Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες επειδή ήθελα να πληρώσω τον λογαριασμό μου προσπάθησα μέσω του link που μου είχε στείλει η Wind στο mail μου αλλά δεν άνοιγε η σελίδα. Προχθές είχε πρόβλημα η Android εφαρμογή τους. Σήμερα και οι δύο τρόποι παίζουν κανονικά.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως για την ημερομηνία πληρωμής. Γνωστός πλήρωσε τον τρέχων λογαριασμό όταν ήρθε ο επόμενος λογαριασμός.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Έχει βγει ήδη ο δεύτερος, ξέχασα να πληρώσω τον πρώτο και περνάνε οι 14 μέρες :p

Τώρα μπαίνει από την εφαρμογή, αλλά αργεί να φορτώσει η σελίδα πληρωμής...

Μέχρι και την λήξη της ημερομηνίας πληρωμής του δεύτερου λογαριασμού δεν θα έχεις πρόβλημα διακοπής. Αν ακόμα υπάρχει πρόβλημα ηλεκτρονικής πληρωμής, πάντα θα υπάρχει ένα κατάστημα κοντά σου.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

αυτο ηξερα κι εγω,και η πρωτη φραγη ειναι συνηθως το ιντερνετ,και αργοτερα το τηλεφωνο.

https://www.wind.gr/gr/mywind/login/

https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/

:mad: - κανενα δεν δουλευει, καλα στραβοι ειναι εκει στην Wind και δεν τα βλεπουν? αν ειναι καθε φορα να πηγαινουμε σε καταστημα να στεκομαστε στην ουρα ποση ωρα τοτε ας το κλεισουν το μ****δελο για site τοτε (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Να υποθέσω ότι είχες έτοιμα τα link? Άλλαξαν τη σελίδα και έχουν αλλάξει. Μπες από την κεντρική σελίδα και πατά το ανθρωπάκι πάνω δεξιά.

Η απάντηση στο FB

"Καλημέρα. Πραγματοποιούνται εργασίες συστημικής αναβάθμισης. Θα επανέλθει πλήρως ανανεωμένη μέσα στα επόμενα 24ωρα."

Δηλαδή τόσος κόπος τους είναι να βγάλουν μια ανακοίνωση πρώτα να ξέρει ο κόσμος ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

https://www.wind.gr/gr/mywind/login/

https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/

:mad: - κανενα δεν δουλευει, καλα στραβοι ειναι εκει στην Wind και δεν τα βλεπουν? αν ειναι καθε φορα να πηγαινουμε σε καταστημα να στεκομαστε στην ουρα ποση ωρα τοτε ας το κλεισουν το μ****δελο για site τοτε (!)

φίλε μου κάτι κάνεις λάθος το site δουλεύει μία χαρά και Χθες μπήκα και σήμερα μπήκα και προχθές μπήκα μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει με σένα.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

φίλε μου κάτι κάνεις λάθος το site δουλεύει μία χαρά και Χθες μπήκα και σήμερα μπήκα και προχθές μπήκα μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει με σένα.

:cool: - φιλε μου δεν εμπαινε στα (γνωστα μου εδω και χρονια) link αλλα ουτε απο την κεντρικη σελιδα εβγαινε ακρη,ετσι ξαφνικα ουτε απο το pc ουτε απο το tablet ουτε απο το smatphone της γυναικας μου που ειναι καρτοκινητο

οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω εκαναν λεει αναβαθμιση,εκτος απο εμενα ειδες πως ηταν και αλλα παιδια.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Τόσες μέρες είχαν θέμα τα συστήματα γιατί απλά αλλάξανε το pdf του λογαριασμού; :p

Πέρα από την πλάκα, πολύ καλύτερος ο νέος λογαριασμός φαίνεται κατευθείαν που ξεφυγες.

Μου είχαν δώσει με το wind vision δωρεάν ένα χρόνο Netflix. Έληξε και είχε έρθει email πως αν θέλω μπορώ να συνεχίσω την συνδρομή και να πληρώνω μέσω του λογαριασμού της wind. Δεν επέλεξα τίποτα, και βλέπω παράλληλα με τον τελευταίο λογαριασμό βγήκε άλλος ένας 2 μέρες μετά με ποσό 10,99€ και αφορά το Netflix. Προσοχή αν έχει κανείς κάτι αντίστοιχο και του λήγει ενώ δεν θέλει να το συνεχίσει...

Sent from my SM-G970F

Καλησπερα στην ομαδα.

Ερωτηση...εχω σταθερο Wind και επιτελους μπορω να βαλω το 50αρι vdsl..και θελω να μου πειτε τιμες να συγκρινω και να αποφασισω γιατι μου λενε 34ε και εννοειται πως δεν θα το βαλω σε τετοια τιμη

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Άλλοι το έχουν με 28, άλλοι με 26. Βοήθησέ μας λίγο, λήγει το συμβόλαιο σου; Έχεις σύνδεση κινητής;

Καλησπερα στην ομαδα.

Ερωτηση...εχω σταθερο Wind και επιτελους μπορω να βαλω το 50αρι vdsl..και θελω να μου πειτε τιμες να συγκρινω και να αποφασισω γιατι μου λενε 34ε και εννοειται πως δεν θα το βαλω σε τετοια τιμη

Opto

Λογικά αυτή η τιμή είναι με απεριόριστα σταθερά και κάποια λεπτά προς κινητά. Δυστυχώς άμα θες λεπτά στο σταθερό ξεπερνάει το 30αρι το μήνα. Αν λήγει το συμβόλαιο σου δες την προσφορά της nova 100αρι και απεριόριστα λεπτά με 30€ τον μήνα

Καλησπερα στην ομαδα.

Μπες στο site της wind, πήγαινε στο fiber, βάλε τον αριθμό σου για να δεις αν έχεις διαθεσιμότητα

Θα σε ρωτήσει αν είσαι ήδη συνδρομητής, επέλεξε ναι και βάλε το αφμ σου που θα στο ζητήσει

Θα σου βγάλει αν έχεις κάποια προσφορά

34 είναι ακριβά εννοείται

Κάτι άλλο παίδες, πληρωμή λογαριασμού με Paypal σας δουλεύει από το site της wind;

Με το που τα κάνω όλα και πατάω οκ στο Popup παράθυρο του Paypal για την τελική επιβεβαίωση, απλά κλείνει χωρίς να γίνει η πληρωμή

Κάτι άλλο παίδες, πληρωμή λογαριασμού με Paypal σας δουλεύει από το site της wind;

Με το που τα κάνω όλα και πατάω οκ στο Popup παράθυρο του Paypal για την τελική επιβεβαίωση, απλά κλείνει χωρίς να γίνει η πληρωμή

Στο site μέσω υπολογιστή δεν ξέρω αλλά από την εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Έτσι πλήρωσα τον λογαριασμό μου.

Ερώτηση: Γιατί να βάλουν PayPal? Βολεύει αφάνταστα γιατί δεν χρειάζεται να περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου σε κάθε πληρωμή κάθε μήνα όμως δεν τους κρατάει προμήθεια το PayPal? Τους συμφέρει?

ΚΑΙ στο site μπηκα,ΚΑΙ αφησα ΑΦΜ.και με πηραν τηλεφωνο.Αλλα μου ειπαν πολλα χρηματα.Απο κει και περα σε ερωτηση φιλου πιο πανω εχω το πακετο σταθερης και ιντερνετ με 16ε.Κινητο με συνδεση ΔΕΝ εχω ..Γι'αυτο ρωτουσα να μου πειτε ποσο το εχει καποιος σπο σας για να συγκρινω

Forthnet στην περιοχη μου δυστυχως γιόκ

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Στο site μέσω υπολογιστή δεν ξέρω αλλά από την εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Έτσι πλήρωσα τον λογαριασμό μου.

Ερώτηση: Γιατί να βάλουν PayPal? Βολεύει αφάνταστα γιατί δεν χρειάζεται να περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου σε κάθε πληρωμή κάθε μήνα όμως δεν τους κρατάει προμήθεια το PayPal? Τους συμφέρει?

Το site είναι το θέμα, δεν μου αρέσει και πολύ να βάζω εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω κατά τ'άλλα, απλά για να φορτώνεται το κινητό

Δοκίμασα και από τον browser του κινητού πάντως, τα ίδια

Για το paypal χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, δε νομίζω πως είναι κάτι που δεν τους συμφέρει ή τους επιβαρύνει περισσότερο να το πω καλύτερα, αλλιώς δεν πιστεύω να υπήρχε σαν επιλογή

ΚΑΙ στο site μπηκα,ΚΑΙ αφησα ΑΦΜ.και με πηραν τηλεφωνο.Αλλα μου ειπαν πολλα χρηματα.Απο κει και περα σε ερωτηση φιλου πιο πανω εχω το πακετο σταθερης και ιντερνετ με 16ε.Κινητο με συνδεση ΔΕΝ εχω ..Γι'αυτο ρωτουσα να μου πειτε ποσο το εχει καποιος σπο σας για να συγκρινω

Στη διαδικασία που περιέγραψα δεν "αφήνεις" το ΑΦΜ κάπου.

Το γράφεις εκεί που στο ζητάει κι επί τόπου το site σου βγάζει αν έχεις προσφορές και ποιες είναι αυτές ακριβώς.

Δεν σε παίρνει κάποιος τηλ για να σου πει κάτι.

Έτσι όπως το περιγράφεις δεν είμαι σίγουρος αν έκανες αυτό που λέω ή αν απλά άφησες τηλ να σε καλέσουν.

Για τιμές που ρωτάς, εγώ έχω 100ρα με 29€ πάντως, νομίζω μπορούσα να πάρω στα 24-25 (δεν θυμάμαι ακριβώς) το 50ρι τότε, σε προσφορά πάντα

Έχω το εξής θέμα

Έκανα φορητότητα από cosmote σε wind

Η σύνδεση πέρασε στην wind στις 16/9 αλλά δεν λειτουργεί ούτε το internet ούτε το τηλέφωνο

Από την wind μου είπαν ότι δεν έχει δώσει την ip ο ΟΤΕ και περιμένουν απάντηση

Ισχύει αυτό ? Η με δουλεύουν

Έχω το εξής θέμα

Έκανα φορητότητα από cosmote σε wind

Η σύνδεση πέρασε στην wind στις 16/9 αλλά δεν λειτουργεί ούτε το internet ούτε το τηλέφωνο

Από την wind μου είπαν ότι δεν έχει δώσει την ip ο ΟΤΕ και περιμένουν απάντηση

Ισχύει αυτό ? Η με δουλεύουν

Ισχύει. Πρέπει να περιμένεις... Λογικά θα σε συνδέσουν σε 4 με 5 μέρες

Θελω να μαθω πότε ληγει το συμβολαιο σταθερου για να κανω αιτημα διακοπής συνδεσης εναν μηνα νωριτερα (όχι φορητότητα).

Μόνο με κληση ατο 13800 μπορω να το μαθω ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Από το 13800 ή σε ένα κατάστημα. Δεν το λέει στο mywind, ούτε στον λογαριασμό.

• This topic was featured and featured