DjTony Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 το S10 για παράδειγμα είναι εδώ https://myphone.gr/forum/topic/175266/?tab=comments#comment-6587935 και το S9 https://myphone.gr/forum/topic/164743/?tab=comments#comment-6309257 Ναι το γνωρίζω, είναι όλα τα S μαζί σε μια ενότητα. Ενώ πριν ήταν ξεχωριστά Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 17 ώρες πριν, coulis said: Επανω δεξιά: Καμπάνα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Περιεχόμενο που ακολουθείται "Automatically follow new content I post Automatically follow content I reply to ΚΑΙ Ειδοποίηση όταν δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο. ΚΑΙ κάτω κάτω στο" Followed Content", διαλέγεις "Λίστα ειδοποιήσεων" για να σου έρχονται επάνω δεξιά ειδοποιήσεις ή και email για να σου έρχονται και αυτά. Η πιο κάτω φωτο είναι από το δικό μου προφίλ. Μου έρχονται και μαιλ και ειδοποιήσεις!!! Έτσι είναι και εμένα οι ρυθμίσεις αλλα παρολα αυτά δεν μου έρχονται ειδοποίησης. 1 Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) 18 ώρες πριν, coulis said: Επανω δεξιά: Καμπάνα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Περιεχόμενο που ακολουθείται "Automatically follow new content I post Automatically follow content I reply to ΚΑΙ Ειδοποίηση όταν δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο. ΚΑΙ κάτω κάτω στο" Followed Content", διαλέγεις "Λίστα ειδοποιήσεων" για να σου έρχονται επάνω δεξιά ειδοποιήσεις ή και email για να σου έρχονται και αυτά. Η πιο κάτω φωτο είναι από το δικό μου προφίλ. Μου έρχονται και μαιλ και ειδοποιήσεις!!! Σου ξανά απάντησα. Δεν θέλω σε κάθε τοπικ που ποσταρω αυτόματα να το ακολουθώ. Γι' αυτό και δεν θέλω να επιλέξω τις επιλογές που έχεις. Όσο αφορά τα υπόλοιπα τα έχω ήδη τσεκαρισμένα όπως κι εσύ και συνεχίζω να μην λαμβάνω καμία ειδοποίηση μειλ σε οτιδήποτε νέο ποστ ή προσωπικό μήνυμα έχω στο site. 46 minutes ago, Epicouros said: Έτσι είναι και εμένα οι ρυθμίσεις αλλα παρολα αυτά δεν μου έρχονται ειδοποίησης. Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων το πρόβλημα, αλλά το ότι απ' όταν άλλαξε το site πολλοί έχουν πρόβλημα με βασικά πράγματα που πριν δεν είχανε. Edited September 15, 2021 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Υπάρχει δυνατότητα να γίνει κι αυτό "dark" όταν έχουμε dark mode theme? Edited September 15, 2021 by Finwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Σε αυτούς που δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις, πολύ πιθανόν να "ευθύνεται" το mail τους. Δοκιμάστε ένα άλλο. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Μόλις εκανα το πρώτο ποστ μετα την αναβάθμιση του site και αυτοματος χωρίς να κανω τιποτα ξεκίνησαν να έρχονται παλι οι ειδοποίησης!! 1 Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 4 ώρες πριν, seranata said: Σε αυτούς που δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις, πολύ πιθανόν να "ευθύνεται" το mail τους. Δοκιμάστε ένα άλλο. Δεν θα το έλεγα. Εσύ τι μειλ έχεις και λαμβάνεις κανονικά ειδοποιήσεις. Και αν έφταιγε το μειλ όπως λες που έχουμε βάλει εδώ τότε δεν θα μας έστελνε ούτε με το προηγούμενο site, όχι μόνο τώρα. Εννοώ τι gmail, hotmail, yahoo κ.τ.λ. 54 minutes ago, Epicouros said: Μόλις εκανα το πρώτο ποστ μετα την αναβάθμιση του site και αυτοματος χωρίς να κανω τιποτα ξεκίνησαν να έρχονται παλι οι ειδοποίησης!! Ε τότε είσαι πιο τυχερός από εμένα γιατί εγώ όπως βλέπεις έχω κάνει ένα κάρο ποστ αλλά ειδοποιήσεις μετά την αλλαγή του site δεν έχω λάβει ποτέ. Τι μειλ έχεις βάλει στο site? Έτσι για να καλύψουμε και αυτή την πιθανότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Otenet έχω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Otenet είναι το μειλ που έχεις δηλώσει στο site? Έχεις δηλώσει το μειλ του internet provider σου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Ναι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Με gmail εγώ και όλα κανονικά με τις ειδοποιήσεις. Ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα από την αλλαγή της πλατφόρμας, μπήκα, ρύθμισα και όλα κομπλέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Και εγώ με Gmail, μέχρι πριν κάποιες ημέρες που απενεργοποίησα την αποστολή mail για όλες τις περιπτώσεις, παρόλο που σε κάποιες ήταν ενεργοποιημένες από μόνες τους ώστε να έρχονται email, δεν μου είχε έρθει κανένα. Λοιπές ειδοποιήσεις όταν ανοίξω το site έρχονται κανονικά. Δεν έχω δοκιμάσει αν ενεργοποιήσω πάλι να έρχονται email να δω τι θα γίνει. Edited September 15, 2021 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 1 hour ago, adais said: Δεν θα το έλεγα. Εσύ τι μειλ έχεις και λαμβάνεις κανονικά ειδοποιήσεις. Και αν έφταιγε το μειλ όπως λες που έχουμε βάλει εδώ τότε δεν θα μας έστελνε ούτε με το προηγούμενο site, όχι μόνο τώρα. Εννοώ τι gmail, hotmail, yahoo κ.τ.λ. Ε τότε είσαι πιο τυχερός από εμένα γιατί εγώ όπως βλέπεις έχω κάνει ένα κάρο ποστ αλλά ειδοποιήσεις μετά την αλλαγή του site δεν έχω λάβει ποτέ. Τι μειλ έχεις βάλει στο site? Έτσι για να καλύψουμε και αυτή την πιθανότητα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Με την αλλαγή της πλατφόρμας αλλάζουν και τεχνικά χαρακτηριστικά του τρόπου αποστολής email, και δεν είναι απίθανο ο πάροχός σου να θεωρεί πχ ότι από το νέο είναι spam. Εάν έχεις δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν προταθεί και συνεχίζεις να μην λαμβάνεις email, δοκίμασε να αλλάξεις και πάροχο mail. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Ανέκαθεν είχα hotmail που είναι το μειλ της ίδιας της Microsoft. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν μπορεί να μην δέχεται το επίσημο μειλ της ίδιας της Microsoft έτσι δεν είναι? Απλά πρέπει να ασχοληθούν με το ζήτημα οι αρμόδιοι και να το φτιάξουν. Edited September 15, 2021 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 3 ώρες πριν, adais said: Τι μειλ έχεις βάλει στο site? Έτσι για να καλύψουμε και αυτή την πιθανότητα. Hotmail εχω βαλει. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 9 ώρες πριν, adais said: Ανέκαθεν είχα hotmail που είναι το μειλ της ίδιας της Microsoft. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν μπορεί να μην δέχεται το επίσημο μειλ της ίδιας της Microsoft έτσι δεν είναι? Απλά πρέπει να ασχοληθούν με το ζήτημα οι αρμόδιοι και να το φτιάξουν. Πάντως όσοι έχω διαβάσει να έχουν προβλήματα μετά την αλλαγή, ήταν με hotmail, επίσης έχω δει αντίστοιχα προβλήματα και σε διπλανό φόρουμ με διευθύνσεις hotmail. Επίσης δεν είπε κανείς ότι "δεν το δέχεται", είναι πιθανότερο να μην αρέσει στο hotmail, πχ να το πηγαίνει σε spam ή να το κόβει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Όταν προσπαθώ να τροποποιήσω ένα Ποστ μου γράφει "Saving" και δεν γίνεται τίποτα ............. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 4 ώρες πριν, ath156 said: Όταν προσπαθώ να τροποποιήσω ένα Ποστ μου γράφει "Saving" και δεν γίνεται τίποτα ............. ισως ειναι πολυ λιγοι οι χαρακτηρες, θελει απο καποιους και πανω για να το δεχθει Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει ένα θέμα με χρήστες microsoft email καθώς γίνονται αναφορές για spam, πιθανότατα στα mails που τους έρχονται ως notifications για εγγραφές σε θέματα. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιους χρήστες που φαίνεται να έκαναν report as spam (?) @dante_100 @gokuthelegend @manan69t @moviehunter2009 @Pyro13 Παρακαλώ ενημερώστε μας αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή αν συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μαιλς που λαμβάνετε από το forum ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 15 minutes ago, MyPhone Admin said: ισως ειναι πολυ λιγοι οι χαρακτηρες, θελει απο καποιους και πανω για να το δεχθει Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει ένα θέμα με χρήστες microsoft email καθώς γίνονται αναφορές για spam, πιθανότατα στα mails που τους έρχονται ως notifications για εγγραφές σε θέματα. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιους χρήστες που φαίνεται να έκαναν report as spam (?) @dante_100 Παρακαλώ ενημερώστε μας αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή αν συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μαιλς που λαμβάνετε από το forum ευχαριστούμε! Σ΄ εμένα μετά το update όλα τα mail πήγαιναν στα spam. Το ρύθμισα να μην τα θεωρεί spam πλέον. Πες μου αν συνεχίσει. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 58 minutes ago, MyPhone Admin said: ισως ειναι πολυ λιγοι οι χαρακτηρες, θελει απο καποιους και πανω για να το δεχθει Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει ένα θέμα με χρήστες microsoft email καθώς γίνονται αναφορές για spam, πιθανότατα στα mails που τους έρχονται ως notifications για εγγραφές σε θέματα. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιους χρήστες που φαίνεται να έκαναν report as spam (?) @dante_100 @gokuthelegend @manan69t @moviehunter2009 @Pyro13 Παρακαλώ ενημερώστε μας αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή αν συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μαιλς που λαμβάνετε από το forum ευχαριστούμε! Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα μου το δημιουργούσε ο Opera browser που χρησιμοποιώ (?) Σε Chrome φαίνεται να μην υπάρχει θέμα. Επίσης να ρωτήσω υπάρχει πρόβλημα εάν βάλουμε λινκ για κάποιο προιόν από Scroutz όπου θα εμφανίζονται όλα τα μαγαζιά που το έχουν με την τιμή του? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambrrrr Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Καλή Αρχή !!!πολύ καλό το New site, σας ακολουθώ εδώ και χρόνια. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.!!! φοβερό δώρο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 παω να σχολιάσω για το giveaway και έχει αυτό το πρόβλημα Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) Λοιπόν, τρομερό πρόβλημα!!!!1!! Πάω στο άρθρο του διαγωνισμού για το Mediapad (αυτό συμβαίνει και σε κάθε άρθρο), πάω να κάνω σχόλιο και βλέπω την παρακάτω εικόνα γεμάτη errors Πατάω εκεί που λέει "Συνδεθείτε για να σχολιάσετε", ανοίγει νέο tab με την παρακάτω εικόνα Πατάω continue as Bayern7 και με πάει στην αρχική σελίδα του site. Αλλά όποιο άρθρο και αν ανοίξω, παίρνω πάλι την 1η εικόνα. Σχόλια δεν βλέπω, γράφω σχόλιο πατάω "post comment" αλλά δεν το βλέπω ούτε κάτω από το άρθρο, αλλά ούτε σαν Post όταν πάω στο forum στο αντίστοιχο thread. pls fix edit: εντωμεταξύ δεν βλέπω και κάποιο link για να κάνω login στο site, στην κεντρική σελίδα του (ούτε αλλού) Edited September 16, 2021 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 minute ago, Bayern7 said: Λοιπόν, τρομερό πρόβλημα!!!!1!! Πάω στο άρθρο του διαγωνισμού για το Mediapad (αυτό συμβαίνει και σε κάθε άρθρο), πάω να κάνω σχόλιο και βλέπω την παρακάτω εικόνα γεμάτη errors Πατάω εκεί που λέει "Συνδεθείτε για να σχολιάσετε", ανοίγει νέο tab με την παρακάτω εικόνα Πατάω continue as Bayern7 και με πάει στην αρχική σελίδα του site. Αλλά όποιο άρθρο και αν ανοίξω, παίρνω πάλι την 1η εικόνα. Σχόλια δεν βλέπω, γράφω σχόλιο πατάω "post comment" αλλά δεν το βλέπω ούτε κάτω από το άρθρο, αλλά ούτε σαν Post όταν πάω στο forum στο αντίστοιχο thread. pls fix Μπαίνε και γράφε από τη σελίδα του forum όχι από την κεντρική με τα news Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 minute ago, koutsis said: Μπαίνε και γράφε από τη σελίδα του forum όχι από την κεντρική με τα news Ναι έτσι το έκανα. Αλλά αυτό είναι workaround, όχι λύση. Ας το δούνε οι admins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts