Arinos Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 9 minutes ago, minus21grams said: Μα αυτό συνέβη αφού πήρα νέα SIM! Δοκίμασε μέσω του live chat στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή αν έχει, ή τηλέφωνο στο 13700 και ζήτησε την ενεργοποίηση του 5g. Στην περιοχή σου έχει η wind γενικά 5g; Η ενεργοποίηση διαρκεί το πολύ 10 λεπτά και μια επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altea1 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 On 17/9/2021 at 10:31 ΠΜ, fotisbasm said: το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις??? εχω το κινητο για πανω απο 5 μηνες.....με βολευει πολυ το μεγεθος.... μπαταρια μετρια αλλα η γρηγορη φορτηση σε αποζημιωνει με την αστραπαια πραγματικα φορτηση.....αντιμετοπιζω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τισ κλησεις ,,, σχεδον σε καθε εισερχομενη η εξερχομενη δεν εχει σημασια , στα πρωτα δευτερολεπτα , κλεινει η γραμμη (οχι το τηλεφωνο)...αλλαξα συσκευη (xiaomh redmi note 😎 και ολα μια χαρα....αλλαξα απο 5g σε 4g σε 2g.... εργοστασιακες ρυθμησεις..... το ιδιο βιολι!!!! γνωστοι μου με αλλα μοντελα realme (real me 7 realme 9 pro) εχουν το ιδιο προβλημα......συμπερασμα ΜΑΚΡΙΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Αναφορικά με το 5G: Η Wind/Q δεν υποστηρίζει -ακόμα- τη συσκευή με αποτέλεσμα να κλειδώνει σε 4G. Οι άλλοι 2 πάροχοι; Για πείτε...Όταν είχα τη συσκευή, με sim Q, έπαιζε κανονικά 5G. Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 @altea1 https://gadgetfeatures.com/fix-realme-c12-incoming-outgoing-call-drop-and-mic-issue/ Κοίταξα στην google/ είναι υπαρκτό θέμα, πχ .. στο c12 κλπ Αν αλλάξει dialer, δεν δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 2 ώρες πριν, Arinos said: Δοκίμασε μέσω του live chat στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή αν έχει, ή τηλέφωνο στο 13700 και ζήτησε την ενεργοποίηση του 5g. Στην περιοχή σου έχει η wind γενικά 5g; Η ενεργοποίηση διαρκεί το πολύ 10 λεπτά και μια επανεκκίνηση της συσκευής. Στο live chat που έκανα προχθές προκειμένου να ξεκολλήσω από το 3G, μου απάντησαν αυτό: Μετά την ρύθμιση που έκαναν και το reboot, το κινητό ξεκόλλησε από το 3G και συνδέθηκε σε 4G. Ως εκεί όμως. Βάσει του χάρτη κάλυψης, θα έπρεπε θεωρητικά να είναι διαθέσιμο. Και δεν βρίσκομαι σε κανένα bunker να παρεμβάλλονται τόνοι τσιμέντου ή άλλα εμπόδια να εμποδίζουν το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 44 minutes ago, minus21grams said: Στο live chat που έκανα προχθές προκειμένου να ξεκολλήσω από το 3G, μου απάντησαν αυτό: Κανονικά θα έπρεπε απλά να στο ενεργοποιούσε στην καρτέλα που έχουν για τον αριθμό σου και τέλος. Εμένα 2 φορές που το έκανα ήταν άμεσο και απλό. Δεν με ρώτησαν ποτέ τι συσκευή είχα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Φίλε, κάλεσε το 13700 που είναι και δωρεάν (τεχνική υποστήριξη) και ζήτησε να σου το ενεργοποιήσουν. Θα γίνει αμέσως. Το 13700 λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 6 ώρες πριν, altea1 said: εχω το κινητο για πανω απο 5 μηνες.....με βολευει πολυ το μεγεθος.... μπαταρια μετρια αλλα η γρηγορη φορτηση σε αποζημιωνει με την αστραπαια πραγματικα φορτηση.....αντιμετοπιζω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τισ κλησεις ,,, σχεδον σε καθε εισερχομενη η εξερχομενη δεν εχει σημασια , στα πρωτα δευτερολεπτα , κλεινει η γραμμη (οχι το τηλεφωνο)...αλλαξα συσκευη (xiaomh redmi note 😎 και ολα μια χαρα....αλλαξα απο 5g σε 4g σε 2g.... εργοστασιακες ρυθμησεις..... το ιδιο βιολι!!!! γνωστοι μου με αλλα μοντελα realme (real me 7 realme 9 pro) εχουν το ιδιο προβλημα......συμπερασμα ΜΑΚΡΙΑ!!!!! https://www.google.com/search?q=realme+phone+issues+call&oq=realme+phone+issues+call&aqs=chrome..69i57.19478j0j7&client=ms-android-oppo-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1 Είναι υπαρκτό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 (edited) Μου ήρθε προ ολίγου notification για minor update (μεγέθους 236 MB) που αφορά security patches Μαΐου/Ιουνίου και γενικές βελτιώσεις απόδοσης του συστήματος (“Optimizes system performance and improves system stability”) Σε εσάς; Το εγκαταστήσατε; Edited July 1, 2022 by minus21grams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 1 ώρα πριν, minus21grams said: Μου ήρθε προ ολίγου notification για minor update (μεγέθους 236 MB) που αφορά security patches Μαΐου/Ιουνίου και γενικές βελτιώσεις απόδοσης του συστήματος (“Optimizes system performance and improves system stability”) Σε εσάς; Το εγκαταστήσατε; Το πέρασα εγώ,. Κάτι κοληματακια έκανε η οθόνη, μετά την ενημέρωση., το έκανα μια επανεκκίνηση. ( Δεν το δουλεύω το κινητό, το έχω για δεύτερη συσκευή, έχω το gt). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Βρέθηκε αποκλειστικά μόνον το καλώδιο για αγορά; Ή δοκιμάστικε κάποιο άλλο καλώδιο άλλης εταιρείας που να δίνει 65w και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Just now, Arinos said: Βρέθηκε αποκλειστικά μόνον το καλώδιο για αγορά; Ή δοκιμάστικε κάποιο άλλο καλώδιο άλλης εταιρείας που να δίνει 65w και αυτό; Ο αντιπρόσωπος, δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Just now, conan1 said: Ο αντιπρόσωπος, δεν έχει; Δεν ξέρω, είχε πει κάποιος εδώ ότι είχε πάθει υγρασία το καλώδιο και δεν έβρισκε άλλο να το αντικαταστήσει γιατί δεν δούλευε η γρήγορη φόρτιση. Είπα να ρωτήσω μήπως υπήρξε κάποια εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 https://www.it4you.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=68&product_id=54984&limit=50 Γράφει πως είναι συμβατό με supevooc 2. Δηλαδή 65W. OPPO's 65W SuperVOOC 2.0 Fast Charging Δεν ξέρω αν κάνει και για τα αδερφάκια τα Realme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 2 ώρες πριν, Arinos said: Δεν ξέρω, είχε πει κάποιος εδώ ότι είχε πάθει υγρασία το καλώδιο και δεν έβρισκε άλλο να το αντικαταστήσει γιατί δεν δούλευε η γρήγορη φόρτιση. Είπα να ρωτήσω μήπως υπήρξε κάποια εξέλιξη. Εγώ το είχα πάθει.Πηρα καλώδιο vooc αλλά υποστηρίζει μέχρι 40w φόρτιση.Ακομη το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 (edited) Από OnePlus original cable;;; https://www.oneplus.com/gr/store/power-cables https://www.oneplus.com/gr/product/oneplus-supervooc-type-a-to-type-c-cable Edited July 2, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Και λέω ξανά, επικοινώνησε κανένας με τον αντιπρόσωπο;Ένα τηλέφωνο και ερώτηση είναι.(Δεν την έχω πια τη συσκευή. Την έδωσα). https://www.skroutz.gr/s/31203849/Realme-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-1m.htmlΣτην κριτική ανέφερε πως υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 10 ώρες πριν, conan1 said: Και λέω ξανά, επικοινώνησε κανένας με τον αντιπρόσωπο; Ένα τηλέφωνο και ερώτηση είναι. Εγώ το πήρα από το eshop. Δεν ξέρω, ποιος έχει την αντιπροσωπεία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Εγώ το πήρα από το eshop. Δεν ξέρω, ποιος έχει την αντιπροσωπεία;;https://smart4all.com.gr/Από αναζήτηση που έκανα, αυτόν βγάζει αντιπρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 7 ώρες πριν, conan1 said: https://smart4all.com.gr/ Από αναζήτηση που έκανα, αυτόν βγάζει αντιπρόσωπο. Το κοίταξα το link, , εξακολουθω να μην είμαι σίγουρος, εγώ το πήρα από eshop, μάλλον κάνει δικές του εισαγωγές, και το amazon.de το πουλάει κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 8 ώρες πριν, conan1 said: https://smart4all.com.gr/ Από αναζήτηση που έκανα, αυτόν βγάζει αντιπρόσωπο. Τους έστειλα email, και τους ρωτάω, αν έχουν original cable, φορτιστή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να αλλάξει (χωρίς επεμβάσεις που ακυρώνουν την άδεια/άλλα OS κ.λπ) το format του screenshot από jpeg σε png; Ακατανόητο να μην υπάρχει επιλογή στα settings... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 54 minutes ago, minus21grams said: Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να αλλάξει (χωρίς επεμβάσεις που ακυρώνουν την άδεια/άλλα OS κ.λπ) το format του screenshot από jpeg σε png; Ακατανόητο να μην υπάρχει επιλογή στα settings... Αν το screen shot είναι τετράγωνο, το αποθηκεύει σε jpg. Αν τραβήξεις screen shot σε κυκλική ή ελεύθερη μορφή, τότε το αποθηκεύει σαν PNG. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 1 ώρα πριν, WPerty said: Αν το screen shot είναι τετράγωνο, το αποθηκεύει σε jpg. Αν τραβήξεις screen shot σε κυκλική ή ελεύθερη μορφή, τότε το αποθηκεύει σαν PNG. Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να βγαίνει full screenshot (Power button + Volume down) σε png; 9 φορές στις 10, αυτό χρησιμοποιώ. Και τις υπόλοιπες που κάνω partial, είναι πάντα σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα, όχι ελλειπτικό ή free form. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Κοίταξα το δικό μου, σε jpg αποθηκεύει. Οι εφαρμογές που έχει το play store, τις χρησιμοποιείτε; Είναι τόσο σημαντικό το PNG;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts