η voda πιάνει H+ Η Wind ίσα ίσα και η Cosmote απλά δεν εχει καν σήμα.Και δε κάνω πλάκα. Δηλαδη τι θελεις να πεις με αυτο ; Οτι επειδη στο δικο σου χωριο υπαρχουν αυτα τα προβληματα, πρεπει να αρκεστουμε κι μεις σε αυτο που εχουμε απο την Wind ? Αν κι εγω δεν μιλησα για καποιο χωριό αλλα για ολοκληρο Νομό. Edited April 8, 2015 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτό καταλαβαίνεις διαβάζοντας το παραπάνω;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτό καταλαβαίνεις διαβάζοντας το παραπάνω;:wacko: Καταλαβα οτι καποιοι μενουν στην Αθηνα κι επισκεπτονται το χωριο τους δυο - τρεις φορες τον χρονο, οποτε το "προβλημα" τους αγγιζει πολυ λιγωτερο απο τους μονιμους κατοικους της επαρχιας. Επομενως δινουν μεγαλυτερη σημασια, λογικόειναι αυτο, στην κατασταση που επικρατει στον τοπο διαμονεις τους. Εμας ομως που ζουμε μονιμα εδω , δεν μας καλυπτει καθολου το ιντερνετ της Wind. Αυτο ηθελα να πω. Σε καμια περιπτωση δεν αναφερθηκα προσωπικα ..... Καλό Πάσχα ! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλό Πάσχα με υγεία,πάνω όλα φίλε. Κατανοητό το θέμα με την επαρχία και χίλια δίκια έχετε.Αλλά υπάρχει η έρευνα αγοράς. Πχ εμείς φροντίσαμε να μάθουμε ποιος πάροχος είναι καλύτερος για το χωριό πολύ πριν τον επιλέξουμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλό Πάσχα με υγεία,πάνω όλα φίλε. Κατανοητό το θέμα με την επαρχία και χίλια δίκια έχετε.Αλλά υπάρχει η έρευνα αγοράς. Πχ εμείς φροντίσαμε να μάθουμε ποιος πάροχος είναι καλύτερος για το χωριό πολύ πριν τον επιλέξουμε. Δεν διαφωνώ ..... Ομως σε μια ερευνα αγορας ζυγιζεις τα υπερ (Καλή τιμη, καλό σημα για συνομιλια, δώρεαν λεπτα απο τη στεθερη στο κινητό, δωρεαν data σε tablet) και τα κατά (ανυπαρκτο σημα για δεδομενα) και αποφασίζεις. Εγω απλα ανεφερα ενα μειωνεκτημα Α, και μια διευκρινηση. Δεν αναφερομαι στη συνδεση δεδομενων του σταθερου, αλαλ για τα δεδομενα στο κινητό Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ναι καταλαβα τι λες.και εγω για τα σήματα στα κινητα εχω γράψει. Σταθερά μονο ο οτε μαε καμει την τιμή εμας εκει που ειμαστε...:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Λοιπόν,το συμβόλαιο και την κάρτα σιμ μου την έφεραν. Η ενεργοποίηση της γραμμής στην wind θα γίνει στις 23/4. Πρέπει να την ενεργοποιήσω απο τώρα την σιμ ή να περιμένω να γίνει μεταφορά και να έρθει και το ρούτερ;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στο φόρουμ. Δελεάστηκα από την "προσφορά" της wind στο double play με τα 20 ευρώ/μήνα που με βόλευε αφάνταστα καθώς είμαι συνδρομητής της κινητής τηλεφωνία της. Έκανα online αίτηση συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και με κάλεσε ένας αντιπρόσωπος να επιβεβαιώσουμε την αίτηση μαζί με τα προσωπικά στοιχεία, να κλείσουμε ημερομηνία για κούριερ και συζητήσαμε όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες του πακέτου. Την επομένη με κάλεσε ένας υπάλληλος της WIND από το 2119891893 για να μου ανακοινώσει οτι για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση, απαιτείται μια "εγγύηση" των 100 ευρώ!!!!! Αν και εξεπλάγην στην αρχή, κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για ΚΟΡΟΪΔΙΑ και τους σκυλοέβρισα για την πολιτική τους. Εκτός του οτι ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο επίσημο site τους αυτού του είδους η "εγγύηση", εκτός του οτι οι αρχικοί πωλητές ΔΕΝ ανέφεραν κάτι τέτοιο, εκτός του οτι 100 ευρώ εγγύηση ΔΕΝ ζητά ούτε η ΔΕΗ για υπερπολυτελείς μεζονέτες, [delete]. Έχω 3 συμβόλαια και 3 καρτοκινητά στο όνομα μου και από βδομάδα θα διακόψω κάθε σχέση μου με την wind, [delete]. Κάλεσα επίσης και το 2112116550 για να ζητήσω ακύρωση και μετά ξανακάλεσα για να μου επιβεβαιώσουν την ακύρωση. Μου είπαν απλά οτι προωθήθηκε το αίτημα ακύρωσης αλλά επειδή τους φοβήθηκε το μάτι μου, μήπως χρειάζεται να κοινοποιήσω αίτηση υπαναχώρησης? Αν και ΔΕΝ υπέγραψα συμβόλαιο. Edited April 17, 2015 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Αφού δεν υπέγραψες δε χρειάζεται και αίτηση υπαναχωρησης εκτός και αν πρόκειται για τηλεφωνική ανανέωση-επέκταση μέσω τηλεφώνου. Πάντως έχε στο νου σου πως και άλλες εταιρείες όπως π.χ Vodafone έκανε ακριβώς το ίδιο σε φίλο μου πρόσφατα και φυσικά και αυτός όπως και εσύ τους έβρισε και ακύρωσε. Ίσως είναι καινούργια πολιτική που ας ελπίσουμε να μη συνεχιστεί.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν για διακοπή συμβολαίου Wind Double Play (δεν υπάρχει κινητό wind, μόνο σταθερό και ίντερνετ) υπάρχει κάποιο πρόστιμο; Βασικά δεν έχει γίνει κάποια νέα υπογραφή συμβολαίου, απλά αυτόματα ανανέωναν το παλιό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν για διακοπή συμβολαίου Wind Double Play (δεν υπάρχει κινητό wind, μόνο σταθερό και ίντερνετ) υπάρχει κάποιο πρόστιμο; Βασικά δεν έχει γίνει κάποια νέα υπογραφή συμβολαίου, απλά αυτόματα ανανέωναν το παλιό... Εφόσον έχει λήξει το αρχικό συμβόλαιο δεν υπάρχει πρόστιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στο φόρουμ. Δελεάστηκα από την "προσφορά" της wind στο double play με τα 20 ευρώ/μήνα που με βόλευε αφάνταστα καθώς είμαι συνδρομητής της κινητής τηλεφωνία της. Έκανα online αίτηση συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και με κάλεσε ένας αντιπρόσωπος να επιβεβαιώσουμε την αίτηση μαζί με τα προσωπικά στοιχεία, να κλείσουμε ημερομηνία για κούριερ και συζητήσαμε όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες του πακέτου. Την επομένη με κάλεσε ένας υπάλληλος της WIND από το 2119891893 για να μου ανακοινώσει οτι για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση, απαιτείται μια "εγγύηση" των 100 ευρώ!!!!! Αν και εξεπλάγην στην αρχή, κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ και τους σκυλοέβρισα για την πολιτική εξαπάτησης των απλών καταναλωτών. Εκτός του οτι ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο επίσημο site τους αυτού του είδους η "εγγύηση", εκτός του οτι οι αρχικοί πωλητές ΔΕΝ ανέφεραν κάτι τέτοιο, εκτός του οτι 100 ευρώ εγγύηση ΔΕΝ ζητά ούτε η ΔΕΗ για υπερπολυτελείς μεζονέτες, ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ πάροχος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ ΔΕΝ ζητά "ΕΓΓΥΗΣΗ" της υπηρεσίας που παρέχει. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι απατεώνες ολκής, έχω 3 συμβόλαια και 3 καρτοκινητά στο όνομα μου και από βδομάδα θα διακόψω κάθε σχέση μου με την wind, είναι όχι απλά πολύ μικρή εταιρεία, οι σομαλοί και νιγηριανοί απατεώνες ωχριούν μπροστά της! Κάλεσα επίσης και το 2112116550 για να ζητήσω ακύρωση και μετά ξανακάλεσα για να μου επιβεβαιώσουν την ακύρωση. Μου είπαν απλά οτι προωθήθηκε το αίτημα ακύρωσης αλλά επειδή μιλάμε για κοινούς απατέωνες, μήπως χρειάζεται να κοινοποιήσω αίτηση υπαναχώρησης? Αν και ΔΕΝ υπέγραψα συμβόλαιο. Απάτη εξ ορισμού είναι να παρουσιάζεις τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Στην περίπτωση σου δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Δευτερον είναι συχνό να ζητάνε εγγύηση , και αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες , όταν κάποιος έχει πολλά συμβόλαια στο όνομα του . Εσύ με το νέο συμβόλαιο θα πήγαινες στα 4 συμβόλαια. Να σημειώσω επίσης ότι η ΔΕΗ για υπερπολυτελεις μεζονέτες και για επιχειρήσεις ζητάει πολύ μεγαλύτερη προκαταβολή από 100 ευρώ.... Για να μην γράφουμε ότι θέλουμε. Σε παρακαλώ να κρατάς χαμηλότερους τόνους. Δεν μπορεί να αναφέρεις κάποιον σαν Απατεώνα με ελαφρά καρδία. όσο για το ότι δεν αναφέρεται πουθενά στο site η εγγύηση , σε ενημερώνω ότι στους όρους της αίτησης που συμπλήρωσες και βρίσκονται στην σελίδα : http://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/statheri/PDFs/enimerotiko/AITHSH_oikiakixrisi_OROI_ian_2015.pdf αναφέρεται στον όρο 10 :10. ΕΓΓΥΗΣΗ 10.1 H Εταιρεία έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει έλεγχο στο πιστωτικό παρελθόν του Πελάτη και να απαιτήσει πριν την έναρξη της παρούσας σύμβασης ο Πελάτης να καταβάλλει στην Εταιρεία εγγύηση μέχρι ποσού εννιακοσίων Ευρώ (900€) για κάθε σύνδεση. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης, η Εταιρεία δικαιούται να ζητήσει και ο Πελάτης υποχρεούται να παρέχει στην Εταιρεία εγγύηση μέχρι ποσού εννιακοσίων Ευρώ (900€) για κάθε σύνδεση, εάν οι συνθήκες το απαιτούν (ανακρίβεια ή παραπλάνηση στα στοιχεία του Πελάτη, ενδεικτικά μειωμένη πιστοδοτική ικανότητά του, δυστροπία ή καθυστέρηση πληρωμής των οφειλών του προς την Εταιρεία ή προς τρίτους, υπέρβαση ορίου συνδιαλέξεων, καθώς επίσης και της χρήσης Υπηρεσιών κατά τρόπο μη ενδεδειγμένο από την Εταιρεία). Αλλά ως συνήθως υπέγραψες χωρίς να διαβάσεις τους όρους , και μετά μας φταίνε οι απατεώνες. Edited April 16, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ακούστε τι έκανε ΠΑΛΙ η wind :confused: Στο τελευταίο λογαριασμό ενημερώνουν οτι από 11/5 θα ενεργοποιήσουν αυτόματα την υπηρεσία wind 300 με κόστος €0,99 αντί για €3 και αν θέλουμε να την απενεργοποιήσουμε να τους καλέσουμε! Τι λένε ρε τα άτομα; :D Θα τη χρησιμοποιήσω τον πρώτο μήνα και μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Απάτη εξ ορισμού είναι να παρουσιάζεις τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Στην περίπτωση σου δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Δευτερον είναι συχνό να ζητάνε εγγύηση , και αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες , όταν κάποιος έχει πολλά συμβόλαια στο όνομα του . Εσύ με το νέο συμβόλαιο θα πήγαινες στα 4 συμβόλαια. Να σημειώσω επίσης ότι η ΔΕΗ για υπερπολυτελεις μεζονέτες και για επιχειρήσεις ζητάει πολύ μεγαλύτερη προκαταβολή από 100 ευρώ.... Για να μην γράφουμε ότι θέλουμε. Σε παρακαλώ να κρατάς χαμηλότερους τόνους. Δεν μπορεί να αναφέρεις κάποιον σαν Απατεώνα με ελαφρά καρδία. "Απάτη εξ ορισμού είναι να παρουσιάζεις τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι". Αυτό ακριβώς έγινε, μου παρουσίασαν τα πράγματα διαφορετικά απ'ότι είναι. Όταν δεν ενημερώνουν από πριν τον κόσμο οτι απαιτείται 100 ευρώ εγγύηση, δεν είναι εξαπάτηση για ψευδή προώθηση προϊόντος? Αν διάβαζα στο επίσημο site τους οτι υπάρχει όντως εγγύηση 100 ευρώ, ούτε καν θα έμπενα στον κόπο να φάω τον χρόνο μου μαζί τους. Θα μπορούσαν εξάλλου να μου το πούνε κατόπιν τηλεφωνικά όταν διασταυρώναμε τα στοιχεία και δίναμε το οριστικό ΟΚ, όχι όταν ήρθε η ώρα να υπογράψω συμβόλαιο, που υποδηλώνει κι εδώ έμμεσο δόλο με την υπόθεση οτι ποντάρουν στο να μην αλλαξοπιστήσει ο πελάτης-θύμα την τελευταία στιγμή. Και τί σχέση έχουν τα συμβόλαια κινητής με το ίντερνετ? Ίσα-ίσα, αφού βλέπουν οτι εδώ και χρόνια και τα 3 συμβόλαια δεν έχουν καθυστερήσει ούτε λεπτό πέρα της ημερομηνίας λήξης τους, θα έπρεπε να με θεωρούν "χρυσό" πελάτη και ιδανικό για νέα σύνδεση. Ακόμη και με την λογική την δική σου, μόνο αν τους πιστόλιαζα στο παρελθόν και μ'έχουνε στην μαύρη λίστα θα μπορούσαν να ζητήσουν ένα είδος "εγγύησης". Και επαναλαμβάνω οτι τα 100 ευρώ είναι υπερβολικά πολλά για οποιαδήποτε εγγύηση την σημερινή εποχή, στην μεζονέτα μου των 198τμ πλήρωσα 75 ευρώ εγγύηση στην ΔΕΗ, αν θέλεις σου στέλνω και ΠΜ με φωτό του λογαριασμού. Και εν πάσει περιπτώσει, εγώ παρουσίασα τα πράγματα και τα γεγονότα έτσι όπως ακριβώς μου συνέβησαν προσπαθώντας να προστατεύσω το καταναλωτικό κοινό, δε γνώριζα οτι η εγγύηση των 100 ευρώ για μια σύνδεση των 20ευρώ είναι συχνό φαινόμενο σε όλες τις εταιρείες! Και αν ισχύει το ίδιο για όλες τις εταιρείες, τότε ειλικρινά θλίβομαι κυρίως για την ανοχή μας σαν πολίτες προς αυτές. Θα συμφωνήσω μόνο στο οτι ο τόνος μου ήταν υψηλός λόγω "εν βρασμώ ψυχής"... Υ.Γ. Την ώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα έκανες τροποποίηση του σχολίου σου που τώρα μόλις είδα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όσο για το ότι δεν αναφέρεται πουθενά στο site η εγγύηση , σε ενημερώνω ότι στους όρους της αίτησης που συμπλήρωσες και βρίσκονται στην σελίδα : http://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/statheri/PDFs/enimerotiko/AITHSH_oikiakixrisi_OROI_ian_2015.pdf αναφέρεται στον όρο 10 :10. ΕΓΓΥΗΣΗ 10.1 H Εταιρεία έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει έλεγχο στο πιστωτικό παρελθόν του Πελάτη και να απαιτήσει πριν την έναρξη της παρούσας σύμβασης ο Πελάτης να καταβάλλει στην Εταιρεία εγγύηση μέχρι ποσού εννιακοσίων Ευρώ (900€) για κάθε σύνδεση. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης, η Εταιρεία δικαιούται να ζητήσει και ο Πελάτης υποχρεούται να παρέχει στην Εταιρεία εγγύηση μέχρι ποσού εννιακοσίων Ευρώ (900€) για κάθε σύνδεση, εάν οι συνθήκες το απαιτούν (ανακρίβεια ή παραπλάνηση στα στοιχεία του Πελάτη, ενδεικτικά μειωμένη πιστοδοτική ικανότητά του, δυστροπία ή καθυστέρηση πληρωμής των οφειλών του προς την Εταιρεία ή προς τρίτους, υπέρβαση ορίου συνδιαλέξεων, καθώς επίσης και της χρήσης Υπηρεσιών κατά τρόπο μη ενδεδειγμένο από την Εταιρεία). Αλλά ως συνήθως υπέγραψες χωρίς να διαβάσεις τους όρους , και μετά μας φταίνε οι απατεώνες. Ναι ΟΚ, αν το βλέπεις έτσι το θέμα, τότε έχεις δίκιο. Θα βάλω δικηγόρο την επόμενη φορά για να μου κλείσει μια σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας των 20 ευρώ/μήνα. Τεσπα Βασίλειε, το θέμα έληξε οπότε δεν έχει και νόημα να βρισκόμαστε μεταξύ μας σε αντιπαράθεση για συμφέροντα τρίτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ναι ΟΚ, αν το βλέπεις έτσι το θέμα, τότε έχεις δίκιο. Θα βάλω δικηγόρο την επόμενη φορά για να μου κλείσει μια σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας των 20 ευρώ/μήνα. Τεσπα Βασίλειε, το θέμα έληξε οπότε δεν έχει και νόημα να βρισκόμαστε μεταξύ μας σε αντιπαράθεση για συμφέροντα τρίτων. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι το θέμα έληξε έτσι απλά, όπως λες. Όταν διάβασα το αρχικό σου post, και χωρίς να γνωρίζω το συγκεκριμένο όρο παρά το ότι είμαι συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας μερικές δεκαετίες , σκέφτηκα ότι η εταιρεία παρανόμησε και ότι είχες απόλυτο δίκιο, αν και οι χαρακτηρισμοί σου ήταν αδικαιολόγητα υπερβολικοί. Μετά την αποκάλυψη του όρου του συμβολαίου από τον συντονιστή, διαπίστωσα, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούν αυτό το νήμα ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε τον όρο γιατί θεωρεί ότι εμπίπτεις σε μια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβολής του και μάλιστα με ποσό που δεν πλησιάζει καν το ανώτατο όριο. Εσύ, αντίθετα, επιτέθηκες στην εταιρεία, με ανάρμοστες εκφράσεις, που επισύρουν και καταγγελία, αν και δεν έχεις δίκιο όπως αποδεικνύεται από την αποδοχή του λάθους σου με το "έχεις δίκιο". Αν ήμουν στη θέση σου σου, θα ζητούσα συγγνώμη για το απαράδεκτα υβριστικό post, μέσα στο ίδιο post. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts