Mark_K Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι χρεώνεται.(Λάθος μου, θα έπρεπε να γράψω λογίζεται σαν σταθερό). Όταν λέμε ότι έχει χρέωση σταθερού, παρά του ότι μπορεί να είναι σωστό, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι όπως το σταθερό, άρα αφού έχει απεριόριστα σταθερά δεν θα έπρεπε να χρεωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι χρεώνεται.(Λάθος μου, θα έπρεπε να γράψω λογίζεται σαν σταθερό). Όταν λέμε ότι έχει χρέωση σταθερού, παρά του ότι μπορεί να είναι σωστό, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι όπως το σταθερό, άρα αφού έχει απεριόριστα σταθερά δεν θα έπρεπε να χρεωθεί. Το 801xxxxxxxx δεν είναι σταθερό....Είναι με χρέωση σταθερού (σα σταθερό)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Το 801xxxxxxxx δεν είναι σταθερό....Είναι με χρέωση σταθερού (σα σταθερό)... Βασικά πιστεύω το ότι αναφέρθηκες σε σταθερό(επειδή συμπτωματικά έχουν την ίδια τιμή όπως θα χρεωνόταν αν δεν είχες πακέτο) δημιούργησε το μπέρδεμα. Αν υποθέτω σωστά, μετά από την πρώτη σου απάντηση κατάλαβε πως δεν θα έπρεπε να χρεωθεί(γιατί έχει απεριοριστα σταθερά), και ακόμα έψαχνε να βρει από που είναι η χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Βασικά πιστεύω το ότι αναφέρθηκες σε σταθερό(επειδή συμπτωματικά έχουν την ίδια τιμή όπως θα χρεωνόταν αν δεν είχες πακέτο) δημιούργησε το μπέρδεμα. Αν υποθέτω σωστά, μετά από την πρώτη σου απάντηση κατάλαβε πως δεν θα έπρεπε να χρεωθεί(γιατί έχει απεριοριστα σταθερά), και ακόμα έψαχνε να βρει από που είναι η χρέωση. Η αρχική μου διατύπωση (και σε αυτό απάντησα) αναφερόταν στη χρέωση. Δεν είναι "συμπτωματική" η χρέωση του 801xxxxxxxx : Χρεώνει όσο η κλήση σε σταθερό, αλλά ΔΕΝ είναι σταθερό (πχ για να συμπεριληφθεί σε πακέτο "σταθερών κλήσεων") Ψάξε πόσο έχει τη χρέωση σε 801xxxxxxx η άλλη εταιρία με 0,22€/1΄κλήσης σε σταθερό: 0,22€/1΄κλήσης σε 801xxxxxxx : Χρεώνει όσο το σταθερό (όχι "συμπτωματικά"), αλλά ΔΕΝ είναι σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Η ουσία είναι πως πρόκειται για αριθμό ειδικής χρέωσης, που χρεώνεται σε κάθε περίπτωση. Δεν χρειάζεται να μπλέξεις καν τη λέξη σταθερό στην κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι χρεώνεται.(Λάθος μου, θα έπρεπε να γράψω λογίζεται σαν σταθερό). Όταν λέμε ότι έχει χρέωση σταθερού, παρά του ότι μπορεί να είναι σωστό, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι όπως το σταθερό, άρα αφού έχει απεριόριστα σταθερά δεν θα έπρεπε να χρεωθεί. Σωστα ............ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δοκίμασε κανείς να διακόψει το VDSL μετά τους πρώτους 6 μήνες; Αν ναι, η WIND σας έκανε καλύτερα προσφορά για να το κρατήσετε ή δεν ασχολήθηκε καν; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Όταν κάποιος διακόψει το σταθερό του τηλέφωνο στη wind , η οποια ομως το είχε πάρει απο μεταφορά απο τον ΟΤΕ , τι γίνεται όταν θελήσει να ξανακάνει τη σύνδεση; ( στο χρονικό διάστημα που του δίνεται η ευκαιρία ώστε να μη χάσει οριστικά του νούμερό του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλησπερα! Εχω προσφορα απο wind να φυγω απο οτε που ειμαι και με το κινητο μεσα που το εχω κατροσυμβολαιο να γινει συμβολαιο.. Γενικα για να μην σας μπλεξω με πολλους αριθμους με την wind θα ειμαι τον μηνα 20 ευρω κατω περιπου απο αυτα που δινω τωρα με το καρτοπρογραμμα συν το σταθερο στον οτε.. Η ερωτηση μου ειναι αν στο Βολο που ειμαι εχει θεματα η wind σαν σταθερη και ιντερνετ η ειναι οκ?Μην πεφτει το ιντερνετ δηλαδη καθε λιγο και να μην σερνεται.. Γιατι με τον οτε ειμαι οκ σε αυτα τα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Βασικά πιστεύω το ότι αναφέρθηκες σε σταθερό(επειδή συμπτωματικά έχουν την ίδια τιμή όπως θα χρεωνόταν αν δεν είχες πακέτο) δημιούργησε το μπέρδεμα. Αν υποθέτω σωστά, μετά από την πρώτη σου απάντηση κατάλαβε πως δεν θα έπρεπε να χρεωθεί(γιατί έχει απεριοριστα σταθερά), και ακόμα έψαχνε να βρει από που είναι η χρέωση. Τα πακέτα που έχουν δωρεάν κλήσεις προς σταθερά αναφέρονται στους λεγόμενους γεωγραφικούς αριθμούς που ξεκινάνε από 2xxxxxxxxx. Τα 800xxxxxxx είναι δωρεάν, ενώ τα 801xxxxxxx έχουν χρέωση αστικής μονάδας, αλλά επειδή δεν είναι γεωγραφικοί αριθμοί δεν καλύπτονται από τα πακέτα προς σταθερά τηλέφωνα. Ότι πακέτο και να έχει κάποιος στο συμβόλαιό του θα χρεώνεται με τη χρέωση για κλήσεις προς σταθερό αν καλεί αριθμούς 801xxxxxxx και θα έχει δωρεάν αριθμούς για κλήσεις σε αριθμούς 800xxxxxxx. Δεν έχουν συμπτωματικά ίδια χρέωση τα 801 και η αστική μονάδα. Δείτε τη σελίδα 10 εδώ. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι, οκ. Αλλά δεν αλλάζει την ουσία του ζητήματος. Δηλαδή την εποχή που σχεδόν όλοι έχουν δωρεάν σταθερά, είναι πολύ εύκολο όταν πεις ότι έχει χρέωση σταθερού ο άλλος να καταλάβει πως δεν πρέπει να χρεωθεί(όπως και έγινε). Και στον τιμοκατάλογο της Wind αναφέρει συγκεκριμένο νούμερο για τη χρέωση και όχι χρέωση αστικής μονάδας. Επαναλαμβάνω, όχι ότι είναι λάθος, αλλά αν το πεις έτσι μπορεί εύκολα να οδηγήσεις σε λάθος συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ναι, οκ. Αλλά δεν αλλάζει την ουσία του ζητήματος. Δηλαδή την εποχή που σχεδόν όλοι έχουν δωρεάν σταθερά, είναι πολύ εύκολο όταν πεις ότι έχει χρέωση σταθερού ο άλλος να καταλάβει πως δεν πρέπει να χρεωθεί(όπως και έγινε). Και στον τιμοκατάλογο της Wind αναφέρει συγκεκριμένο νούμερο για τη χρέωση και όχι χρέωση αστικής μονάδας. Επαναλαμβάνω, όχι ότι είναι λάθος, αλλά αν το πεις έτσι μπορεί εύκολα να οδηγήσεις σε λάθος συμπέρασμα. Έκανα και εγώ αίτημα φορητότητας το Σάββατο σε κατάστημα, όλο το γνωστό πακέτο (adsl, απεριόριστα, 300 κινητά, κάρτα ιντερνετ, 120 λεπτά στο κινητό της μαμάς) με 21,50€ (τελική με το νέο φόρο 5%). Πιστεύω καλή τιμή. Με πήραν από ΟΤΕ πριν λίγο για το ίδιο που είχα κάνει και πριν δυο χρόνια 26,36€ + 5€ σε δύο καρτοκινητά για 1 χρόνο όμως. Είπα θα το σκεφτώ να με πάρουν το απόγευμα αλλά μάλλον αυτή τη φορά βλέπω να ολοκληρώνω φορητότητα. Μόνο μην έχω κανένα τεχνικό θέμα φοβάμαι αλλά καμιά 10αριά φίλοι στη wind κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι μια 5ετία τώρα (αν και τυχερά είναι αυτά) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έκανα και εγώ αίτημα φορητότητας το Σάββατο σε κατάστημα, όλο το γνωστό πακέτο (adsl, απεριόριστα, 300 κινητά, κάρτα ιντερνετ, 120 λεπτά στο κινητό της μαμάς) με 21,50€ (τελική με το νέο φόρο 5%). Πιστεύω καλή τιμή. Με πήραν από ΟΤΕ πριν λίγο για το ίδιο που είχα κάνει και πριν δυο χρόνια 26,36€ + 5€ σε δύο καρτοκινητά για 1 χρόνο όμως. Είπα θα το σκεφτώ να με πάρουν το απόγευμα αλλά μάλλον αυτή τη φορά βλέπω να ολοκληρώνω φορητότητα. Μόνο μην έχω κανένα τεχνικό θέμα φοβάμαι αλλά καμιά 10αριά φίλοι στη wind κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι μια 5ετία τώρα (αν και τυχερά είναι αυτά) Απο τον οτε τι πηρες; 26,36€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους για 24αρη, απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα καθε μηνα για 24 μηνες; συν 5€ καθε μηνα σε 2 καρτοκινητα για 1 χρονο; Λογικα μοντεμ δεν σου δινουν βαζης δικο.σου ε; με τα τελοι φορητοτητας τι σου ειπανε. Δωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ο αδερφός μου σπουδάζει Μυτιλήνη και του είχα κάνει τον Οκτώβριο αίτηση στη WIND με το δικό μου όνομα, για Απεριόριστα Σταθερά και 24αρι ίντερνετ, με 18€ το μήνα. Επειδή κοντά στο σπίτι του υπάρχει καμπίνα του ΟΤΕ που έχει αναβαθμιστεί, χθες έκανα αίτηση τηλεφωνικά από το 13800, για αναβάθμιση σε VDSL. Το ADSL της WIND είναι χάλια, αντί για 15 Mbps συγχρονίζει στα 7, ενώ τα στατιστικά του ρούτερ είναι κομπλέ... :down: Μιλάω για το SNR και το Attenuation. Τουλάχιστον η γραμμή είναι σταθερή, χωρίς αποσυνδέσεις. Πήρα την προσφορά με τους 3 μήνες δώρο και μετά 7,5€ το μήνα παραπάνω. Μαζί με τους νέους φόρους, υπολογίζω να έρχεται γύρω στα 26-27€ ο λογαριασμός. Όμως έχει Τέλη Ενεργοποίησης 20€, που στην ουσία καθιστά το 3μηνο δώρο-άδωρο... Θα δοκιμάσουμε πως θα πάει και αργότερα όταν η WIND κάνει πάλι αυξήσεις, θα κάνω καταγγελία και καπάκι φορητότητα στον ΟΤΕ για φοιτητικό VDSL (30 Mbps) στα 24€, με λάθος στοιχεία όμως (πχ το βρόχο), για να προλάβουμε να πάρουμε καλύτερη VDSL προσφορά από τη WIND. :rolleyes: :rolleyes: Ζήτησα από τη WIND, αν γίνεται να βγάλει τα Απεριόριστα σταθερά και να βάλει μόνο χρονοχρέωση, για να πέσει λίγο η τιμή και μου είπαν ότι δεν τους αφήνει το σύστημα να το κάνουν... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Απο τον οτε τι πηρες; 26,36€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους για 24αρη, απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα καθε μηνα για 24 μηνες; συν 5€ καθε μηνα σε 2 καρτοκινητα για 1 χρονο; Λογικα μοντεμ δεν σου δινουν βαζης δικο.σου ε; με τα τελοι φορητοτητας τι σου ειπανε. Δωρο; Aπό ΟΤΕ ναι αυτή ήταν η αντιπροσφορά. Ναι στη wind τελη φορητοτητας ειναι δώρο και το ρουτερ δικό μου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aπό ΟΤΕ ναι αυτή ήταν η αντιπροσφορά. Ναι στη wind τελη φορητοτητας ειναι δώρο και το ρουτερ δικό μου Αμα τους πηρες 21,5€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους καλα ειναι για 2 χρονια. Απο ποιοτητα ιντερνετ down-up liad αλλα και απο θεμα αποσυνδεσεων τι λεη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ακομη περιμενω να βρουν γραμμη για να ενεργοποιηθεί το νεο συμβολαιο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Κι εγώ έτσι νομίζω για 21,50 τελική καλά είναι. Για υπόλοιπα δε ξέρω ακόμα τη Πέμπτη μεταφέρομαι στη wind, στον ΟΤΕ μέχρι τώρα συνδέομαι στα 13,5mbps περίπου. Πλέον η ταχύτητα δε με νοιάζει τόσο όσο παλιά η σταθερότητα και να μην κάνει αποσυνδέσεις πιο πολύ Edited February 23, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κι εγώ έτσι νομίζω για 21,50 τελική καλά είναι. Για υπόλοιπα δε ξέρω ακόμα τη Πέμπτη μεταφέρομαι στη wind, στον ΟΤΕ μέχρι τώρα συνδέομαι στα 13,5mbps περίπου. Πλέον η ταχύτητα δε με νοιάζει τόσο όσο παλιά η σταθερότητα και να μην κάνει αποσυνδέσεις πιο πολύ Εμ αυτο ειναι το ζητουμενο. Σχεση τιμης με ποιοτητα ιντερνετ. Τι να το κανω εγω να δινω 20€ το μηνα στην wind και να εχω 10+ αποσυνδεσεις την ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Η τιμή φίλε μου είναι πάρα πολύ καλή στην Wind, εγώ θα προχωρούσα άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εξυπηρέτηση WIND!! Ενώ ζήτησα να πάει το VDSL router στη Μυτιλήνη, όπου θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και μου λένε εντάξει, με ρωτάνε το όνομα του αδερφού μου κλπ και τελικά αυτοί το έστειλαν στη διεύθυνση λογαριασμού, στο πατρικό μου, στη Σπάρτη! Στην άλλη άκρη της Ελλάδας... Τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς, για να το στείλουμε στον αδερφό μου στη Μυτιλήνη... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εξυπηρέτηση WIND!! Ενώ ζήτησα να πάει το VDSL router στη Μυτιλήνη, όπου θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και μου λένε εντάξει, με ρωτάνε το όνομα του αδερφού μου κλπ και τελικά αυτοί το έστειλαν στη διεύθυνση λογαριασμού, στο πατρικό μου, στη Σπάρτη! Στην άλλη άκρη της Ελλάδας... Τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς, για να το στείλουμε στον αδερφό μου στη Μυτιλήνη... :down: Wind αντε βγαλε ακρη μαζι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Κι εγώ έτσι νομίζω για 21,50 τελική καλά είναι. Για υπόλοιπα δε ξέρω ακόμα τη Πέμπτη μεταφέρομαι στη wind, στον ΟΤΕ μέχρι τώρα συνδέομαι στα 13,5mbps περίπου. Πλέον η ταχύτητα δε με νοιάζει τόσο όσο παλιά η σταθερότητα και να μην κάνει αποσυνδέσεις πιο πολύ Συνδέθηκα σήμερα το πρωί στο δίκτυο όπως ήταν πρόγραμματισμενο χωρίς καμία διακοπή στις υπηρεσίες και κανένα πρόβλημα ως τώρα. Η γραμμη παρέμεινε στα 13+mbps (13250/954 από 13700/886) όπως ήταν (αν και το line attenuation πήγε από το 21.4 στο 24.8 (απομακρύνθηκα δηλαδή 200μετρα από το κέντρο :eek: ) αλλά παράλληλα ανέβηκε το snr από το 8 στο 9 που το κλειδώνει στη wind που σημαίνει αν το άφηναν στο 8 θα κλείδωνα όπως με ότε. Από το πρωί που συνδέθηκα δεν έχει κάνει κάποια αποσύνδεση. Οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά, σε τεστ ταχύτητας κατεβάζω με 1300kb/s max που δοκίμασα. Οπότε όλα καλά για αρχή Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Είμαι στον τελευταίο μήνα της τελευταίας δίχρονης δέσμευσης στην Wind για απερ. σε σταθερά+ 120' σε κινητά+ vdsl από KV+ τα γνωστά 120' σε καρτοκινητό + 1GB σε sim, με 36€ που έχει φτάσει τα 38€ περίπου με τα τέλη. Από την wind μου πρότειναν να ανανεώσω, για 2 χρόνια πάλι, με 36€ (στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το τέλος 5%) με μόνη την αλλαγή των 120' προς κινητά σε 300'. Θεωρώ ανώφελη αυτή την προσφορά, με δεδομένο ότι η Wind δεν παρέχει τη δυνατότητα μετρητή του αριθμού των πραγματοποιούμενων κλήσεων, όπως η Forthnet, ώστε να γνωρίζει ο συνδρομητής πόσες έχει κάνει στο μήνα και τι υπόλοιπο έχει (ποτέ δεν κατάφερα να εξαντλήσω τον αριθμό των κλήσεων στα 2 χρόνια αφού φοβόμουν μήπως ξεπεράσω τα 120' και χρεωθώ). Παράλληλα, δίνουν σε νέους συνδρομητές προσφορές με 5,50€ vdsl και 3 μήνες δωρεάν αλλά όχι στους υφιστάμενους. Έχω μελετήσει τη δυνατότητα φορητότητας στη Forthnet και έχω πάρει προσφορές που κυμαίνονται γύρω στα 30-35€ αλλά φτωχότερα σε παροχές. Επίσης, σκέφτομαι τον κίνδυνο να μείνω χωρίς το vdsl, σε περίπτωση αλλαγής παρόχου, επειδή πολλοί γνωστοί μου έχουν βάλει vdsl από το ίδιο KV και, ενδεχομένως, θα χάσω την πόρτα στο minidslam ή, εν πάση περιπτώσει, θα έχω πρόβλημα πόρτας στην αλλαγή παρόχου. Υπάρχει τρόπος, εκτός από τη σικέ φορητότητα, να πετύχω καλλίτερη προσφορά στην wind, με μείωση των 10€ για το vdsl; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts