Jump to content

OnePlus Nord 2 5G

adricla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Katzenjammer said:

Ωραίο τηλέφωνο, πολύ ποιοτικό, αλλά το μόνο που με ξενέρωσε είναι η έλλειψη 5g, volte και vowifi σε vodafone! Ελπίζω με την 12 που θα έρθει σύντομα, να να λυθεί!

Να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του φίλου Spiliot καθώς μετά από επικοινωνία με Vodafone που έχω και εγώ δεν το έχει στις υποστηριζόμενες συσκευές για 5G.

Και με το Switch πάντως παιδιά με έλεγχο ταχύτητας είναι σαν να έχω 4G+ παρόλο που αναγράφει 5G η ένδειξη.

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, greg10 said:

Αρα δυσκολα να ερθει οπως η C09 με full zip?

Υποψιάζομαι πως δεν θα βγει η C10 με full zip, θα πάμε στην C11 ή και βάλε. Ακούγεται πως πάλι σταμάτησαν το update, μιας και από χτες δεν το έχει πάρει άλλος, βέβαια μπορεί απλά να μην το "άνοιξαν" σε περισσότερους χρήστες ακόμα.

Αν κάποιος έχει όρεξη, βάζει την C01 EU με oxygen updater και μετά μάλλον θα του έρθει η C10 με OTA αμέσως. Όμως αν δεν έρθει γιατί την σταμάτησαν και η C01 βγάζει προβλήματα στο κινητό του για να γυρίσεις πίσω στην 11 χρειάζεται δουλίτσα και factory reset.

9 minutes ago, enduras1 said:

Και με το Switch πάντως παιδιά με έλεγχο ταχύτητας είναι σαν να έχω 4G+ παρόλο που αναγράφει 5G η ένδειξη.

Ισχύει το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Υπάρχουν κεραίες που το 5G είναι απλά για να φαίνεται, δεν προσφέρουν έξτρα μπάντες και έχουν τόση κίνηση που δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε το 4G σε πλήρη ταχύτητα. Και εγώ με wind είχα δει το ίδιο, νομίζοντας ότι είναι πρόβλημα της συσκευής, μέχρι που έκανα test από περιέργεια σε άλλη περιοχή και είδα τη διαφορά.

Θα συγκρίνω ταχύτητες με ένα a52s με  5g Vodafone  που έχω και θα σας πω. Το volte - vowifi αποκλείεται να έρθει σε επόμενη ενημέρωση?

Κατοχος τελικά και εγω ενός ONEPLUS NORD CE 2 LITE 5G  6GB/128GB EU   εδω και μια βδομάδα. Το τηλέφωνο φαίνεται καλοφτιαγμενο και στιβαρό στην αίσθηση που αφηνει στο χέρι. Ελαβε ήδη απο την πρωτη μερα ενα αυτοματο update και στις πληροφορίες συστηματος αναφερει  Android 12  εκδοση  Α.11 .

Ο επεξεργαστης του ειναι ο Snapdragon 695 5G και μπαταρια 5000 . Πάει πολυ καλα μεχρι στιγμης ... δεν κολλησε πουθενα και εχει αξιοσημειωτη ταχύτητα. Μιας και η εξελιξη ειναι απο ενα  παλιο HONOR 7 LITE  εμενα μου φαινεται αρκετα γρηγορο. Η καμερα του ειναι πολυ καλη για τα γουστα μου. Οι πρωτες φωτο που εβγαλα ημερας και νυχτας ηταν πολυ καλες για κινητό που κινειται στο επίπεδο των 220,00 ευρω. Εχοντας εμπειρια πολλων ετων με φωτογραφικες μηχανες υψηλού επιπέδου απο την εποχη του φιλμ μπορω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατοι οι φακοι του για κινητό αυτης της κατηγορίας τιμής.

Μια ερωτηση ... πως θα καταλάβω αν πιάνω το 5G  της COSMOTE ...?  δεν εμφανιζει καποια ενδειξη πανω δεξια  πέραν του ενεργοποιημενου VoLTE και στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογη  AUTO 5G/4G/3G/2G. Πρεπει να εχεις συμβολαιο στα 5G για να το εχεις ... η το παίρνεις αν ειναι συμβατο το κινητο με την COSMOTE ..?

Eνα άλλο που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι το εκλεισα το βραδυ κατα τις 11:00 και το εβαλα στη φορτιση ολη τη νυχτα. Το πρωι που το ανοιξα αντι να δω ενα 100% στη μπαταρια είδα ενα 99%. Ειναι λογικό αυτό ..?

Ευχαριστω για όποια απάντηση  

Edited by hal9000dp
hal9000dp

Αν το έβγαλες από το φορτιστή και το άνοιξες μετά πιθανώς να έχασες το 1% στο άνοιγμα.

Πάντως μιας που το είπες, καλό για την μπαταρία είναι να μην το φορτίζεις με αυτό το τρόπο που το έκανες. Τόσο στα χαμηλά (κάτω από το 10% και ειδικά φόρτιση από κοντά στο 0), όσο και υψηλά (πάνω από το 90% και ειδικά κοντά στο 100) ζορίζεται πολύ η μπαταρία. Για να διατηρεί το 100% για 8+ ώρες φορτίζει συνέχεια κάτι που την χαλάει πιο γρήγορα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το κύκλωμα να κρατάει την μπαταρία κάτω από το 100 ή να μην την φορτίζει συνέχεια στο 100 όταν είναι βράδυ και δεν το χρησιμοποιείς, αλλά για να το καταλάβει πρέπει να είναι ανοιχτό γιατί το διαχειρίζεται το software.

Όσον αφορά το 5G, είσαι σίγουρος ότι έχεις 5G στο μέρος που είσαι; Ίσως είναι καλύτερα να μετακινηθείς σε άλλα σημεία να δεις αν πιάνει πρώτα.

Edited by spiliot

Μου ηρθε και εμενα η C.10, οντως ειναι update 100mb δεν ξερω τι ακριβως διορθωνει αλλα μια χαρα τσουλαει οπως η 9, γραφικα κτλ πολυ πιο ωραια απολυτως ικανοποιημενος.

Προς το παρων δε βρισκω λογο να γυρισω σε EU με τοση διαδικασια και οταν δεν ειναι σιγουρο οτι δε θα μεινω στη C.01.

Κατοχος τελικά και εγω ενός ONEPLUS NORD CE 2 LITE 5G  6GB/128GB EU   εδω και μια βδομάδα. Το τηλέφωνο φαίνεται καλοφτιαγμενο και στιβαρό στην αίσθηση που αφηνει στο χέρι. Ελαβε ήδη απο την πρωτη μερα ενα αυτοματο update και στις πληροφορίες συστηματος αναφερει  Android 12  εκδοση  Α.11 .
Ο επεξεργαστης του ειναι ο Snapdragon 695 5G και μπαταρια 5000 . Πάει πολυ καλα μεχρι στιγμης ... δεν κολλησε πουθενα και εχει αξιοσημειωτη ταχύτητα. Μιας και η εξελιξη ειναι απο ενα  παλιο HONOR 7 LITE  εμενα μου φαινεται αρκετα γρηγορο. Η καμερα του ειναι πολυ καλη για τα γουστα μου. Οι πρωτες φωτο που εβγαλα ημερας και νυχτας ηταν πολυ καλες για κινητό που κινειται στο επίπεδο των 220,00 ευρω. Εχοντας εμπειρια πολλων ετων με φωτογραφικες μηχανες υψηλού επιπέδου απο την εποχη του φιλμ μπορω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατοι οι φακοι του για κινητό αυτης της κατηγορίας τιμής.
Μια ερωτηση ... πως θα καταλάβω αν πιάνω το 5G  της COSMOTE ...?  δεν εμφανιζει καποια ενδειξη πανω δεξια  πέραν του ενεργοποιημενου VoLTE και στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογη  AUTO 5G/4G/3G/2G. Πρεπει να εχεις συμβολαιο στα 5G για να το εχεις ... η το παίρνεις αν ειναι συμβατο το κινητο με την COSMOTE ..?
Eνα άλλο που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι το εκλεισα το βραδυ κατα τις 11:00 και το εβαλα στη φορτιση ολη τη νυχτα. Το πρωι που το ανοιξα αντι να δω ενα 100% στη μπαταρια είδα ενα 99%. Ειναι λογικό αυτό ..?
Όταν το δουλέψεις μερικές μέρες γράψε πως σου φαίνεται σαν κινητό, το κοιτούσα αυτές τις μέρες και μου αρέσει, βασικό για μένα η κάρτα sd .

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

10 minutes ago, greg10 said:

Μου ηρθε και εμενα η C.10, οντως ειναι update 100mb δεν ξερω τι ακριβως διορθωνει αλλα μια χαρα τσουλαει οπως η 9, γραφικα κτλ πολυ πιο ωραια απολυτως ικανοποιημενος.

Αν την πήρες σήμερα-χτες τότε είναι καλά νέα γιατί σημαίνει ότι δεν την έχουν σταματήσει.

3 minutes ago, spiliot said:

Αν την πήρες σήμερα-χτες τότε είναι καλά νέα γιατί σημαίνει ότι δεν την έχουν σταματήσει.

Χτες την πηρα ναι, δεν ξερω πως διαλεγουν συσκευες ακριβως.. Παντως στο discord του oxygen updater, ενας admin τους λεει αυτο:

Since Nord 2 isn’t an A/B device, there aren’t any OTA ZIPs for updates beyond C.01 (EU-NONEEA) and C.09 (India). System OTA of course delivers C.10 etc, and we have those links, but they can’t be manually installed from what we can tell. So we can’t add them to the app.

Αυτό είναι μάλλον η απάντηση στο "πως μπορώ να εγκαταστήσω την C10 μόνος μου από οποιαδήποτε έκδοση" και η απάντηση είναι αυτό που ξέραμε, ότι χρειάζεται full zip που είναι η 01 και 09. Πάντως από μερικές μισές απαντήσεις που διάβασα καταλαβαίνω ότι "σύντομα" θα βγει full zip για να πάει τo Android 11 σε Android 12 και μάλλον αυτό θα είναι η έκδοση C11, για να μας μπερδέψει με το νούμερα 11 ακόμα παραπάνω.

Τριγυριζα παλι στο discord του oxygen updater και ενας admin τους ειπε:

Switching to India C.09 won't wipe data, and neither would switching back to EU C.10 (when it's out). Data is wiped only if flashing a rollback ZIP, e.g. for EU A.20

Άρα για εσας που ανησυχουσατε, έχουμε (ψιλο)επισημη επιβεβαιωση πλεον..

Όπως είχα ξαναγράψει, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα σε αφήνει να αλλάξεις εκδόσεις στην 12 ή θα το απορρίπτει ο έλεγχος μοντέλου που πιθανώς προστέθηκε, όπως στο oppo 9 και 10 στο Android 12 που έχει μεγάλη κοινή βάση κώδικα μεταξύ των δύο εταιρειών.

Αν το κινητό παίρνει την αλλαγή, ναι, δεν θα χάνεις δεδομένα. Αν όχι, τότε πρέπει να κάνεις rollback στην A12 με factory reset, μετά OTA στην A21 και μετά C10 ή ότι άλλο βγει με full zip.

4 ώρες πριν, spiliot said:

Όπως είχα ξαναγράψει, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα σε αφήνει να αλλάξεις εκδόσεις στην 12 ή θα το απορρίπτει ο έλεγχος μοντέλου που πιθανώς προστέθηκε, όπως στο oppo 9 και 10 στο Android 12 που έχει μεγάλη κοινή βάση κώδικα μεταξύ των δύο εταιρειών.

Αν το κινητό παίρνει την αλλαγή, ναι, δεν θα χάνεις δεδομένα. Αν όχι, τότε πρέπει να κάνεις rollback στην A12 με factory reset, μετά OTA στην A21 και μετά C10 ή ότι άλλο βγει με full zip.

Εγω παρεθεσα τα λογια developer του oxygen updater, οτι θα παιρνει την αλλαγη και δε θα χρειαζεται rollback

Ναι καταλαβαίνω τι λες και καταλαβαίνω τι λέει, το οποίο είναι ότι όταν φλασάρεις τις full zip δεν χάνονται δεδομένα, κάτι που ναι το ξέρουμε ότι είναι ασφαλές.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν έχει μπει ο πρόσθετος έλεγχος που δεν σου επιτρέψει να αλλάζεις μοντέλο, καθώς δε μπορεί να δοκιμαστεί μιας που δεν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση. Τις ίδιες αλλαγές μοντέλων κάνανε και στο oppo 9 και 10 για να παίρνουν update πιο γρήγορα και από την 12 και μετά το μπλόκαραν και όποιος βρέθηκε με την λάθος έκδοση έμπλεξε.

Ο developer έδωσε ένα παράδειγμα με βάση την προηγούμενη πρακτική. Εκτός αν έχει κληρονομικό χάρισμα. Όπως και να έχει μακάρι να μην έχουν βάλει τον έλεγχο αυτό.

Edited by spiliot

Μιας που το παρακολουθώ το θέμα και ελπίζω χωρίς να κουράζω, η κατάσταση με το update σε Android 12 έχει ως εξής:

Αυτή η βδομάδα... πάει. Είναι μεγάλη αργία 8 ημερών στην Κίνα (όπου βρίσκεται η ομάδα ανάπτυξης του λογισμικού) οπότε στην καλύτερη από Δευτέρα θα επιστρέψουν.

Ένας χρήστης κατάφερε να πάει από ινδική C10 σε ευρωπαϊκή C10, κάνοντας downgrade σε ευρωπαϊκό android 11 μέσω oxygen updater, μετά χειροκίνητο update μέσω πάλι oxygen updater σε ευρωπαϊκή/global C1 και μετά του ήρθε αυτόματα το ΟΤΑ της C10 που φαίνεται να είναι ευρωπαϊκό (το region του λέει XNE ενώ στο δικό μου ΧΕ, δεν ξέρω τη διαφορά).

Παίρνει ώρες αλλά φαίνεται να δουλεύει, επίσης δε βλέπω κάποιο λόγο να μην μπορεί κάποιος ξεκινώντας από την A21 να κάνει την διαδικασία εγκατάστασης σε C1 και μετά να περιμένει το OTA. Εγώ δεν θα το δοκιμάσω γιατί δεν έχω backup τηλεφώνο αυτή τη στιγμή, ίσως την επόμενη εβδομάδα.

49 minutes ago, spiliot said:

Ένας χρήστης κατάφερε να πάει από ινδική C10 σε ευρωπαϊκή C10, κάνοντας downgrade σε ευρωπαϊκό android 11 μέσω oxygen updater, μετά χειροκίνητο update μέσω πάλι oxygen updater σε ευρωπαϊκή/global C1 και μετά του ήρθε αυτόματα το ΟΤΑ της C10 που φαίνεται να είναι ευρωπαϊκό (το region του λέει XNE ενώ στο δικό μου ΧΕ, δεν ξέρω τη διαφορά).

Παίρνει ώρες αλλά φαίνεται να δουλεύει, επίσης δε βλέπω κάποιο λόγο να μην μπορεί κάποιος ξεκινώντας από την A21 να κάνει την διαδικασία εγκατάστασης σε C1 και μετά να περιμένει το OTA.

Ειναι σιγουρο ομως οτι θα ερθει το ΟΤΑ για C.10? Γιατι νομιζα πως το δινουν παλι τυχαια σε καποιους χρηστες, αν το δινουν σε ολους το κανω και εγω ευκολα.

Επισης downgrade μεσω oxygen updater? Εγω η μονη μεθοδος που ειχα βρει ειναι με το rollback zip που εδωσαν στο community οταν βγηκε το C.05

Το διάβασα στα γρήγορα το μήνυμα και παίζει να μην κατάλαβα καλά, λογικά το έκανε με το ŕollback zip (εκτός αν το πέρασαν και στο oxygen) και μετά χρησιμοποίησε το oxygen για να το φέρει στην ευρωπαική Α21 και μετά C1. Σόρυ αν σε μπέρδεψα. Αν δεν το βρεις το μήνυμα στο community και σε ενδιαφέρει θα ψάξω να το βρω πάλι το απόγευμα.

Edited by spiliot

3 ώρες πριν, spiliot said:

Το διάβασα στα γρήγορα το μήνυμα και παίζει να μην κατάλαβα καλά, λογικά το έκανε με το ŕollback zip (εκτός αν το πέρασαν και στο oxygen) και μετά χρησιμοποίησε το oxygen για να το φέρει στην ευρωπαική Α21 και μετά C1. Σόρυ αν σε μπέρδεψα. Αν δεν το βρεις το μήνυμα στο community και σε ενδιαφέρει θα ψάξω να το βρω πάλι το απόγευμα.

Ναι αν ειναι με rollback το γραφουν και στο xda, για το αν σου δινει αυτοματα ΟΤΑ απο C.01 σε C.10 δεν ξερω αν ισχυει, γι αυτο δεν το εχω κανει ακομη..

Το βρήκα το ποστ αυτό ακριβώς λέει (έβαλα και το λινκ από το άρθρο που λέει)

I installed first IN C09 update, then IN C10. After that I rolled back with IN op_ota_downgrade.zip from oxigenupdater article 329 to Android 11 .Then I used the Dn2103 C01 EU update over the IN rollback. After that the EU C10 came through automatically. Now I am back on EU version C10 🙂

Εύκολη διαδικασία αλλά βαριέμαι να ξανασετάρω το κινητό απ την αρχή.

Θα το αφήσω προς το παρών και θα περιμένω μήπως δώσουν full zip Οκτωβρίου και μπορεί να γυρίσει κατευθείαν από Ινδικό (πολύ δύσκολο το κόβω αλλά λέμε τώρα)

Όποιος θέλει εννοείται το κάνει και μας λέει εντυπώσεις.

Σωστός. Απλά για την πληρότητα, η έκδοση δεν είναι EU αλλά GLO (global, Non-EU, αυτό ήταν το έξτρα "N") που δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει. Υποθέτω δεν έχουν αφαιρέσει όλα τα tracking και δεν μιλάνε μόνο σε ευρωπαϊκούς server...

Edited by spiliot

On 8/10/2022 at 10:25 ΠΜ, spiliot said:

Σωστός. Απλά για την πληρότητα, η έκδοση δεν είναι EU αλλά GLO (global, Non-EU, αυτό ήταν το έξτρα "N") που δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει. Υποθέτω δεν έχουν αφαιρέσει όλα τα tracking και δεν μιλάνε μόνο σε ευρωπαϊκούς server...

Ισχύει, είναι 3 εκδόσεις απ' ότι φαίνεται. Περιληπτικά, η EU για την οποία δεν υπάρχουν πουθενά zips για αναβάθμιση σε 12 και έχει κολλήσει στο Α.21 (που μάλλον αυτοί είχαμε όλοι εμείς), η GLO για την οποία υπάρχει η C.01 στο oxygen updater (αλλά πρέπει να είσαι Α.20 ή μικρότερο για να μπει) και η IN που παίρνει τα OTAs πρώτη, σχεδόν ένα κάθε μήνα και το C.09 υπάρχει σαν full zip στο oxygen updater. Δηλαδή τα έκαναν αχταρμά στην 1+, η EU δεν μπορεί να πάρει 12 από μόνη της αν δεν αλλάξεις σε μία από τις άλλες δύο. Δεν ξέρω αν έιναι λόγω του gdpr ή κάτι άλλο πάντως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο προσωπικά. Θα κρατήσω την ΙΝ εφ' όσον δεν μου παρουσιάζει προβλήματα και δίνει updates κάθε μήνα και ΑΝ δω ότι υπάρχει η ίδια σταθερότητα σε κάποιες από τις άλλες δύο στους επόμενους μήνες μπορεί να κάνω τη μετάβαση με rollback. Αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει κάτι για την ΙΝ ευχαρίστως να του απαντήσω είτε εδώ είτε με pm.

On 30/9/2022 at 1:51 ΜΜ, chios said:
On 30/9/2022 at 9:46 ΠΜ, hal9000dp said:

Όταν το δουλέψεις μερικές μέρες γράψε πως σου φαίνεται σαν κινητό, το κοιτούσα αυτές τις μέρες και μου αρέσει, βασικό για μένα η κάρτα sd .

Καταρχας να σημειωσω οτι πηγα απο απο android 8 σε  12 ...   Η αλλαγη ειναι μεγαλη καθοσον στην αρχη επρεπε να συνηθισω σε νεες κινησεις στο λογισμικο ακομα και πως κλεινεις τα παραθυρα που εχεις ανοιξει απο διαφορες εφαρμογες .

Το τηλεφωνο ειναι γρηγορο και για μενα που κανω απλη χρηση τα 6GB RAM ειναι μια χαρα. Η χρηση ιντερνετ ειναι γρηγορη (αναλογα και με τη συνδεση που εχεις) ακομα και στο χωριο που η πραγματικη ταχυτητα ειναι στο απαραδεκτο 1,8 ΜΒps, Οι εφαρμογες ανοιγουν πολυ γρηγορα και μεχρις στιγμης στις 20 μερες που το λειτουργω δεν εχω κανενα κολλημα η προβλημα. Δεν παρατηρησα καμμια υπερθερμανση μπαταριας η συσκευης σε χρηση και φορτιση. Φορτιζει πολυ γρηγορα με το δικο του φορτιστη στα 33W αν θυμαμαι καλα. Δινει πολυ καλη αισθηση στο χερι .... μιας καλοφτιαγμενης συσκευης. Παρόλο που ειναι πλαστικό δεν σου δινει την αίσθηση της φτηνης "πλαστικουρας"  Το ηχειο του ειναι πολυ καλο και αρκετα δυνατό ειτε για ανοιχτη ακρόαση ειτε να ακουσεις μουσικη. Αν χρησιμοποιησεις τη jack συνδεση για ακουστικα η μουσικη που ακους απο καλο αρχειο MP3 η FLAC ειναι πολυ καλη και εξαρταται πολυ απο την ποιοτητα των ακουστικων.

Γενικα μεχρις στιγμης στις 20 μερες που το εχω δεν το μετανιωσα που το πηρα. Αξιζει τα λεφτα του στα ~220 ευρω που το βρισκεις. Η χρηση η δικη μου εινα η κλασσικη  κλησεις, ιντερνετ με OPERA, viber η skype, μνμ. Δεν ειμαι gamer οπότε δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα αυτό για τι επιδοσεις εχει σε παιχνιδια ενεργοβορα η RAM-βορα. 

Πιστευω οτι αν το παρεις δεν θα το μετανιωσεις.  

hal9000dp

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11344&idPhone2=11317

Κοιτάζω για τηλέφωνο αυτές τις μέρες και με ενδιαφέρει το lite λόγω sd card επίσης το αντίστοιχο realme, δεν ξέρω πιο αξίζει περισσότερο από τα δύο σε κάμερα και λογισμικό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

4 ώρες πριν, chios said:

Κοιτάζω για τηλέφωνο αυτές τις μέρες και με ενδιαφέρει το lite λόγω sd card επίσης το αντίστοιχο realme, δεν ξέρω πιο αξίζει περισσότερο από τα δύο σε κάμερα και λογισμικό.

Ψιλο ιδια κινητα, ενα κλικ καλυτερο το realme σε καμερα ισως. Απο bestprice βλεπω παιζουν και κατω απο 200 οποτε αξιζουν τα λεφτα τους. Παρε οποιο σου αρεσει απο τα βιντεακια που τα παρουσιαζουν, ιδια εταιρεια ειναι αλλωστε.

19 ώρες πριν, chios said:

Η αλήθεια είναι ότι η sd καρτα χρειάζεται... Και για μένα ήταν βασικό κριτήριο η ύπαρξη της. Η κάμερα του Nord ce 2 lite βγάζει  πολύ καλές φώτο. Τα χρώματα πολύ φυσιολογικά και φωτεινά και Οι νυχτερινές λήψεις σε συνθήκες ηλιοβασιλεματος πολύ καλές. Αν συνδυάσεις και ενεργοποίηση του φλας για τα πολύ κοντινά αντικείμενα μπορεί να πάρεις πολύ ενδιαφερουσες φώτο. 

Αυτό που με παραξένεψε είναι η απενεργοποιηση του τηλ που γίνεται με ταυτόχρονο πάτημα πλήκτρου δεξιά με το δακτύλιο αποτύπωμα και το αριστερο πλήκτρο αύξησης ήχου. Δημιουργεί μια δυσκολία στο χέρι για να γίνει αλλά μικρό το κακό. 

Νομίζω ότι είναι ένα τίμιο τηλ για κάποιον που δεν θέλει - μπορεί να πληρώσει ένα μισθό σε τηλέφωνο τύπου ναυαρχίδας της εταιρείας και εξοικονομωντας χρήματα αλλάζεις σε 2-3 χρόνια σε πιο σύγχρονο τηλέφωνο. 

Spoiler

hal9000dp