Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μιλάω για φορητότητα γραμμής σε άλλο πάροχο αλλά για κόψιμο εντελώς του σταθερού τηλεφώνου. Ειλικρινά μου έκανε εντύπωση ο μεγάλος χρόνος που ισχυρίζονται ότι χρειάζονται για να σου διακόψουν την γραμμή. Όλα αυτά στα αυτιά μου ακούγονται ως απλές προφάσεις...έχω δει να έχεις καθυστερήσει την εξόφληση του λογμου για μια ή δυο ημέρες και να προβαίνουν σε προσωρινή διακοπή γραμμής και όταν θέλεις να αποδεσμευτείς από δαύτους να χρειάζονται σχεδόν δυο μήνες.

Εδω είναι οι όροι της Wind μας ενδιαφέρει το άρθρο 5 παρ.2, https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/statheri/PDFs/enimerotiko/Aitisi_statheri_062014.pdf όπου σαφώς δεν φαίνεται κάπου να μιλάει για δυο μήνες και το μόνο που αναφέρει είναι ότι: Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία υλοποιεί το αίτημα το Πελάτη, υπό την αίρεση της κατάργησης του βρόγχου από τον πάροχο πρόσβασης στον τοπικό βρόγχο. Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία δεν τίθεται σε ισχύ, πριν την κατάργηση του βρόγχου από τον πάροχο πρόσβασης στον τοπικό βρόγχο

Άντε να πάρω εγω χαρτί που να λέει πότε η Wind μετά την καταγγελία της σύμβασης μου, έστειλε αίτημα στον ΟΤΕ για να διακοπεί ο βρόχος...

Edited by aggelosn

Επομενως μπλεξαμε. θελουμε κανα 80/ρι για την διακοπή ....
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

παιζει καποια καλη προσφορα αμα κανει καποιος αιτηση φορητοτητας αυτο τον καιρο?

8/10 έγινε η καταγγελία της σύμβασης χωρίς επιθυμία για φορητότητα γραμμής.

11/10 επικοινωνία με κατάστημα Wind όπου με καλούσε να επισκεφτώ εκ νέου το κατάστημα για να υπογράψω λέει νέο αίτημα για ακύρωση της υπηρεσίας από την σύμβαση παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με την εταιρεία Wind.

Σε ερώτηση μου πότε θα καταργηθεί η γραμμή μου; Αφοπλιστική η απάντηση τους...στις 03/12/2017, μια ημέρα δηλαδή πριν εκδοθεί εκ νέου οχι ο επόμενος αλλά ο μεθεπόμενος λογμος !!!

Είναι όντως νόμιμη αυτή η τακτική της Wind όσον αφορά το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να διακόψει μια τηλεφωνική γραμμή ή το κάνει για να αρπάξει έστω και αυτά τα 2 μηνιαία συμβόλαια ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=458373

Εντέλει μετά τη καταγγελία που είχα στείλει για τις αυξήσεις και το αίτημα στη cyta με παίρνει χθες μια κοπέλα από τη wind. Ευτυχώς δεν άρχισε να μου λέει βλακείες γιατί πως και διάφορα που ακούω. Μου λεει κατευθείαν γιατί φεύγετε. Της λέω γιατί κάνατε αυξησεις σε συμβόλαιο που δε πέρασαν ούτε 6 μήνες που υπογράψαμε. Λέει μόνο γι'αυτό; Λέω για μένα είναι υπεραρκετό. Εντάξει μου λέει δεν έχετε δηλαδή κάποιο άλλο παράπονο η πρόβλημα με τη WIND. Οχι λέω. Αν σας το αφήσω 16,5€ τελική με όλους τους φόρους και σας κάνω και δώρο τρία πάγια θα μείνετε. Φυσικά λέω απλά στείλτε το σε ενα μειλ. Και όντως ήρθε μειλ που γράφει 16,5€ (με όλους τους φόρους) και 3 πάγια δωρεάν.

Βέβαια υποθέτω ότι πάλι θα πάρω τις αυξήσεις πάνω μου (ξέχασα να το ρωτήσω) οπότε θα πάω στα 18€ περίπου. Αλλά μια χαρά από 22,6 που θα πήγαινε στα 25 κοντά μια χαρά.

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Να μας ενημερώσεις αν τελικά έμεινες στην wind με 16,5€ ή δεν πρόλαβες γιατί μεταφέρθηκε η γραμμή στην cyta... όπως έγινε με εμένα...

Εκανα αιτηση διακοπης σημερα. Δεν θα παω σε αλλη εταιρεια. Με ενημερωσαν οτι η διακοπη θα γινει στις 11/12. Το συμβολαιο μου ληγει στις 11/11. Αρα ο λογαριασμός που θα εκδοθει στις 12/11 θα ειναι εκτος συμβολαιου. Δηλαδη χωρις την εκπτωση. Υπαρχει περιπτωση να μου τηλεφωνησουν να με ρωτησουν γιατι κανω διακοπή και να μου δωσουν καλυτερη τιμη; Θα μπορω να ακυρωσω την διακοπη τοτε;

99% και ακυρωση φορητοτητας να γινει μεταφερεσαι στην αλλη εταιρεια και μετα σου λενε αν θες να φυγεις κανε παλι αιτημα επιστροφης.

Να μας ενημερώσεις αν τελικά έμεινες στην wind με 16,5€ ή δεν πρόλαβες γιατί μεταφέρθηκε η γραμμή στην cyta... όπως έγινε με εμένα...

Θα ενημέρωσω φίλε μου προσεχώς γιατί ακόμα είμαι σε διαμάχη με τη cyta οπότε αναμένω να δω τι θα πράξει

George Bernard Shaw

Εκανα αιτηση διακοπης σημερα. Δεν θα παω σε αλλη εταιρεια. Με ενημερωσαν οτι η διακοπη θα γινει στις 11/12. Το συμβολαιο μου ληγει στις 11/11. Αρα ο λογαριασμός που θα εκδοθει στις 12/11 θα ειναι εκτος συμβολαιου. Δηλαδη χωρις την εκπτωση. Υπαρχει περιπτωση να μου τηλεφωνησουν να με ρωτησουν γιατι κανω διακοπή και να μου δωσουν καλυτερη τιμη; Θα μπορω να ακυρωσω την διακοπη τοτε;

Τι λετε; Θα μου τηλεφωνησουν; Γινεται ακυρωση;

Θα ενημέρωσω φίλε μου προσεχώς γιατί ακόμα είμαι σε διαμάχη με τη cyta οπότε αναμένω να δω τι θα πράξει

Σε διαμάχη γιατί; Δεν δέχονται την υπαναχώρηση;

Εντέλει έληξε το θέμα με τη CYTA αλλά θέλει κέφι και όρεξη :lol:

Να υπενθυμίσω λοιπόν ότι μετά την καταγγελία στη wind για τις αυξήσεις, Παρασκευή 13/10 στέλνω αίτημα φορητοτητας online στη Cyta.

Χθες στις 17/10 με παίρνουν από wind να ρωτήσουν γιατί φεύγω και μου δίνουν τιμή στα 16,5€ τελική, δέχομαι και στο καπάκι καλώ τη cyta να ρωτήσω τι χρειάζεται να κάνω για την ακύρωση και μου δίνει ένα φαξ να στείλω με τη ταυτότητα μου. Στέλνω αμέσως το φαξ δύο φορές και στο καπάκι έρχεται και ένα μηνυμα στο κινητό ότι η αιτηση στο δικτυο της cyta καταχωρηθηκε σημερα 17/10. Ξαναπαίρνω με συνδέουν με το τμήμα ακυρώσεων περιμένω στην αναμονή 40 λεπτά και το κλείνω. Το μεσημέρι με καλούν από το τμημα ακυρώσεων ότι έχουν λάβει μεν το φαξ αλλά η σελίδα με τη ταυτότητα δεν είναι καθαρή να τη ξαναστείλω άμεσα αν θέλω ακύρωση. Σημειώνω ότι τη φωτοτυπία την έχω καιρό και τη στέλνω με το δικό μου φαξ παντού και ποτέ δεν είχα θέμα αλλά λέω ας μη το κάνω θέμα βγάζω νέα φωτοτυπία πεντακάθαρη ξανά και έγχρωμη και τη στέλνω δυο φορές ακόμα. Το βραδάκι μιας και πάω στη wind να πληρώσω λογαριασμό λέω στο παιδί να στείλει κι αυτός το αίτημα στη cyta καλού κακού.

Το πρωί σήμερα με παίρνουν από cyta να μου πουν ότι έλαβαν φαξ ακύρωσης αλλά η ταυτότητα λεει δε φαίνεται ούτε στα επόμενα που έστειλα είναι ακριβώς τα ίδια με τα πρώτα φαξ. Αφού τα πήρα και άρχισα να φωνάζω ότι με κοροιδεύουν γιατί είναι άλλη φωτοτυπία ταυτότητας οπότε δε παίζει αυτό που λένε και ότι έχετε λάβει 6 φορές το αίτημα διακοπής με όλα τα στοιχεία μου και με υπογραφή και μη σκεφτείτε με γελοιες δικαιολογίες να το συνεχίσετε και ότι να δουν το φαξ τους, μου λέει έχουμε fax server δε φταίμε εμείς και ότι αυτή δε μπορεί να το καταχωρήσεί είναι ημιτελές το αίτημα και μου το κλείνει. Και στο καπάκι έρχεται μηνυμα οτι η ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 23/10 και θα ενημερωθώ για εξοπλισμό.

Στέλνω άμεσα φαξ οτί μετά από 6 αιτήματα ακύρωσης των οποίων τα αποδεικτικά έχω κρατήσει σε περίπτωση ενεργοποίησης με αστείες δικαιολογίες τη στιγμή που η ιδια ταυτοτητα λίγες μέρες πριν στην αρχική αίτηση φαινόταν κανονικά θα προβώ σε όλα τα νομιμα δικαιώματα και σε κοινοποίηση της καταγγελίας μου στην ΕΕΤΤ.

Και εντελώς τυχαία μισή ώρα μετά με παίρνει μια άλλη ευγενεσταση αυτη τη φορά κοπέλα να μου πει ότι έλαβαν ένα φαξ ακύρωσης χθες και αν επιθυμώ να ακυρώσω την αίτηση μου :wacko::wacko: Λέω το 6ο θα είναι. Εγώ ενα βλέπω αν θέλετε να μου επιβεβαιώσετε στοιχεία να ακυρώσω την αίτηση. Όπως και έκανα και μετά από λίγη ώρα ήρθε sms ότι η αίτηση ακυρώθηκε.

ΥΓ: εντάξει τόσο αστεία δικαιολογία πάντως δεν είχα ακούσει ποτέ μου ομολογώ, είναι ευφυέστατοι στη cyta το ομολογώ

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Ερωτημα. Οι γονεις μου εχουν το telephony χωρις εκπτωσεις,βγαινει στα 23,62 μαζι με το παλιο wind 300 (1€ για 300' προς κινητα wind).Πήρα στο 13800 και ζητησα τις τρεχουσες προσφορες για ανανεωση στο telephony και για πιθανη μεταβαση στο double play. Η απάντηση ήταν

-για το telephony 20 €

-για το double play (adsl,απεριοριστα σταθερα και 300' προς κινητά) στα 26,5

Με το επιπλεον 1 ευρω των ευκολιών βγαίνει τελική 21 και 27,5 αντιστοιχα.

Στο πρώτο λογαριασμό επίσης 5 ευρω επιπλέον τέλος ανανέωσης.

Φυσικά τα βλέπω πολλά...

Εχει καποιος ζητησει αντιστοιχες προσφορες τελευταια και τι του εδωσαν?

Αν εχω καταλαβει καλα μαλλον οι καλύτερες προσφορες δινονται πριν βγει ο νεωτερος λογαριασμος (πριν τις 5 του μηνα που πεφτει λιγο μακρια).

Στο καταστημα το ταληρο ανανεωσης το χρεωνουν αν παρεις την προσφορα απο εκει?

Αποπειρα φορητοτητας δεν μπορει να γινει για πολλους λογους,πρεπει αναγκαστικα να ανανεωσω κατευθειαν...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φυσικα και γινεται ακυρωση,κατα 99,9% θα σου τηλεφωνησουν.

Edited by kmpatra

Εντέλει έληξε το θέμα με τη CYTA αλλά θέλει κέφι και όρεξη :lol:

Να υπενθυμίσω λοιπόν ότι μετά την καταγγελία στη wind για τις αυξήσεις, Παρασκευή 13/10 στέλνω αίτημα φορητοτητας online στη Cyta.

Χθες στις 17/10 με παίρνουν από wind να ρωτήσουν γιατί φεύγω και μου δίνουν τιμή στα 16,5€ τελική, δέχομαι και στο καπάκι καλώ τη cyta να ρωτήσω τι χρειάζεται να κάνω για την ακύρωση και μου δίνει ένα φαξ να στείλω με τη ταυτότητα μου. Στέλνω αμέσως το φαξ δύο φορές και στο καπάκι έρχεται και ένα μηνυμα στο κινητό ότι η αιτηση στο δικτυο της cyta καταχωρηθηκε σημερα 17/10. Ξαναπαίρνω με συνδέουν με το τμήμα ακυρώσεων περιμένω στην αναμονή 40 λεπτά και το κλείνω. Το μεσημέρι με καλούν από το τμημα ακυρώσεων ότι έχουν λάβει μεν το φαξ αλλά η σελίδα με τη ταυτότητα δεν είναι καθαρή να τη ξαναστείλω άμεσα αν θέλω ακύρωση. Σημειώνω ότι τη φωτοτυπία την έχω καιρό και τη στέλνω με το δικό μου φαξ παντού και ποτέ δεν είχα θέμα αλλά λέω ας μη το κάνω θέμα βγάζω νέα φωτοτυπία πεντακάθαρη ξανά και έγχρωμη και τη στέλνω δυο φορές ακόμα. Το βραδάκι μιας και πάω στη wind να πληρώσω λογαριασμό λέω στο παιδί να στείλει κι αυτός το αίτημα στη cyta καλού κακού.

Το πρωί σήμερα με παίρνουν από cyta να μου πουν ότι έλαβαν φαξ ακύρωσης αλλά η ταυτότητα λεει δε φαίνεται ούτε στα επόμενα που έστειλα είναι ακριβώς τα ίδια με τα πρώτα φαξ. Αφού τα πήρα και άρχισα να φωνάζω ότι με κοροιδεύουν γιατί είναι άλλη φωτοτυπία ταυτότητας οπότε δε παίζει αυτό που λένε και ότι έχετε λάβει 6 φορές το αίτημα διακοπής με όλα τα στοιχεία μου και με υπογραφή και μη σκεφτείτε με γελοιες δικαιολογίες να το συνεχίσετε και ότι να δουν το φαξ τους, μου λέει έχουμε fax server δε φταίμε εμείς και ότι αυτή δε μπορεί να το καταχωρήσεί είναι ημιτελές το αίτημα και μου το κλείνει. Και στο καπάκι έρχεται μηνυμα οτι η ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 23/10 και θα ενημερωθώ για εξοπλισμό.

Στέλνω άμεσα φαξ οτί μετά από 6 αιτήματα ακύρωσης των οποίων τα αποδεικτικά έχω κρατήσει σε περίπτωση ενεργοποίησης με αστείες δικαιολογίες τη στιγμή που η ιδια ταυτοτητα λίγες μέρες πριν στην αρχική αίτηση φαινόταν κανονικά θα προβώ σε όλα τα νομιμα δικαιώματα και σε κοινοποίηση της καταγγελίας μου στην ΕΕΤΤ.

Και εντελώς τυχαία μισή ώρα μετά με παίρνει μια άλλη ευγενεσταση αυτη τη φορά κοπέλα να μου πει ότι έλαβαν ένα φαξ ακύρωσης χθες και αν επιθυμώ να ακυρώσω την αίτηση μου :wacko::wacko: Λέω το 6ο θα είναι. Εγώ ενα βλέπω αν θέλετε να μου επιβεβαιώσετε στοιχεία να ακυρώσω την αίτηση. Όπως και έκανα και μετά από λίγη ώρα ήρθε sms ότι η αίτηση ακυρώθηκε.

ΥΓ: εντάξει τόσο αστεία δικαιολογία πάντως δεν είχα ακούσει ποτέ μου ομολογώ, είναι ευφυέστατοι στη cyta το ομολογώ

Φίλε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Όταν λες για "αίτημα φορητοτητας online στη Cyta", εννοείς ότι δεν σου έστειλαν να υπογράψεις σύμβαση; Αν σου έστειλαν, ποιά μέρα στην έστειλαν;

Θέλει γερα νεύρα η ενασχοληση με τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών! Αν και η γουιντ σε αυτόν τον τομέα (στο σπάσιμο των νευρων) νομίζω υπερέχει ξεκάθαρα. Έτσι, όπως τα λες, μήπως πρέπει να πηγαίνει κανείς (αν ειναι βέβαια εφικτό) σε κατάστημα του παρόχου-δέκτη (εν προκειμένω της cyta) για νσ αποφεύγει τέτοιες δικαιολογίες.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσένα σε απασχολεί να σου δωσουν καλύτερη τιμή; Αν ναι, γιατί δεν έκανες αίτημα φορητότητος και έκανες αίτημα διακοπής;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

99% και ακυρωση φορητοτητας να γινει μεταφερεσαι στην αλλη εταιρεια και μετα σου λενε αν θες να φυγεις κανε παλι αιτημα επιστροφης.

Από πού προκύπτει αυτό; Η ακύρωση της αίτησης φορητότητος είναι εμπρόθεσμη το αργότερο 3 μέρες πριν την ημερομηνία ενεργοποίησης. Δεν νομίζω ότι είναι εκπρόθεσμη σε ποσοστό 99% των περιπτ'ωσεων.

Φίλε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Όταν λες για "αίτημα φορητοτητας online στη Cyta", εννοείς ότι δεν σου έστειλαν να υπογράψεις σύμβαση; Αν σου έστειλαν, ποιά μέρα στην έστειλαν;

Θέλει γερα νεύρα η ενασχοληση με τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών! Αν και η γουιντ σε αυτόν τον τομέα (στο σπάσιμο των νευρων) νομίζω υπερέχει ξεκάθαρα. Έτσι, όπως τα λες, μήπως πρέπει να πηγαίνει κανείς (αν ειναι βέβαια εφικτό) σε κατάστημα του παρόχου-δέκτη (εν προκειμένω της cyta) για νσ αποφεύγει τέτοιες δικαιολογίες.

Ότι θέλει γερά νεύρα θέλει. Online εννοώ ότι συμπλήρωσα ηλεκτρονικά στο site τους την αίτηση και με πήραν τηλ δύο μέρες μετά και μου είπαν ότι το συμβόλαιο είναι έτοιμο και αν θέλω να πάω σε κατάστημα να υπογράψω ή να μου το στείλουν με μειλ να το υπογράψω και να το σκανάρω και να το στείλω πίσω όπως και έκανα στις 13/10, έρχεται προσυμπληρωμένο το συμβόλαιο απλά βάζεις 3 υπογραφες και το στέλνεις πίσω με ταυτοτητα και ενα λογαριασμο του υπάρχοντος παρόχου.

George Bernard Shaw

Εσένα σε απασχολεί να σου δωσουν καλύτερη τιμή; Αν ναι, γιατί δεν έκανες αίτημα φορητότητος και έκανες αίτημα διακοπής;

Ναι αυτο με απασχολει.

Πληρωνω 24,20€ αυτη τη στιγμη και με την αυξηση πιστευω οτι θα παει στα 27,50€

Χθες εκανα αίτηση νεας συνδεσης στη Wind στους γονεις μου και η συμφωνια ειναι στα 21€ χωρις πληρωμη για νεα συνδεση

Δεν εκανα αίτηση φορητότητας γιατι στο χωριο μου, μονον η Wind και ο OTE εχουν διαθεσιμότητα και εχω διαβασει εδω οτι αν κανεις στον ΟΤΕ μπορει να γινει η μεταφορα χωρις να προλαβεις να αντιδρασεις

Σημερα μου τηλεφωνησαν και εκλεισε η συμφωνια στα 23€ για δυο χρονια με τις ιδιες παροχες που εχω. Στο ποσο συμπεριλαμβανεται ο ΦΠΑ, ό φορος τηλεφωνιας, οι αυξησεις αυτης της εποχης και οι χρεωσεις για τις ψηφιακες ευκολιες

Τη βοήθεια σας λίγο παιδιά γιατί θα χαζέψουμε στο τέλος.

Τέλος Σεπτέμβρη πήρα χαμπάρι την αύξηση του παγίου στη wind και είπα να την κάνω και να πάω σε άλλη εταιρία. Δεν έκανα χαρτί καταγγελίας στη wind, δεν την ήξερα τη διαδικασία, δεν ενημερώθηκα τελοσπάντων ότι πρέπει να πάω σε μαγαζί της wind. Γνωρίζω όμως ότι στο συμβόλαιο αναφέρει ότι η διακοπή της σύμβασης ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ με καταγγελία. Άρα;; Κάνω λοιπόν τη φορητότητα και μου λέει η κοπελιά από τη wind που με πήρε πίσω, ότι χρειαζόμασταν τη καταγγελία εκ των προτέρων άρα δεν μπορείτε να φύγετε δίχως πέναλτυ. Της εξηγώ ότι αυτό διαβάζω όμως στους όρους, ότι δηλαδή η διακοπή της σύμβασης ισοδυναμεί με καταγγελία. Μου λέει δεν ισχύει αυτό για αυτήν την περίπτωση. Πριν λίγο ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός με μια 200αρια ευρώ. Τελικά την πάτησα ή να προσφύγω σε ΕΕΕΤ;

Αν σε ειχε παρει πριν γινει η αλλαγη θα μπορουσες να κανεις καταγγελία αμεσα. Χρειαζόταν δυστυχώς η καταγγελία για να φανεί οτι φεύγεις λόγω των συγκεκριμένων αυξησεων. Προσπαθησε το μεσω εεττ,ειναι πιθανο να τα γλυτώσεις αν και θέλει τρέξιμο.

Όταν σου είπε η wind πώς θέλει και καταγγελία τι έκανες;την ίδια στιγμή δεν σου έκαναν και πρόταση για να μείνεις; Βι

Όταν σου είπε η wind πώς θέλει και καταγγελία τι έκανες;την ίδια στιγμή δεν σου έκαναν και πρόταση για να μείνεις; Βι

Τους ρώτησα αν μπορώ να πάω να την κάνω αμέσως μετά την φορητότητα. Μου είπε, αυτό γίνεται μόνο αν κάνεις αίτηση υπαναχώρησης από τη Cyta επιστροφή στη wind και τότε μπορείς να κάνεις την καταγγελία. Αυτό όμως θα μεσολαβούσε τόσο διάστημα που στο τσαφ θα έχανα την προθεσμία της καταγγελίας.

Μου έδωσε τρεις επιλογές:

1) Μένω στη Wind μέχρι να λήξει το συμβόλαιο

2) Δέχομαι μια προσφορά που μου έκανε και ανανέωση

3) Φορητότητα και πληρώνω τα τέλη διακοπής

Εγώ εκεί της είπα ότι παίρνω την επιλογή της φορητότητας αλλά χωρίς να πληρώσω τα τέλη αποσύνδεσης, από τη στιγμή που ο νόμος μου δίνει αυτό το δικαίωμα και επειδή αυτό διάβαζα. Διακοπή = καταγγελία.

Τέλοσπαντων αισθάνομαι ήδη πολύ ηλίθιος και εξαπατημένος.

Σε όλους όσους έφευγαν έδωσαν τιμή παγίου 16,5 ευρώ και κάπου διάβασα και τρία πάγια δώρο,εσένα τι σου έδωσαν ;υπηρχε άλλος λόγος που έφυγες;

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την wind (13800) αφού είχα κάνει καταγγελία σύμβασης η ερωτήση μου προς αυτούς ήταν " τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν κάνω καμια αλλή ενεργεια, ουτε φορητότητα ουτε τίποτα, αν καταργούν το συμβόλαιο και ακυρώνονται τα νουμερα."

η απάντηση της ευγενέστατης κατα τα άλλα κοπέλας ήταν:

" η καταγγελια σας εχει καταχωρηθεί σωστά και είναι απλά πληροφοριακού χαρακτηρα προς τα εμάς ώστε να χρεω-πιστωθούν τα τέλη ακυρωσης του συμβολαίου σας σε περιπτωση φορητότητας η ακύρωσης. Εμείς απο μόνοι μας δεν προβαίνουμε σε καμια άλλη ενεργεια ουτε ακυρωσης συμβολαιου, ουτε κατάργησης των αριθμών"

Θα δείξει το μέλλον γιατί αυτή την φορά θα το φάω το σχεδόν 5ευρό αύξησης σε triple play, γιατί οι διαδικασίες που ακολούθησα σε ένα απλό νούμερο άλλου σπιτιού με double play με κούρασαν απίστευτα πολύ γιατί ακόμα τρέχω εδώ και 3 εβδομάδες με αιτήσεις και ακυρώσεις !!!

Γνωρίζω βέβαια πως εαν ασχοληθώ με τα 2 μου νούμερα , η 5ευρη χασούρα/μήνα ίσως γίνει 7ευρο κέρδος / μήνα !!

Κουράγιο σε όσους ασχοληθούν με το άθλημα !!!

Edited by NeCrOmAnCeR19

Φίλε pan82, μια ερώτηση: Μαζί με τη νέα τιμή έγινε και ανανέωση του συμβολαίου ή η νέα τιμή ισχύει απλώς μέχρι τη λήξη του προηγούμενου;

Ρωτάω γιατί το δικό μου συμβόλαιο λήγει σε 5 μήνες οπότε αν ισχύει το δεύτερο μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε διαδικασίες.

Φίλε pan82, μια ερώτηση: Μαζί με τη νέα τιμή έγινε και ανανέωση του συμβολαίου ή η νέα τιμή ισχύει απλώς μέχρι τη λήξη του προηγούμενου;

Ρωτάω γιατί το δικό μου συμβόλαιο λήγει σε 5 μήνες οπότε αν ισχύει το δεύτερο μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να μπω σε διαδικασίες.

Εύλογη η απορία σου και η αλήθεια ξέχασα να το ρωτήσω και γιατί είμαι μόλις στον 8 μήνα και γιατί τιμή 16,5€ ευχαρίστως θα τη κλείδωνα και για παραπάνω χρόνια, άλλωστε σε κάνα χρόνο όλο κάτι θα αυξήσουν οπότε αν θέλεις να φύγεις φεύγεις.

Την απορία μου όμως μου την έλυσε το e-mail που έστειλαν με τη προσφορά που γράφει

Στο οικονομικό πρόγραμμα Double Play, η τιμή θα διαμορφώνεται στα 16,50 € (τελική τιμή) για 21 & 3 δωρεάν, μήνες.

αρα σύνολο 24μήνες πάλι

George Bernard Shaw

• This topic was featured and featured