mol Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Κοιταξε, για κάποιον που κάνει χρήση ασυρματων ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, αν αντέχει η τσέπη του! Δε τα έχω χρησιμοποιήσει αλλά από γνωστούς έχω ακούσει τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 4 ώρες πριν, mol said: Κοιταξε, για κάποιον που κάνει χρήση ασυρματων ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, αν αντέχει η τσέπη του! Δε τα έχω χρησιμοποιήσει αλλά από γνωστούς έχω ακούσει τα καλύτερα Τα AirPods Pro 2 είναι μακράν η καλύτερη επιλογή, αρκεί να σου κάνουν στα αυτιά και να διατιθεσαι να δώσεις τα 300€ που κοστίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) Battery update για τον βενιαμην της σειράς 13 100-20%: -4 ώρες οθόνης με χρήση αποκλειστικά data σε 4g με μέτριο προς κακό σήμα. Η χρήση αφορά θέαση βίντεο (pretub)σε φουλ σκριν ή μικρογραφία (Pip) παράλληλα με σερφαρισμα (Chrome), χρήση what's app, Instagram, Facebook, messenger. Η φωτεινότητα στο 90-100% καθολη τη διάρκεια χρήσης. Να πω ότι δε το περίμενα? Δε το περίμενα. Υπολογίζα να έκλεινε από μπαταρία στις 3 ώρες οθόνης με την χρήση που έκανα. Κάθε μέρα με εκπλήσσει το μικρό! Edited February 11, 2023 by mol 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 On 5/2/2023 at 5:54 ΠΜ, mol said: Αν σε ενδιαφέρει πήρα το ez fit της spigen με τα 2 τεμάχια (17€) Περιλαμβάνει οδηγό τοποθέτησης οπότε η πιθανότητα να το βάλεις λάθος είναι σχεδόν μηδενική. Θήκη έχω απλή σιλικόνης (κόστος 5€) και είναι οκ. Είναι λεπτή και δε προσθέτει όγκο. Το τζαμάκι ez fit είναι με κενό πάνω στο notch; Έχει κάποιο άλλο που να καλύπτει και αυτό για προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Με κενο δε ξέρω αν υπάρχει της ίδιας εταιρείας που να καλύπτει το νοτς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 10 ώρες πριν, gousias said: Το τζαμάκι ez fit είναι με κενό πάνω στο notch; Έχει κάποιο άλλο που να καλύπτει και αυτό για προστασία; https://www.skroutz.gr/s/31164200/Spigen-GLAS-tR-ALIGNmaster-Full-Face-Tempered-Glass-Black-x2-Pieces-iPhone-13-mini.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 https://www.skroutz.gr/s/31164200/Spigen-GLAS-tR-ALIGNmaster-Full-Face-Tempered-Glass-Black-x2-Pieces-iPhone-13-mini.htmlΑυτό ακριβώς έχω στο δικό μου, και στης γυναίκας μου. Το καλύτερο τζάμι...πλήρη προστασία, χωρίς δαχτυλιές, ανθεκτικό. Εμένα εκλεισε χρόνο επάνω, και είναι σαν καινούριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Πως γίνεται να μη κολλάει ποτε και πουθενά????? Δεν ασχολούμαι με κλείσιμο εφαρμογών (κάποια στιγμη μέτρησα καμία 50 να τρέχουν) και ούτε κιχ εκανε! Πρώτη φορά σε iPhone και λογικό να με κάνει εντύπωση! Ξανά επαναφέρω το θέμα μπαταρίας (το οποίο απασχολεί αρκετούς) όπου επαναλαμβάνω ότι με μέτρια προς αρκετή χρήση βγάζει άνετα τη μέρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 3 ώρες πριν, mol said: Πως γίνεται να μη κολλάει ποτε και πουθενά????? Δεν ασχολούμαι με κλείσιμο εφαρμογών (κάποια στιγμη μέτρησα καμία 50 να τρέχουν) και ούτε κιχ εκανε! Πρώτη φορά σε iPhone και λογικό να με κάνει εντύπωση! Το λειτουργικό έχει διαφορετική φιλοσοφία από το Android που είχες συνηθίσει. Οι 50 εφαρμογές που μέτρησες να τρέχουν, στην ουσία δεν τρέχουν, αλλά τίθενται σε standby και σε ετοιμότητα να τρέξουν. Γιαυτο και δεν φορτώνεται η συσκευή με αχρείαστα processes. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 12 minutes ago, athanaso77 said: Το λειτουργικό έχει διαφορετική φιλοσοφία από το Android που είχες συνηθίσει. Οι 50 εφαρμογές που μέτρησες να τρέχουν, στην ουσία δεν τρέχουν, αλλά τίθενται σε standby και σε ετοιμότητα να τρέξουν. Γιαυτο και δεν φορτώνεται η συσκευή με αχρείαστα processes. Ακριβώς. Το standby state που στην ουσία έχει την εφαρμογή στην μνήμη χωρίς να εκτελεί διεργασίες στο παρασκήνιο δουλεύει πάρα πολύ καλά. Η εφαρμογή θα πάει στο background state μόνο αν έχει λόγο να τρέχει στο παρασκήνιο και στο inactive state όταν χρειαστεί να ανακυκλωθεί η μνήμη σε νεότερες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 3 ώρες πριν, mol said: Πως γίνεται να μη κολλάει ποτε και πουθενά????? Δεν ασχολούμαι με κλείσιμο εφαρμογών (κάποια στιγμη μέτρησα καμία 50 να τρέχουν) και ούτε κιχ εκανε! Πρώτη φορά σε iPhone και λογικό να με κάνει εντύπωση! Ξανά επαναφέρω το θέμα μπαταρίας (το οποίο απασχολεί αρκετούς) όπου επαναλαμβάνω ότι με μέτρια προς αρκετή χρήση βγάζει άνετα τη μέρα. Με ενεργοποιημένο το παρασκήνιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Με ενεργοποιημένο το παρασκήνιο ;Δεν υπάρχει διακόπτης για κάτι τέτοιο.Νομίζω μπερδεύεσαι με το background app refresh το οποίο είναι αποκλειστικά για συγκεκριμένες λειτουργίες και συγκεκριμένες εφαρμογές που έχουμε ενεργές στο παρασκήνιο.Για παράδειγμα αυτόματο download φωτογραφιών, ηχητικών κλπ από εφαρμογές IM όπως Viber, WhatsApp, αυτόματα backup συνομιλιών σε αυτές τις εφαρμογές, ή timeline feed updates σε social media.Επίσης ακόμα και αυτά τα updates δεν γίνονται ανεξέλεγκτα στο παρασκήνιο αλλά ανά διαστήματα.Το background app refresh είναι η πιο παρεξηγημένη επιλογή στο iOS και η συντριπτική πλειοψηφία νομίζει ότι κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 6 minutes ago, nikos523 said: Δεν υπάρχει διακόπτης για κάτι τέτοιο. Νομίζω μπερδεύεσαι με το background app refresh το οποίο είναι αποκλειστικά για συγκεκριμένες λειτουργίες και συγκεκριμένες εφαρμογές που έχουμε ενεργές στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα αυτόματο download φωτογραφιών, ηχητικών κλπ από εφαρμογές IM όπως Viber, WhatsApp, αυτόματα backup συνομιλιών σε αυτές τις εφαρμογές, ή timeline feed updates σε social media. Επίσης ακόμα και αυτά τα updates δεν γίνονται ανεξέλεγκτα στο παρασκήνιο αλλά ανά διαστήματα. Το background app refresh είναι η πιο παρεξηγημένη επιλογή στο iOS και η συντριπτική πλειοψηφία νομίζει ότι κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά κάνει. Δεν μπερδευομαι .Εννοω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Just now, pavlos.dr said: Δεν μπερδευομαι .Εννοω αυτο Αυτό ακριβώς εξηγώ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Κλειστό το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Έσκασε η 16.4 Δε προλαβαίνω να την κάνω τώρα. Αύριο πιστεύω να βρω χρόνο. Να την περάσω ΟΤΑ ή μέσω itunes? Φαντάζομαι δεν έχει διαφορά, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 12 minutes ago, mol said: Έσκασε η 16.4 Δε προλαβαίνω να την κάνω τώρα. Αύριο πιστεύω να βρω χρόνο. Να την περάσω ΟΤΑ ή μέσω itunes? Φαντάζομαι δεν έχει διαφορά, σωστά? Ota. Γιατί παιδεύεσαι με iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 3 minutes ago, koutsis said: Ota. Γιατί παιδεύεσαι με iTunes? Για κανέναν συγκεκριμένο λόγο. Απλά θα το συνδέσω (μάλλον) για να περάσω φωτογραφίες στο πισι. Με έπεισες, θα γίνει ΟΤΑ 😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 30 minutes ago, mol said: Έσκασε η 16.4 Δε προλαβαίνω να την κάνω τώρα. Αύριο πιστεύω να βρω χρόνο. Να την περάσω ΟΤΑ ή μέσω itunes? Φαντάζομαι δεν έχει διαφορά, σωστά? Καμία, λίγο άλλαξε η εμφάνιση στο Apple Music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 11 ώρες πριν, waeo said: Καμία, λίγο άλλαξε η εμφάνιση στο Apple Music. To voice isolation στις κλήσεις μάλλον είναι το πιο αξιοσημείωτο. Υπήρχε ήδη στα Face Time calls από το iOS 15, πλέον το έχουμε και στις κανονικές cellular κλήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, athanaso77 said: To voice isolation στις κλήσεις μάλλον είναι το πιο αξιοσημείωτο. Υπήρχε ήδη στα Face Time calls από το iOS 15, πλέον το έχουμε και στις κανονικές cellular κλήσεις. Σωστά, απλώς όταν μιλάς με το κινητό στο αφτί ήδη η Apple έκανε καλή δουλειά στην απομόνωση περιβαλλοντικών ήχων. Όποτε σε αυτή τη περίπτωση που το δοκίμασα δεν παρατήρησα αξιοσημείωτη διαφορά. Edited March 28, 2023 by waeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Έγινε το update. Και πολύ γρήγορα μάλιστα για σχεδόν 2 γκιγκα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Καλησπέρα, Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο από αυτό το κατάστημα. Έχει κάποιος παραγγείλει από αυτό; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 3 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλησπέρα, Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο από αυτό το κατάστημα. Έχει κάποιος παραγγείλει από αυτό; Προσωπικά όχι αλλά γνωρίζω κόσμο που έχει αγοράσει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 6 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλησπέρα, Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο από αυτό το κατάστημα. Έχει κάποιος παραγγείλει από αυτό; Με 620κατι ευρώ θα το πάρει από αγγλικό αμαζον. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts