Jump to content

hal9000dp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hal9000dp's Achievements

  1. Το βρήκα στο γνωστοποιησεις και γραμμή κατάστασης --- γραμμή κατάστασης Το volte δεν το βγάζει ούτε η αναζήτηση στα settings αλλά εμφανίζεται στη γραμμή λειτουργιών πάνω δεξια Ευχαριστώ για τις απαντησεις
  2. Καλημέρα σας. Μπορεί ένα redmi note 13 να μεταφέρει apps και κυρίως bookmarks του browser σε τάμπλετ xiaomi pad κάτι Δλδ. σαν cloning διαδικασία. Το διάβασα κάπου σε μια αξιολόγηση του xiaomi pad . Ξέρει κανείς κάτι ? Ευχαριστώ για οποία απαντηση
  3. Αυτό νομίζω ότι το παθαίνει και το δικό μου. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που βρίσκεται το vowifi στις ρυθμίσεις. Είναι το voLTE ? Δεν το βρίσκω στο δικό μου nord 2 ce lite Μάλλον το είχα βάλει όταν το πήρα και τώρα το ξέχασα. Μετά τις αναβαθμίσεις δεν μπορώ να βρω και το voLTE.
  4. Για αλλαγή στο εργοστασιακό τζαμακι κανείς δεν έχει άποψη ?? 😕
  5. Εχω πάρει το power bank της BELKIN Power Bank 20K model BPB012. Eχει 2 USB A και μια USB C. Τεσσερα λαμπακια στο πλαι που δειχνουν την κατασταση του και ενα κουμπακι διπλα στα λαμπακια που το πατας για να ξεκινησει η φορτιση της συνδεδεμενης συσκευης απο μια απο τις τρεις USB. Το εχω περιπου 3 μηνες και δειχνει αξιοπιστο. Λογω του 20Κ ειναι λιγο βαρυ αν αυτο μετραει σαν μειονεκτημα. Νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη για Power Bank αν προκειται να πας σε περιοχες που η ΔΕΗ κανει διακοπες ρευματος.
  6. Καλημέρα παιδια. Στο Nord 2 CE lite που εχω γρατσουνισα ασχημα το προστατευτικό καλυμμα της οθόνης που ειχε απο το εργαστασιο και επειδή μ' ενοχλεί να το βλέπω ετσι σκεφτομαι να το αλλάξω εφόσον γίνεται. Τι μου προτείνετε να βάλω ? Αν θελει κάποιος απο Θεσσαλονίκη να μου συστήσει και σε πιο μαγαζι να πάω τον ευχαριστω προκαταβολικά. Σας ευχαριστω
  7. Η OxygenOS 13 Android 13 με κωδικό 11_C.26 στο δικό μου Nord CE 2 Lite δεν έδειξε να επηρρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας. Η πολυ καλη ποιότητα για τα δεδομενα χρηματα συνεχίζει να υπάρχει.
  8. Ναι το messages που εχει το τηλεφωνο Στα γενικά η 13 φαίνεται να κάνει το τηλεφωνο λίγο πιο γρήγορο στην απόκριση των εντολών. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον.
  9. Δεν ξερω αν ειναι δυσλειτουργια του Nord CE 2 lite η αν ειναι bug της Android 13. Στην Android 12 στα εικονιδια των μηνυματων του viber κλπ οταν ειχες μνμ αδιαβαστα υπηρχε μια κοκκινη κουκιδα πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης που σε ενημερωνε οτι ειχες μνμ εκτός απο την οριζοντια μπαρα στην κορυφη οπου εμφανιζονταν το "συνεφακι" των μνμ η το μικρο εικονιδιο του viber. Στην νεα Android 13 παρολο που προβλέπεται κουκιδα η αριθμός η και τα δυο, η τιποτε για τα νεα μνμ πανω στο εικονιδιο των εφαρμογων ... αυτο δεν εφαρμόζεται πληρως δυστυχως και δεν νομιζω να φταιει το Nord CE 2 lite γιατι την εβγαζε την κουκιδα στην Android 12. Στο Android 13 πας στις ρυθμισεις --> Γνωστοποιήσεις + γραμμη καταστασης --> "Εικονιδιο" ---> Σήματα και εχεις 4 επιλογες Αριθμος, Τελεια, Αριθμός η τελεία, Να μην εμφανιστει. Η επιλογη Αριθμος δεν εμφανιζεται Η επιλογη τελεια εμφανιζεται. Η επιλογη Αριθμος η τελεια δεν εμφανιζεται Επομενως η μονη επιλογη που λειτουργει σε μενα στο Nord CE 2 lite ειναι η τελεια σαν κοκκινη κουκιδα πανω δεξια στην εφαρμογη
  10. Καλησπερα Σήμερα ήρθε και εγκαταστάθηκε η OxygenOS 13 Android 13 με κωδικό 11_C.26 στο δικό μου Nord CE 2 Lite. Ελπίζω όλα να λειτουργήσουν καλά όπως στη 12. Το μόνο πρόβλημα που είχα μέχρι τώρα ήταν όταν είχα κλήση και έπρεπε να συρω τον κύκλο με το πράσινο σήμα προς τα πάνω για να αρχίσει η επικοινωνία αυτό δεν έπιανε με την πρώτη, ήθελε και δεύτερη η τρίτη φορά. Αυτό τώρα δεν ξέρω αν είναι προβληματάκι του Nord 2 η της Android 12. Iδωμεν για την 13. Ενημέρωση τις επόμενες μέρες.
  11. Καλημερα ενημερωτικα Στο Νοrd CE 2 LITE 5G χθες ηρθε μια ενημερωση ασφαλειας συστηματος στο Android 12 με ΟxygenOS 12.1 , 282 MB και τωρα δειχνει κωδικο ενημερωσης CPH2409_11_A.14 Δεν παρατηρησα καμμια αλλαγη η προβλημα πουθενα μεχρι στιγμης.
  12. Περίεργο μου φαίνεται να μην υπάρχει στο 2Τ και εγώ cosmote εχω
  13. Και στο δικό μου nord ce 2 lite αλλά και σε ένα xiaomi 9 που ξέρω η επιλογή "on" για το volte είναι στο μενού δίκτυα τηλεφωνίας -- κάρτα sim διπλό κλικ στο εικονίδιο της sim -- κλήσεις volte. Αυτά με το. Android 12 (αν έχει σημασία βέβαια)
  14. Φαντάζομαι ότι έχεις το volte ενεργοποιημενο στο on στο αντίστοιχο μενού
  15. Με το δικό μου nord ce 2 Lite έχω volte με cosmote χωρίς πρόβλημα.
×
×
  • Create New...