kallair Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 οταν εισαι στο φορουμ ειναι ιδεα μου ή δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τροπος να πας στην κεντρικη σελιδα με τις ειδησεις; Το κεντρικο logo αντι να οδηγει στην κεντρικη σελιδα, οδηγει παλι στο φορουμ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Θέλει διορθώσεις, (στοιχεία login, χρώματα, κ tapatalk) 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Η ενοτητα "My movies and tv" του Chat and fun που εχει εξαφανιστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Αν πατησεις σε καποιο θεμα σε παει απευθειας στα Unread Messages, για οσους το ψαχνουν. Θερμη παρακληση να βγαλετε τα ranks με βασει τα μηνυματα, μην δινετε τροφη κι αφορμη σε αυτους που γραφουν απλα για να ανεβασουν τον αριθμο μηνυματων και το rank τους. Αν θελετε rank system ας γινει οπως στο XDA με τα thanks, ετσι θα ανεβει καποιος που προσφερει πραγματικα κι οχι καποιος που απλα γραφει. 3 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 προτείνω να γκριζάρετε λίγο το φόντο. Καίει μάτια έτσι 3 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Τελικά οι ροές λειτουργούν μόνο με τα ποστ που κάναμε μετά την αναβάθμιση. Ξέρουμε αν θα εμφανιστούν και τα ποστ από πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 4 hours ago, alany said: Δεν μου κάνει login με τα στοιχεία που έχω. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Προσθεστε μαυρο θεμα στο forum.Μας βγηκαν τα μάτια!!Γενικά καθόλου πρακτικό και πολυ μπερδεμένο ολο το site....Το προτιμω οπως ηταν πριν.... Edited August 23, 2021 by nikaki71 5 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Μόνο εμένα μου αρέσει το νέο look;Ήταν απαρχαιωμένο και δύσκολο για κινητά το προηγούμενο και μόνο με tapatalk μπορούσες να δεις. Σιγά σιγά θα διορθωθούν όλα και θα γίνει το ίδιο όμορφο και βολικό όπως άλλα φόρουμ. Γκρίνια πάντα θα υπάρχει αλλά θα το συνηθίσουμε. Για black theme χρησιμοποιώ opera στο κινητό και φαίνονται όλα μαύρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Με συγχωρείτε που θα το πω αλλά είναι ΧΑΛΙΑ το νέο myphone. Ειδικά το forum δε βλέπετε από εμφάνιση. Ασπρίλα και ένα look κακάσχημο. Η κεντρική σελίδα αχανής και ψάχνεσαι. Το λογότυπο κακούγοστο. Σαν τον insomnia έγινε στο look. Ελπίζω να βελτιωθεί ή να αλλάξει ή να επαναφέρετε το προηγούμενο. 6 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileman1 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλο θα ειναι σε καθε νημα να φαινεται η ημερομηνια της τελευταιας αναρτησης οπως παλια,οχι η ημερομηνια της πρωτης,ετσι δεν ξερουμε ποιος εχει ποσταρει και τι στο νημα που μας ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Eπίσης στην δραστηριότητα είναι ανάγκη να φαίνεται ποιος έκανε τι? πχ ο τάδε ακολούθησε το τάδε θέμα κτλ. Μόνο εγώ το βρίσκω εντελώς περιττό αυτό? 4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Από την αρχική σελίδα δεν μπορούσα να κάνω login μονο όταν ακολούθησα το link για το forum μπόρεσα να κάνω login με το email. Edited August 23, 2021 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλημέρα Είμαι μέλος από το 2008 αλλά η αλλαγή που έγινε στο φόρουμ εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θα πω χάλια όπως πολλοί έγραψαν αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο και λειτουργικό το νέο site. Είναι αδιάφορο πλέον Δεν βλέπω όλα τα νήματα που παρακολουθούσα, το ranking είναι ότι νά΄ναι, πολλά posts και αγγελίες χάθηκαν κλπ Πριν κάνετε τις αλλαγές θα έπρεπε να βγάλετε ανακοίνωση για τις επερχόμενες αλλαγές, να κατεβάσετε το site, να κάνετε backup όλα τα δεδομένα και μετά restore ή import στο νέο περιβάλλον (σε IT δουλεύω και ξέρω από migration) Κρίμα 4 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 5 hours ago, thabull said: Πάνω δεξιά στο avatr μας, στις ρυθμίσεις πας στο Διαχείριση Περιεχομένου που Ακολουθείται Ναι αυτή είναι η διαχείριση, αν θες κάτι ή όχι και πως θα ενημερώνεσαι. Εγω και τα υπόλοιπα μέλη εννοούμε να μπορουμε να πατάμε πάνω στα θέματα που ακολουθούμε και να εμφανίζονται έτοιμα για διάβασμα,όπου απάντηση δεν πήραμε ακόμα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Πιστευω οτι θα γινει λειτουργικο αμεσα. Μετα ειναι απλα θεμα συνηθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 καλυτερα ηταν το παλιο παιδια..πολλα bugs!! 1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 14 hours ago, thePRODIGY said: Τα Ranks έχουν θέμα. Με βγάζει newbie ενώ είμαι μέλος από το 2006. Για πάντα νιουμπης θα είσαι ρε μπιλαρα! Πολύ γκρίνια βρε παιδιά. Ηρεμηστε, χαλαρώστε και απολαύστε το νέο φόρουμ. Θα στρώσουν τα μικροθεματα που έχει και όλα καλά. Επίσης διάβασα κάνα 2 που ζητάτε νταρκ μοουντ. Μια 2 σελίδες πίσω ανέφεραν ότι έρχεται σύντομα. Κάντε υπομονή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Ήθελε ενημέρωση γιατί πλέον ούτε το tapatalk το υποστήριζε. Καλό είναι να μπει ένα γκρι χρώμα να σπάει την ασπρίλα (είναι κουραστικό). Επίσης εξαφανίστηκε το topic για το Galaxy Note 10/10+. Ελπίζω να διορθωθούν όλα με τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel x2 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Μπορούμε να μεγαλώσουμε την γραμματοσειρά η μπα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 11 hours ago, Teo010 said: Το θεμα για τις αγορες απο Κινα παει? Αυτά τα θέματα με τις αγορές πήγαν ταξίδι στην Κίνα. Edited August 23, 2021 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 επίσης γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε όσα reactions θέλουμε μέσα σε μια ημέρα? Γιατί αυτός ο περιορισμός? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Θεωρω οτι ειναι ενα βημα προς τα εμπρος! Οσο περναει ο καιρος θα ερχονται και οι βελτιωσεις / προσθηκες. 2 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 2 minutes ago, guy_fawkes said: επίσης γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε όσα reactions θέλουμε μέσα σε μια ημέρα? Γιατί αυτός ο περιορισμός? Αυτό διαπίστωσα και εγώ..πολύ λάθος! Έχει περιορισμό 24 ωρών! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 51 minutes ago, mol said: Για πάντα νιουμπης θα είσαι ρε μπιλαρα! Πολύ γκρίνια βρε παιδιά. Ηρεμηστε, χαλαρώστε και απολαύστε το νέο φόρουμ. Θα στρώσουν τα μικροθεματα που έχει και όλα καλά. Επίσης διάβασα κάνα 2 που ζητάτε νταρκ μοουντ. Μια 2 σελίδες πίσω ανέφεραν ότι έρχεται σύντομα. Κάντε υπομονή. Πω Δημητρη γραφεις ακομα εδω! Νομιζα ειχες να μπεις πολυ καιρο. Πολυ χαιρομαι που σε ειδα! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts