Jump to content

greg10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greg10

  1. 14 beta μολις ηρθε!
  2. Απο το αγγλικο αμαζον το πηρα, παλι βλεπω στην ιδια τιμη περιπου (περιπου 302) ειναι αν πληρωσεις με revolut σε λιρες, σε € βγαινει 310 τελικη αν δεν εχεις ρεβολουτ. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0B4DMBH5T?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title&th=1 Η εγγυηση ειναι 2ετης επισημης google και στην τιμη καλυπτονται εξοδα τελωνειου δασμοι κτλ. Και στο γερμανικο 2 χρονια ειναι, αλλα αφου βγαινει στο αγγλικο 20€ φθηνοτερα αν θελεις παρτο απο εκει, εμενα σε 5 μερες ηρθε με standard delivery.
  3. Καλησπερα, για παιχνιδια δεν ξερω ειναι η αληθεια γιατι δεν παιζω, αλλα απο θεμα επεξεργαστη οθονης ειναι αλλο πραγμα, δεν υπαρχει στις κινεζιες αυτο με τιποτα.. Η σελφι ειναι μια απλη καμερα οντως οχι τιποτα ιδιαιτερο, αν εισαι φαν και θελεις τελειοτητα δες κατι αλλο.. Και ναι για μενα καλυτερα παρτο απο αμαζον, εγω το πετυχα αγγλικο 298€ τελικη πριν καμια βδομαδα, εχεις και επισημη εγγυηση ενω απο σκρουτζομαγαζα απλα εγγυηση καταστηματος. 3ετια πιστευω θα βγαλει ευκολα, εδω οι ενημερωσεις θα ερχονται μεχρι το 27. Τη ραμ μην την εχεις τοσο υποψη, ειχα κινητο με 12 ραμ και το πουλησα για το 6α η αισθηση ειναι πολυ καλυτερη. Αρα για μενα ο μονος μου ενδοιασμος ειναι τα παιχνιδια, αν εχει καποιος εμπειρια ας πει, στα αλλα θα εισαι φουλ καλυμμενος.
  4. Volte οντως με Cosmote κανονικα απο την πρωτη μερα. Για 5g μονο με root ή χανω κατι;
  5. Καλησπερα ομαδα, νεος χρηστης 6α εδω! Η δευτερη sim μεσω esim υποστηριζεται στην Ελλαδα ή θα δωσω τζαμπα 10€ στη βονταφον;
  6. Amazon εχεις εγγυηση επισημη, σκρουτζομαγαζα δινουν εγγυηση καταστηματος οποτε προφανως απο αμαζον.. για το FR version δεν ξερω καθολου αλλα φανταζομαι μπορεις να το ρωτησεις στην αμαζον κατευθειαν
  7. Στελνει Ελλαδα το μαγαζι; Αν ναι ενδιαφερομαι σοβαρα, στειλε μου ενα pm
  8. Στο Nord CE παντως η stable 13 πηγε 2 βδομαδες μετα την open beta. Λετε να γινει το θαυμα και σε εμας;
  9. Αρχισε να ρολαρει η beta 13 στην Ινδια. Στο community εχουμε λιγα παραπονα για την καμερα και καλα σχολια για την μπαταρια. Πιστευω χονδρικα το Μαιο θα ερθει σε ολα τα κινητα, αναμενουμε λοιπον https://youtu.be/dn82mImsDOQ (ενα review που βρηκα για οποιον θελει να το δει με τα ματια του 😝)
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανοιξε η open beta της 13 για την Ινδια
  11. Και εγω πηρα τη C13 το Σαββατο (Ελλαδα βρισκομαι), δεν παιζω παιχνιδια για να επιβεβαιωσω αυτα που ειπαν στο community αλλα ισως για τη μπαταρια ισχυει, με επιφυλαξη παντα 3 μερες την εχω. Επισης διαβασα στο community οτι τελος Μαρτιου θα αρχισει να ρολαρει η open beta 13, οποτε αν ισχυει δεδομενου οτι και στα υπολοιπα κινητα απο το open beta μεχρι το stable πηρε καπου στο 2μηνο, μεχρι Ιουνιο θα εχει ερθει. Τωρα αν κανουν παλι κολπα και η Ευρωπαικη αργησει δεν ξερω, ας ελπισουμε να ερθει κανονικα οπως τα τελευταια updates 2-3 μερες μετα την Ινδια.
  12. Στο ελληνικο community της 1+ ειχε αναφερθει, ενταξει κλασικα βαλε και 1-2 μηνες ακομη..
  13. Μεσα στο μηνα ακουσα οτι θα παρουμε, και το κινητο θα πεταξει με την 13. Μακαρι να ειναι ετσι, καλη χρονια σε ολους!
  14. Αχαχαχα ωραιος Btw πηρα το c.12, ειναι το security patch Δεκεμβριου ουσιαστικα δε βλεπω κατι καινουριο Αναμενουμε τη 13 σιγα σιγα..
  15. Σε ολα τα 1+ μοντελα που εχει ερθει το 13 λενε οτι ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που πηρε ποτε, ακομα και για κινητα 2+ χρονων σαν το 8. Αντε μακαρι να δωσουν κατι καλο και σε εμας να βγαλει μια 3-4ετια το κινητακι
  16. Λετε να παρουμε 13 πριν το νεο ετος; Χθες ηρθε στη σειρα 8..
  17. Βαλτην λες και κανει τιποτα χαχα Τουλαχιστον βαζουν τα security patches, κατι ειναι και αυτο φαινεται να ξυπνησαν επιτελους
  18. C.11 παιρνουμε οι Ευρωπαιοι ή παλι τα ιδια;
  19. Εμένα το 5G μου δούλευε και στην 11 χωρίς άλλες εφαρμογές (cosmote). Νομίζω μπορούσες να το εγκαταστήσεις με επανεκίνηση σε recovery mode πολύ πιο εύκολα από τις εφαρμογές που δίνει το oxygen updater (έτσι έβαλα εγώ την ινδική) αλλά εντάξει αφού τα κατάφερες όλα καλά. 11/10 λοιπόν πήραμε επίσημα Android 12, άντε να δούμε το 13 πότε θα έρθει 😂
  20. Μολις μπηκε στο oxygen updater
  21. Ψιλο ιδια κινητα, ενα κλικ καλυτερο το realme σε καμερα ισως. Απο bestprice βλεπω παιζουν και κατω απο 200 οποτε αξιζουν τα λεφτα τους. Παρε οποιο σου αρεσει απο τα βιντεακια που τα παρουσιαζουν, ιδια εταιρεια ειναι αλλωστε.
  22. Ισχύει, είναι 3 εκδόσεις απ' ότι φαίνεται. Περιληπτικά, η EU για την οποία δεν υπάρχουν πουθενά zips για αναβάθμιση σε 12 και έχει κολλήσει στο Α.21 (που μάλλον αυτοί είχαμε όλοι εμείς), η GLO για την οποία υπάρχει η C.01 στο oxygen updater (αλλά πρέπει να είσαι Α.20 ή μικρότερο για να μπει) και η IN που παίρνει τα OTAs πρώτη, σχεδόν ένα κάθε μήνα και το C.09 υπάρχει σαν full zip στο oxygen updater. Δηλαδή τα έκαναν αχταρμά στην 1+, η EU δεν μπορεί να πάρει 12 από μόνη της αν δεν αλλάξεις σε μία από τις άλλες δύο. Δεν ξέρω αν έιναι λόγω του gdpr ή κάτι άλλο πάντως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο προσωπικά. Θα κρατήσω την ΙΝ εφ' όσον δεν μου παρουσιάζει προβλήματα και δίνει updates κάθε μήνα και ΑΝ δω ότι υπάρχει η ίδια σταθερότητα σε κάποιες από τις άλλες δύο στους επόμενους μήνες μπορεί να κάνω τη μετάβαση με rollback. Αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει κάτι για την ΙΝ ευχαρίστως να του απαντήσω είτε εδώ είτε με pm.
  23. Το βρήκα το ποστ αυτό ακριβώς λέει (έβαλα και το λινκ από το άρθρο που λέει) Εύκολη διαδικασία αλλά βαριέμαι να ξανασετάρω το κινητό απ την αρχή. Θα το αφήσω προς το παρών και θα περιμένω μήπως δώσουν full zip Οκτωβρίου και μπορεί να γυρίσει κατευθείαν από Ινδικό (πολύ δύσκολο το κόβω αλλά λέμε τώρα) Όποιος θέλει εννοείται το κάνει και μας λέει εντυπώσεις.
  24. Ναι αν ειναι με rollback το γραφουν και στο xda, για το αν σου δινει αυτοματα ΟΤΑ απο C.01 σε C.10 δεν ξερω αν ισχυει, γι αυτο δεν το εχω κανει ακομη..
  25. Ειναι σιγουρο ομως οτι θα ερθει το ΟΤΑ για C.10? Γιατι νομιζα πως το δινουν παλι τυχαια σε καποιους χρηστες, αν το δινουν σε ολους το κανω και εγω ευκολα. Επισης downgrade μεσω oxygen updater? Εγω η μονη μεθοδος που ειχα βρει ειναι με το rollback zip που εδωσαν στο community οταν βγηκε το C.05
×
×
  • Create New...