Jump to content

enduras1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by enduras1

  1. Αν κανεις αναζητηση στις ρυθμίσεις θα το βρεις εκει. Το volte δε το βρηκα ουτε εγω.
  2. Ειναι πιθανο να συμβει και οταν ειμαι με δεδομενα με το vowifi ανοιχτο? Επειδη μου το εκανε και στον δρομο στο αυτοκίνητο.
  3. Εισαι κορυφη! Αυτο ηταν! Σε ευχαριστώ πολυ!
  4. Παιδια εχω το εξης θεμα με το Nord 2 12/256. Οταν απαντησω την κλήση στα πρωτα 3-4 δευτερόλεπτα δεν με ακουει αυτος που με καλει. Το εχει παθει κανεις σας?
  5. Τα ,tempered glass ,,που κάνουν για το , Nord 2 CE κάνουν και σε εμάς με το 2 5g?? Αν δεν κάνω λάθος έχουμε ίδια οθόνη. Σωστά?
  6. Λογικά μετά από πτώση χωρίς να το αντιληφθώ εκείνη τη στιγμή.
  7. Καλημέρα παιδιά. Εκνευριστικα σήμερα. Είδα το τζαμί της πλάτης σπασμένο παρόλο που του είχα θήκη. Τι κάνουμε τώρα? Έχετε κάποιο αξιοπιστο επισκευαστικο κατάστημα στην Αθήνα να μου το αλλάξει? Ξέρετε κόστος?
  8. Όντως κάτι παίζει καθως και εμένα λειτουργεί κανονικά αν και χρησιμοποιώ τις εφαρμογές της κάθε τράπεζας απο Άλφα και ΕΤΕ μόλις τις πρόσθεσα και τις βλέπω κανονικά.
  9. Μακάρι να μην χαλάσουμε την κάμερα. Στο βίντεο του Ινδού δε κατάφερα να βρω αναφορά για την κάμερα σε ένα γρήγορο πέρασμα που έκανα.
  10. Μακάρι. Θα είναι η προτελευταία σωστά? Καλη χρονια με υγεία να έχουμε!!!
  11. Εμενα με NORD 2 ηρθε προχθες η τελευταια OS 12.1 DN2103_11_C.12 Security update ηταν. Μακαρι η επομενη να ειναι η OS13 και να εχει μονο βελτιωσεις! Παντως μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο απο πλευρας μπαταριας οπως καποιοι φιλοι εχουν αναφερει.
  12. Κανένα 5G θα μας δώσει η Vodafone?
  13. Και εγώ εδώ και πάνω από μήνα με την 12 δεν έχω δει κάτι κακο.
  14. Μόλις ήρθε κ σε εμένα. Την βάζουμε κανονικά σωστά?
  15. Όχι όχι τπτ με τα δεδομένα. Τα μηνύματα εμένα έχουν μαύρο φόντο. Ίσως επειδή έχω την σκοτεινή λειτουργία ενεργή. Επίσης την πρώτη φορά που έκλεισα πολλαπλές καρτέλες ναι μου άφησε αυτή που ήταν πρώτη ακόμα ανοιχτή. Όσες φορές προσπάθησα να το επαναλάβω τις έκλεισε όλες. Να σημειώσω πως έχω δει πως η μπαταρία αντέχει περισσότερο με την ιδία χρήση.
  16. Στο δικό μου δεν άλλαξε ταπετσαρία. Στα θετικά η άμεση διόρθωση της φωτογραφίας που είναι στο πλάι και αποθήκευση της χωρίς να μπεις στην επεξεργασία. Ένα αρνητικό αλλά πταίσμα είναι πως πλέον από την συντομεύση στην επιφάνεια εργασίας δεν μπορείς να κάνεις αντικατάσταση αλλά πρέπει να μπεις στις πληροφορίες εφαρμογής και το δεύτερο σπαστικό είναι πως πλέον κάνοντας αναζήτηση στις εφαρμογές δεν κάνει αναζήτηση και στο play store ώστε να την κατεβάσεις.
  17. Και επιτέλους έχει περισσότερες δυνατότητες στην επεξεργασία φωτογραφιών.
  18. Ναι Κώστα μια χαρά. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρω καλύτερα.
  19. Χαιρετώ την παρέα. Πλέον από 12 και το δικό μου. Ελπίζω να είναι βελτιωμένο στα σημεία!
  20. Να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του φίλου Spiliot καθώς μετά από επικοινωνία με Vodafone που έχω και εγώ δεν το έχει στις υποστηριζόμενες συσκευές για 5G. Και με το Switch πάντως παιδιά με έλεγχο ταχύτητας είναι σαν να έχω 4G+ παρόλο που αναγράφει 5G η ένδειξη.
  21. Πολύ ευχάριστο νέο!
  22. Ίσως αποδυκνει το γεγονός πως βγάζει σταδιακά παλαιότερες ενημερώσεις. Σήμερα πήρα μια ενημέρωση με ημερομηνία 1η Αυγούστου....
  23. Χαχαχα. Εν τω μεταξύ μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο , Chrome εμφανίζει τα tab έτσι αντί με εικονίδια για κάθε ξεχωριστό tab?
  24. Καλημερα παιδια. Για ακουστε κατι που μου συνεβη δευτερη φορα. Βαζω στις 11 η ωρα το κινητο για φορτιση και ταυτοχρονα το βαζω σε κατασταση πτησης. Του εχω ρυθμισει ξυπνητηρι στις 7 το πρωι καθε εργασιμη ημερα. Χτυπαει λοιπον το πρωι στις υποτιθεμενες 7 η ωρα. Ελα που ηταν σκοταδι εξω και με εβαλε σε υποψια. Βλεπω το κινητο να μου ζηταει Pin Sim & Pin συσκευης και λεω τι γινεται? Τα εισαγω και βλεπω 7 η ωρα και 1η Ιανουαριου ημερομηνια. Μολις εβγαλα την κατασταση πτησης γυρισε στην σωστη ημερομηνια και στις 6 η ωρα το πρωι. Την πρωτη φορα που το επαθα το κινητο ηταν κλειστο καθως δεν ειχα ενεργοποιησει το ξυπνητηρι να χτυπαει ακομα και οταν ειναι κλειστο το κινητο και ετσι δεν με ξυπνησε καν. Το εχει συναντησει κανεις?
  25. Τραγικό. Διάβαζα ένα άρθρο για το ποια πάνε στο 12 και δεν είμαστε μέσα.
×
×
  • Create New...