lazlo Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Στον προηγούμενο πάροχο είχες προβλήματα ; Η μονη εταιρεια που δεν ειχα θεμα ηταν η ΟΤΕ. η forthnet μου εριχνε την ταχυτητα καθε φορα και μολις του καλουσα την πηγαιναν στην ταχυτητα που ειχα. Η wind ΟΧΙ μονο μου εκανε αποσυνδεσεις αλλα μια το wifi με πεταγε εξω, μια μου εξαφανιζε καθε συσκευη που ηταν μεσα, μια η ταχυτητα επεφτε τερμα κατω, μια δεν ειχα τηλ, ΠΟΛΛΕΣ φορες δεν ειχα ιντερνετ (σβηστο το λαμπακι του ιντερνετ και ΟΧΙ κοκκινο:blink:) Τελικα ΜΟΝΟ ΟΤΕ αλλα με πολυ πιασιμο του γκουχ γκουχ. σου λεει εαν θες μεγαλε ...αλλιως κατσε και βασανισου!! υ.γ. Το KV ειναι διπλα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Tα προβλήματα με το Wifi ειναι 99% ευθύνη του ρουτερ. Δυστυχώς τα Modem/routers που δινουν οι πάροχοι στην Ελλάδα ειναι μετριότατα και συχνά προβληματικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Tα προβλήματα με το Wifi ειναι 99% ευθύνη του ρουτερ. Δυστυχώς τα Modem/routers που δινουν οι πάροχοι στην Ελλάδα ειναι μετριότατα και συχνά προβληματικά.. Ναι το γνωριζω, μου εστειλαν αλλο Modem της ZTE. αλλα αυτο μου εριξε την ταχυτητα την 5 μερα απο 49 στο 15 και τωρα ειμαι μια 2 και μια 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Αν η ταχύτητα που αναφέρεις είναι από τα στατιστικά του router , όντως έχεις κάποιο προβλήμα. Αν όμως η ταχύτητα που αναφέρεις είναι μετρημένη σε συσκευή που συνδέεται ασύρματα στο router έχεις πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεσή σου . Θα πρέπει ίσως να αλλάξεις το κανάλι εκπομπής του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 2 της wind! Καθε τοσο μου βγαινει και καποιο αλλο προβλημα! Μου την δινει στα νευρα γιατι καθε φορα προσπαθουν να με πείσουν οτι φταιει η καλωδιοση του σπιτιου μου ενω εχει ερθει και τεχνικος τους 2 φορες!!! :mad: Εχθες η γραμμη επεσε στα 15MB/s απο τα 49MB/s. σημερα ανεβηκε στα 30.....:mad: Εχω καλεσει παρα πολλες φορες μεσα στους 3 μηνες που ειμαι στην wind και δυστηχως εχω ακουσει και διαβασει απο πολλους που εχουν θεμα με την wind. Το κακο ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να σπασω το συμβολαιο γιατι ειναι 24 μηνες και ειμαι στον 3 μηνα με πολλα συχνα προβληματα ομως, εχω κουραστει να καλω καθε τοσο! Αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση στο σπίτι σου, τότε σε όποιο πάροχο και να πας, θα έχεις προβλήματα. Αν όμως έχει πρόβλημα το ρούτερ και η WIND δεν στο αλλάζει, είναι τραγική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 εγω εχω 24mbs internet wind μονο και πληρωνω 23.50 ειναι λογικο πειτε μου την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λογικό είναι εταιρία είναι κέρδος θέλει,αν θες κάτι καλύτερο κάνεις φορητότητα και και σε παρακαλάνε μετά να μείνεις με 16€ τον μήνα και όλες της παροχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση στο σπίτι σου, τότε σε όποιο πάροχο και να πας, θα έχεις προβλήματα. Αν όμως έχει πρόβλημα το ρούτερ και η WIND δεν στο αλλάζει, είναι τραγική... Νομιζω οτι το εγραψα ...οτι ηρθε 2 φορες ο τεχνικος και δεν βρηκε καποιο προβλημα στο σπιτι! απλα ΟΛΕΣ οι εταιρειες προσπαθουν να σε πεισουν οτι ζεις σε καλυβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λογικό είναι εταιρία είναι κέρδος θέλει,αν θες κάτι καλύτερο κάνεις φορητότητα και και σε παρακαλάνε μετά να μείνεις με 16€ τον μήνα και όλες της παροχές. εχεις όντως παράδειγμα που κάποιος πρόσφατα πήρε 2play με 16 € ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εγώ στα 15,30€ με vdsl. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Δηλαδή παράδειγμα να πάω στον Cosmote και να ζητήσω αίτηση φωρητοτητας και θα με πάρει το κέντρο για προσφορά από την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λογικό είναι εταιρία είναι κέρδος θέλει,αν θες κάτι καλύτερο κάνεις φορητότητα και και σε παρακαλάνε μετά να μείνεις με 16€ τον μήνα και όλες της παροχές. αυτό το γνωρίζω ότι θέλουν τα οικονομίσουν Δηλαδή παράδειγμα να πάω στον Cosmote και να ζητήσω αίτηση φωρητοτητας και θα με πάρει το κέντρο για προσφορά από την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 αυτό το γνωρίζω ότι θέλουν τα οικονομίσουν Δηλαδή παράδειγμα να πάω στον Cosmote και να ζητήσω αίτηση φωρητοτητας και θα με πάρει το κέντρο για προσφορά από την wind Mην κανεις στο οτε γτ υπαρχη περιπτωση να σε ενεργοποιηση πριν προλαβης να δεχτης αντιπροσφορα και αντε τρεχα μετα. Βρες αλλον παροχο. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ στα 15,30€ με vdsl. Sent from my Moto X Play Ε ρε τυχερε. Τους πηρες τα σωβρακα. Το vdsl πως συμπεριφερεται τωρα; γενικα εισαι ευχαριστημενος τωρα στο πακετο που στο αφησανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εγώ στα 15,30€ με vdsl. Sent from my Moto X Play πως το καταφερες αυτο ρε φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 πως το καταφερες αυτο ρε φιλε Έτσι........ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7223605 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Τελειώνουν αυτά παλικάρια.. Οι τιμες θα τσιμπήσουν σιγά σιγά και το κόλπα της φορητότητας θα αποδίδει ολο και λιγότερο.. Οπως θα διαβάζετε η αγορά συρρικνώνεται, η Cyta Ελλάδος βάζει πωλητήριο.. και η Forthnet δυσκολα θα επιβιώσει μονη της (ειδικά με τετοιες τιμές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Βασικά εγώ ήθελα να προχωρήσω σε φορητότητα. Δεν το έκανα απλά και μόνο για να πάρω καλύτερη τιμή, αλλά κυρίως επειδή η τιμή που δώσανε αρχικά για ανανέωση ήταν υψηλότερη και από αυτή που πλήρωνα τον τελευταίο χρόνο. Από αυτή την άποψη, μου φαίνεται δύσκολο να τελειώσουν οι προσφορές γενικά. Για τις πολύ χαμηλές τιμές δεν ξέρω, αλλά να κοπούν οι προσφορές που γίνονται κατά καιρούς πχ για νέους συνδρομητές, δεν το νομίζω. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 εχεις όντως παράδειγμα που κάποιος πρόσφατα πήρε 2play με 16 € ? :D - κι εγω (!) απεριοριστα σταθερα-υπεραστικα,ιντερνετ 24 (ντε και καλα ας πουμε) συν 5 ωρες για κινητα =15,30 τελικη τιμη ολοι οι φοροι μεσα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 εάν υποθέσουμε ότι ένα συμβόλαιο λήγει 5-7-17, πότε πρέπει να κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία ? Μερικές ημέρες πριν ή μετά την λήξη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μέχρι και μια μέρα πριν την λήξη έχεις penalty, που αναγράφεται στο συμβόλαιο. Ωστόσο επειδή μόλις μπεις στον τελευταίο μήνα και μέχρι την τελευταία μέρα έχει πέσει στο ελάχιστο, δεν είναι κάτι φοβερό. Το δικό μου έγραφε 13 και κάτι, και τελικά δεν έπαιξε ρόλο σε τίποτα. Στη χειρότερη να πλήρωνα αυτό το ποσό. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Σκέφτομαι να το κάνω υπάρχει περίπτωση να γίνει βλακια και να μην με πάρουν από το κέντρο φορητότητα ς και να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Για αυτό πιστεύω πως πρέπει να φροντίσεις το αίτημα φορητότητας να είναι κάπου που θα σου δώσουν κάτι καλύτερο από αυτό που σου λένε στον πάροχο που είσαι τώρα. Εμένα με ρωτήσαν ακριβώς τι μου έδωσαν πριν μου κάνουν την προσφορά τους. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δηλαδή παράδειγμα αν πάω στην fortnet για καλύτερη τιμή θα με πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δεν υπάρχει κάτι να στο υπογράψει κανείς, αλλά συνήθως έτσι γίνεται. Συμβουλή : ψάξε να βρεις εταιρεία που συνεργάζεται με τον πάροχο που θες να κάνεις φορητότητα. Ενδεχομένως να σου δώσουν καλύτερη τιμή από το να πας απευθείας να κάνεις αίτηση. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δεν υπάρχει κάτι να στο υπογράψει κανείς, αλλά συνήθως έτσι γίνεται. Συμβουλή : ψάξε να βρεις εταιρεία που συνεργάζεται με τον πάροχο που θες να κάνεις φορητότητα. Ενδεχομένως να σου δώσουν καλύτερη τιμή από το να πας απευθείας να κάνεις αίτηση. Sent from my XT1068τι ενοεις να βρω εταιρεία που συνεργάζεται με τον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts