kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Και το παγιο αυξηθηκε κατα 1.5 ευρω. Εγω ειχα συμφωνησει στα 17.5 περισυ το καλοκαίρι,κάτι ο φορος σταθερης κατι οι αυξησεις,φτασαμε 21.7 και χωρίς τις πρόσθετες ευκολίες. Κακως δεν εκανα την καταγγελία τοτε που επρεπε. Τωρα σκεφτομουν αποπειρα διακοπης. Δεν ξέρω ομως αν στην αντιπροσφορα θελησουν να μου πασαρουν στην ιδια τιμη double play αντι για broadband. Ουσιαστικά μονο το broadband μου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 kmpatra said: Και το παγιο αυξηθηκε κατα 1.5 ευρω. Εγω ειχα συμφωνησει στα 17.5 περισυ το καλοκαίρι,κάτι ο φορος σταθερης κατι οι αυξησεις,φτασαμε 21.7 και χωρίς τις πρόσθετες ευκολίες. Κακως δεν εκανα την καταγγελία τοτε που επρεπε. Τωρα σκεφτομουν αποπειρα διακοπης. Δεν ξέρω ομως αν στην αντιπροσφορα θελησουν να μου πασαρουν στην ιδια τιμη double play αντι για broadband. Ουσιαστικά μονο το broadband μου χρειάζεται. Στη διακοπή δεν δίνουν αντιπροσφορά αλλά μόνο σε φοβίζουν ότι θα χάσεις τον αριθμό. Είχα ζητήσει διακοπή τον ΦΕΒ 17 για να δω τι γίνεται, δεν ενδιαφέρθηκαν, έκανα αίτηση φορητότητας ΣΑ μεσημέρι στη Nova, ΔΕ πρωί με παίρνει καλή κυρία από την Wind, ρώτησε το λόγο και είπα "οικονομικοί" και αμέσως μου πρότεινε το 15,21€ με τα 300' + δωρεάν το vds 50l, που πλήρωνα μέχρι τον προηγούμενο λογαριασμό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 kmpatra said: Και το παγιο αυξηθηκε κατα 1.5 ευρω. Εγω ειχα συμφωνησει στα 17.5 περισυ το καλοκαίρι,κάτι ο φορος σταθερης κατι οι αυξησεις,φτασαμε 21.7 και χωρίς τις πρόσθετες ευκολίες. Κακως δεν εκανα την καταγγελία τοτε που επρεπε. Τωρα σκεφτομουν αποπειρα διακοπης. Δεν ξέρω ομως αν στην αντιπροσφορα θελησουν να μου πασαρουν στην ιδια τιμη double play αντι για broadband. Ουσιαστικά μονο το broadband μου χρειάζεται.Έχεις δίκιο, εγώ έκανα λάθος. Υπολόγισα πως χωρίς τα έξτρα βγαίνει 18,86 και μου φάνηκε γνωστό το νούμερο. Τελικά είδα πως ο αμέσως προηγούμενος είχε έρθει 17,86. Όποτε αν βγάλεις τις υπηρεσίες μιλάμε για 1€ ακριβώς παραπάνω. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamika Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Αύξηση προθεσμίας για καταγγελία σύμβασης: Αυξάνεται το χρονικό περιθώριο που έχει στη διάθεσή του ο συνδρομητής για την καταγγελία της σύμβασης αζημίως, σε περίπτωση μονομερούς τροποποίησης των συμβατικών όρων ή των τιμολογίων από τον πάροχο. Η παραπάνω προθεσμία καθορίζεται, για ορισμένου ή αορίστου χρόνου σύμβαση, είτε στους τρεις μήνες, εάν ακολουθείται μηνιαίος κύκλος τιμολόγησης, είτε στους τέσσερις μήνες, για διμηνιαίο κύκλο τιμολόγησης, από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων. http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0735.html Μπορείς να κάνεις καταγγελία σύμβασης αζημίως. Επίσης κοίτα στον λογαριασμό του Σεπτεμβρίου, αν η WIND αναφέρει αύξηση στο δικό σου πρόγραμμα. Εγώ είδα προαναγγελία αύξησης παγίου από 22,58 σε 24,16 και πίστεψα ότι δεν με αφορούν οι αυξήσεις διότι δεν πλήρωνα 22,58. Edited December 16, 2017 by kamika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Η εφαρμογή του κανονισμού που αναφέρεις άρχισε μετα τις εν λογω αυξησεις,μαλιστα η ημερομηνία εφαρμογης των αυξησεων ειναι η ακριβως προηγούμενη μερα απο την αλλαγη του κανονισμού. Για τις συγκεκριμένες αυξήσεις λοιπόν οπως αναφεροταν και στους λογαριασμους του Σεπτεμβρίου που τις ανακοινωναν, ισχυε ο 1 μηνας προθεσμια για την καταγγελία και οχι οι 3 που αναφερει ο μετέπειτα τροποποιημένος κανονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamika Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στα ελληνικά, η τρίμηνη περίοδος ισχύει μετά την εφαρμογή των αυξήσεων. Αν η WIND ισχυριστεί οτιδήποτε άλλο ή δεν αναγνωρίσει τις αποφάσεις της ΕΕΤΤ, θα αναγκαστεί να πληρώσει ξανά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα όπως έγινε στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Τελικά η ημερομηνία ισχύος του κανονισμού είναι η 6η Δεκεμβρίου 2017 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Η ανακοίνωση της 15ης Νοεμβρίου ( που είναι η επόμενη των αυξήσεων ) χρησιμοποιεί τον όρο "άμεσα" και όχι "αμέσως" . Συνήθως αυτός ο όρος σημαίνει "πολύ γρήγορα -πολύ σύντομα " και πάντως δεν θα πρέπει να συγχέεται με την λέξη αμέσως. Πηγή: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0735.html Επισημαίνεται ότι, η απαγόρευση της αύξησης του παγίου στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η ρύθμιση για την αποστολή ηλεκτρονικών λογαριασμών τίθενται άμεσα σε ισχύ Edited December 17, 2017 by Vasileios ορθογραφικά λάθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) kamika said: Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στα ελληνικά, η τρίμηνη περίοδος ισχύει μετά την εφαρμογή των αυξήσεων. Αν η WIND ισχυριστεί οτιδήποτε άλλο ή δεν αναγνωρίσει τις αποφάσεις της ΕΕΤΤ, θα αναγκαστεί να πληρώσει ξανά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα όπως έγινε στο παρελθόν. Και εγω ελληνικά διαβαζω και ξαναλέω: η ανακοίνωση του κανονισμού εγινε την επόμενη της εφαρμογής των αυξησεων και η ισχύ του ξεκινησε την 6/12. Δεν βλεπω πουθενα να γραφει οτι ο νεος κανονισμος ισχύει αναδρομικα για ολες τις αυξησεις που ανακοινωθηκαν ή ισχυσαν ως και 3-4 μηνες πριν την εφαρμογή του. Η ανακοίνωση αυξησεων του Σεπτεμβρίου εγινε με βάση τον παλιό κανονισμό. Εν παση περιπτωσει δεν υπάρχει λόγος να τσακωνομαστε. Αν κανεις καταγγελία για τις συγκεκριμένες αυξήσεις με βάση το τρίμηνο,ενημερωσε μας αν πετύχεις κάτι. Edited December 16, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Τελικά πήρα τηλέφωνο και έκοψα τα πάντα από πρόσθετες υπηρεσίες στο νούμερο του εξοχικού. Έτσι κι αλλιώς και την αναγνώριση την ενεργοποιώ όποτε θέλω χωρίς κόστος, οπότε όταν ξαναπάμε για διακοπές την βάζω μαζί με το πακέτο προς σταθερά που μπορείς να το ενεργοποιήσεις ακόμα και για 1-2 μήνες. Στον αριθμό τον κύριο του σπιτιού μου έκοψα τις πρόσθετες υπηρεσίες που έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ, αφήνοντας μόνο την αναγνώριση. Στο σύνολο θα δίνω περίπου 35€ (16,05+18,86) για 2 αριθμούς. Δεν είναι και τόσο άσχημα, δεδομένου πως μέχρι τον Ιούνιο έδινα μόνο για τον έναν 32,5€. Επίσης κάτι άλλο που συζητόυσαμε παλαιότερα. Στον τελευταίο λογαριασμό η έκπτωση στο double play είναι -23,14€. Στον παλαιότερο ήταν -21,37€. Άρα δεν παρέμεινε σταθερή, και μάλλον είναι ποσοστό όπως πίστευα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 ποτε εκδοθηκε ο λογαριασμος? λογικα θα φανει στον επομενο που δεν θα εχει αναδρομικα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ναι, λες μήπως η έκπτωση είναι μεγαλύτερη για να καλύψει τα αναδρομικά; Μπορεί να είναι και αυτό. Θα δούμε τον επόμενο. 4/12 νομίζω εκδόθηκε. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Η wind δίνει 50/10 στο vdsl της; Πόσο κοστίζει το 50αρι πακέτο με απεριόριστα όλα. Σταθερά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) 50/5 ειναι https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus Edited December 16, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 DjTony said: Η wind δίνει 50/10 στο vdsl της; Πόσο κοστίζει το 50αρι πακέτο με απεριόριστα όλα. Σταθερά κινητά. Αν πάρεις από Αστικό Κέντρο, μπορεί να σου δώσει 50/10. Από καμπίνα μόνο 50/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Κάλεσαν πριν λίγο φίλο μου. Του πρότειναν αναβάθμιση στη γραμμή του(έχει Double Play 24Mbps και πιάνει 7.5Mbps με το ζόρι!) σε οπτική ίνα. Του είπαν 50Mbps down/5Mbps up εγγυημένα και όχι έως, Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, 300' προς εθνικά κινητά, 1500' προς WIND/Q κινητά, Δωρεάν Router, Δωρεάν ενεργοποίηση,όλα μαζί τελική τιμή στα 35€ Σε ερώτησή του αν είναι σε δικό τους δίκτυο ή στου ΟΤΕ,του απάντησαν σε καμπίνα δική τους η οποία είναι δίπλα από το σπίτι του(του είπαν). Και επίσης ότι οι ταχύτητες είναι εγγυημένες και όχι έως και αυτό το αναγράφουν στα συμβόλαια που θα του στείλουν για να υπογράψει. Το έχει κάνει κάποιος,για να μας έλεγε αν όντως τα 50Mbps down/5Mbps up είναι standard και όχι έως και αν αυτό το αναγράφουν όντως στα συμβόλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Στην οπτική ίνα είναι στάνταρ και όχι έως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομως μιλάμε για ftt-c οπτικη ως την καμπίνα και από εκεί ως το σπίτι χαλκός. Άρα μια κάποια απώλεια θα υπάρχει,φυσικά καμμία σχέση με το adsl που ήταν χαλκός παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 kmpatra said: Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομως μιλάμε για ftt-c οπτικη ως την καμπίνα και από εκεί ως το σπίτι χαλκός. Άρα μια κάποια απώλεια θα υπάρχει,φυσικά καμμία σχέση με το adsl που ήταν χαλκός παντού.Τα 50/5 θα τα πιάνει ανετότατα. Εδώ και αρκετό διάστημα έχω vdsl από καμπίνα και κλειδώνει σε αυτή την ταχύτητα. Στις ιδιότητες του ρουτερ βλέπω ότι μπορεί να κλειδώσει έως τα 112 Mbps. Μέσω vectoring αν θέλω μπορώ να επιλέξω αυτό το πακέτο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- stilskin said: Τα 50/5 θα τα πιάνει ανετότατα. Εδώ και αρκετό διάστημα έχω vdsl από καμπίνα και κλειδώνει σε αυτή την ταχύτητα. Στις ιδιότητες του ρουτερ βλέπω ότι μπορεί να κλειδώσει έως τα 112 Mbps. Μέσω vectoring αν θέλω μπορώ να επιλέξω αυτό το πακέτο. Επίσης τα 200--300 μέτρα χαλκού δεν επηρεάζουν την ταχύτητα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 stilskin said: Τα 50/5 θα τα πιάνει ανετότατα. Εδώ και αρκετό διάστημα έχω vdsl από καμπίνα και κλειδώνει σε αυτή την ταχύτητα. Στις ιδιότητες του ρουτερ βλέπω ότι μπορεί να κλειδώσει έως τα 112 Mbps. Μέσω vectoring αν θέλω μπορώ να επιλέξω αυτό το πακέτο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχεις δηλαδή όντως 50/5? Είσαι σε αυτό το πακέτο των 35€? Ποιο router σου έχει δώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 :( -παει το 16,40 περιπατο,ο ενας λογαριασμος 14,14 και ο αλλος 19,94 ευρω Quote Το δίκτυο μας συνεχώς επεκτείνεται! Σύντομα θα είμαστε κοντά σου με μεγαλύτερες ταχύτητες! Δήλωσε ενδιαφέρον εδώ καλα,στο περιμενε δηλαδη και απο τιμες.... Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 captnemo said: Έχεις δηλαδή όντως 50/5? Είσαι σε αυτό το πακέτο των 35€? Ποιο router σου έχει δώσει?Ναι φίλε μου. Αφού σου απάντησα ότι έχω δυνατότητα μέχρι 100 Mbps να επιλέξω. Τώρα πληρώνω 32 ευρώ. Είχα ξεκινήσει με 25 ευρώ για τις ίδιες υπηρεσίες. Της Zyxel. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 stilskin said: Ναι φίλε μου. Αφού σου απάντησα ότι έχω δυνατότητα μέχρι 100 Mbps να επιλέξω. Τώρα πληρώνω 32 ευρώ. Είχα ξεκινήσει με 25 ευρώ για τις ίδιες υπηρεσίες. Της Zyxel. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε ευχαριστώ. Επίσης αυτή που τον πήρε τηλ. του είπε ότι στο συμβόλαιο που θα του στείλουν(αν τελικά συμφωνήσει) αναφέρουν ταχύτητα 50 και όχι έως 50. Έχεις δει κάτι τέτοιο στο δικό σου συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 stilskin said: Ναι φίλε μου. Αφού σου απάντησα ότι έχω δυνατότητα μέχρι 100 Mbps να επιλέξω. Τώρα πληρώνω 32 ευρώ. Είχα ξεκινήσει με 25 ευρώ για τις ίδιες υπηρεσίες. Της Zyxel. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τηλέφωνο κανονικό pstn ή voip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 kmpatra said: Τηλέφωνο κανονικό pstn ή voip? Pstn. Κάποια στιγμή πάντως όλοι οι παροχοι θα το αλλάξουν σε voip. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- captnemo said: Σε ευχαριστώ. Επίσης αυτή που τον πήρε τηλ. του είπε ότι στο συμβόλαιο που θα του στείλουν(αν τελικά συμφωνήσει) αναφέρουν ταχύτητα 50 και όχι έως 50. Έχεις δει κάτι τέτοιο στο δικό σου συμβόλαιο?Όχι. Wind Double Play, και Wind Vdsl αναφέρει. Δεν αναφέρει πουθενά ταχύτητες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigben7 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Γεια σας εχω ενα θεμα με την WIND σταθερη και θελω τα φωτα σας εαν ξερετε ,ειμαι συνδρομητής τους εδω και 6 χρονια στην σταθερη , τους εχω ζητήσει επανειλημμένως για προσφορα σαν χρονια πελατης το vdsl-fiber 50αρι και μου λενε οτι ισχυει για ολους 35 ευρω,ταυτοχρονα μου ηρθε προσφορα cyta vdsl στα 28 ευρω,στην προηγουμενη ανανεωση που εκανα με την wind περσι Νοέμβρη του 2016 ΔΕΝ υπεγραψα ουτε μου στειλανε χαρτι υπαναχώρησης ως οφειλουν και το αναγνωριζουν και τους ειπα οτι εχω δικαίωμα βασει του EETT οπως το βρηκα παρακατω στο Οδηγός καταναλωτή για τηλεφωνία και διαδίκτυο - EETT να σπασω το συμβόλαιο τους και θα παω στην cyta (Η σύναψη σύμβασης τηλεφωνικά και γενικότερα «από απόσταση» είναι άκυρη υπέρ σας, εάν δεν λάβετε σε εύλογο χρόνο από την ημερομηνία σύναψής της (π.χ. από την τηλεφω- νική συνομιλία) αντίγραφο των όρων της, καθώς και το έντυπο δήλωσης υπαναχώρησης (βλ. και Ερ. 6). Δεσμεύεστε με την προσφορά που δεχθήκατε τηλεφωνικώς μόνον εφόσον την υπογράψετε ή στείλετε τη γραπτή συγκατάθεσή σας. Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργα- σία αζημίως ενημερώνοντας εγγράφως την εταιρία) το ζητημα ειναι οτι η wind μου απάντησε οτι δεν μπορουν να μου ζητησουν αποζημίωση για διακοπη μιας και δεν υπεγραψα αλλα θα ζητησουν πισω την προσφορα ανανεωσης (απο 40 ευρω το μηνα 25 ευρω) για αυτους τους μηνες ,το θεμα ειναι ειμαι καλυμμένος σε αυτο το κομματι με το "μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία αζημίως" που αναφερει ο ΕΕΤΤ ?? Edited December 21, 2017 by bigben7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts