adi32 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 13 minutes ago, Evil_13 said: Το ξερω φιλε μου,ειναι τραγικο και μεγαλη αδικια.Εχεις ακομα πολυ καιρο για την ληξη? Ένα χρόνο και δύο μήνες. Αυτό που τους χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά που λήγει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 ώρα πριν, adi32 said: Ένα χρόνο και δύο μήνες. Αυτό που τους χρειάζεται είναι να αλλάζεις κάθε φορά που λήγει Πωπω, εχεις πολυ δρομο ακομα γμτ. Εννοειται οτι ετσι πρεπει να κανεις,να τους αλλαζεις καθε φορα που ληγει!Εγω το εφαρμοζω αυτο εδω και 4 χρονια.Πρωτα εφαγε σουτ ο ΟΤΕ που δεν κατεβαζε με τιποτα το συμβολαιο με 50αρα απο 32 ευρω και πηγα στην Wind πριν δυο χρονια με 28 ευρω.Γλυτωσα συνολο στα 2 χρονια 96e,γιατι να τα χαρισω στον ΟΤΕ?Στον δρομο θα τα εβρισκα?Και τωρα σουτ και στην wind γιατι δεν πεφτει κατω απο 28e ενω σε νεους πελατες δινει 26e!Τωρα θα φανε ενα πακετο ομορφο γιατι μου εκατσε η 50αρα απο νοβα στα 26e ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και φιλακια στην θεια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να θεωρηθεί χαζή ως ερώτηση, αλλά απλά για επιβεβαίωση, έχω στο σταθερό WIND Fiber 50 και μου δίνει Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά κινητά. Αν κάνω εκτροπή κλήσεων από το σταθερό στο κινητό μου, ισχύουν οι απεριόριστες κλήσεις προς το κινητό μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 25 minutes ago, advantix said: Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να θεωρηθεί χαζή ως ερώτηση, αλλά απλά για επιβεβαίωση, έχω στο σταθερό WIND Fiber 50 και μου δίνει Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά κινητά. Αν κάνω εκτροπή κλήσεων από το σταθερό στο κινητό μου, ισχύουν οι απεριόριστες κλήσεις προς το κινητό μου ; Λογικά ναι. Απλά αυτός που θα σε καλεί από κινητό δεν έχει ουσιαστικό κέρδος Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να θεωρηθεί χαζή ως ερώτηση, αλλά απλά για επιβεβαίωση, έχω στο σταθερό WIND Fiber 50 και μου δίνει Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά κινητά. Αν κάνω εκτροπή κλήσεων από το σταθερό στο κινητό μου, ισχύουν οι απεριόριστες κλήσεις προς το κινητό μου ; Ναι!Έτσι το χω κ γω 1,5 χρόνο. (όταν δεν απαντάνε στο σπίτι, προώθηση στο κινητό).Αυτός που παίρνει, χρεώνεται αστικό (εκεί παίρνει) ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Ωραία, ευχαριστώ αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω, για το αν έχω κάποια χρέωση εγώ, ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 On 18/10/2021 at 7:35 ΜΜ, adi32 said: Έχω την 50αρα με 29€ . Είδα στο site την κατοστάρα στα 29.90 Τους πήρα τηλ και μου λένε για τους παλιούς 33€. Τους λέω είναι απαράδεκτο να φέρετε έτσι στους παλιούς πελάτες. Τους ρώτησα αν τουλάχιστον δικαιούμαι άλλο ρουτερ γιατί το παλιό δεν έχει επιλογη για 5 ghz και στα iPhone έχει πρόβλημα. Λένε όχι. Σε άλλους δίνουν 50αρα με 19€ Μόλις λήξει θα τους χαιρετήσω. είμαι σε αλλαγή απο cosmote και ψάχνομαι! Εδώ που μένω έχει πολλά καφάο της wind και λιγότερα του OTE(αν και ένα είναι σχεδόν δίπλα μου). Μου ζήτησε η wind 26€ για 50Mbps για απεριόριστα κινητά και σταθερά, δώρο ένας μήνας παγίου και ένα tablet της Huawei.Η Cosmote στην 50αρα που πιάνει ακριβώς 50, μου ζητάει 31€ με 2 ώρες για κινητά. Θα πήγαινα σε wind μιας και έχει και πολλά καφάο εδώ στην περιοχή μου αλλά ο γείτονας απο κάτω έχει κάποιες αποσυνδέσεις (μικρές) και τρέχει με 33Mbps και είναι κάτι που με προβληματίζει, όταν με την Cosmote δεν είχα σχεδόν ποτέ καμια αποσύνδεση! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Μου κάνουν προσφορά wind fiber 50, με απεριόριστα σταθερά και κινητά συν ένα ταμπλετ δώρο, στα 26€ το μήνα. Καλό μου φαίνεται. Μένω Μαρούσι, φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα με ίντερνετ, ε; Με αποσυνδέσεις κλπ, εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) 8 minutes ago, enteka said: Μου κάνουν προσφορά wind fiber 50, με απεριόριστα σταθερά και κινητά συν ένα ταμπλετ δώρο, στα 26€ το μήνα. Καλό μου φαίνεται. Μένω Μαρούσι, φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα με ίντερνετ, ε; Με αποσυνδέσεις κλπ, εννοώ. Εκεί είναι το θέμα. Σαν τιμή Καλή είναι. Αλλά αν έχεις πρόβλημα, εξυπηρέτηση μηδεν Edited October 30, 2021 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Συνδρομητής στην Wind σχεδόν δεκαετία. Από απλό 24αρι με ταχύτητα κλειδώματος στα 4 Mbps λόγω απόστασης 5 χλμ. από το Α/Κ, μετά μετάβαση στα 50 και τα τελευταία 4 χρόνια στα 100.3 φορές έχω χρειασθεί την τεχνική υποστήριξη και τις 3 φορές έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Τις 2 φορές αφορούσε αλλαγή ζεύγους καλωδίου στην είσοδο της οικείας που από όσο γνωρίζω αυτό είναι ευθύνη του πελάτη για επισκευή της βλάβης. Και τις 2 φορές ο τεχνικός που ήρθε δεν με χρέωσε. Και την τρίτη φορά λόγω αποσυνδέσεων των ασύρματων συσκευών και μη υποστήριξης συχνότητας 5Ghz ζήτησα αντικατάσταση ρουτερ και σε ελάχιστες μέρες μου έστειλαν καινούριο ρουτερ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Έχω την 50αρα χρόνια αλλά το ρουτερ zyxel έχει χάλια σήμα και δεν έχει 5ghz και σε iPhone έχει πρόβλημα Μπορώ να ζητήσω άλλο? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Έχω την 50αρα χρόνια αλλά το ρουτερ zyxel έχει χάλια σήμα και δεν έχει 5ghz και σε iPhone έχει πρόβλημα Μπορώ να ζητήσω άλλο? Εφόσον έχεις και συχνές αποσυνδέσεις εννοείται. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στο να συνδεθεί όταν επιστρέφεις στο σπίτι και χρειάζεται επανεκκίνηση του ρουτερ ώστε να καταφέρεις να συνδεθείς. Σου μιλάω ως παθών με πρόβλημα τόσο στο κινητό όσο και στο λάπτοπ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 13 minutes ago, stilskin said: Εφόσον έχεις και συχνές αποσυνδέσεις εννοείται. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στο να συνδεθεί όταν επιστρέφεις στο σπίτι και χρειάζεται επανεκκίνηση του ρουτερ ώστε να καταφέρεις να συνδεθείς. Σου μιλάω ως παθών με πρόβλημα τόσο στο κινητό όσο και στο λάπτοπ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Που το ζηταω ομως? Γιατι ειχα παρει τηλ σχετικα με το συμβολαιο και μου λεγανε οχι Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Που το ζηταω ομως? Γιατι ειχα παρει τηλ σχετικα με το συμβολαιο και μου λεγανε οχι Τεχνική υποστήριξη. Θα μιλήσεις με τεχνικό. Θα το δηλώσεις ως βλάβη. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 16 minutes ago, stilskin said: Τεχνική υποστήριξη. Θα μιλήσεις με τεχνικό. Θα το δηλώσεις ως βλάβη. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Το παλιό στο παίρνουν πίσω? Μη μου φέρουν κάνα χειρότερο και χάσω κι αυτό που έχω 😀 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Το παλιό στο παίρνουν πίσω? Μη μου φέρουν κάνα χειρότερο και χάσω κι αυτό που έχω Όχι. Το κρατάς στην περίπτωση που κάποιααααααα στιγμή στο ζητήσουν. Αν και το βλέπω δύσκολο να στο ζητήσουν. Σίγουρα νεότερο και καλύτερο θα σου στείλουν. Να φανταστείς σε σχέση με το παλιό ρουτερ έχει διπλάσια απόσταση κάλυψης και μάλιστα με ισχύ στο 80% περίπου. Πριν για να καλύψω το συγκεκριμένο δωμάτιο έβαζα ένα repeater ενδιάμεσα και το σήμα του ήταν χειρότερο. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 2 minutes ago, stilskin said: Όχι. Το κρατάς στην περίπτωση που κάποιααααααα στιγμή στο ζητήσουν. Αν και το βλέπω δύσκολο να στο ζητήσουν. Σίγουρα νεότερο και καλύτερο θα σου στείλουν. Να φανταστείς σε σχέση με το παλιό ρουτερ έχει διπλάσια απόσταση κάλυψης και μάλιστα με ισχύ στο 80% περίπου. Πριν για να καλύψω το συγκεκριμένο δωμάτιο έβαζα ένα repeater ενδιάμεσα και το σήμα του ήταν χειρότερο. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk ποιο σου στειλανε αν επιτρεπεται ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 ZYXEL VMG8623-T50BΣου στέλνουν ανάλογα την διαθεσιμότητα της αποθήκης. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Εγώ στην τηλεόραση έχω συνδεδεμένο το Chromecast, με το καινούργιο ρούτερ θα μπορεί να συνδεθεί άμεσα, χωρίς προβλήματα ή θα θέλει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη μέσω messenger για να μου στείλουν άλλο ρουτερ με 5 ghz και άρχισαν να μου λένε για ρεσταρτ ρεσετ κλπ. Δυστυχώς είπα να μη τους χαλάσω χατήρι και μετά το ρεσετ το ρουτερ δε συνδεόταν πουθενά και παλευαμε 10 ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά το επανέφερα μόνος μου από backup ρυθμίσεων. Και τελικά μου είπαν ότι δε μου στέλνουν άλλο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 4 minutes ago, adi32 said: Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη μέσω messenger για να μου στείλουν άλλο ρουτερ με 5 ghz και άρχισαν να μου λένε για ρεσταρτ ρεσετ κλπ. Δυστυχώς είπα να μη τους χαλάσω χατήρι και μετά το ρεσετ το ρουτερ δε συνδεόταν πουθενά και παλευαμε 10 ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά το επανέφερα μόνος μου από backup ρυθμίσεων. Και τελικά μου είπαν ότι δε μου στέλνουν άλλο δηλαδή για να σου στείλουν άλλο τι πρέπει να γίνει? Να πάρει φωτιά απο μόνο του? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 21 minutes ago, guy_fawkes said: δηλαδή για να σου στείλουν άλλο τι πρέπει να γίνει? Να πάρει φωτιά απο μόνο του? Κάντο να πάρει. ... (φωτιά) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Καλησπερα. Στον προσωπικο μου λογαριασμο στη Wind υπαρχουν καποιες προσφορες για συμβολαια. Μια απο αυτες ειναι η εξης: WIND Fiber To The Home 100 για 24 μήνες Αναβάθμισε τη σύνδεσή σου για 24 μήνες με 26€ / μήνα, και ζήσε την εμπειρία στο Internet με πραγματικές ταχύτητες έως 100 Mbps με οπτική ίνα στο χώρο σου και απεριόριστη ομιλία προς σταθερά και εθνικά κινητά. Υπαρχει καποιος που να του εχουν κανει αναλογη προσφορα? Το wind fiber to the Home 100 , στο site της wind το εχει 29.00 ευρω μαζι με την επιδοτηση μεσω της δρασης FSBB. Πως σε μενα το δίνει 26 ευρω και χωρις να αναφερει τιποτα για επιδοτηση FSBB. Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε αυτο που μου δινει σε σχεση με αυτο που εχει στο site η παιζει καποιος λακος εδω? Παρακαλω τα φωτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Υπάρχουν "ψιλά γράμματα"; Σε εμένα είχαν στείλει πριν καιρό την προσφορά Wind Fiber 50Mbps με 23€ αλλά πατώντας στο λινκ που υπήρχε στο email έβλεπα στα ψιλά γράμματα ότι η προσφορά ισχύει σε συνδυασμό με Wind ONE συμβόλαιο.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 @orestis28 Η κόκκινη δίνει 26 την κατοσταρα χωρίς ψιλά γράμματα. Αυτή η τιμή που σου δίνει, είναι αυτή η τιμή που δίνουν όλοι. Αν σε ενδιαφέρει παρτην. Εγώ έχω 50αρα με 21,60. Δεν χρειάζομαι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts